Register
A password will be e-mailed to you.

Az ima ereje
.
Dr. Crandall szívorvos a Palm Beach Gardens klinikáján. 2007-ben történt ez a csodálatos eset.
.
Egy 53 éves férfi érkezett a sürgõsségire súlyos szívinfarktussal, és a szíve megállt. Az ügyeletes személyzet 40 percig próbálta életre kelteni, majd kijelentették, hogy meghalt. Hívták dr. Crandallt is az újraélesztési vége felé, hogy felértékelje a beteg állapotát. Eközben a nõvér már készítette elõ a holttestet, hogy a hullaházba szállítsák. Ekkor a Szentlélek azt mondta az orvosnak: „Fordulj vissza, és imádkozz ezért az emberért”. – A Szentlélek hangja néha egy halk hang, és ez most ez a halk hang szólt, én pedig az Úr tiszteletére visszafordultam a hordágy azon oldalához, ahol a holttestet készítették elő."
.
A halott arca, lába és karja már teljesen megfeketedett, a halál feketeségével. Dr. Candall leült a holttest mellé és így imádkozott: "Uram, Atyám, hogyan imádkozzam ezért az emberért? Meghalt. Mit tehetek én? – és hirtelen ezek a szavak buggyantak ki a számon: Atyám Istenem, ennek az embernek a lelkéhez kiáltok, ha ő nem ismer Téged, mint Urat és Megváltót, kérlek támaszd fel őt most rögtön a halálból, Jézus nevében. Elképesztő volt, amint egy pár perccel később a monitoron megjelent a szívverése – tökéletes ritmust, normális ritmust mutatva, egy pár perc múlva az ujjait kezdte mozgatni, majd a lábujjait, és elkezdett szavakat motyogni.

Volt egy nővér a szobában – nem volt hívő – aki felsikoltott, mondván: „Doktor Crandall, mit tett Ön ezzel a beteggel?” A doktor azt válaszolta: „A lelkéhez kiáltottam Jézus nevében”. A kórházban felzúgott a hír, hogy egy halott férfit visszahoztak az életbe.

Pár nap múlva, amikor a beteg magához tért, az orvos megkérdezte: „Hol voltál, és hol voltál azon a napon, mikor súlyos szívinfarktust kaptál? Mert meghaltál, és visszaimádkoztunk az életbe, Jézus nevében.” A beteg ezt mondta: „Crandall doktor, ez a legcsodálatosabb dolog volt életemben. Egy sötét szobában voltam, nem volt semmi fény. Teljes sötétség volt, mintha egy koporsóban lettem volna, és egyre csak azt hajtogattam, hogy mennyire csalódtam.”

A csalódása abból származott, hogy sem a családtagok, sem a barátai vagy kollégái nem látogatták meg. A beteg így folytatta: „Ezek az emberek egyszer csak hirtelen eljöttek, becsomagoltak engem, és bedobtak a szemétbe.”

Azon a napon a pokolban volt ez az ember. Az orvos elmagyarázta neki az üdvösség örömhírét, megfogta a beteg kezét, és az Úrhoz kiáltott: „Atyám, Istenem, Jézus nevében imádkozom, hogy ez az ember elfogadjon Téged Urának és Megváltójának itt az intenzív osztályon!” A beteg kinyújtotta a kezét, és könnyek között elfogadta Krisztust, mint a Urát és Megváltóját, és most ő is Isten gyermeke. Az orvos azt mondta neki: „Most már soha nem dobnak téged a szemétbe, a teljes sötétségbe. Most Krisztus élete benned van, és a mennyek országának a fénye benned van”.

A beteg meggyógyult, a 40 perces halál után nem maradt semmilyen agykárosodása, az agya teljesen normális; kezdetben ugyan zsibbadtak az ujjai és a lábai, de a zsibbadás is teljesen megszűnt.

Dr. Crandall praxisa során még három ehhez hasonló „feltámadásnak” volt a tanúja. Lelkiismeretesen végzi a munkáját, és Krisztus apostola az orvosok közt.

A teljes cikk bővebben itt olvasható, angolul:
http://www.assistnews.net/Stories/2007/s07070094.htm
Dr. Chauncey W. Crandall IV honlapja:
http://chaunceycrandall.com

 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

1 870 hozzászólás

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.