Regisztráció


A jelszavát emailben elküldtük.

Fent a képen: Casciai Szent Rita épen maradt teste

Sokan kértek, és nagyon sokan kaptak is segítséget reménytelen helyzetükben, Szent Rita közbejárására a Jóistentől. Ezért nevezzük Szent Ritát a reménytelen, kilátástalan helyzetek védőszentjének!! Ő képes téged Isten kegyelméből kézen fogni, és ott is tovább vezetni, hol már szerinted nincs tovább vezető út, ő akkor is képes célba juttatni, ha a mi megriadt, sötétben vergődő értelmünk szerint ez már lehetetlen.

Rózsafüzér Szent Rita tiszteletére
.
Ezt az imát a hagyományostól eltérő olvasón kell imádkozni, amely egy Szent Rita éremből és háromszor nyolc gyöngyből áll, amelyek közül az első különálló szem. A Szent Rita rózsafüzér 3×7 szemes
.
Az éremre a Hiszekegyet imádkozzuk.
Dicsőség az Atyának miképpen kezdetben, most és mindörökké. Amen.
1. Miatyánk…
Hétszer: Üdvözlégy Mária… Jézus, aki Szent Rita kérésére bűneinket megbocsátja.
Dicsőség az Atyának…
2. Miatyánk…
Hétszer: Üdvözlégy Mária… Jézus, aki Szent Rita kérésére testi és lelki rossztól megoltalmaz.
Dicsőség az Atyának…
3. Miatyánk…
Hétszer: Üdvözlégy Mária… Jézus, aki Szent Rita kérésére minden bajunkban megsegít.
Dicsőség az Atyának…
Ámen.

Az ima befejezése:
Imádkozzál érettünk Szent Rita, hogy méltók lehessünk Krisztus ígéreteire.
Könyörögjünk!
Úristen, aki végtelen jóságodban szolgálódnak, Szent Ritának imádságát jó szívvel meghallgattad, és közbenjárására megadtad azt, ami emberileg elérhetetlen volt, légy könyörületes szorongatott híveidhez, és küldj segítséget szükségeinkben. Kérünk, add, hogy mindnyájan megtapasztaljuk, miként jutalmazod az alázatosakat, oltalmazod az elhagyottakat, és erősíted a Benned bízókat, Krisztus Urunk által. Ámen.


Szent Rita imádság közben megtapasztalta azt a szenvedést, melyet Krisztus irántunk való szeretetből vállalt a kereszten. A töviskorona egyik tövise megsebezte a homlokát, és ő ezt a fájdalmas sebhelyet hordozta élete végéig. Jelképes tövis, élete tele volt tövissel, és ő mégis az Isten, és az emberszeretet útját járta. Szent Rita nem fordult el Istentől, ki hűségéért töviskoronájának hordozásában társául választotta őt.

Gondoljunk arra, hogy mi tudunk-e másokért áldozatot vállalni, töviskoronával a fejünkön türelmesen szeretni? Milyen nehéz szeretetből, jóságból keresztet hordozni, talán pont olyanokért kik megsebeztek bennünket? Pedig tudjuk, hogy aki Krisztus útján jár, az Krisztusnak társa lesz, az megtapasztalja azt az örömet, melyet csak az önzetlen szeretet, és a feltétel nélküli jóság adhat nekünk.

Könyörögjünk:
Ó Uram, taníts meg bennünket, hogy boldogságunkat ne a kényelemben, fogyasztásban keressük, hanem a szeretetből vállalt önfeláldozásban. Add, hogy megértsük, hogy földi létünkben, sem hatalomban, sem bölcsességben nem válhatunk hozzád hasonlókká, csak a testvéreinkért vállalt őszinte szeretetben, kereszthordozásban. Legyen bár egyetlen kis tövis a te koronádból, mi a szeretet nevében testünkbe fúródik, ha azt béketűréssel elfogadjuk, hordozzuk, akkor a Te csodálatos szép arcod vonásai ragyognak fel a mi arcunkon is. A szeretet szentel meg, tehet szentté bennünket is.
A feltétel nélküli szeretet kegyelméért így imádkozunk:
Miatyánk…
Üdvözlégy Mária…

 

Hasonló cikkek

44 hozzászólás

 1. Ibolya

  Kedves Szent Rita imátlozz értem,hogy kérésem teljesüljőn hiszen te a legnagyobb ellenségedért is éjjel nappal imátkoztál és ki téve annak a veszéjnek,hogy te is elkapod a betegséget és az ÚR meghalgatott én bizom benne,hogy kérésem meghalgatásra talál segits,hogy a barátnőm leánya kigyogyuljon betegségéből .Halgasd meg kéréseit minden testvéremnek akik ezt az oldalt látogatják. Kőszőnőm Szent Rita a segitséget minden imátkozo testvérem nevében is!

  Válasz
 2. szabo marta

  Szent rita, segits, hogy sikeruljon a vizsgám jelesre. Kapjak állást a közeljövőben koszonom az eddigi segítségedet. Amen.

  Válasz
 3. maria

  Kedves rita, segíts megkapnom az állást, mert nagy szükségem van rá. Hétfőn enyém legyen az állás, segíts engem imaddal. Te tudsz jót es szépet adni a hozzád imadkozoknak. Amen.

