Register
A password will be e-mailed to you.

Forrás:  www.nagyfigyelmeztetes.com
Drága szeretett leányom, kérlek, kérd meg gyermekeimet, hogy imádkozzátok ezeket az imákat most a Nagyfigyelmeztetésig. Követőimet arra kérem, hogy mondják el ezeket az imákat a lelkek megmentéséért, melyeket minden nap adni fogok.

A  PECSÉT:
Álljatok most fel, és fogadjátok Pecsétemet, az Élő Isten Pecsétjét.
Imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat (33) eme imáját, hogy pecsétemet méltányoljátok, és fogadjátok azt szeretettel, örömmel és hálával.

„Ó, Istenem, szerető Atyám,
Szeretettel és hálával elfogadom a Te védelmed Isteni Pecsétjét.
Istenséged körülveszi testemet és lelkemet, az örökkévalóságig.
Alázatos hálával meghajolok, és felajánlom Neked, szeretett Atyámnak Irántad való mély Szeretetemet és hűségemet.
Könyörgöm Hozzád, hogy ezzel a különleges pecséttel védj meg engem és szeretteimet,
És én megígérem Neked, hogy életemet a Te Szolgálatodban élem, most és mindörökké.
Szeretlek drága Atyám,
Megvigasztallak Téged ezekben az időkben, kedves Atyám.
Felajánlom Neked, szeretett Fiad testét és vérét, lelkét és Istenségét, engesztelésül a világ bűneiért és minden gyermeked üdvösségéért. Ámen.”

1 hónapig:
„Ó, Mennyei Atya, szeretett Fiad, Jézus Krisztus szeretete által, kinek kereszthalála a bűntől megmentett minket, kérlek, mentsd meg mindazokat, akik még visszautasítják az Ő Irgalmasságának Kezét. Áraszd el lelküket, drága Atyám, szereteted zálogának jelével! Könyörögve kérlek Téged, Mennyei Atyám, hallgasd meg imámat, és mentsd meg ezeket a szegény lelkeket az örök kárhozattól. Add, hogy Irgalmasságod által ők lépjenek be majd elsőként a földi Béke Új Korszakába.”

7x – Teljes búcsúért
„Ó, Jézusom, Te vagy a világosság a Földön, Te vagy a láng, mely minden lelket megérint. Kereszthalálod áldozatára mi nem vagyunk méltók. Tudjuk azonban, hogy a Te szereteted irántunk nagyobb, mint amelyet mi tanúsítunk Irántad. Ó Urunk, add nekünk az alázat ajándékát, hogy ez által kiérdemelhessük Új Királyságodat. Tölts el minket Szentlelkeddel, hogy előbbre juthassunk és vezetni tudjuk hadseregedet, hogy hirdetni tudjuk Szent Szavad Igazságát, és hogy testvéreinket felkészíthessük Második Eljöveteled dicsőségére. Tisztelünk Téged. Áldunk Téged. Felajánljuk Neked önmagunkat, bánatunkat, szenvedéseinket ajándékként a lelkek megmentésére. Szeretünk Téged, Jézus. Légy irgalmas minden gyermekedhez, bárhol is lennének. Ámen.”

“Azt akarom, hogy mindenki közületek új Litánia imádságokat kezdjen el imádkozni a hamis prófétával szembeni védelemért, és mostantól naponta egyszer imádkozzátok el azokat.”

Íme, az első, „Jézus az emberiséghez” litánia: Védelem a Hamis Próféta ellen

Drága Jézus, ments meg minket a hamis Próféta megtévesztésétől.
Jézus, Irgalmazz nekünk.
Jézus, ments meg minket az üldöztetéstől.
Jézus, oltalmazz meg minket az Antikrisztustól.
Uram, légy Irgalmas.
Krisztus, légy Irgalmas.
Drága Jézus, boríts be minket Szent Véreddel.
Drága Jézus, nyisd meg a szemünk a Hamis Próféta hazugságaival szemben.
Drága Jézus, egyesítsd Egyházadat.
Jézus, védd meg szentségeinket.
Jézus, ne engedd, hogy a Hamis Próféta megossza Egyházadat.
Drága Jézus segíts, hogy visszautasítsuk a hazugságokat, melyeket igazságként mutatnak be nekünk.
Jézus, adj erőt nekünk.
Jézus, adj reménységet nekünk.
Jézus, áraszd el lelkünket a Szentlélekkel.
Jézus, védj meg minket a Fenevadtól.
Jézus, add meg nekünk a megkülönböztetés ajándékát, hogy követni tudjuk igaz Egyházad ösvényét minden időben, örökkön örökké. Ámen.

Jézus az emberiségért 2. Litániájának imája: A védettség Kegyelméért

Ó, Mennyei Atya, a Legmagasságosabb,
Szeretlek Téged.
Tisztellek Téged.
Uram, légy irgalmas.
Uram, bocsásd meg vétkeinket.
Imádlak Téged.
Dicsérlek Téged.
Hálát adok neked minden különleges kegyelemért.
A védettség kegyelméért könyörgöm Hozzád szeretteim számára: (mindazok nevének megemlítése, akik a lelkek megmentésének listájában szerepelnek)

Felajánlom Neked hűségemet mindenkor,
Neked, ó Mennyei Atya,
Minden dolog megteremtője,
A világegyetem teremtője,
Az emberiség teremtője.
Te vagy minden dolog forrása.
Te vagy a Szeretet forrása.
Te vagy maga a Szeretet.

Szeretlek Téged.
Tisztellek Téged.
Leborulok Előtted.
Irgalomért könyörgöm mindazokért a lelkekért, akik nem ismernek Téged, akik nem tisztelnek Téged,
akik elutasítják Irgalmasságod Kezét.
Átadom magam Neked, elmémet, testemet és lelkemet,
Hogy Karjaidba vehesd őket, hogy megmenthesd őket a gonosztól.
Kérlek Téged, nyisd meg a Paradicsom Kapuját, hogy végre minden gyermeked egyesülhessen abban az örökségben, amelyet mindannyiunk számára hoztál létre. Ámen.

 

Az ima kereszteshadjárata:

1.
„Ajándékom Jézusnak a lelkek megmentéséért:
Drága Jézusom, Te, aki oly nagyon szeretsz engem, engedd meg nekem, hogy alázatos módon segíthessek neked értékes gyermekeid megmentésében. Légy irgalmas minden bűnössel, függetlenül attól, hogy milyen fájdalmas, amint megbántanak Téged. Engedd meg nekem, hogy az ima és a szenvedés által segíthessek Neked mindazon lelkek megmentésében, akik esetleg nem élik túl a Nagyfigyelmeztetést, hogy Királyságodban helyet találhassanak melletted. Hallgasd meg az imámat, ó édes Jézusom, hogy segíthessek megnyerni mindazokat a lelkeket, akikre vágyakozol. Ó, Jézus Szentséges Szíve megígérem, hogy minden időben hűséges leszek Legszentebb Akaratodhoz.”

2.
„Örök Atyám, szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevére kérlek, védd meg gyermekeidet az üldöztetéstől, melyet a globális erők gyakorolnak az ártatlan nemzetek fölött. Azon lelkek bűneinek megbocsátásáért imádkozom, akik ennek a nehézségnek az okozói, hogy alázatos és töredelmes szívvel visszatérhessenek Hozzád. Kérlek, adj erőt megkínzott gyermekeidnek, hogy elviselhessék ezt a szenvedést , engesztelésül a világ bűneiért, a mi Urunk Jézus Krisztus által. Ámen.”

3.
„Ó, Uram, Jézus Krisztus, könyörögve kérlek, hogy szabadítsd meg a világot a félelemtől, mely szerető Szívedtől elválasztja a lelkeket. Azon lelkekért imádkozom, akik a Nagyfigyelmeztetés alatt, a valódi félelmet fogják megtapasztalni, hogy magukba szállhassanak, megengedvén Irgalmasságodnak, hogy elárassza lelküket, hogy szabadon szerethessenek Téged úgy, ahogyan kellene.”

4.
„Jézus, egyesíts minden családot a Nagyfigyelmeztetés alatt, hogy az örök megváltás részesei lehessenek. Azért imádkozom, hogy minden család együtt maradhasson, egységben Veled ó Jézus, hogy az Új földi Paradicsomodat örökölhessék.”

5.
„Ò, Örök Atya, boldog hálaadással ajánljuk fel imáinkat, az egész emberiség iránti Irgalmasságod értékes ajándékáért. Örvendünk és felajánljuk Neked, a legdicsőségesebb Királynak dicsőitésünket és imádásunkat a Te szerető és gyengéd irgalmasságodért.Te vagy a mi Királyunk, Legmagasságossabb Isten, és ezért az ajándékért, melyet most nekünk hozol, alázatos hódolattal lábaid elé vetjük magunkat. Kérünk Istenünk, légy irgalmass minden gyermekedhez..”

6.
„Ó Jézus, imádkozom, hogy Isten az Ő irgalmasságában megakadályozza az Antikrisztust és aljas hadseregét abban, hogy rémületet (terrort) és nehézségeket okozzanak az Ö (az atya) gyermekeinek. Azért imádkozzunk, hogy az Antikrisztus megállításra kerüljön, és hogy a büntető kéz vissza legyen tartva a Nagyfigyelmeztetés alatt történő megtérések által.”

7.
„Jézus, sürgetve kérlek Téged, hogy bocsáss meg azoknak a bűnösöknek, kiknek oly sötét a lelkük, hogy az irgalmasság fényét vissza fogják utasítani. Bocsáss meg nekik Jézus, könyörögve kérlek Téged, váltsd meg őket bűneiktől, melyektől nehezükre esne maguktól megszabadulniuk. Áraszd el lelküket kegyelmed sugaraival, és add meg nekik azt a lehetőséget, hogy visszatérhessenek nyájadhoz.”

8.
Ezt az imát, esedezve kell elmondani a bűnök bocsánatának kegyelméért, a Nagyfigyelmeztetés alatt és után.
„Drága Jézus, bocsánatot kérek minden bűnömért és azért a fájdalomért és megbántásért, melyet másoknak okoztam. Alázattal imádkozom azokért a kegyelmekért, melyekkel elkerülhetem, hogy újra megbántsalak Téged, és hogy Szent Akaratodnak megfelelően a vezeklést felajánljam Neked. Esedezve kérem a megbocsátást minden jövőbeli megbántásért (rossz cselekedetért), melynek talán részese leszek, és amely fájdalmat és szenvedést fog okozni Számodra. Vigyél magaddal engem az új Béke korszakába, hogy én is családodnak részese lehessek az örökkévalóságban. Szeretlek Jézus.
Szükségem van Rád.
Tisztellek Téged és mindent, amit képviselsz.
Segíts nekem Jézus, hogy Királyságodba méltó lehessek belépni.”

