Register
A password will be e-mailed to you.

Tisztelt Olvasóink!

Felhívunk minden magyar embert, hogy kezdjen el komolyan imádkozni Orbán Viktor testi-lelki épségéért, hogy vigyázzon rá maga Mihály arkangyal és Magyarország nagyhatalmú Őrangyala! A klubrádió fórumán a következő bejegyzés olvasható:

#2120283 masu | 2013-05-21 18:25 | Válasz erre | Hozzászólásai ebben a témában

masu fórumozó egy képet rakott be a klubrádió fórumára. A kép négy részre van osztva egy-egy ember arcképével, ebben a sorrendben Szaddam Husszein, Oszama bin Laden, Kadhafi és Orbán Viktor.

Az előző három arckép egy-egy vörös kereszttel áthúzva, jelezve, hogy őket megölték.

A kép felirata a következő: "A hiányzó X-et nekünk kell behúzni, erre vár a népi 2/3, Európa és a világ."

A klubrádió zárt fórumán olvasható ez a bejegyzés, mely nyilvánosan mindenki számára elérhető. A szélsőbaloldali szélsőségesek, a Klubrádió oltalmában és segítségével szólítanak fel merényletre a demokratikusan megválasztott kormány vezetője ellen.

Hatalmas segítőink vannak, ne csak utólag forduljunk hozzájuk, ha már baj történt. Akár komolyan kell venni ezt az uszítást, akár nem, aki érzi, hogy ott kell állnia Orbán Viktor mögött, az most az imaerejével, böjtjével, áldozataival álljon mögé!

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

52 hozzászólás

  1. Horvát Rita

    Tisztelt Imaközösség!

    Nagyon szépen kérek imákat, mivel sajnos nagy bajok vannak nálunk, nem írhatom le.

    Köszönöm szépen nagyon , imádkozzunk együtt: egy édesanya és házastárs

    Válasz
  2. Egyszeri Ember

    Nagyon szép, s nagyon jó, hogy mindenki imádkozik érte. Úgy látom, itt mindenkin rengeteget segített, viszont szerény véleményem szerint semmivel nem tett többet az országért, mint X, vagy Y, a kivetett adókkal pedig csak azok életét nehezítette meg, akiknek így is épp elég nehéz. Csökkent a munkanélküliség ( csak az számít aki regisztrált, így akit töröltek aktív munkakereső státuszából, illetve nem regisztráltatta magát szám szerűen nem jelenik meg ). A pályakezdőknek továbbra is közel esélytelen elhelyezkedni, és a bérezésekről most inkább nem is beszélnék. Csodálatosan szép autópályáink vannak, s buszmegállóink, már csak élni kéne valamiből. Apolitikus hozzáállásom pedig valószínűleg nem is változik, míg ezeket a problémákat nem orvosolják. S még mielőtt bárki rám kiabálná, hogy Fidesz ellenes vagyok, félreértés ne essék, egyik sem jobb.
    További kellemes napot mindenkinek.

    Válasz
  3. hellenbach lászló

    Remélem, a hivatkozott rádió határtalan gyűlölködése , mely a mi oldalunk minden emberére vonatkozik,csak ijesztgetés szintjén marad a felhívás. Amennyiben akár a haja szála is meggörbülne Drága, miértünk időt és energiát nem sajnáló Miniszterelnök Urunknak, az beláthatatlan lavinát is képes lenne elindítani. A 2006-ban történteknél is szörnyűbbe- ket vizionálok.
    Hol van az illetékes szerv ilyenkor? Ne csak akkor jogászkodjanak, mikor nem kell!
    Istenünk, óvd meg Őt és minden jó szándékút!

    Válasz
  4. barnan

    pontosítva, mert félreértelmezhető: Legyen meg mindenben az Úr akarata, ne az legyen amit mi akarunk, hanem az valósuljon meg amit az Úr akar, vigyázza az Ő és mindnyájunk életét, védelmezzen mindannyiunkat minden rossztól!

    Válasz
  5. barnan

    „Ha Őt veszni hagyjuk,mind elveszünk. Nekünk csak Ő a fegyverünk. Ha nem vigyázunk rá, elveszítjük Hazánk, nem lesz többé magyar föld, nyomor vár reánk…Most csak egy imát kérünk,mert ő a biztos jövőnk.”

