Register
A password will be e-mailed to you.

(Grignon Szent Lajos: Tökéletes Mária-tisztelet c. könyvből.)

Kilenced
I. Szentséges Szűz Mária, Istennek Anyja, tisztelünk Téged, mint közvetítőnk a Megtestesülés titkában, mert a Te közvetítéseddel jött Isten a világra. Ó, Úrnőnk és Anyánk, szerezd meg nekünk a kegyelmet (…) és mutasd meg, hogy szereted, ha minden kegyelem Közvetítője címen tisztelünk. Amen.

II. Szentséges Szűz Mária, Istennek Anyja, tisztelünk Téged, mint közvetítőt Erzsébet látogatásának titkában, mert a Te közvetítéseddel szentelte meg Isten Keresztelő Szent Jánost. Ó, Úrnönk és Anyánk, szerezd meg nekünk a kegyelmet (…) és mutasd meg, hogy szereted, ha minden kegyelem Közvetítője címen tisztelünk. Amen.

III. Szentséges Szűz Mária, Istennek Anyja, tisztelünk Téged, mint közvetítőt Jézus születésének titkában, mert Te mutattad meg a kisded Jézust a pásztoroknak. Ó, Úrnőnk és Anyánk, szerezd meg nekünk a kegyelmet (…) és mutasd meg, hogy szereted, ha minden kegyelem Közvetítője címen tisztelünk. Amen.

IV. Szentséges Szűz Mária, Istennek Anyja, tisztelünk Téged, mint közvetítőt a Három szent Király titkában, mert Te nyújtottad oda nekik a kisded Jézust. Ó, Úrnőnk és Anyánk, szerezd meg nekünk a kegyelmet (…) és mutasd meg, hogy szereted, ha minden kegyelem Közvetítője címen tisztelünk. Amen.

V. Szentséges Szűz Mária, Istennek Anyja, tisztelünk Téged, mint közvetítőt Jézus bemutatásának titkában, mert Te helyezted a kisded Jézust a szent aggastyán, Simeon karjaiba. Ó, Úrnőnk és Anyánk, szerezd meg nekünk a kegyelmet (…) és mutasd meg, hogy szereted, ha minden kegyelem Közvetítője címen tisztelünk. Amen.

VI. Szentséges Szűz Mária, Istennek Anyja, tisztelünk Téged, mint közvetítőt a kánai menyegzőn, mert a Te közbenjárásodra művelte az Úr első csodatételét. Ő, Úrnőnk és Anyánk, szerezd meg nekünk a kegyelmet (…) és mutasd meg, hogy szereted, ha minden kegyelem Közvetítője címen tisztelünk. Amen.

VII. Szentséges Szűz Mária, Istennek Anyja, tisztelünk Téged, mint közvetítőt Kálvária hegyén, mert Téged helyezett Jézus maga és mi emberek közé, mikor Anyánknak jelentett ki Téged. Ó, Úrnőnk és Anyánk, szerezd meg nekünk a kegyelmet (…) és mutasd meg, hogy szereted, ha minden kegyelem Közvetítője címen tisztelünk. Amen.

VIII. Szentséges Szűz Mária, Istennek Anyja, tisztelünk Téged, mint közvetítőt a Szentlélek eljövetelénél, mert Te vonzottad Őt leginkább, hogy leszálljon a földre. Ó, Úrnőnk és Anyánk, szerezd meg nekünk a kegyelmet (…) és mutasd meg, hogy szereted, ha minden kegyelem Közvetítője címen tisztelünk. Amen.

IX. Szentséges Szűz Mária, Istennek Anyja, tisztelünk Téged, mint Közvetítőt az égben, mert biztosan tudjuk, hogy Isten minden kegyelmet csakis Általad juttat nekünk. Ó, Úrnőnk és Anyánk, szerezd meg nekünk a kegyelmet (…) és mutasd meg, hogy szereted, ha minden kegyelem Közvetítője címen tisztelünk. Amen.

Napi ima:
Imádkozzál érettünk, nagyhatalmú Közbenjárónk.
Hogy méltók lehessünk Krisztus igéreteire.
Könyörögjünk. Urunk, Jézus Krisztus, Közvetítőnk az Atyánál, ki Anyádat, a Boldogságos Szüzet, nekünk is anyául és Nálad közvetítőül adni kegyes voltál, engedd irgalmasan, hogy mindenki, aki jótéteményért Hozzád folyamodik, örvendve lássa, hogy ő általa mindent megnyer Tőled. Ki élsz és uralkodol mindörökké. Amen.

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

8 hozzászólás

  1. Rózsa

    Imádkozzál érettünk kegyes Szűzanya! te vagy a bűnösök oltalma.Amen

    Válasz
  2. szemi

    Szentséges Szűz Mária, Istennek Édesanyja, minekünk is Édesanyánk, járj közben Szent Fiadnál férjem hétfői műtétjéért, és gyors, szövődménymentes gyógyulásáért !

    Válasz
  3. Ibolya

    Szetséges Szüz Mária Istennek Anyja esd ki számomra a Mi Urunk Jézus Krisztus kegyelmét büneim bocsánatára,hogy kérésem meghalgatást nyerjen kőszőnőm.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.