9.
A szenvedés felajánlása, ajándékként

„Ó, Jézus legszentebb Szíve Taníts meg engem, hogy mikor Szent Szavadat alázatos hálával hirdetem, a sértéseket Szent Nevedben fogadjam el. Taníts meg megértenem azt, hogy a megaláztatás, a fájdalom és a szenvedés miként visz közelebb Szent Szívedhez engem. Engedd meg, hogy ezeket a megpróbáltatásokat szeretettel és nagylelkűen fogadjam el úgy, hogy ajándékként mutathassam be neked, melyek oly értékesek a lelkek megmentésében.„

10.
Szeretetetek lángjának hordozása
‘Segíts nekünk, drága Jézus, hogy Szent Nevedben félelem nélkül álljunk fel Szeretetlángod hordozására minden nemzeten keresztül. Add meg az erőt nekünk, gyermekeidnek, hogy szembenézhessünk azokkal a gyalázásokkal,amelyekkel szembesülni fogunk mindazok között, akik nem igaz hívei Irgalmasságodnak. "

11.
A látnokok iránti gyűlölet megállítása

Ó, Jézus Szentséges Szíve, kérlek állítsd le az igaz látnokok iránti gyűlöletet és a féltékenységet követőid között. Imádkozom, hallgasd meg kérlek imámat, adj erőt látnokaidnak, amelyre szükségük van, hogy Leszentebb Szavadat hírdetni tudják egy hitetlen világnak.

12.
Ima a büszkeség bűnének elkerüléséért
/Leányom, szükségem van miden hívő imájára, hogy a gonosz emberek lelkét megmenthessék. Sokan annyira tele vannak büszkeséggel, mert állításuk szerint Tanításom ismereteivel rendelkeznek, hogy alázatuk hiánya fájdalmat okoz Nekem. Nekik imádkozniuk kell, hogy újra kicsik lehessenek és bízni tudjanak Bennem. Kérjétek meg őket, hogy a következő imát imádkozzák: /

„Ó, Jézusom, segíts nekem a büszkeség bűnének elkerülésében, amikor a Te Nevedben beszélek. Bocsáss meg nekem, ha bármikor, bárkit is lenéznék Szent Nevedben. Segíts nekem meghallani, Jézus, amikor a Te hangod szól, és tölts el engem Szentlelkeddel, hogy meg tudjam különböztetni Szavad igazságát, amikor az emberiséget hívod.”

13.
Ima a védettség kegyelméért
/Ezt az imát Isten, az Atya adta az Isteni Irgalmasságról nevezett Máriának sürgetvén ezt az imádságot azokért a lelkekért, akik a Nagyfigyelmeztetés alatt visszautasítják Jézus Irgalmát. Az Én ünnepélyes ígéretem az gyermekeim, hogy mindazok, akik szeretett Fiam, Jézus Krisztus nevében hívnak Engem testvéreik megmentésére, azonnali védettségben részesülnek. Különleges kegyelemben fognak részesülni mindazok közületek, akik egy teljes hónapon keresztül felajánlják imáikat ezen lelkek üdvösségéért.Az alábbi imát kérem tőletek:/
„Ó, Mennyei Atya, szeretett Fiad, Jézus Krisztus szeretete által, kinek kereszthalála a bűntől megmentett minket, kérlek, mentsd meg mindazokat, akik még visszautasítják Irgalmasságának Kezét. Áraszd el lelküket, drága Atyám, szereteted zálogának jelével. Könyörögve kérlek Téged, Mennyei Atyám, hallgasd meg imámat, és mentsd meg ezeket a szegény lelkeket az örök kárhozattól. Add, hogy Irgalmasságod által ők lépjenek majd elsőként be a földi Béke Új Korszakába.”
Megjegyzés: Azok részesülnek majd a védettség kegyelmében, akikért imádkoznak.

14.
A lelkek megmentésére
„Ó, Mindenható Atya, Legmagasságosabb Isten! Kérlek, légy irgalmas minden bűnöshöz. Nyisd meg a szívüket, hogy elfogadják megváltásukat és így nagyon sok kegyelemben legyen részük.Hallgasd meg családomért végzett könyörgésemet és add nekik, hogy örömüket leljék Szent Szíved szeretetében. Ó, Mennybéli Atyaisten, védd meg minden gyermekedet a földön, és háríts el tőlünk mindenféle Atomháborút, és más olyan tettet, mellyel azt tervezik, hogy elpusztítsák gyermekeidet. Tarts távol tőlünk minden veszélyt, és védj meg minket. Nyisd meg szemeinket szent igéd világosságára, hogy lelkünkben félelem nélkül hallgassuk és fogadjuk megváltásunk igazságait.”

15.
Köszönet az Isteni Irgalmasság ajándékáért
Ó, Mennyei Atyánk, Nagy elismeréssel tisztelünk Téged azért az áldozatért, mely által Megváltót küldtél a világba. Örömmel és hálaadásként ajánljuk fel neked alázatos, hálaadó imánkat az Isteni Irgalmasság ajándékáért, mellyel gyermekeidet most megajándékozod. Ó Legmagasságosabb Isten, tégy minket méltókká, hogy hálával elfogadhassuk ezt a Nagy Irgalmasságot.

16.
/Készülj fel a Nagyfigyelmeztetésre és mondd meg a családodnak és gyermekeidnek, hogy mondjanak el egy rövid imát, bűneik bocsánatáért. A Keresztes Imahadjárat egy különleges imáját adom most neked az egész világ számára, segítségül, hogy a lelkek erősek maradhassanak az Irgalmasság nagy eseménye alatt, melyet most mutatok be a világnak. /

„Ó, Jézusom, tarts erőben engem nagy Irgalmasságod megpróbáltatásának ideje alatt. Add meg nekem azt a kegyelmet, melyre szükségem van, hogy kicsi lehessek Szemeidben. Nyisd meg a szemem az örök üdvösség ígéretének igazságára. Bocsásd meg bűneimet, mutasd meg nekem Szereteted és barátságod kezét. Helyezz engem a Szentcsalád karjaiba, hogy ismét eggyé válhassunk. Szeretlek Jézus, és a mai naptól kezdve megígérem, hogy Szent Szavadat félelem nélkül a szívemben és lelkem tisztaságával örökkön örökké hirdetni fogom. Ámen.”

/Sohase féljetek Irgalmasságom eme nagy eseményétől, melynek meg kell történnie, különben a nemzetek tönkretennék egymást. A legtöbb ember meg fog térni, de a lelkekért folytatott harc még erőteljesebb lesz. /

17.
Ima a sötét lelkek megmentéséért, a Szűzanyának felajánlva
/Arra sürgetlek benneteket, hogy imádkozzatok ezekért a lelkekért. Fiam határozott szándéka, hogy elsőként ezeket a lelkeket mentse meg. Gyermekeim, Fiamnak egyre több imára van most szüksége. Könyörögnetek kell irgalomért e sötét lelkek számára. /

Ó, Mária Szeplőtelen Szíve,
Üdvösség Anyja és minden kegyelem közvetítője,
Te, aki részt veszel az emberiség üdvözítésében,
Megmentvén őket a sátán gonoszságaitól, imádkozz érettünk.
Üdvösség Anyja imádkozz, hogy minden minden lélek megmenekülhessen
és, hogy elfogadják Fiad, a mi Urunk Jézus Krisztus szeretetét és irgalmát,
aki az emberiség megmentéséért jön újra el,
és hogy megadja az örök üdvösség lehetőségét. Ámen.

18.
Ima az Antikrisztus és csoportjának megállításáért
„Ó, drága Jézus, mentsd meg a világot az Antikrisztustól. Védj meg minket a sátán gonosz csapdájától. Mentsd meg Egyházad maradékát a Gonosztól Adj minden Egyházadnak erőt és kegyelmeket, melyre szükség lesz, hogy megvédjen minket a háborúk és az üldözések idején, amelyet a sátán és terrorista hadserege tervez ellenünk. Ámen.”

19.
Ima a fiatalokért
„Üdvösség Anyja, kérlek Téged, hogy imádkozz Irgalomért azon fiatal lelkek számára, akik szörnyű sötétségben vannak, hogy felismerjék szeretett Fiadat amikor eljön, hogy megmentse az egész emberiséget. Ne engedd, hogy akár egyetlen lélek is elvesszen az úton. Ne engedd, hogy akár egyetlen lélek is visszautasítsa az Ő Nagy Irgalmát.Imádkozom, Anyám, hogy mindnyájan megmeneküljenek, és arra kérlek, hogy Szent Palástoddal takard be ezeket a lelkeket, hogy a csaló elleni szükséges védelemben részesüljenek.”

20.
A Keresztes Imahadjárat imája, hogy segítsen megállítani az Antikrisztust abban, hogy elpusztítsa gyermekeimet.
„Ó, Mennyei Atya, drága Fiad nevében hívlak, hogy akadályozd meg az Antikrisztust abban, hogy gyermekeid lelkét megkaparintsa. Kérlek Téged Mindenható Atya, állítsd meg őt abban, hogy rémületet okozzon gyermekeidnek. Kérlek Téged, állítsd meg őt, abban hogy megfertőzze Teremtésedet , és kérlek, légy irgalmas azokhoz a szegény lelkekhez, akik majd tehetetlenek lesznek vele szemben.
Hallgasd meg drága Atyám imámat, és mentsd meg minden gyermekedet ettől a szörnyű gonoszságtól.”

21.
Hálaadás
„Ó Szent Isten, az egész emberiség Mindenható teremtője, dicsőítünk Téged és köszönjük neked azt a szeretetet és együttérzést, melyet az emberiség iránt tanúsítasz. Köszönjük a megváltás ajándékát, mellyel szegény gyermekeidet ajándékozod meg. Könyörgünk Urunk, mentsd meg azokat, akik a Gonoszt követik, és add, hogy szívük megnyíljon az örök élet igazságai előtt. Ámen.”

22.
A Keresztes Imahadjárat 22. imáját a katolikus Klérus imádkozza:
„Ó, szeretett Jézusom, tarts erősen engem, és a nap minden pillanatában éleszd újra Irántad való szeretetem lángját. Ne hagyd soha, hogy ez a láng, a szeretet lángja, mely Irántad ég, pislákoljon, vagy kialudjon. Ne hagyd soha, hogy gyengének bizonyuljak a kísértés idején. Add meg nekem a szükséges kegyelmeket hívatásom, odaadásom, hűségem tiszteletben tartásához, és hogy meg tudjam tartani az igazhitű Katolikus Egyház tanításait. Hűséget ajánlok Neked, minden időben. Megígérem, hogy elkötelezettségem által harcolni fogok hadseregedben, hogy amikor újra eljössz, a Katolikus Egyház újra felemelkedhessen dicsőségben, a Te üdvözlésedre, ó, drága Jézus. Ámen.”

23.
Ima Benedek pápa biztonságáért:
„Ó, Örök Atyám, szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevében, és azokért a szenvedésekért melyeket azért szenvedett el, hogy a bűntől megmentse a világot, most arra kérlek, hogy védd meg a Katolikus Egyház földi szent Helytartóját, Benedek pápát, hogy ő is segíthessen gyermekeid és minden Felszentelt Szolgád megmentésében, a sátán ostorcsapásaitól és bukott angyalai uralmától, akik a Földön járva lelkeket lopnak. Ó, Atyám, védelmezd meg földi Helytartódat (pápádat), hogy gyermekeidet az igaz ösvényen vezethesse a Földi Új Paradicsomod felé. Ámen.”

