Register
A password will be e-mailed to you.

Ha égve maradt – lekapcsolom,
Ha kiömlött – feltörlöm,
Ha a földön van – felveszem,
Ha kifogyott – megtöltöm,
Ha piszkos – elmosom,
Ha tele van – kiviszem,
Ha szomorú – átölelem,
Ha fáradt – elaltatom,
Ha távol van – írok neki,
Ha kérdez – válaszolok,
Ha mesél – meghallgatom,
Ha egyedül van – felhívom,
Ha ünnepel – meglepem,
Sohasem feledem, hogy
Összetartozunk!
 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

28 hozzászólás

  1. Ibolya

    Kedves Denis21 én is aszt ajánlom hogy az imának nagy hatássa van én 4évig imátkoztam a fiamért és mostmár csak hálát adok a JÓ ISTENNEK,hogy kigyogyult az alkohol és a dohány rabságábol mert ha meg halgatást nyerünk nem szabad el felejteni hálát adni a jokért amit kapunk . Látom ,hogy régen nem jeletkeztél ezen az oldalon csak egy mondat erejéig ,tudass a hejzetről én is imátkozom a családod békéjéért.

    Válasz
  2. denis21

    Semmi baj kedves lili83 és köszönöm h te is segítettél ebben az ügyben.már egy picit javult a helyzet bár ez eddig mindig csak átmeneti volt, de remélem egyszer tartós marad.én is imádkozom értetek.igen igazad van imádkoznunk kell ha már emberi erővel nem lehet mit tenni.nálunk legalább is már nem.még egyszer köszönöm neked is h megosztottad velem a gondolataidat ez nekem nagyon sokat jelent, h vannak még akik hisznek Istenben és olyan tanácsokat adnak ami hozzá fűződik.

    Válasz
  3. lili83

    Bocsánat a neved elírásáért Denis21, de a billentyűm már nem az igazi.

    Válasz
  4. lili83

    Kedves Debus21! Imádkozom én is értetek. Megértem a helyzetedet. Az én édesapám nagyon sokáig ivott. Igaz fizikailag nem bántott soha, de nagyon féltünk tőle. A nagymamám kitartó imáinak hála, már nagyon régóta nem iszik és a családja a legfontosabb. Isten szeretetét is nagyon sokra tartja azóta. Vigyázzatok egymásra anyukáddal és ne add fel. Imádkozz. Az én szüleim életét a szomszédban lévő tüzép keseríti meg.Idegileg teljesen kikészülnek. én is úgy vagyok vele mint Te, nem akarok elköltözni, hogy ne hagyjam egyedül Őket a szenvedésben. Kitartóan imádkozom én is, hogy segítsen a Jó Isten. Imádkozzunk együtt szüleinkért. Ahogyan Jézus gondoskodott Máriáról a kereszten, úgy mi az imáinkkal próbáljunk meg gondoskodni arról, hogy békében éljenek.

    Válasz
  5. Ariel

    Imádkozunk értetek, anyukádért, apukádért és érted, a családi békéért. Isten áldjon meg, a Szűzanya óvjon!

    Válasz
  6. denis21

    Kedves Amadea és NIck.Köszönöm a véleményeteket.A család többi tagjával (anyukám, tesóm és a párom) már imádkoztunk de apával nem lehet.ő ezt nem látja h bajt okoz nekünk és mindig bánt szavakkal.már nagyon sokat imádkoztam érte egyedül is de nem látok javulást.Már régen elköltöztünk volna ill. bátyám már el is költözik de én nem akarom hagyni anyukámat mert ő nagyon törékeny és megszakad a szívem érte.tényleg nem látom h ennek mi lesz a vége.most hagyjam magára anyukámat?kérlek ha van egy kis időtök és nem túl nagy kérés imádkoznátok apukámért? hátha a ti imátok kedvesebb Isten előtt.még egyszer köszönöm a hozzászólást

    Válasz
  7. Nick

    Kedves denis21, nem te csinálod rosszul, hanem apukád. Sajnos. Ezt csal elszenvedni lehet, és amint tudsz, állj a magad lábára, és építs fel egy új, – de ne ugyanilyen – életet.

    Válasz
  8. Amadea

    Kedves denis21! A gonosz rondít bele a családi békébe,hiszen neki ez nem célja. Ha teheted imádkozzatok együtt mind, és hívjátok meg Jézust a családotokba, vagy ajánljátok magatokat a Szentcsaládnak. (Családok imakönyve- Martinus Könyv- és Folyóirat Kiadó: ezt szívből ajánlom!)

    Válasz
  9. denis21

    az apukámról van szó.én már ezt mind megtettem.kivéve az ölelést,mert ha ő szomorú akkor ordítozik.elég esélytelen.gyerekkorom óta ez van.nálunk még sincs békesség.mit csinálok rosszul?

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.