Register
A password will be e-mailed to you.

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

22 hozzászólás

  1. Erzsi

    Drága Szent Rita, Kegyes Pártfogóm!
    Te, aki minket, gyarló embereket a lehetetlennek tűnő helyzetekből is kimentesz bennünket, és aki oly sokszor segítettél már engem is nehéz anyagi helyzeteimen, esedezve kérlek, járj közben az Úrnál az érdekemben: Segíts az én drága kislányomnak kiutat találni reménytelen helyzetéből, és hogy találja meg végre a számára leghelyesebb utat. Kérlek, irányítsd Őt a jó út felé, mutasd meg számára a helyes utat, mert több irányban eltévedt: anyagilag teljesen tönkrement, elsősorban segítsd Őt egy újabb lehetőséghez jutni mind anyagilag, mind pedig erkölcsileg is! Szeretem a Kislányomat nagyon, Jézus felé nyitott az Ő szíve is, de félek, hogy a nagy depressziója miatt már mindenben reményt vesztett lesz, és még inkább rossz út felé téved. Könyörögve kérlek, segíts neki a bajból kiutat találni! Kegyes Szent Rita, kérlek adj erőt, kitartást és anyagi segítséget drága Kislányomnak! Segíts meg engem is abban, hogy édesanyaként példát mutathassak gyermekemnek, és tudjak úgy hozzászólni a jó cél érdekében, hogy szavaim meghallgatásra kerüljenek! Könyörögve kérlek, segíts az én anyagi problémámból is kiutat találni, hogy ezáltal is segíthessek drága Kislányomnak! Örök gondoskodó szeretetedért és az oly sok segítségedért leborulok köszönő imádságommal előtted! Ámen

    Válasz
  2. emőke

    De ha a Férjemet visszaadod, nekem az is elég:)
    Azonban legyen meg az Úr akarata.

    Válasz
    • Antal

      Rajtam is mar sokat segitett ez a szent . En a csaladban soha nem tanultam rola mert nem volt magyar szent, es szerintem a szuleim ezert nem vettek fontosnak , hogy tanitsak az eletet nekem . Az interneten talaltam rola egy 4 soros imat , amit kevesnek tartottam arra hogy az segit nekem , de bizva abban , hogy meghalgat elmondtam naponta . Az eredmeny remenyemen feluli volt .

      Válasz
  3. emőke

    Kedves Rita!
    Szeretnék EGÉSZséget, Boldogságot a Családomnak is és saját magamnak pedig egy földi csodát, Gyermeket a Férjemtől.
    Kérem szíves közbenjárásodat.
    Köszönettel: Emőke

    Válasz
  4. istvan

    A mai napon Szent Rita és a Mi Istenünk megsegített. Köszönet és hála, hogy három év után győztesen kerültem ki!

    Válasz
  5. Vikike

    Drága szent rita lehetetlenségek szentje kérlek segíts nekem hogy természetes úton essek teherbe a következő két hónapban és ne keljen műtétre mennem eszközöld ki számomra a drága Názeretti jézus krisztusnál, a mindenható atyánál hogy nyerjek bocsánatot bűnös tetteimre és a jóisten akarata szerint édasanya legyek és egészséges gyermeket szülhessek akit egészségben, boldogságban szeretetben és tisztességgel felnevelhetek és elmondhassam neki hogy ő egy ajándék az életemben az irgalmas jézustól. ÁMEN

    Válasz
  6. tnemaria49

    Mária

    Szent Rita kérlek járj közbe a családomért. A szívbéli megtérésükért.
    A fiaimért , az unokáimért, testvéreimért,persze értem is.
    Drága szt. Rita imádkozz a Cintiáért, nagy szüksége van az imára,és az Anikó gyógyulásáért. Kérek még imát hazánkért, és a világ békéért.
    Köszönöm a közbenjárásod. AMEN.

    Válasz
  7. szomorú anya

    Drága Szent Rita! Kérlek segíts az Úr bocsánatát elnyerni! Kérelek járj közben, hogy gyermekeim megtalálják helyes utat! Találják meg igazi párjukat, akikkel boldog házasságban élhetnek.Kérlek hallgasd meg imáimat!
    Szent Rita, Istentől csodákkal kitüntetve!
    Te részesültél a ritka kegyelemben, hogy kétségbeejtő helyzetben különös szószóló és segítő vagy. Erős bizalommal térdelek Előtted, könyörülő szeretetedre hivatkozva, hogy segítségedet kérjem jelen nagy szükségemben. Légy részvéttel irántam! Gyarló imámat vidd Isten kegyelmi trónja elé és buzgó közbenjárásod által nyerj meghallgattatást kérésemben! Tekints Jézus kiontott drága szent vérére, szentséges Irgalmas Szívére és nagy hitemre! Ó, Szent Rita, engedd, hogy buzgó imám meghallgatást nyerjen!
    Megígérem, hogy egész életemben hirdetni fogom jóságodat!

    Válasz
  8. katalin

    Kedves Szent Rita!
    Nagyon válságos, emberileg reménytelen helyzetben van a házasságom. Kérlek járj közben értem a Jó Istennél, hogy kapjam meg a kegyelmet, hogy férjem visszajüöjjön hozzám és mi ketten újra egymáséi lehessünk. Szent Rita, krlek addj erőt, türelmet és kitartást a házasságom megmentéséhez. Köszönöm, hogy meghallgatsz és segítesz rajtunk! Ámen!

