RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Az ima ereje
.
Dr. Crandall szívorvos a Palm Beach Gardens klinikáján. 2007-ben történt ez a csodálatos eset.
.
Egy 53 éves férfi érkezett a sürgõsségire súlyos szívinfarktussal, és a szíve megállt. Az ügyeletes személyzet 40 percig próbálta életre kelteni, majd kijelentették, hogy meghalt. Hívták dr. Crandallt is az újraélesztési vége felé, hogy felértékelje a beteg állapotát. Eközben a nõvér már készítette elõ a holttestet, hogy a hullaházba szállítsák. Ekkor a Szentlélek azt mondta az orvosnak: „Fordulj vissza, és imádkozz ezért az emberért”. – A Szentlélek hangja néha egy halk hang, és ez most ez a halk hang szólt, én pedig az Úr tiszteletére visszafordultam a hordágy azon oldalához, ahol a holttestet készítették elő."
.
A halott arca, lába és karja már teljesen megfeketedett, a halál feketeségével. Dr. Candall leült a holttest mellé és így imádkozott: "Uram, Atyám, hogyan imádkozzam ezért az emberért? Meghalt. Mit tehetek én? – és hirtelen ezek a szavak buggyantak ki a számon: Atyám Istenem, ennek az embernek a lelkéhez kiáltok, ha ő nem ismer Téged, mint Urat és Megváltót, kérlek támaszd fel őt most rögtön a halálból, Jézus nevében. Elképesztő volt, amint egy pár perccel később a monitoron megjelent a szívverése – tökéletes ritmust, normális ritmust mutatva, egy pár perc múlva az ujjait kezdte mozgatni, majd a lábujjait, és elkezdett szavakat motyogni.

Volt egy nővér a szobában – nem volt hívő – aki felsikoltott, mondván: „Doktor Crandall, mit tett Ön ezzel a beteggel?” A doktor azt válaszolta: „A lelkéhez kiáltottam Jézus nevében”. A kórházban felzúgott a hír, hogy egy halott férfit visszahoztak az életbe.

Pár nap múlva, amikor a beteg magához tért, az orvos megkérdezte: „Hol voltál, és hol voltál azon a napon, mikor súlyos szívinfarktust kaptál? Mert meghaltál, és visszaimádkoztunk az életbe, Jézus nevében.” A beteg ezt mondta: „Crandall doktor, ez a legcsodálatosabb dolog volt életemben. Egy sötét szobában voltam, nem volt semmi fény. Teljes sötétség volt, mintha egy koporsóban lettem volna, és egyre csak azt hajtogattam, hogy mennyire csalódtam.”

A csalódása abból származott, hogy sem a családtagok, sem a barátai vagy kollégái nem látogatták meg. A beteg így folytatta: „Ezek az emberek egyszer csak hirtelen eljöttek, becsomagoltak engem, és bedobtak a szemétbe.”

Azon a napon a pokolban volt ez az ember. Az orvos elmagyarázta neki az üdvösség örömhírét, megfogta a beteg kezét, és az Úrhoz kiáltott: „Atyám, Istenem, Jézus nevében imádkozom, hogy ez az ember elfogadjon Téged Urának és Megváltójának itt az intenzív osztályon!” A beteg kinyújtotta a kezét, és könnyek között elfogadta Krisztust, mint a Urát és Megváltóját, és most ő is Isten gyermeke. Az orvos azt mondta neki: „Most már soha nem dobnak téged a szemétbe, a teljes sötétségbe. Most Krisztus élete benned van, és a mennyek országának a fénye benned van”.

A beteg meggyógyult, a 40 perces halál után nem maradt semmilyen agykárosodása, az agya teljesen normális; kezdetben ugyan zsibbadtak az ujjai és a lábai, de a zsibbadás is teljesen megszűnt.

Dr. Crandall praxisa során még három ehhez hasonló „feltámadásnak” volt a tanúja. Lelkiismeretesen végzi a munkáját, és Krisztus apostola az orvosok közt.

A teljes cikk bővebben itt olvasható, angolul:
http://www.assistnews.net/Stories/2007/s07070094.htm
Dr. Chauncey W. Crandall IV honlapja:
http://chaunceycrandall.com

 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

1 870 hozzászólás

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.