RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

"Ami nem szerepelt a tervemben, az ott volt Isten terveiben és egyre elevenebb lett bennem a meggyőződés, hogy Istennél nincs véletlen, hogy egész életem a legkisebb részletekig fel van jegyezve az Isteni gondviselés terveiben."

"Isten gyermekének lenni annyit jelent, mint Isten kezét fogva járni, Isten akaratát tenni és nem a miénket, minden gondunkat és reményünket Isten kezébe helyezni, nem aggódni többé sem magunk, sem a jövő miatt."

a kármelita szent Benedikta Edit Stein

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

18 hozzászólás

  1. Ibolya

    Minden hato ISTEN kérlek halgasd meg kőnyőrgéseinket segits minden rászorulonak irgalmazz a bünősőknek fogd meg kezeinket és igy benned bizva nem félünk és mindig célt érünk Amen

    Válasz
  2. Juci

    Kérlek Istenem segíts hogy ne aggódjam a jövő miatt. Segítsél abban, hogy megoldódjanak a problémák.A kezedbe ajánlom a problémáimat, kérlek, fogadd el és tegyél csodát.Ámen.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.