Register
A password will be e-mailed to you.

A világ legromantikusabb férfija

A 89 éves Jack Mills jól tudja, hogy mi a hosszú és boldog házasság titka. A válogatott kedvesség minden hétre.

A második világháborús veterán nem is titkolja mi az: szerinte a virágok nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy immár 70 éve él szerelemben feleségével, Millie-vel. A férfi ugyanis egybekelésük óta minden héten veszi a fáradtságot, és megemlékezik szerelmükről méghozzá egy csokor virág formájában.

A most 89 éves Jack és a 88 éves Millie először 18 éves korukban találkoztak: a rendezvényen a csinos fiatal lányt azonban nem csak Jack, hanem az ő legjobb barátja is kiszúrta magának. A két fiú akkor pénzfeldobással döntötte el, melyikük hívhatja randira a lányt.

A fiatalok ezt követően nem sokkal összeházasodtak, Jack ekkor kezdett a mára hagyománnyá változott szokásba, hogy minden héten virágcsokorral köszönti feleségét, még akkor is, ha erre éppen nem volt félretett pénzük: a férj ilyenkor saját maga szedett egy bokrétára való virágot.

Jack egyébként elárulta azt is, hogy szerinte – a virágok mellett – minek köszönhetik azt, hogy ilyen sok évet éltek le egymás mellett, szerelemben. „A hosszú kapcsolat titka, hogy mindig törődjünk egymással és osszunk meg mindent, amink van. Ezalatt elsősorban nem az anyagi dolgokra, vagy az ételre gondolok, hanem a bánatra, az örömre és olykor igen, a kétségeinkre is.”

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.