Register
A password will be e-mailed to you.

"Az Úr az én pásztorom; nem szűkölködöm. Füves legelőkön nyugtat engem, és csendes vizek­hez terelget engem. Lelkemet megvidámítja, az igazság ösvényein vezet engem az Ő nevéért. Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert te velem vagy; a te vessződ és botod, azok vigasztalnak engem. Asztalt terítesz nekem az én ellenségeim előtt; el­árasztod fejem olajjal; csordultig van a poharam. Bizonyára jóságod és kegyelmed követnek engem életem minden napján, s az Úr házában lakozom mindörökké." 23. zsoltár
 

Az izraeli Avraham Fried vallásos hászid énekes (kántor), rendkívül népszerű. A híres Lubavicsi rebbe tanítványa. Dalaiban bibliai imákat, tanításokat dolgoz fel, és tüzes lélekkel bátorítja hallgatóságát, hogy hívják és várják a Messiást.

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

14 hozzászólás

  1. Nick

    kisvirag: Shalom :-)
    Nekem tudjátok mi jut eszembe? Mikor Dávid király a frigyláda előtt táncolt

    Válasz
  2. Ariel

    Nekem a József és a színes szőttes álomkabát című musical jut róla eszembe. Az is csúcs jó:-)

    Válasz
  3. Babucka

    Ha jól tudom a katár eretnekség volt az, amelyik tagadta Krisztus emberségét. A katolikus egyház szerint Jézus Krisztus IGAZI (halandó) EMBER és IGAZI ISTEN.

    Válasz
  4. kisvirág

    Mit Nick? Azt hogy Jézus Krisztus az élő Isten Fia, a Szentháromság második személye, és még akkor sem egy földi halandó ember, ha részesült emberi természetünkből?
    Egyébként pedig csak annyit kérdeztem, hogy keresztény-e. Mi ebben a gond? Sokan megtértek már és elfogadták a Messiást Krisztus személyében a zsidó nép közül is, de a a nagy többség még mindig várja. Sajnos. Egyszer majd csak rájönnek, hogy 2000 évvel ezelőtt már eljött. Ki kell várni :)

    Válasz
  5. Biolife

    „Arról ismerjenek meg titeket, hogy szeretitek egymást.” Én igazat adok Arielnek.

    Válasz
  6. Biolife

    Az én lelkemet is nagyon megvidámította ez a videó! A Mennyei Atya erre az örömre teremtett minket! Köszönet, hogy megismertettek minket ilyen kultúrákkal is.

    Válasz
  7. kisvirág

    Már megbocsáss de Jézus Krisztus az Isten fia volt, és nem egy zsidó halandó ember.

    Válasz
  8. Ariel

    Nem keresztény, zsidó! Ahogyan Jézus, Szűz Mária, és az apostolok is zsidók voltak. Idősebb testvéreink ők, és egy napon majd mindnyájunk szeméről lehull a hályog, eltűnik az értetlenség fala, mely elválaszt minket, és együtt fogjuk túlcsorduló örömmel és vidámsággal dicsőíteni a Teremtőt és a Messiást! Addig is a szeretet és tisztelet kell összekössön, nemcsak zsidókat és keresztényeket, de minden embert ezen a földön.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.