24.
Ima a megbánt bűnök után járó büntetés teljes elengedésének nagy ajándékáért

„Ó, Jézusom, Te vagy a világosság a Földön, Te vagy a láng, mely minden lelket megérint.
Kereszthalálod áldozatára mi nem vagyunk méltók. Tudjuk azonban, hogy a Te szereteted irántunk nagyobb, mint amelyet mi tanúsítunk Irántad.
Ó Urunk, add nekünk az alázat ajándékát, hogy ez által kiérdemelhessük Új Királyságodat.
Tölts el minket Szentlelkeddel, hogy előbbre juthassunk és vezetni tudjuk hadseregedet, hogy hirdetni tudjuk Szent Szavad Igazságát, és hogy testvéreinket felkészíthessük Második Eljöveteled dicsőségére.
Tisztelünk Téged.
Áldunk Téged.
Felajánljuk Neked önmagunkat, bánatunkat, szenvedéseinket ajándékként a lelkek megmentésére.
Szeretünk Téged, Jézus.
Légy irgalmas minden gyermekedhez, bárhol is lennének. Ámen.”

– ezt az imát 7 egymást követő napon keresztül kell imádkozni.-

25.
/Kérjétek minden Látnokom védelmét és azok védelmét is, akiket az Atyaisten választott ki legszentebb Szavának terjesztésére a Földön./
„Ó, Legmagasságosabb Isten. Hozzád könyörgöm, hogy valamennyi szent hírnököd számára védelmet nyújts, a világban. Imádkozom, hogy védelmet találjanak mások gyűlöletével szemben. Kérlek, hogy Legszentebb Szavad a világon mindenhol gyorsan elterjedjen. Védd meg hírnökeidet a rágalmazástól, a gyaláztatástól , a hazugságoktól és mindenféle veszéllyel szemben. Védd meg családjaikat, és mindenkor borítsd be őket Szent Lelkeddel, hogy azokat az üzeneteket, melyeket ők a világnak adnak, töredelmes és alázatos szívvel fogadják. Ámen.”

26.
A Keresztes Imahadjárat 26. imája: a Szent Rózsafüzér Szűz Máriához

27.
Ima a világ békéjéért.
„Ó, Jézus, irgalomért esedezem azokért, akik borzalmas háborúk miatt szenvednek. Könyörgöm, hogy a béke elárassza azokat a megkínzott nemzeteket, akik vakok létezésük igazságával szemben. Kérlek, hogy ezeket a nemzeteket borítsd be a Szentlélek erejével, hogy az ártatlan lelkek fölötti hatalomra törekvéseiket hagyják abba. Légy irgalmas minden országodhoz, melyek tehetetlenek az egész világra kiterjedő gonosz rémtettekkel szemben. Ámen.”

28
Ima Isten minden gyermekének újra egyesítéséért

„Ó, Legmagasságosabb Isten,
Térdre borulunk Előtted, és könyörögve kérünk, egyesítsd gyermekeidet és őrizd meg a Keresztény Egyházakat a harc közepette a Földön.
Ne engedd, hogy különbözőségeink megosszanak bennünket a világban lévő eme nagy hitehagyás idején.
Irántad való szeretetünk által, esedezünk Hozzád, hogy szeretett Fiad, a mi Megváltónk, Jézus Krisztus Nevében add meg nekünk azt a kegyelmet, hogy szeressük egymást.
Imádunk Téged.
Szeretünk Téged.
Egyesülvén egymással harcolunk azért az erőért, mely megőrzi majd a Keresztény Egyházakat a megpróbáltatások idején, a Földön, és amelyekkel lehet, hogy mi is szembesülni fogunk az elkövetkezendő évek során.”

29.
A keresztény hit gyakorlásának védelméért:

„Ó, Uram, Jézus Krisztus!
Hozzád esedezem, hogy áraszd ki Szentlelkedet minden gyermekedre.
Hozzád könyörgöm, hogy bocsáss meg mindazoknak, akiknek lelkükben gyűlölet van Irántad.
Imádkozom, hogy a Nagyfigyelmeztetés alatt az ateisták megnyissák megkeményedett szívüket, hogy azon gyermekeid, akik szeretnek Téged, méltósággal tisztelhessenek, és hogy majd minden üldöztetésen felül tudjanak emelkedni.
Kérlek, töltsd el minden gyermekedet a Szentlélek ajándékával, hogy bátorsággal felemelkedhessenek és a végső csatában hadseregedet vezetni tudják a sátán, démonai és azon lelkek ellen, akik az ő hamis ígéreteinek rabjai lettek. Ámen.”

30
Különleges ima a Mennyei Atyához

„Ó, Örök Atyám, a Mindenség Teremtő Istene, Drága Fiad nevében kérlek, add, hogy jobban szeressünk Téged. Segíts nekünk, hogy a nehézségekben bátrak, rettenthetetlenek és erősek maradjunk. Fogadd el áldozatainkat, szenvedéseinket és megpróbáltatásainkat trónod elé vitt ajándékként, hogy megmentsd gyermekeidet a Földön. Lágyítsd meg a tisztátalan lelkek szívét Nyisd meg szemüket Szereteted igazságára, hogy a földi Paradicsomban minden gyermekeddel egyesülhessenek, amelyet Te, Isteni Akaratodnak megfelelően, szeretettel teremtettél a számukra. Ámen.” 

31
Ima a Gonosz Csoport megállításáért

„Ó, Jézus! Engedd, hogy imám Szent Lelkedet hívja, Hogy szálljon azokra a vezetőkre, akiket a kéjvágy, a kapzsiság, a fösvénység, és a büszkeség vezet; Hogy megállítsa ártatlan gyermekeid üldözését. Kérlek téged, állítsd meg, hogy a szegénység, az éhínség és a háborúk felfalják gyermekeidet. És imádkozom, hogy az európai vezetők megnyissák szívüket Szereteted igazsága előtt. Ámen.”

32.
Az abortusz halálos bűn, ima azért, hogy Írországben ne vezessék be az abortusz-törvényt

„Ó, Üdvösség Anyja,
Imádkozz írországi gyermekeidért, hogy az abortusz gonosz cselekedete, melyet ránk erőltetnek, meg legyen akadályozva.
Védd meg ezt a szent nemzetet attól, hogy még mélyebbre süllyedjen a kétségbeesésben, és védd meg a sötétségtől, mely beborítja országunkat.
Szabadíts meg minket a Gonosztól, aki el akarja pusztítani a meg nem született gyermekeidet.
Imádkozz, hogy a vezetőknek legyen elég bátorságuk azokra hallgatni, akik szeretik Fiadat, hogy majd ők is kövessék Urunk, Jézus Krisztus tanításait. Ámen.”


33.
Álljatok most fel, és fogadjátok Pecsétemet, az Élő Isten Pecsétjét.
Imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat (33) eme imáját, hogy pecsétemet méltányoljátok, és fogadjátok azt szeretettel, örömmel és hálával.

„Ó, Istenem, szerető Atyám,
Szeretettel és hálával elfogadom a Te védelmed Isteni Pecsétjét.
Istenséged körülveszi testemet és lelkemet, az örökkévalóságig.
Alázatos hálával meghajolok, és felajánlom Neked, szeretett Atyámnak Irántad való mély Szeretetemet és hűségemet.
Könyörgöm Hozzád, hogy ezzel a különleges pecséttel védj meg engem és szeretteimet,
És én megígérem Neked, hogy életemet a Te Szolgálatodban élem, most és mindörökké.
Szeretlek drága Atyám,
Megvigasztallak Téged ezekben az időkben, kedves Atyám.
Felajánlom Neked, szeretett Fiad testét és vérét, lelkét és Istenségét, engesztelésül a világ bűneiért és minden gyermeked üdvösségéért. Ámen.”


34.
Böjti ajándékom Jézusnak

„Ó, Jézusom,
Segíts nekem hogy kicsinységem tudatában
Utánozhassam áldozatos életed az emberiség megmentésének érdekében.
Engedd meg nekem, hogy az egész nagyböjti időszakon át , hetente egyszer, felajánljam Neked böjti ajándékomat, az egész emberiség megmentéséért, hogy beléphessenek az Új Paradicsom kapuin, a Földön.
Szeretettel és örömmel a szívemben felajánlom Neked áldozatomat, drága Jézus, hogy megmutassam Irántad való szeretetem mértékét.
Ezen áldozat által kérem Tőled minden olyan lélek üdvösségét, akik kiestek a kegyelmedből.
Ámen.”


35.
Ima a lelkekért, hogy beléphessenek a Paradicsomba

“Jézusom, segíts, hogy én is segíthessek Neked, gyermekeid maradékának megmentésében a Földön.
Imádkozom, hogy Irgalmasságod által mentsd meg a lelkeket a sötétség szellemétől.
Fogadd el életem megpróbáltatásait, szenvedéseimet és gondjaimat, hogy megmentsd a lelkeket a pokol tüzétől.
Tölts el engem azokkal a kegyelmekkel, amelyekkel ezeket a szenvedéseket – szeretettel és örömmel a szívemben – felajánlhatom Neked, hogy mindnyájan – a Szentháromság iránti szeretetünkben – egyként egyesülhessünk, és hogy majd Veled együtt, szent családként élhessünk a Paradicsomban. Ámen“


36.
A megkülönböztetés ajándékáért

Ti, és mindazok, akik most tudatosan visszautasítjátok a sötétség királyát, meg fogjátok kapni a megkülönböztetés ajándékát, ha a Keresztes Imahadjárat 36. imájával kértek Engem:

"Segíts nekem az igaz Istent tisztelnem!
Jézus, segíts nekem, mert el vagyok veszve, és össze vagyok zavarodva.
Nem ismerem a halál utáni élet igazságát.
Bocsáss meg nekem, ha megbántottalak, nem Téged, az igaz Istent tisztelvén, hanem a hamis isteneket.
Ments meg engem, és segíts Nekem, hogy tisztán lássam az igazságot; ments meg engem lelkem sötétségétől.
Segíts nekem, hogy Irgalmasságod világosságába beléphessek. Ámen."


37.
Isten gyermekeinek egyesítéséért

"Ó, drága Jézus,
Egyesítsd a szeretetben minden szeretett követődet,
Hogy Ígéreted igazságait az örök üdvösségről terjeszteni tudjuk az egész világon.

Azért imádkozunk, hogy ezek a langyos lelkek,
Akik visszariadnak attól, hogy felajánlják önmagukat Neked: értelmüket, testüket és lelküket,
Tegyék le büszkeségük fegyverét, és nyissák meg szívüket a Te szeretetedre, hogy Szent családodnak részévé váljanak, a Földön.

Öleld át mindezeket az elveszett lelkeket, drága Jézus, és engedd, hogy testvéri szeretetünk felemelje őket a vadonból és magunkkal vigyük őket a Szentháromság keblére, szeretetébe és világosságába.

Minden reményünket, bizalmunkat és szeretetünket a Te szent kezeidbe helyezzük.
Kérünk Téged, hogy növeld hűségünket, hogy még több lélek megmentésében segíthessünk. Ámen."


38.
Ima Benedek Pápáért és a szent papokért.

A Keresztes Imahadjárat 38. imáját az elkövetkezendő hónap minden egyes napján imádkoznotok kell, ezáltal biztosítván, hogy Isten szent papjai ne essenek a gonosz csalás áldozatául, melyet a hamis próféta és követői terveznek.

"Ó, Üdvösségnek áldott Anyja,
Kérlek, hogy ezekben a nehéz időkben imádkozz a Katolikus Egyházért
És szeretett Pápánkért, XVI. Benedek Pápáért, hogy enyhüljenek szenvedései.

Kérünk Téged, Üdvösség Anyja, hogy szent palástoddal borítsd be Isten szent szolgáit,
Hogy megkapják mindazokat a kegyelmeket, amelyek erőssé, hűségessé és bátrakká teszi őket a megpróbáltatások közepette, melyekkel majd szembesülniük kell.