    Testvérek, (please) … ez már a bálványimádás határait súrolja. A mi biztos pontunk Jézus Krisztus, a fegyvereink pedig:

    „Ezért öltsétek fel az Isten fegyverzetét, hogy a gonosz napon ellenállhassatok, és mindent legyőzve megtarthassátok állásaitokat. Így készüljetek föl: csatoljátok derekatokra az igazság övét, öltsétek magatokra a megigazulás páncélját, sarunak meg a készséget viseljétek a békesség evangéliumának hirdetésére. Mindehhez fogjátok a hit pajzsát, ezzel elháríthatjátok a gonosz minden tüzes nyilát. Tegyétek fel az üdvösség sisakját, és ragadjátok meg a lélek kardját, vagyis az Isten szavát. Minden alkalommal imádkozzatok a Lélekben könyörögve…” [Ef 6,13-18]

    Ugyanakkor a JóIsten vezesse és formálja Orbán Viktort, hasonlóan, mint mindannyiunkat, mint mindenkit, formálja azokat is, akiknek akár vele, akár velünk vagy bárkivel szemben JóIsten szándékaival ellentétes, romboló tervei lennének. Legyen meg mindenben az Úr akarata, ne az legyen amit mi akarunk, hanem az valósuljon meg amit Ő akar, vigyázza az Ő és mindnyájunk életét, védelmezzen mindannyiunkat minden rossztól!

    Válasz
  6. tnemaria49

    Az Úr áldja meg és őrizze meg a gonosz minden cselvetésétől.
    Az imának nagy ereje van.Még a kis fohászokat is elfogadja az Úr.
    Ne adjuk fel! Hajrá!!!

    Válasz
  7. Ihász Istvánné

    Tanuljunk meg önállóan gondolkodni, – nem a rossz gondolatokkal – akkor biztosan mindenki megtapasztalja, hogy Orbán Viktor az egyetlen aki a magyar népért, a magyar hazáért dolgozik. Ha nem állunk mellé, akkor elvesztünk. Én is fogok imádkozni érte, családjáért, kormányáért is.

    Válasz
  8. Edith

    Ezt nem hiszem el ,hogy sok honfitársam ennyire elvakult. A keresztény értékekkel egyetértek, de az imádság egyáltalán nem helyén való. Az ilyen Klub Rádiós megjegyzésekkel sem értek egyet ha tényleg így jelent meg, bár már több mindent beállítottak úgy hogy kiragadtak egy bizonyos szövegből részeket,, és úgy tálalták hogy abból csak annak volt értelme akinek ez az érdekében állt. Orbán Viktor testi épségét nem kell félteni, ott van neki magán hadserege azok biztos megvédik. Egyébként jó imádkozást kívánok mindenkinek akinek ez jól esik. Borzasztó!!!

    Válasz
  9. Kállainé

    Ő egy igaz hazafi, aki megérdemli, hogy mellette álljon a magyar,
    határon innen és határon túl!
    Az árulókat mindig megtalálják!

    Imádkozunk érte!

    Válasz
  10. Tóth Monika

    „……meghallotta az Úr hangos sírásomat! Meghallgatta könyörgésemet az Úr, imádságomat elfogadta az Úr!” /Zsolt.6,9-10/ „ISTEN azt mondta: Bizony, én veled leszek” /2 Mózes 3,12/ „Mert én veled vagyok, megőrizlek téged, akárhová mégy……” /Mózes 28,15/

    Válasz
  11. Orbán Gábor

    Nem csodálkozom! Egyszer már egy televiziós személyiség egy ál-bérgyilkos segítségével eljátszott a gondolattal. Haja szála sem görbült. Most ez már intézmányesnek tűnik. A Jó Isten áldja meg és óvja a haramiáktól a miniszterelnököt. jó lenne már az országnak is egy kis békesség. Mindkettőért imádkozzunk!

    Válasz
  12. tóth lászló

    Kérlek Istenem óvd meg Őt minden gonosz ellenségétől

    Válasz
  13. tóth lászló

    Kérlek Istenem óvd meg őt a gonosztól és adj erőt a munkájához

    Válasz
  14. Csató István

    Végre egy karizmatikus ember a magyarság élén. Aki Öt hallgatja egyértelműen érzi, hogy jót akar az anyaország de a világban szétszórt magyarságnak is.
    Adjon neki a jó Isten egészséget, kitartást és erőt, most hogy 50. születésnapját ünnepelte.

    Válasz
  15. Obuczki Béláné

    Az a véleményem, hogy akinek ilyen gonosz gondolat fogalmazódik meg ,a fejében ,–amiről a cikk szól — egy olyan Miniszter Elnökről , aki mindenben és minden helyen kiáll a magyar emberekért, az nagyon nem jó úton jár ., csak köszönet és hála jár számára ! Különösen a TISZTELET ! amit a mai emberek nagy része nem ismer .
    A szeretet , összefogás egy cél érdekében, egy népért , egy hazáért.
    Isten Óvja minden lépését , minden döntését és családját !

