Register
A password will be e-mailed to you.

Részlet Szent Fausztina Naplójából:

Ma így beszélt hozzám az Úr:
,,Leányom, azt mondják, hogy nagyon egyszerű vagy. Miért nem mondasz el hát nekem mindent, ami téged érint — még a legkisebb részleteket is? Mondj el mindent, ezzel nagy örömet okozol nekem.”

– Azt feleltem: ,,Hiszen Te úgyis tudsz mindent, Uram.”

Erre Jézus azt felelte:
,,Igen, mindent tudok, de te ne mentegetőzz ezzel, hanem beszélj velem mindenről egy gyermek egyszerűségével, mert fülem és szívem hozzád hajlik, s a beszéded kedves nekem.”

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

17 hozzászólás

  1. Nagy Lászlóné

    Istenem!
    Kérlek, hogy Kóbor Árpád és Nagy Mariann Kóbor Luca és Kóbor Gergely családot ne engedd szétesni. Kérlek vezesd őket irgalmad forrásába, hogy megismerjenek, adj erre a családra olyan csodát, hogy ismerjenek meg Téged, hiszen nem ismernek és a sátán ereje rajtuk. Vedd le róluk a sátán erejét és vezesd őket szent templomodba, hogy tanításodat hallva a szeretet fénye ragyogja be őket és újra egy család lehessen Jézus Krisztus és a Szentlélek által Amen. Köszönöm Uram Istenem.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.