Imádkozz azért is, hogy a Katolikus Egyház tanításainak megfelelően törődjenek nyájaikkal.
Ó, Istennek szent Anyja, add meg nekünk, az Egyház maradékának a Földön, a vezetés ajándékát, hogy segíthessünk Fiad Királysága felé vezetni a lelkeket.

Kérünk Téged, ó, Üdvösség Anyja, hogy tartsd távol a csalót Fiad követőitől, akik lelkük védelmére törekednek, hogy alkalmasak legyenek belépni az Új Paradicsom kapuin, a Földön. Ámen"


39.
Ima azért, hogy Isten minden gyermeke között járni tudjatok, és segítsetek lelküket felkészíteni az Új Paradicsomra és Második Eljövetelemre.

"Ó, Jézus, szeretett Üdvözítőm,

Kérlek Téged, boríts be engem Szentlelkeddel,
Hogy hatalommal hirdethessem Szent Szavadat,
Hogy Isten minden gyermeke felkészüljön Második Eljöveteledre.
Könyörgöm, Hozzád, Uram Jézus, minden kegyelemért, amelyre szükségem van, hogy segítsek minden vallású, felekezetű és nemzetiségű embert bármerre is járnék.

Segíts nekem, hogy a Te nyelveddel beszélhessek,
Ajkaiddal megnyugtathassam a szegény lelkeket,
És hogy a Te különleges Isteni szereteteddel, amely Szent Szívedből árad ki, minden embert szerethessek.
Segíts megmentenem a Szívedhez oly közel álló lelkeket,
És engedd meg nekem, hogy megvigasztaljalak Téged drága Jézus, amikor az elveszett lelkek továbbra is visszautasítják Irgalmadat.

Jézus, én semmi vagyok nélküled, de nagylelkű segítségeddel harcolni fogok a Te nevedben, hogy segítsek az egész emberiség megmentésében. Ámen."


40.
Ima a Klérusnak, hogy felkészítsék a lelkeket Második Eljövetelemre:

Ó, Jézusom,
Én csak egy alázatos szolga vagyok, és szükségem van Rád, hogy vezess Engem oly módon, hogy felkészíthessem a Te Dicsőséges Második Eljöveteledre a lelkeket.
Segíts nekem megtéríteni és felkészíteni a lelkeket, a Te szent Akaratodnak megfelelően, hogy ők alkalmasak legyenek belépni az Új Ég és Új Föld birodalmába, melyet kereszthalálod által ígértél meg minden embernek.
Add meg nekem a szükséges kegyelmeket, hogy megoszthassam azt a szomjas lelkekkel, és add, hogy soha ne mondjak le az Irántad való kötelességemről, drága Jézus, akinek hűséget ígértem Szent Fogadalmam által.


41.
A hitetlenek lelkekért:

„Ó, Jézusom, segíts szegény gyermekeidnek,
akik vakok az Üdvösségre tett Ígéreteddel szemben.
Könyörgöm Hozzád, hogy imáim és szenvedésem segítségével nyisd meg a hitetlenek szemét, hogy ők is láthassák gyengéd Szeretetedet, és védelemért a Te szent karjaidba szaladjanak.
Segítsd őket, hogy meglássák az igazságot, és keressék a megbocsátást bűneikre, hogy megmenekülhessenek, és elsőként léphessenek majd be az új Paradicsom kapuin.
Imádkozom ezekért a szegény lelkekért, beleértve a férfiakat, nőket meg a gyermekeket, és sürgősen arra kérlek Téged, hogy oldozd fel őket bűneik alól. Ámen.”



42.

Böjti ima az egy világpénznem megakadályozására

Ó, Legmagasságosabb Isten,
Felajánlom Neked böjtöm ajándékát,
Hogy állítsd meg a gonosz szorítását a világban,
Amelyet azért terveztek, hogy megfosszák hazámat az élelemtől, beleértve az élet kenyerét is.
Fogadd el felajánlásomat, és hallgasd meg más nemzetekért mondott könyörgésemet is, hogy megakadályozza azt a szenvedést, amelyet az Antikrisztus tervez.
Ments meg minket, drága Urunk, ettől a gonoszságtól, és védd meg hitünket,
Hogy tisztelhessünk Téged azzal a szabadsággal, amelyre szükségünk van ahhoz, hogy örökkön örökké szeressünk és imádjunk Téged. Ámen.

Gyermekem, a Nagypénteki böjti nap nagy szabadságot fog hozni a gonosztól és azoktól, akik követik azon gonosz kívánságait, hogy ellenőrizzék minden nemzet pénzügyi rendszerét.


43.
Mentsd meg a lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

Ó Istenünk, Mindenható Atyánk,

Szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevében, és kereszthaláláról való megemlékezés alkalmából kérlek, hogy szabadíts meg minket bűneinktől.

Könyörgöm Hozzád, mentsd meg azokat a lelkeket, akik nem tudják saját magukat megmenteni, és akik lehet, hogy halálos bűnben halnak meg a Nagyfigyelmeztetés alatt.

Szeretett Fiad engesztelő szenvedése által bocsáss meg azoknak, akik képtelenek megváltásukat keresni, mert nem fognak elég sokáig élni ahhoz, hogy Jézus, a te Fiad Irgalmát kérhessék, hogy a bűntől szabadítsa meg őket. Ámen.


44.
Ima a hamis próféta elleni védelemért

Drága Jézus, adj nekem erőt, hogy tanításaidra összpontosítsak, és hogy Szavadat minden időben hirdetni tudjam. Ne engedd meg, hogy egyszer is a Hamis Próféta bálványozásának a kísértésébe essek, aki úgy próbálja bemutatni önmagát, mintha Te lennél. Erősítsd minden nap Irántad érzett szeretetemet. Add meg nekem a megkülönböztetés kegyelmét, hogy soha ne tagadjam meg az igazságot, amelyet a Szentírás tartalmaz, attól függetlenül, hogy mennyi hazugságot mutatnak be nekem azért, hogy hátat fordítsak a Te igaz Szavadnak.

Ámen.


45.
Jézus hívása

Ó, Jézus, nagyon keveset tudok Rólad.
Mégis kérlek, segíts megnyitnom a szívemet Előtted, hogy a lelkembe jöhess, és meggyógyíts engem, megvigasztalj, és eltölts a Te békéddel. Segíts éreznem az örömöt, hogy ezzel legyőzzek minden negatív gondolatot, és hogy ezzel az örömmel örvendeztesselek meg én is Téged annyira, hogy bemehessek a Te Új Paradicsomodba, ahol a szeretet, az öröm és a csoda életét élhetem Veled, örökkön örökké. Ámen.


46.
Szabadíts meg Engem a Sátán bilincseitől

Ó, Jézus, el vagyok veszve.
Össze vagyok zavarodva, és úgy érzem magam, mint egy rab,
Hálóba akadtam és nem tudok menekülni belőle
Bízom benned Jézus, hogy a segítségemre jössz
És megszabadítasz Engem a sátán és démonai bilincseitől.

Segíts nekem, mert én el vagyok veszve.
Szükségem van a Szeretetedre, hogy megkapjam az erőt,
Hogy hinni és bízni tudjak Benned
Hogy ettől a gonosztól megszabadulhassak
És, hogy világosságra kerüljek, hogy végre békére, szeretetre és boldogságra találhassak. Ámen.


47.
Élesszétek újra Jézus iránti szereteteteket

Ó, áldott Anya, az egész világ Üdvösségének Anyja
Imádkozz, hogy Jézus iránti szeretetem újra feléledhessen,
Segíts nekem, hogy Szeretetének lángját úgy érezzem, hogy az eltölti a lelkemet.

Segíts nekem, hogy jobban szeressem Jézust.
Imádkozz, hogy az Iránta való hitem, szeretetem és odaadásom egyre erősebb legyen.
Oszlass el minden kétséget, amely engem gyötör, és segíts nekem, hogy az igazság Isteni Világosságát tisztán lássam, amely szeretett Fiadból az egész emberiség Üdvözítőjéből sugárzik. Ámen.


48.
Ima Krisztus Második Eljövetele hirdetésének kegyelméért:

Ó, Jézusom, add meg nekem azt a kegyelmet, hogy úgy hirdessem Szent Szavadat az egész emberiség számára, hogy a lelkek megmenekülhessenek.

Áraszd reám Szentlelkedet, alázatos szolgádra, hogy a szívek befogadhassák Szent Szavadat, különösen azok a lelkek, akiknek a legnagyobb szükségük van irgalmadra.

Segíts nekem, hogy mindenkor tiszteljem Szent Akaratodat és soha ne bántsam vagy ítéljem el azokat, akik visszautasítják Irgalmasságod kezét. Ámen.


49.
A Keresztény Klérus hűség fogadalma:

Ó, Jézus, én a te alázatos szolgád vagyok.
Szeretetet és hűséget fogadok neked
Kérlek, adj nekem egy jelet, hogy hívsz Engem
Segíts nekem, hogy megnyissam a szemeimet, és tanúja legyek Ígéretednek.

Áldj meg engem a Szentlélek kegyelmével
Hogy ne tudjanak majd megtéveszteni engem azok, akik azt állítják, hogy a Te nevedben jönnek, de akik nem az igazságot mondják.

Mutasd meg nekem az igazságot, és engedd éreznem szeretetedet, hogy legszentebb Akaratodat teljesíteni tudjam.
Alázatos szívvel kérlek, mutasd meg nekem, hogy milyen módon segíthetek az emberiség lelkének megmentésében. Ámen.


50.
Jézus segíts nekem, hogy megismerjelek:

Ó, drága Jézus, segíts nekem, hogy megismerjelek
Bocsáss meg Nekem, hogy eddig nem beszéltem Veled
Segíts nekem, hogy békére találjak ebben az életben, és mutasd meg az örök élet igazságát.

Nyugtasd meg a szívemet,
Enyhítsd aggodalmamat,
Adj nekem békét,
Nyisd meg most a szívemet,
Hogy szereteted betöltse a lelkemet. Ámen.


51.
A Szentlélek ajándékáért

Jöjj ó, Szentlélek
Áraszd ki szereteted, bölcsességed és tudásod ajándékát alázatos lelkemre.
Tölts el engem az igazság fényével, hogy meg tudjam különböztetni Isten igazságát azoktól a hazugságoktól, amelyeket a sátán és az ő angyalai terjesztenek.

Segíts nekem, hogy megfogjam a fáklyát és terjesszem a megértés lángját mindazoknak, akikkel csak találkozom, a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ámen.


52.
Imádság az Atyához

Legdrágább Atyám!

Drága Fiad nevében, és az Ő Kereszten való Kínszenvedésére emlékezve kiáltok hozzád:
Te, a Legfölségesebb Isten,
A Világmindenség Teremtője, tartsd üdvösségünket Szent Kezeidben.
Öleld át valamennyi gyermekedet, beleértve azokat is, akik nem ismernek Téged, és azokat is, akik bár ismernek, mégis más irányba tekintenek.
Bocsásd meg bűneinket és ments meg minket a Sátán és az ő seregének üldözésétől.
Végy minket karjaidba és tölts el azzal a reménységgel, amelyre szükségünk van ahhoz, hogy lássuk az igazság útját. Ámen.