    Válasz
  16. Korona Árpád

    AZ ISTEN SEGÍTSE ÖNT ÉS CSALÁDJÁT , MONDTAM AKKOR IS, MIKOR A VÁCI PÜSPÖKNÉL , KESZTHELYI FERENCNÉL FUTÓLAG TALÁLKOZTUNK . úGY ÉRZEM , MEGHALLGATOTT AZ ÚR

    Válasz
  17. KISS ERZSÉBET

    Mi a férjemmel napi imáinkba kérjük a jó Istent,hogy oltalmazza népünket,nemzetünket.Imádkozunk vezetőinkért,akik a keresztyénység útján vezetik nemzetünket,név szerint Orbán Viktorért és családjáért is.
    Egyetlen járható út az,amely a keresztyény értékeken alapszik.
    Boldog az,aki ezen akar és tud járni. A Szentlélek vezetése legyen vele!
    Isten áldása legyen életén,családján!

    Válasz
  18. Magdolna

    Miniszterelnök Úr!

    Tisztelettel és szeretettel kiván az egész családom:

    B O L D O G S Z Ü L E T É S N A P O T !!

    További erőt, egészséget, bátorságot ebben a nagyon nehéz harcban.
    Imádkozunk Önért és gyönyörű Családjáért is.

    Válasz
  19. Attila

    Őszinte szeretettel , szívvel és megbecsüléssel imádkozzunk a nap bármely szakában amikor érezzük annak szükségességét a Magyar Nemzet és Orbán Viktor védelmében!

    Válasz
  20. Antónia

    Remélem, hogy az a szemét banda nem meri megtenni , beváltani a fenyegetését, mert akkor aztán elszabadul a pokol. Nekünk csak Orbán Viktor miniszter elnök kell, és csak Ő ! Mi is imátkozunk érte. A jó Isten mellette áll, és velünk együtt vigyáz rá !

    Válasz
  21. Beatrix Stollmayer

    Ha Őt veszni hagyjuk,mind elveszünk. Nekünk csak Ő a fegyverünk. Ha nem vigyázunk rá, elveszítjük Hazánk, nem lesz többé magyar föld, nyomor vár reánk. Újra jönnek a bankok, a hatalmasok, behozzák a kölcsönt és elveszik otthonod. Nem kell a gyerek sem, nem lesz házad munkád oda a családod csak erkölcstelen had vár reád. Kihúzzák alólad a talajt,mely most még stabil talpad alatt, adókat vetnek ki reád, s ha megtömték a zsebüket,még egy golyót sem pazarolnak rád, halj csak meg kínlódva hosszan kínok között, ez vár rád és rám, nem adok sok időt. Most csak egy imát kérünk,mert ő a biztos jövőnk, ha rosszat kívánsz neki, menj innen hagyd végre békén őt!

    Válasz
  22. öcsibácsi

    Imádkozzon mindenki, aki egyetértett vele, amikor a „Le a csuhásokkal!” agitált. Meg Kaya Ibrahim és Josip Tot, akiknek sok százmilliót „adományozott” csupán „humanitárius” céllal, Simicska segítségével. Igaz ezek adó és járulék csalásos adósságok voltak. Szóval imádkozzon érte mindenki, de buzgón! aki az ilyeneket becsüli.

    Válasz
  23. nomád szunnita

    Ki mond értünk egy imát, ha már nem lesz ez a Világ.
    A Fidesz nélküle semmi.Vele lét harmad.

    Válasz
  24. Máté György

    Nem a mennyországba, hanem börtönbe fog kerülni 2-3 éven belül.

    Válasz
  25. ILdiko Toronto

    Tisztelet es becsulet illeti amiert kiall a nemzetert ilyen mocskos
    radiot nem tudom miert tartanak fenn itt Kanadaban is sok
    mocskos ellenseggel talalkozunk akik ide jonnek es uszitanak
    Magyarorszag ellen vajon miert?

    Válasz
  26. Sarolta

    A kérést komolyan kell venni mindenképpen!
    Orbán Viktor _meggyőződésem- kiválasztott, és a Jóisten segíti!
    Sajnos azonban a Sátán keményen dolgozik, ezért nekünk is össze kell fogni!
    Mint középiskolai iskolatárs -bár 15 évvel idősebb- már 2002. év óta rendszeresen imádkozom érte, de azért is, hogy ne engedje a mieink között sem a visszaéléseket. Legyenek -legyünk- valóban különbek! /Bár tudnék segíteni!/
    ” Áldjon meg Téged az Úr!” Születésnapján is szeretettel köszöntöm, és kérem a Szűzanya segítségét is!