  Válasz
 4. Evita

  Szent Rita kérlek segíts visszakapnom kisebb fiamat, aki rossz útra tévedt. Segíts anyagi szükségemben, és hogy a gyermekeim jobbakká váljanak. Vezesd a fiaimat vissza Istenhez. Nálad nincsen lehetetlen. Kérlek segíts! Amen.

  Válasz
 5. Anyecska

  Szent Rita!
  Kérlek segíts, hogy elhagyhassam a gyógyszert,amivel már rég próbálkozom, és szülhessek szeretetben, köszönöm.

  Válasz
 6. Ibolya

  Kedves Szent Rita! megkezdtem a Nagy kilencedet! kérlek járj közbe értem ez…ügyem elrendezében. Imátkozom rendületlenül. Legyen meg Isten akarata Amen.

  Válasz
 7. Vica

  Szent Rita, kérlek segíts az Úr bocsánatát elnyerni, múltbeli hibáim miatt. Segíts át mostani nehéz helyzetemen.Kérlek járj közbe, hogygyermekeim megtalálják a helyes utat. Kérlek segíts, hogy gyermekem kibéküljön volt párjával, újra egy pár legyenek és szeressék egymást úgy, mint régen. Lehetetlennek látszik, de Te a lehetetlen dolgok szentje vagy Szent Rita. Kérlek segíts!
  Szent Rita, Istentől csodákkal kitüntetve!
  Te részesültél a ritka kegyelemben, hogy kétségbeejtő helyzetben különös szószóló és segítő vagy. Erős bizalommal térdelek Előtted, könyörülő szeretetedre hivatkozva, hogy segítségedet kérjem jelen nagy szükségemben. Légy részvéttel irántam! Gyarló imámat vidd Isten kegyelmi trónja elé és buzgó közbenjárásod által nyerj meghallgattatást kérésemben! Tekints Jézus kiontott drága szent vérére, szentséges Irgalmas Szívére és nagy hitemre! Ó, Szent Rita, engedd, hogy buzgó imám meghallgatást nyerjen!
  Megígérem, hogy egész életemben hirdetni fogom jóságodat!

  Válasz
 8. Helén

  Drága Szent Rita!Kérlek!,segits velem és értem imádkozni,életem minden területén és minden napján.Már elöre megköszönöm közbenjárásodat a Mindenható Istennél a Teremtönél.Kérlek rendezd el a családjainkban felmerülö anyagi javakat,hogy minden adóságunkat törleszteni tudjunk az utolsó fillérig.Emelj minket olyan szintre,hogy a rászorulókat, akik mindig is voltak, vannak segiteni tudjuk önzetlenül. Adj nekünk eröt-egészséget, békét-békességet és sok-sok kitartást SZERETETET.Szent Rita imádkozz velünk az ellenségeink megtéréséért.Köszönöm!
  Áldás,békesség, bölcsesség, hála,tisztelet, erö egészség a mi URUNKnak ISTENünknek most és mindörökké!!! Legyen igy most!!!Hála Neked URUNK!!!

  Válasz
 9. julika

  Kerlek Szent Rita imadkozz es jarj kozben,hogy gyermekem minnel hamarabb megtalalja az Ur Isten altal megjelolt allast….

  Válasz
 10. csilla

  Draga Szent Rita hozzad fordulok hogy segits meg lehetetlen helyzetemben,segits kitartonak lennem es hogy esdekeld ki a mindenhato Istentol hogy hallgassa meg keresemet hogy bekuljunk ki a baratommal,erositsd meg szeretetunket,ujitsd meg szerelmunket hogy tudjunk megbocsajtani egymasnak es hogy tudjunk egyet erteni,hidjen abba hogy igen is a te segitsegeddel Szent Rita lesz jovoje a kapcsolatunknak,egyet tudunk erteni….O Draga Szent Rita konyorogj erettunk,bizom benned,hogy meghallgatod keresem es a kozelgo szeretett unnepe megadja a kegyelmet es kibekulunk es egyetertunk.

  Válasz
 11. Anyecska

  Drága Rita!

  Kiesdetted nekem a gyermeket , aki 2014.szeptember 8-án született.Köszönöm, hogy meghallgattál és , hogy szeretsz.

  Válasz
 12. Alexandra

  Drága Szent Rita édesanyám nagyon beteg sokat szenved sajnos már alig el kérlek segíts hogy állapota javuljon ha már meg nem is gyógyulhat legalabb hagy legyen itt még szerettei közt .Kérlek járj közben érte a mi Urunknal ne szólítsa meg magához mert még szükségünk van rá .Kérlek enyhits a félelmein a szenvedesein .Adj neki nyugalmat és segíts neki hogy elfogadja azt ami rá var.Koszonom a közben jarasodat és hogy meghallgatom kérésemet

  Válasz
 13. Éva

  Drága Szent Rita!

  Kérném szepen közbenjárásodat,hogy Istennel mélyebb,bensőségesebb legyen a kapcsolatom.Jogosítványom megszerzéséért.És egy barátnőmért,akivel nagyon jó barátnők voltunk,de később elszakadtunk egymástóll
  Most olyan a helyzet,hogy többet tudunk találkozni.A barátságunk elmélyülését kérném szépen.Köszönöm

  Válasz
 14. Milike

  Drága Szent Rita!
  Kérem közbenjárásodat, hogy gyermekem meglelje a lelki békéjét, s segítsd hozzá, hogy családjának otthonát megteremtse.
  Köszönöm.

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.