53.
Ima a Katolikus Egyházért

Ó, Mennyei Atya,

Szeretett Fiad nevében kérlek Téged, adj erőt és kegyelmeket annak érdekében, hogy segítsen ellenállni a papoknak abban az üldöztetésben, amelyet elviselnek.

Segíts nekik, hogy ragaszkodjanak szeretett Fiad, Jézus Krisztus tanításainak igazságához, és soha ne mondjanak le az Eukarisztiában való jelenlétéről, és a hazugságokkal szemben ne gyengüljenek el, és ne terjesszék azokat. Ámen.


54
Ima az Atyához, a Harmadik Világháború hatásának enyhítésére

Ó Mennyei Atya, szeretett Fiad Jézus Krisztus nevében kérlek, aki nagyon sokat szenvedett az emberiség bűneiért, segíts nekünk ezekben a nehéz időkben, amellyel szembesülünk.
Segíts nekünk, hogy túléljük az üldöztetést, amelyet a kapzsi uralkodók és mindazok terveztek, akik el akarják pusztítani Egyházadat és gyermekeidet.
Esedezünk Hozzád, drága Atyánk, hogy segíts családjaink táplálásában, és mentsd meg azok életét – akiket akaratuk ellenére – a háborúba kényszerítenek.

Szeretünk Téged, Drága Atyánk.
Kérünk Téged, segíts minket a szükség idején.
Ments ki minket az Antikrisztus szorításából.
Segíts nekünk, hogy átvészeljük bélyegét, a fenevad bélyegét, azáltal, hogy visszautasítjuk azt.
Segíts azoknak, akik szeretnek Téged, hogy továbbra is hűségesek maradjanak Szent Szavadhoz, minden időben, hogy megadhasd nekünk a kegyelmeket ahhoz, hogy életben maradjunk testben és lélekben. Ámen.


55.
Ima a Nagyfigyelmeztetésre való felkészüléshez

Ó, drága Jézusom,
Kérlek, nyisd meg Isten minden gyermekének a szívét Nagy Irgalmasságod ajándékára.
Segíts nekik, hogy Isteni Irgalmadat szeretettel és hálával fogadják el.
Tedd őket képessé arra, hogy alázatosakká váljanak Színed előtt, és könyörögjenek bűneik bocsánatáért, hogy így Dicsőséges Királyságodnak részeseivé válhassanak.

Ámen


56.
Ez a papok számára van, hogy a Szent Eukarisztiának védelmet keressenek

Ó, drága Atyám, drága Fiad nevében, aki feláldozta önmagát a Kereszten az emberiségért, segíts nekem, hogy hűséges maradhassak az igazsághoz.

Boríts be engem Fiad drága vérével, és add meg nekem azokat a kegyelmeket, amelyekkel továbbra is hittel, bizalommal és tisztelettel szolgálhatlak Téged papi hivatásom hátralevő részében.

Soha ne engedd meg, hogy eltérjek a Szentmise Áldozat valódi jelentésétől, vagy a Szent Eukarisztia bemutatásától gyermekeid számára.

Adj nekem erőt, hogy képviselhesselek Téged és oly módon tápláljam nyájadat, ahogyan őket táplálni kell Fiad, Jézus Krisztus, az emberiség Megváltójának Testével, Vérével, Lelkével és Istenségével. Ámen.


57.
Ima a Klérus számára

Jézus, engedd meg nekem, hogy meghalljam Hívásodat:

Ó, drága Jézusom,

Nyisd meg a fülemet hangod csengésére,

Nyisd meg a szívemet szerető hívásodra.

Töltsd el lelkemet Szentlelkeddel,

Hogy felismerhesselek Téged ebben az időben.

Felajánlom Neked alázatos hűségemet

Mindenben, amit csak kérsz tőlem.

Segíts nekem, hogy felismerjem az igazságot,

Hogy felálljak, válaszoljak és kövessem a hangodat

Oly módon, hogy segíteni tudjak Neked minden ember lelkének a megmentésében.

A Te akaratod, számomra parancs.

Add meg nekem a bátorságot, hogy megengedjem Neked, hogy vezess engem;

Hogy felvehessem a szükséges fegyverzetet, annak érdekében, hogy Egyházadat az Új Királyságod felé vezethessem.

Ámen.


58.
A Megtérés Keresztes Hadjárata:

Ó, drága Jézus, hívlak Téged,
Hogy öleld át Isten minden gyermekét,
És borítsd be őket a Te drága Szent Véreddel.
Engedd, hogy Véred minden cseppje beborítson minden lelket,
Hogy így megvédje őket a gonosztól.

Nyisd meg mindenki szívét, különösen a megkeményedett lelkekét
És azok szívét, akik ismernek Téged, de a büszkeség bűne foltot ejtett rajtuk,
Hogy leboruljanak, és könyörögjenek, hogy Szereteted Fénye árassza el a lelküket.

Nyisd meg a szemüket, hogy meglássák az Igazságot,
Hogy Isteni Irgalmasságod virradata rájuk zúduljon, beborítván őket
Irgalmasságod Sugaraival.

Téríts meg minden lelket kegyelmeid által, és azokat is, drága Jézus,
Akiket most kérek tőled: (itt nevezd meg a személyes szándékodat)

Irgalomért könyörgöm Hozzád, és egy napi böjtöt ajándékként ajánlok fel Neked, minden héten ebben a júniusi hónapban, engesztelésül minden bűnért. Ámen.


59.
A hűség fogadalma az Isteni Akarathoz:

Ó, Magasságos Isten,
Mennyei Atya,
Erőteljesen hűséget fogadok neked, tisztelvén Téged és engedelmeskedvén Neked mindenben, egyesülve a Te Isteni akaratoddal a Földön.

Egyetlen szeretett Fiad, az igaz Messiás Szent vére által, felajánlom Neked elmémet, testemet és lelkemet, minden lélek nevében, hogy egyként egyesülve mehessünk be a Te Mennyei Királyságodba, hogy teljesedjen Isteni Akaratod úgy a Mennyben, mint a Földön. Ámen.


60.
Ima a családok megtéréséért a Nagyfigyelmeztetés alatt

Ó, drága, édes Jézusom

Irgalmasságodért könyörgöm családom lelkei számára (Itt nevezd meg őket)

Felajánlom Neked szenvedéseimet, megpróbáltatásaimat és imáimat,

Hogy a lelkük megmeneküljön a sötétség szellemétől.

Egyiküknek se engedd e gyermekeid közül, hogy ellent mondjanak Neked, vagy, hogy visszautasítsák Irgalmasságod Kezét.

Nyisd meg a szívüket, hogy egybefonódjanak a Te Szentséges Szíveddel

Úgy, hogy a szükséges megbocsátást keresni tudják, hogy megmeneküljenek a Pokol Tűzétől.

Adj nekik esélyt arra, hogy elégtételt adhassanak

Úgy, hogy Isteni Irgalmasságod Sugarai által megtérhessenek.

Ámen.


61.
Ima a Világ ellenőrzésének elhárításáért

Ó, drága Mennyei Atyám,

Szeretett Fiad, Jézus Krisztus Keresztrefeszítésének emlékére

Kérlek téged, védj meg minket, gyermekeidet, a Keresztrefeszítéstől, amelyet az Antikrisztus és követői terveznek, hogy elpusztítsák gyermekeidet.

Add meg nekünk azokat a kegyelmeket, amelyekre szükségünk van ahhoz, hogy elutasítsuk a Fenevad Bélyegét, és add meg nekünk a szükséges segítséget, hogy leküzdjük a világ gonoszságait, melyeket azok terjesztenek, akik a sátán útját követik.

Esedezünk Hozzád, drága Atyánk, hogy védd meg minden gyermekedet ezekben a szörnyű időkben, és tégy minket elég erőssé ahhoz, hogy mindenkor felállhassunk Szent Szavad hirdetésére.


62.
Az elveszett és a tehetetlen bűnösökért

Ó, Jézus, segíts nekem, mert én egy elveszett, tehetetlen és sötétségben lévő bűnös vagyok.
Gyenge vagyok és nincs bátorságom, hogy megkeresselek Téged.
Adj nekem erőt, hogy most hívni tudjalak, hogy a lelkem sötétségétől elszakadhassak.

Vigyél engem a Te világosságodba, drága Jézus, bocsáss meg nekem, segíts nekem, hogy újra meggyógyulhassak, és vezess el Engem a Te Szeretetedhez, a békéhez, és az Örök Élethez.
Teljes bizalommal vagyok Irántad, és arra kérlek: vedd elmémet, testemet és lelkemet, miközben én Isteni Irgalmasságodnak átadom magam. Ámen.


63.
Védj meg Engem ezen az utazáson

Szeretett Édesanyám, Üdvösség Anyja, kérlek, imádkozz, hogy az Élet Táplálékát megadják majd nekem, hogy az védelemben részesítsen engem ezen az utazáson, és hogy segítsen megmenteni Isten minden gyermekét.

Kérlek, segítsd meg mindazokat, akiket a hamis bálványok és Istenek megtévesztenek, hogy megnyissák szemüket Fiad Kereszthalálának Igazságára, hogy Isten minden egyes gyermeke megmeneküljön, és hogy mindenki számára elhozza az Örök Életet. Ámen.


64.
Mentsd meg a testvéreimet

Ó, drága Üdvözítőm, Jézus Krisztus,

Fogadd el imám ajándékát és áldozataimat, hogy segítsen kimenteni testvéreimet a sötétség börtönéből, amelyben vannak.

Engedd meg nekem, hogy segítsek lelkük megmentésében.

Könyörgöm Hozzád, bocsásd meg bűneiket, és kérlek, hogy a Szentlélekkel áraszd el lelküket, hogy majd a karjaidba fussanak, mivel oly kétségbeejtően szükségük van menedékre, mielőtt örökre elvesznének.

Az ilyen lelkek javára felajánlom Neked önfelajánlásom ajándékát, alázatos szolgálatomban és hálaadásként. Ámen.


65.
A halálos bűnben levőkért

Ó, drága Jézus, az emberiség Üdvözítője,

Könyörgöm Hozzád, hogy Isteni Irgalmasságod által, kegyelmezz azoknak a szegény lelkeknek, akik talán a Nagyfigyelmeztetés alatt el lesznek ragadva a Földről.

Bocsásd meg bűneiket, Kínszenvedésed emlékére könyörgök ezért a különleges kegyelemért, engesztelésül bűneikért.

Felajánlom Neked önmagamat, elmémet, testemet és lelkemet, vezeklésül lelkük megmentéséért, és hogy az örök életre vezesd őket. Ámen.


66.
Segíts nekem, hogy Legszentebb Szavadhoz hű maradjak

Ó, drága Jézus, segíts nekem, hogy mindenkor hű maradjak Legszentebb Szavadhoz,
Adj nekem erőt, hogy a nehézségek ellenére Egyházad Igazságát védelmezni tudjam.
Tölts el engem azzal a kegyelemmel, hogy oly módon bánjak a Szentségekkel, ahogyan azt tanították nekünk.

Segíts nekem, hogy az Élet Kenyerével táplálni tudjam Egyházadat, és hogy hűséges maradjak Hozzád, még akkor is, ha majd ezt megtiltják nekem.
Szabadíts meg Engem a megtévesztés láncától, amellyel talán szembe kell néznem, hogy Isten igaz Igéjét hirdetni tudjam.
Ebben az időben minden szent szolgádat borítsd be Drága Véreddel, hogy mi bátrak, készségesek és állhatatosak lehessünk hűségünkben Irántad, szeretett Megváltónk, Jézus Krisztus iránt. Ámen.