    Válasz
  27. kiss pál

    Igen,imádkozzunk,érte,és társai ért.De ez kevés!Fel kell készülnünk olyan idökre amelyek most még elképzelhetetleneknek tünnek számunkra.
    A Klubrádios bejegyzéssel kapcsolatban nyilt törvénysértés történt,nagy nyilvánosság elötti ,gyilkosságra valo irásbeli felbujtás.Remélem van valaki aki ügyvédi,jogi kapcsolatai révén megtenné a szükséges lépéseket,ez egyben a sátáni gyülöletadó,a Klubrádió végét is jelenthetné,adná a Jo Isten…

    Válasz
  28. Seres Sándor

    24 éve bizom Orbán viktorban ! Aggodom is érte ! Leginkább abban a 2/3-ban bizom akik most már biztosan megélték, hogy mégegyszer, nem szavaznak olyan vezetőre, mint az előző rendszer „kiválló képviselői!
    Az biztos, ha történne valami, akkor kutya füle lenne az ami a TV székháznál történt! Fizikailag megsemmisülne a baloldal!

    Válasz
  29. KATALIN

    Csak Ő képes arra, hogy népünket vezesse! Neki is, mint minden embernek vannak hibái, de nála jobb miniszterelnök nincs! Igazi hazafi, aki mindent megtesz azért, hogy hazánknak, népünknek jobb élete legyen. Imádkozom érte és családjáért minden este. Szeretem és támogatom mindenben!!!

    Válasz
  30. Ildikó

    Ha Orbánnal valami történne,ha nem is a 2/3-ad,de az ország több mint fele fellázadna.Polgárháború veszély !!!!Vagy kitörne a forradalom.

    Válasz
  31. Adrienne

    Nagyon nehéz dolga van, és sokszor kénytelen a nemzet érdekében átmenni a szakadék felett egy vékény pallón. Támogatnunk kell őt, aki tudja feltétel nélkül szeresse, amennyire csak lehet. Én is szeretem és imádkozom érte naponta.

    Válasz
  32. Ildikó

    Bárki bármit mond,ő igazi hazafi.Ilyen miniszterelnöke nem volt még a hazának….Kérem Istent segítse őt mindenben.

    Válasz
  33. Mészáros Gyuláné

    Minden nap imátkozom Orbán Viktorért és családjáért Sokáig tartsa meg a Mindenható körünkben és vezesse országunkat

    Válasz
  34. Dr. Frajka Félix

    Népünk karizmatikus bölcs vezetőjéért régóta imádkozom, és nem szűnök meg ez után sem érte imádkozni (családjáért is.)

    Válasz
  35. Léránt György

    Orbán Viktor Nemzetünknek adott ISTEN ajándéka. Vigyáznunk kell rá! IMÁDKOZOM ÉRTE, családjáért, Nemzetünk felemelkedéséért!

    Válasz
  36. Hrussóczy Győző

    ÉLETÜNK LAGNAGYOBB RÉSZÉT KANADÁBAN TÖLTÖTTÜK.
    Mégis Magyarok vagyunk első sorban. Orbán minister elnök számunkra és véleményünk szerint egy kiváló diplomata és hazafi.
    Mind imádkozunk érte és a Magyar népért.
    A keresztény alap elvek alapján meg kellene a „hitvány” kissebségnek bocsátani, de bizony nagyon nehezünkre esik ha ilyen gaztettekre képesek lennének.

    Válasz
    • Szekér Imre Tibor

      Elnézést!
      Hrussoczy-Reczycze Győző (* 1892. június 21., Cegléd) főhadnaggyal kapcsolatban
      keresem.

      Válasz
  37. Molnár István

    Ezzel a lehetőséggel, én már több mint egy éve foglalkozom és nagyon féltem az életét.
    Minden esti imám – többek között – Érte hangzik el !!!!
    Ne hagyjátok el ti sem ezen kérés teljesítését.
    Szomorú, hogy ilyen gazemberek élnek Hazánkban, akik talán még ezt a gaztettet is megtennék.

    Válasz
  38. Drimus Gusztávné

    Orbán Viktor miniszterelnök úr életéért, „nemzeti kincsünkért ” minden hazáját szerető, tisztességes magyar embernek imádkozni kell!
    A Jóisten segítse át ezen a rémes gyűlölet hadjáraton!

    Imádkozzunk érte minden nap, és kérjük a Boldogságos Szűzanya segítségét, közbenjárását!

    Válasz
  39. Kovács Bálint

    Orbán Viktor nemzeti kincs, ezt tudjuk a történeleből és a jövönk múli testi-lelki egészségén.Imádkozunk érte!

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.