RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Részlet Szent Faustina Kovalska Naplójából:

1556
Midőn a kápolnába mentem, az Úr közölte velem, hogy a választott lelkek között különösen kiválasztottak is vannak, akiket nagyobb szentségre hívott meg, és így rendkívüli közösségre jutnak Vele. Ezek szeráfi lelkek, akiktől Isten több szeretetet vár el, mint a többiektől, holott valamennyien kolostorban élnek. Ennek ellenére kívánja az Isten, hogy egyesek jobban szeressék Őt. Az ilyen lélek megérti Isten hívását, mert Isten ezt bensőleg megérezteti vele. Követheti ezt a hívást, vagy sem. A lélektől függ, hűségesen követi-e a Szentlélek vonzását, vagy ellenáll Neki. Láttam azt a helyet a tisztítótűzben, amely ezeknek a lelkeknek szolgál a mulasztásuk miatti bűnhődésre. Ez a legsúlyosabb kín minden szenvedés közül. Az Istentől különlegesen megjelölt lélek mindig az marad, akár az égben, akár a földön vagy a tisztítótűzben.

Az égben más lélekhez viszonyítva nagyobb dicsőség, szentség, Isten mélyebb megismerése jellemzi. A tisztítótűzben viszont nagyobb fájdalom, mert Isten mélyebb megismerését s az Utána való vágyódást kapta osztályrészül. A pokolban is jobban fog szenvedni, mert jobban ismerte Őt, Akit elhagyott. Az Isten szeretete által megjelölt lélek stigmája kitörölhetetlen.

1557
Ó, Jézusom! Tarts meg engem üdvös félelemben, hogy kegyelmeidből semmit se pazaroljak el. Segíts, hogy hűséges maradjak a Szentlélek sugalmazásaihoz. Engedd, hogy szívem inkább szakadjon meg az Irántad való szeretettől, minthogy egyetlen szeretetteljes tettet elmulasszon.

 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

954 hozzászólás

 1. Sári adatlap-képe
  Sári

  én is szeretem csak úgy levenni a polcról, és beleolvasni – engem nagyon megérintett a napló, mikor pár éve elolvastam – itt csodálkoztam először rá arra, hogy Jézus üzen nekünk

  Válasz
 2. Babucka

  Ha rossz kedvem van, engem nagyon feltölt erővel, valamiért.

  Válasz
 3. Rotondo adatlap-képe
  Rotondo

  Meg is vettem Fausztina naplóját, sokszor érdekes olvasmány. Néha viszont olyan nehéz olvasni :S

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.