67.
Tartsd biztonságban gyermekeimet a Hazugság Királyától.

Kérlek, drága Jézus, tartsd biztonságban gyermekeimet a Hazugság Királyától.

Szentséges Szívednek ajánlom fel ezeket a gyermekeket (itt nevezd meg őket), hogy Drága Véred palástja által világosítsd fel majd lelküket, és óvatosan helyezd őket szerető karjaidba, hogy minden bajtól védve lehessenek.

Kérlek, nyisd meg a szívüket, és a Lelkiismeret Megvilágítása alatt Szentlelkeddel áraszd el lelküket, hogy minden gonoszságtól megtisztuljanak. Ámen.


68.
Védj meg Engem a Sátán befolyásától

Isten Anyja, Üdvösség Anyja
Boríts be engem legszentebb Palástoddal, és védd meg családomat a Sátán befolyásától és az ő bukott angyalaitól.
Segíts nekem, hogy mindenkor bízni tudjak szeretett Fiad, Jézus Krisztus, Isteni Irgalmasságában.

Tartsd életben az Iránta való szeretetemet, és soha ne engedd, hogy eltévelyegjek Tanításai Igazságától, függetlenül attól, hogy mennyi kísértést állítanak elém. Ámen.


69.
Ima Isten, az Atyához, az Ő Isteni Akaratának elfogadásáért.

Mindenható Isten, én elfogadom Isteni Akaratodat.
Segíts gyermekeidnek elfogadni azt.
Állítsd meg a Sátánt, hogy ne tudja megvonni gyermekeid jogát Atyjuk örökségétől
Ne engedd soha, hogy feladjuk az örökségünkért, a Paradicsomért folytatott harcunkat
Hallgasd meg azon kérésünket, hogy a Sátán és bukott angyalai száműzve legyenek
Arra kérlek drága Atyám, hogy Irgalmasságod által tisztítsd meg a Földet és boríts be minket Szentlelkeddel
Vezess minket, hogy megalkossuk legszentebb Hadseregedet, amely rendelkezik azzal a hatalommal, hogy örökre száműzze a fenevadat. Ámen.


70.
Ima a Klérusért, hogy állhatatosak és hűségesek maradjanak Isten Szent Szavához

Ó, drága Jézus, segíts Felszentelt szolgáidnak, hogy amint az Egyházadon belüli szakadás kibontakozik, felismerjék azt.
Segíts szent szolgáidnak, hogy állhatatosak és hűségesek maradjanak Szent Szavadhoz.
Soha ne engedd, hogy a világi becsvágyak elhomályosítsák az Irántad lévő tiszta szeretetüket.
Add meg nekik azokat a kegyelmeket, hogy tiszták és alázatosak maradjanak Előtted, és hogy a Szent Eukarisztiában tiszteljék Legszentebb Jelenlétedet.
Segítsd és vezesd mindazokat a Felszentelt szolgákat, akiknek talán langyos az Irántad való szeretetük, és éleszd újra a Szentlélek lángját a lelkükben.
Segíts nekik, hogy felismerjék a kísértéseket, amelyeket eléjük helyeznek, hogy eltereljék őket.
Nyisd meg szemüket, hogy mindenkor láthassák az Igazságot.
Áldd meg őket, drága Jézus, és borítsd be őket drága Véreddel ebben az időben, hogy a bajtól biztonságban tartsa őket.
Adj nekik erőt, hogy ellenálljanak a Sátán csábításának, amikor összezavarodnának a bűn létezése tagadásának vonzásától. Ámen.


71.
Ima, hogy megmeneküljünk az üldöztetéstől

Ó, Jézus, mentsd meg Isten gyermekeit az Antikrisztustól.
Védj meg minket a Föld ellenőrzésének terveitől.
Urunk, ments meg minket az üldöztetéstől.
Védd meg a sötét lelkeket az Antikrisztustól, hogy Szemedben megmenekülhessenek.
Segíts minket gyengeségünkben.
Lelkileg erősíts meg minket, hogy felemeljük és vezessük egymást, miközben Hadseregedben a Paradicsom Kapui felé menetelünk.
Szükségem van Rád, drága Jézus.
Szeretlek Téged drága Jézus.
Dicsőítem Jelenlétedet a Földön.
Kerülöm a sötétséget.
Imádlak Téged és átadom neked testemet és lelkemet, hogy Jelenléted Igazságát kinyilatkoztathasd nekem, hogy mindenkor bízzak Irgalmasságodban. Ámen.


72.
A tanítványok imája

Drága Jézus, készen állok, hogy terjesszem Szavadat
Add meg nekem a bátorságot, az erőt és a tudást, hogy úgy terjesszem az Igazságot, hogy a lehető legtöbb lelket juttassam el Hozzád.
Helyezz engem Szent Szívedbe és boríts be engem drága Véreddel,
Úgy, hogy elteljek azokkal a kegyelmekkel, melyekkel Isten minden gyermeke üdvösségének érdekében a megtérést terjeszthetem, a világ minden részén, függetlenül hitvallásuktól.

Én mindig bízom Benned.
Szeretett Tanítványod.


73.
A fiatal lelkekért, a fiatal gyermekekért

Ó, Jézus, segíts nekem megmenteni a fiatal lelkeket az egész világon.
Segítsd őket kegyelmed által, hogy meglássák Létezésed Igazságát.
Vidd el őket Szentséges Szívedhez, és nyisd meg a szemüket Szeretetedre és Irgalmasságodra.
Mentsd meg őket a Pokol Tűzétől az én imáim által is, és légy irgalmas a lelkükhöz. Ámen.


74.
A megkülönböztetés Ajándékáért

Ó, Isten Anyja, segíts nekem, hogy a Szentlélek Ajándékára felkészítsem a lelkemet.
Fogd meg a kezemet, akár egy gyermeknek, és vezess engem az úton a Szentlélek ereje által a megkülönböztetés ajándéka felé.
Nyisd meg a szívemet és tanítsd meg, hogyan kell átadni testemet, elmémet és lelkemet.
Szabadíts meg engem a büszkeség bűnétől, és imádkozz, hogy minden eddigi bűnöm megbocsátásra találjon, hogy a lelkem megtisztuljon, hogy meggyógyuljak, és hogy a Szentlélek Ajándékát megkaphassam.
Köszönöm neked Üdvösség Anyja, közbenjárásodat, és szeretettel a szívemben várok erre az Ajándékra, amelyre örömmel vágyakozom. Ámen.


75.
Drága Jézus, átadom Neked fájdalmamat

Jézus, egyesítem fájdalmamat és Szenvedésemet azzal a szenvedéssel, amelyet Kínszenvedésedkor szenvedtél el a Kálvárián.

Mindezt felajánlom Neked a sértésekért, amelyeket elviselek.

Minden gyalázást és szóbeli támadást, amelyet elviselek, felajánlok Neked Tövissel való Megkoronázásod tiszteletére.

Minden igazságtalan bírálatot, amellyel engem illetnek, felajánlok Neked Pilátus előtti megaláztatásod tiszteletére.

Minden testi gyötrelmet, amelyet mások kezétől elszenvedek, felajánlok Neked megostorozásod tiszteletére.

Minden sértést, amelyet elviselek, felajánlok Neked szörnyű testi megkínzásod tiszteletére, amikor a Tövissel való Megkoronázáskor kiszúrják a Szemedet.

Minden alkalommal, amikor a Te példádat követve Tanításaidat közvetítem, és amikor a Te Nevedben kigúnyolnak, engedd, hogy segítsek Neked a Kálvária felé vezető úton.

Segíts nekem, hogy megszabaduljak a büszkeségtől, és sohase féljek bevallani, hogy szeretlek Téged, drága Jézus.

Amikor minden reménytelennek tűnik életem során, segíts nekem bátornak lennem, amikor arra emlékezem, hogy milyen készségesen engedted át Magad, hogy ilyen aljas és kegyetlen módon Keresztre feszítsenek.

Segíts nekem, hogy felálljak, és igaz Kereszténynek számítsak, egy igaz katonának Hadseregedben, hogy alázatos és töredelmes szívvel emlékezzek az értem hozott Áldozatodra.

Fogd meg a kezem, drága Jézus, és mutasd meg nekem, hogy szenvedésem hogyan ösztönözhet másokat arra, hogy az azonos gondolkodású lelkek, akik szeretnek Téged, csatlakozzanak Hadseregedhez.

Segíts nekem, hogy elfogadjam a szenvedést, és azt a lelkek megmentéséért ajándékként ajánljam fel Neked az utolsó csatában, a Gonosz zsarnoksága ellen. Ámen.


76.
Az Ateisták imája

Jézus, segíts nekem, hogy amint Isten Szeretete bemutatásra kerül számomra, elfogadjam azt.

Nyisd meg a szememet, elmémet, szívemet és lelkemet, hogy megmenekülhessek.

Segíts nekem, hogy hinni tudjak azáltal, hogy szereteteddel betöltöd a szívemet.

Aztán ölelj meg engem, és ments meg engem a kétségek gyötrelmeitől. Ámen.


78.
Szabadíts meg a gonosztól

Ó, Jézus, védj meg Engem a Sátán hatalmától.
Helyezz engem a Szívedbe, miközben én megszabadulok minden iránta való hűségemtől és az ő gonosz útjaitól.
Átadom neked akaratomat, és térden állva, alázatos és töredelmes szívvel jövök színed elé.
Életemet a Te Szent Karjaidra bízom,
Ments meg engem a gonosztól. Szabadíts meg és vigyél el engem védelmed biztos kikötőjébe, most és mindörökké. Ámen.


79.
Ima a kétmilliárd elveszett lélekért

Ó, drága Jézus, könyörgöm Hozzád, hogy áraszd ki Irgalmasságodat az elveszett lelkekre.

Bocsásd meg nekik, ha elutasítanak Téged, és használd fel imámat és szenvedésemet, hogy Kegyelmeidet kiáraszthasd rájuk Irgalmasságod által, melyre szükségük van a lelkük megszentelődéséhez.

Kérem Tőled az irgalom ajándékát lelkük számára.

Kérlek, nyisd meg a szívüket, hogy Hozzád menjenek és kérjék Tőled, hogy a Szentlélekkel töltsd el a lelküket, hogy ez által el tudják fogadni szereteted Igazságát, és hogy Veled együtt és Isten Családjával örökké éljenek. Ámen.  


80.
Ima azokért a lelkekért, akik gyilkosságot követtek el

Ó, drága Jézus, Irgalomért könyörgök azok számára, akik gyilkosságot követtek el.

Sürgősen kegyelmet kérek azoknak, akik halálos bűnben vannak. Felajánlom Neked szenvedéseimet és nehézségeimet, hogy megnyithasd Szívedet és megbocsásd bűneiket.

Kérlek Téged, borítsd be Drága Véreddel mindazokat, kiknek lelkében gonosz szándék van, hogy gonoszságaiktól tisztára lehessen mosni őket.

Ámen.


 

 

81.

Ima a Szentáldozás Ajándékáért

Ó, Mennyei Ostya, töltsd el testemet a számára szükséges táplálékkal. Töltsd el lelkemet Jézus Krisztus Isteni Jelenlétével. Add meg nekem a kegyelmeket, hogy teljesítsem Isten Szent Akaratát.