    Válasz
  9. Marika

    Drága Szent Rita!
    Nagyon kérlek hallgasd meg imáimat és eszközöld ki számomra, hogy a férjem visszatérjen hozzám, a családjához. Èletem végéig hálás leszek, nagyon szeretem őt…

    Válasz
  10. Gábor

    Szent Rita!
    Kérlek engedd hogy Ildikó megbocsásson nekem és visszatérten hozzám.
    Köszönöm

    Válasz
  11. Vica

    Szent Rita, kérlek segíts az Úr bocsánatát elnyerni, múltbeli hibáim miatt. Segíts át mostani nehéz helyzetemen.Kérlek járj közbe, hogy gyermekeim megtalálják a helyes utat. Kérlek segíts, hogy gyermekem kibéküljön volt párjával, újra egy pár legyenek és szeressék egymást úgy, mint régen. Lehetetlennek látszik, de Te a lehetetlen dolgok szentje vagy Szent Rita. Kérlek segíts!
    Szent Rita, Istentől csodákkal kitüntetve!
    Te részesültél a ritka kegyelemben, hogy kétségbeejtő helyzetben különös szószóló és segítő vagy. Erős bizalommal térdelek Előtted, könyörülő szeretetedre hivatkozva, hogy segítségedet kérjem jelen nagy szükségemben. Légy részvéttel irántam! Gyarló imámat vidd Isten kegyelmi trónja elé és buzgó közbenjárásod által nyerj meghallgattatást kérésemben! Tekints Jézus kiontott drága szent vérére, szentséges Irgalmas Szívére és nagy hitemre! Ó, Szent Rita, engedd, hogy buzgó imám meghallgatást nyerjen!
    Megígérem, hogy egész életemben hirdetni fogom jóságodat!

    Válasz
  12. Zsolt

    Drága Szent Rita, …. szerettem, életemet adtam volna érte… s holtomiglan szeretni fogom Őt. Kérlek szabadítsz meg lelkem a fájdalomtól amivel reggel kelek s este nyugovóra térek. Hiába küzdök céljaimért álmaimért kőkeményen töretlenül, nem és nem és nem…. nekem ezt az Úr bizonyára megtiltotta. Minek jöttem e világra? Elfáradtam, lelkem, szivem fáj – nincs e világi ki már ezt meggyógyítja….

    Válasz
  13. Angi

    Szent Rita, kerlek segits meg a jelenlegi nagy bajban,kerlek segits legyoznom a betegseged,a csaladomnak meg szuksege van ram!

    Válasz
  14. Kati

    Fiaimért kérem közbenjárásodat, hogy megtalálják a helyes utat az életükben. Tudjanak és akarjanak becsületesen, szorgalmasan dolgozni, ehhez munkahelyet találni. Ismerjék föl a család, a családi béke fontosságát, és törekedjenek a család alapítására Istennek tetsző módon! Segíts abban, hogy édesanyként hittel, bölcsen, szerettel tudjak fiaim mellett lenni! Hallgasd meg kérésemet Szent Rita, járj közbe értünk!
    Bízom Benned!

    Válasz
  15. Bevi

    Kedves Szent Rita!
    Kérlek járj értem közben az Úr Jézusnál, hogy a párom visszatérjen hozzám, és hogy a Jóistennek tetsző boldog életünket élhessük együtt. AMEN!!! Köszönöm, hogy segítesz! :)

    Válasz
  16. Evita

    Nagyon keserves anyagi helyzetbe kerültem. Szeretnék ebből kikerülni. Bízom abban, hogy szent Rita közbenjár értem Jézusnál, és imádságaim meghallgatásra találnak. Sok szenvedésen mentem keresztül, szeretném ha véget érnének a bajok és a gondok. Reménykedem…..

    Válasz
  17. Judit 55

    1994-ben 1 hónapig imádkoztam minden nap Szent Ritához, hogy a férjem egy másik országból ki tudjon menekülni és együtt legyen a családunk M.o-on.Sikerült! Szent Rita megsegített minket, hála és köszönet Neki és Istennek! A tiszta szívből és jó célért küldött ima mindig meghallgatásra talál, ezt üzenem mindenkinek, aki még bizonytalan a hitében.SOHA NEM SZABAD ELKESEREDNI!

    Válasz
  18. Ibolya

    Drága SZent Ritakérlek imátkozz értem az ÚR JÉZUS KRISZTUSHOZ ,hogy segitsen megkapni azt a fizetséget amiért tőbb mint egy éve dogoztam ÚRAM én bizom a te határtalan irgalmasságodban és mesegitesz Szent Rita kozben járására ne vesd meg bünüs gyermekedet halgasd meg imámat AMEN

    Válasz
  19. Andrea

    Drága Szent Rita! Kérlek segíts,hogy sikerüljön egy jó munkahelyet találnom,add,hogy megtaláljam számításaimat az életben,és egy olyan társat,akit mellém rendelt a Jó Isten békességben,egészségben és boldogságban!

    Válasz
  20. csillagocska

    Drága Szüzanya és drága Szent Rita!Szépen kérlek segitsetek nekem és
    családtagjaimnak a jelenlegi élethelyzetböl gyöztesen az ISTEN akarata szerint kiszabadulni.
    Nagyon-nagyon bizunk közbejáró imáitokban,melyet az
    UR szine elé visztek,mert az ISTENSZERETÖKNEK minden a javukra
    válik.TE vagy Urunk mi reményünk,ne engedd hogy szégyent érjünk.
    Jézusunk bizunk benned!

    Válasz
  21. Kriszta80

    A teljes filmet feltettem a „Keresztény filmek és videók ” topikba.
    Sajnos a magyar szinkron nem a legtökéletesebb, és „késik” is egy kicsit, de a film felejteti ezt az apró technikai hibát
    Szívből ajánlom mindenkinek ezt a gyönyörű történetet Umbria Gyöngyéről.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.