Tölts el Engem békével és nyugalommal, melyek a Te Szent Jelenlétedből származnak. Soha ne engedd, hogy kételkedjek Jelenlétedben.

Segíts nekem, hogy elfogadjalak Téged, Testben és Lélekben, és hogy a Szent Eukarisztia által a nekem ajándékozott Kegyelmek segítsenek hirdetni a Mi Urunk, Jézus Krisztus Dicsőségét.

Tisztítsd meg a szívemet. Nyisd meg a lelkemet és szentelj meg engem, amikor a Szent Eukarisztia nagy Ajándékát magamhoz veszem.

Add meg nekem a kegyelmeket és részesíts engem azokban a kegyekben, melyekkel Isten minden gyermeke meg van ajándékozva, és mentesíts engem a Purgatórium tüzétől.

Ámen.


 

 

82.

A Maradék egyház győzelméért

Jézus, a világ Királya és Üdvözítője, felajánljuk Neked tiszteletünket, hűségünket és cselekedeteinket, hogy Dicsőségedet minden embernek hirdethessük.

Segíts nekünk, hogy elnyerjük az erőt és bizalmat ahhoz, hogy felálljunk és mindenkor hirdessük az Igazságot. Ne engedd, hogy meginogjunk vagy tétovázzunk menetelésünkben a győzelem felé, és azon tervünkben, hogy lelkeket mentsünk.

Felajánljuk önmagunkat, szívünket és minden vagyonunkat, hogy mentesek legyünk minden akadálytól, amint folytatjuk a tövissel teli utunkat az Új Paradicsom kapui felé.

Szeretünk Téged drága Jézus, szeretett Üdvözítőnk és Megváltónk.

Egyesítjük magunkat Szent Szíveddel, testben és lélekben.

Áraszd reánk Védelmed Kegyelmeit.

Boríts be minket Drága Véreddel, hogy elteljünk bátorsággal és szeretettel, hogy felálljunk és hirdessük Új Királyságod Igazságát.

Ámen.


 

 

83.

Ima a büntetések enyhítésére

Ó, drága Atyánk, Legmagasságosabb Isten, mi, a Te szegény gyermekeid Mennyei Trónod elé vetjük magunkat.

Könyörgünk Hozzád, szabadítsd meg a világot a gonosztól.

Irgalmasságodért esedezünk azon lelkek számára, akik rettenetes nehézségeket okoznak gyermekeidnek a Földön. Kérünk Téged, bocsáss meg nekik.

Kérünk Téged, távolítsd el az Antikrisztust, amint ismertté tette magát.

Kérünk Téged drága Urunk, enyhítsd büntetésed Kezét. Kérünk Téged, helyette fogadd el imáinkat és szenvedéseinket, hogy könnyítse gyermekeid szenvedéseit ebben az időben.

Bízunk benned. Tisztelünk Téged. Köszönjük Neked azt a nagy áldozatot, amelyet akkor hoztál, amikor elküldted egyetlen Fiadat, Jézus Krisztust, hogy megszabadítson minket a gonosztól.

Ismét köszöntjük Fiadat, mint az emberiség Üdvözítőjét.

Kérünk Téged, védj meg minket. Tarts távol minket a bajtól. Segítsd családjainkat.

Légy Irgalmas hozzánk.

Ámen.


84.

Ima, hogy megvilágosodjon az elithez tartozók lelke, akik a világot uralják.

Ó, Jézus, kérlek Téged, világosítsd meg az elithez tartozók lelkét, akik a világot uralják. Mutasd meg nekik Irgalmasságod bizonyítékát. Segíts nekik, hogy megnyissák a szívüket, és igaz alázatot mutassanak azáltal, hogy tisztelik Kereszthalálod nagy Áldozatát, amikor a bűneikért haltál meg.

Segíts nekik, hogy felismerjék, ki az Igaz Alkotójuk, ki a Teremtőjük, és töltsd el őket a kegyelmekkel, hogy meglássák az Igazságot.

Kérlek, akadályozd meg terveik valóra válását, azért, hogy ne tudjanak az emberek millióinak kárt okozni a védőoltások, az élelmiszerhiány, az ártatlan gyermekek örökbefogadásának kényszerítése és a családok szétválasztása által.

Gyógyítsd meg őket. Borítsd be őket Világosságoddal, és vedd őket Szíved kebelébe, hogy megmentsd őket a gonosz csapdáitól.

Ámen.

 

 


“Azt akarom, hogy mindenki közületek új Litánia imádságokat kezdjen el imádkozni a hamis prófétával szembeni védelemért, és mostantól naponta egyszer imádkozzátok el azokat.”

Íme, az első, „Jézus az emberiséghez” litánia: Védelem a Hamis Próféta ellen

Drága Jézus, ments meg minket a hamis Próféta megtévesztésétől.
Jézus, Irgalmazz nekünk.
Jézus, ments meg minket az üldöztetéstől.
Jézus, oltalmazz meg minket az Antikrisztustól.
Uram, légy Irgalmas.
Krisztus, légy Irgalmas.
Drága Jézus, boríts be minket Szent Véreddel.
Drága Jézus, nyisd meg a szemünk a Hamis Próféta hazugságaival szemben.
Drága Jézus, egyesítsd Egyházadat.
Jézus, védd meg szentségeinket.
Jézus, ne engedd, hogy a Hamis Próféta megossza Egyházadat.
Drága Jézus segíts, hogy visszautasítsuk a hazugságokat, melyeket igazságként mutatnak be nekünk.
Jézus, adj erőt nekünk.
Jézus, adj reménységet nekünk.
Jézus, áraszd el lelkünket a Szentlélekkel.
Jézus, védj meg minket a Fenevadtól.
Jézus, add meg nekünk a megkülönböztetés ajándékát, hogy követni tudjuk igaz Egyházad ösvényét minden időben, örökkön örökké. Ámen. 

Jézus az emberiségért 2. Litániájának imája: A védettség Kegyelméért

Ó, Mennyei Atya, a Legmagasságosabb,
Szeretlek Téged.
Tisztellek Téged.
Uram, légy irgalmas.
Uram, bocsásd meg vétkeinket.
Imádlak Téged.
Dicsérlek Téged.
Hálát adok neked minden különleges kegyelemért.
A védettség kegyelméért könyörgöm Hozzád szeretteim számára: (mindazok nevének megemlítése, akik a lelkek megmentésének listájában szerepelnek)

Felajánlom Neked hűségemet mindenkor,
Neked, ó Mennyei Atya,
Minden dolog megteremtője,
A világegyetem teremtője,
Az emberiség teremtője.
Te vagy minden dolog forrása.
Te vagy a Szeretet forrása.
Te vagy maga a Szeretet.

Szeretlek Téged.
Tisztellek Téged.
Leborulok Előtted.
Irgalomért könyörgöm mindazokért a lelkekért, akik nem ismernek Téged, akik nem tisztelnek Téged,
akik elutasítják Irgalmasságod Kezét.
Átadom magam Neked, elmémet, testemet és lelkemet,
Hogy Karjaidba vehesd őket, hogy megmenthesd őket a gonosztól.
Kérlek Téged, nyisd meg a Paradicsom Kapuját, hogy végre minden gyermeked egyesülhessen abban az örökségben, amelyet mindannyiunk számára hoztál létre. Ámen.

 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

32 hozzászólás

  1. Attila

    Köszönöm a lehetőséget, hogy ezen Imák megjelentek, és közzétették.
    Áldás, dicsőség Istennek. Jézus Urunk nevében mindörökké. Ámen.

    Válasz
  2. megértés

    Amikor leszulettunk a foldre egyetlen eggy kuldetést kaptunk a szeretet tanitást.Mindenkinek megbocsájtani a rászorulokon segítteni. Vigyétek a fényt, amerre jártok.„Tegyetek jót azoknak is, akik nektek rosszat tesznek!”Keressétek először Istennek Királyságát, és az ő igazságát. A foldi élet nem olyan, amilyennek látod, hanem amilyennek látod, olyan!Gondolkodásátalakítás EZ LEGYEN A GONDUNK.Hogy jok legyunk és velunk szembe is jok legyenek.

    Válasz
  3. megértés

    Neked szeretetet kell FELMUTATNOD és nem atkozni mast hanem megbocsajtani es nem elitélni ismerjuk az evangéliumot egyesek és tisztába vagyunk vele de o nem az evangéliumot támadja hanem figyelmesztet a torténetekre ami még csak jonni fog és fájni fog ha nem készulunk fel.Meg kell értenunk a dolgokat és turelmesnek kell lennunk nem bántani hanem megbocsájtani egymáson segítteni szeretetet halmozni a raszorulokon segiteni és Jézus tanitását elfogadni.Oaz igasszág az ut és az élet.Nélkule nem tudunk tenni semmit .Vagy vele vagy probáljuk meg nélkule.Szabad választást kaptunk.RAJTUNK MULLIK orokké élni vagy a kárhozatba kerulni. Senki se felel senkiért.

    Válasz
  4. Világosság

    A nagyfigyelmeztetes.hu „üzenetekkel” kapcsolatos püspöki állásfoglalás:

    Kedves Testvérek!

    Tudomásomra jutott, hogy egyes plébániákon nagyon elterjedtek a „nagy figyelmeztetésről” szóló üzenetek, amelyek egy ír látnoknő állítólagos magánkinyilatkoztatásából származnak. Ezek az üzenetek az interneten terjednek. Úgy ítélem meg, hogy ez eretnek tan, amely nincs összhangban a Katolikus Egyház tanításával, és szektás jelleget mutat. Imádságra és gyónásra buzdít, ahogy a Katolikus Egyház tanítja, azonban a szentírási idézeteket önkényesen és a Katolikus Egyház tanításaival ellentétes módon magyarázza. Hasonló irányzatok már a korai Egyházban is voltak, ezért írta Szent Péter apostol: „Először is azt értsétek meg, hogy az Írásnak egyetlenegy jövendölése sem származik önkényes értelmezésből” (2Pét 1,20).

    A weboldalon azt is láttam, hogy a hívőket arra biztatják, töltsék le és egy pappal áldassák meg az „Élő Isten Pecsétjét”. Emlékeztetek arra, hogy Krisztushoz és Egyházához hűséges pap ebben nem működhet közre, mert azzal hite és hivatása elleni bűnt követne el. Bárki, aki ezeket az üzeneteket terjeszti, olyannyira elvakult, hogy a Szentírás kemény szavai vonatkoznak rá:

    „Csodálkozom, hogy attól, aki meghívott titeket Krisztus kegyelmére, ilyen hamar átpártoltatok egy más evangéliumhoz, jóllehet nincs más, legföljebb néhány ember akad, aki megzavar titeket, és igyekszik elferdíteni Krisztus evangéliumát. De ha akár mi, akár egy mennyei angyal más evangéliumot hirdetne nektek, mint amit mi hirdettünk: átkozott legyen! Amint már kijelentettük, most újra megismételjük: Ha valaki más evangéliumot hirdetne nektek, mint amit tőlünk hallottatok, átkozott legyen! Az emberek kedvét keresem ezzel vagy az Istenét? Talán embereknek akarok tetszeni? Ha még emberek tetszését keresném, nem volnék Krisztus szolgája.” (Gal 1, 6-10).

    Kérek és sürgetek minden hívőt, aki – talán tájékozatlanságból – hinni kezdett az említett üzenetekben, hogy hagyja el ezeket az eretnek tanításokat és ne terjessze őket.

    Minderre kötelességem volt rámutatni a katolikus hit tisztaságának védelmében, a Szentatya iránti engedelmességben és vele egységben, lelketek üdvössége érdekében.

    Štefan Sečka, a Szepesi Egyházmegye megyéspüspöke

    Internetes fordítás alapján.

    Forrás: http://www.tkkbs.sk/view.php?cisloclanku=20121121036

    Válasz
  5. Marika

    A keresztes imahadjárat imái mind megtalálhatóak, és erre az oldalra rendszeresen felteszik: nagyfigyelmeztetes.com
    Kedves Szente József!
    Az üdvösséghez legkönnyebben a Katolikus Egyház tanítása és Szentségei által juthatunk el, mert ez az Egyház Krisztus Egyháza, az Ő Szentlelke élteti.

    Válasz
  6. Sári

    Sikerült beszereznem a kis imafüzetet – 65 ima van benne, nagyon jó kis kezelhető füzet. Ajánlom mindenkinek.

    Válasz
  7. leviba

    Alzbeta – 2012, Február 21, 10:07 du.

    Hiányzik a 24-es ima.Vagy az nem volt?

    Alzbeta, ott van fent. Azt az imát a nem katolikusok kapták, illetve azon katolikusok élhetnek vele, ahol már nincs gyóntatás szentsége. Mert sajnos van már ilyen….

    Válasz
  8. szendy

    A KEKEK ES A SEBEK TAVOZTATJAK EL A GONOSZT , ES A BELSO RESZEKIG HATO CSAPASOK. -Peld.19.
    A GYERMEK ELMEJEHEZ KOTTETETT A BOLONSAG ;DE A FENYITES VESZSZEJE MESSZE ELUZI O TOLE AZT. -PELD.22.
    Jobb a szomorusag a nevetesnel; mert az orcanak szomorusaga altal jobba lesz a sziv.-Pred.7.
    Ha mar a jot elvettuk Istentol, a rosszat nem vennok-e el?-Job.2
    A minden kegyelem Istene pedig, aki elhivott titeket Krisztusban az o dicsosegere, miutan rovid ideig szenvedtetek…-1Pt.5.10
    Most pedig orommel szenvedek ertetek , es kiegeszitem testemben azt, ami hianyzik Krisztus szenvedeseibol testenek az egyhaznak
    javara.Kol.1.24
    Ha valaki en utanam akar jonni , tagadja meg magat, es vegye fel az o keresztjet minden nap, es kovessen engem.-Luk.9.13
    „Csak nagyon huseges, szenvedni tudo lelekkel lehet Jezust igazan szeretni”
    „A szenvedes az Ur Jezus szeretetenek a befejezese.”

    Válasz
  9. szendy

    MINTHOGY AZERT KRISZTUS TESTILEG SZENVEDETT, FEGYVERKEZZETEK FEL TI IS AZZAL A GONDOLATTAL , HOGY A KI TESTILEG SZENVED , MEGSZUNIK A BUNTOL. _PETER KOZONS. LEVELE I. 3.4.
    DE MINDAZOK IS , A KIK KEGYESEN AKARNAK ELNI KRISZTUS JEZUSBAN ULDOZTETNI FOGNAK. Pal II lev. Timot. 2.3.4.
    Es nagy oromuk lesz a szenvedoknek az Urban es a szegeny emberek vigadnak Izrael szentjeben. -Ezs. 29.19-
    De ha szenvedtek is az igazsagert, boldogok vagytok._1 PET.3.14-
    Krisztus szenvedett ertetek, es peldat hagyott ratok…

    Válasz
  10. SzenteÖcsi

    A szeretet himnusza

    Szólhatok az emberek vagy az angyalok nyelvén
    ha szeretet nincs bennem, csak zengő érc vagyok
    vagy pengő cimbalom.
    Lehet prófétáló tehetségem,
    ismerhetem az összes titkokat és mind a tudományokat,
    hitemmel elmozdíthatom a hegyeket,
    ha szeretet nincs bennem, mit sem érek.
    Szétoszthatom mindenemet a nélkülözők közt,
    odaadhatom a testemet is égő áldozatul,
    ha szeretet nincs bennem,
    mit sem használ nekem.
    A szeretet türelmes, a szeretet jóságos,
    a szeretet nem féltékeny,
    nem kérkedik, nem is kevély.
    Nem tapintatlan, nem keresi a maga javát,
    nem gerjed haragra, a rosszat nem rója fel.
    Nem örül a gonoszságnak,
    örömét az igazság győzelmében leli.
    Mindent eltűr, mindent elhisz,
    mindent remél, mindent elvisel.
    A szeretet nem szűnik meg soha.
    A prófétálás véget ér,
    a nyelvek elhallgatnak,
    a tudomány elenyészik.
    Most megismerésünk csak töredékes,
    és töredékes a prófétálásunk is.
    Ha azonban elérkezik a tökéletes,
    ami töredékes az véget ér.
    Gyermekkoromban úgy beszéltem, mint a gyermek,
    úgy gondolkoztam, mint a gyermek,
    úgy ítéltem, mint a gyermek.
    De amikor elértem a férfikort,
    elhagytam a gyermek szokásait.
    Ma még csak tükörben homályosan látunk,
    akkor majd színről színre.
    Most még csak töredékes a tudásom,
    akkor majd úgy ismerek mindent,
    ahogy most engem ismernek.
    Addig megmarad a hit, a remény és a szeretet, ez a három, de közülük legnagyobb a SZERETET.
    (Pál Korintusiaknak írt 1. levele 13.)

    Jézus szeret

    Válasz
  11. SzenteÖcsi

    Akkor, ha tudjuk, akkor ÚGY SZERESSÜK EGYMÁST, AHOGYAN Ő SZERETETT MINKET; MERT ANNÁL NAGYOBB SZERETETE SENKINEK SINCSEN, MINT AKI ÉLETÉT ADJA BARÁTAIÉRT>> ÉS EBBEN AZ AZ ÖRÖMHÍR, HOGY JÉZUS MINDANNYIUNKÉRT ÉS MINDANNYIUNK BŰNEIÉRT ÉLETÉT ADTA ÉS RÁADÁSUL, HOGY ÖRÖMÜNK BIZTOS ÉS TELJES LEGYEN FEL IS TÁMADT ÉS ÉL ÉS URALKODIK ÖRÖKKÖN ÖRÖKKÉ. ÁMEN

    Szeretlek + Jézus szeret

    Válasz
  12. SzenteÖcsi

    Szeretlek Sári, már 2000 éve; csak éppen nem tudsz róla.

    Jézus szeret

    Válasz
  13. Sári

    Ember! Asszonynak szülötte! Tiszteld a Napba öltözött Asszonyt! Gyenge ember! Az õ karjában találj vigasztalást, abban a két karban, amelyek Fiamat vitték át a sivatagon Egyiptomba! Tiszteljétek az Anyát, aki jóakaratával tisztelt engem! Talán én nem tiszteltem õt eléggé? Nagy dolgokat tettem a Napba öltözött Asszony kedvéért! Attól a naptól kezdve, hogy Lelkem beárnyékozta, minden nemzedék boldognak hirdeti õt. Szégyen és gyalázat azok sorsa, akik felhagytak tiszteletével. Nincs kedvemre gúnnyal tûzdelt magyarázatotok az Asszonyról, akit igen nagyra tartottam én magam, és mindenkinek megfizetek érdeme szerint.

    Alázkodjatok meg lélekben, egyre inkább alázkodjatok meg, és tartózkodjatok az arcfintoroktól, amikor arra kerül sor, hogy közbenjárásáért könyörögjetek. Ki mondja nektek azt, hogy nem hallgatom meg õt? Talán nem Édesanyátok járt közben Kánában? Ezeket a jeleket úgy gondoltam ki, hogy lelketek megértse azt, amit ma elvet. 3 Ez a jel minden eljövendõ idõre szól. Istenanyai méltósága van annak az Asszonynak, akinek ruhája a Nap és ékessége az én Szentlelkem, a háromszorosan Szent, aki betölti az egész világot. Jöjj, leányom, tedd meg, ami tõled telik, a többit majd én teszem meg. Jahve, az õ dicsõségében megáld téged. Gyarapítsd gyümölcseidet! 4Fiam szemének lángja, ne feledd, hogy nem vagy egyedül! Veled vagyok.

    Válasz
  14. Sári

    „Ki az, ki hajnalként kel föl
    és úgy tündököl a homályban,
    mint a hajnalcsillag?
    Ki az, ki szebb a Holdnál,
    ékessége a Nap,
    és nyitva áll Szívének ajtaja?

    A mennyország Királynõje Õ,
    az én Édesanyám és a te Édesanyád,
    legkedvesebb az asszonyok között.
    Szép, mint a menny,
    ragyogó, mint dicsõségem,
    egyedüli tökéletességében
    õ az én Lelkem gyönyörûsége.
    Õ az Asszony,
    akinek fejét
    tizenkét csillag koronázza,
    dicsõségem edénye õ,
    örök világosságom tükörképe.
    Õ az, ki jelenlétének fényével
    elhomályosít minden csillagot udvaromban.
    Õ az igazi Világosságnak,
    a testté vált és közöttünk lakozott
    Igének
    hordozó edénye.
    Kegyelem õ a kegyelemben,
    és a zsoltárosok
    édes éneke.
    Õ az én örömöm oka,
    becsületem és büszkeségem.
    Õ a mennyország kapuja,
    õ mutatja meg gyermekeinek
    országomba az utat.
    Õ az én remekmûvem,
    a ti Vigasztalótok
    vigasztalója,
    Megváltótok mellett a Társmegváltó,
    és Szentlelkem menyasszonya.”

    Válasz
  15. Sári

    Igen, boldogok vagyunk Szentmise után is, mert szeretjük Jézust, és Ő is szeret minket – MINDENKIT! És a földi élethez szükség van az anyagi javakra – pl. a Mária rádió semmi állami támogatást nem kap, csak az egyének támogatása tartja fent. Az életben mindenhez pénz kell – ez természetes.
    Igyekszünk mást nem elítélni, megítélni – ezt majd Isten megteszi ! Nem kritizálom pl. a más felekezetűt, hanem örülök, hogy ő is megtalálta Jézust!

    Válasz
  16. Szente József

    A PÁPA ÉS AZ EGÉSZ EGYHÁZ NAGYON JÓL MEGVAN KÖSZÖNI SZÉPEN. NEM ELÉG, HOGY AZ ÁLLAMNAK ADÓT KELL FIZETNETEK MÉG AZ EGYHÁZ IS KIZSIGEREL ÉS NEM MARADTOK CSAK A KÁRRAL.
    JÉZUS AZT HAGYTA MEG, HOGY NE GYŰJTSETEK MAGATOKNAK A FÖLDÖN, AHOL MOLY ÉS ROZSDA EMÉSZT ÉS TOLVAJOK RABOLNAK; HANEM TI GYŰJTSETEK KINCSET A MENNYBEN AHOL NEM RABOLNAK ÉS ROZSDA ÉS MOLY SEM EMÉSZT.
    AZ IGAZI EGYHÁZ AZ JÉZUS KRISZTUS. Ő A SZERETET.
    A SZERETET MINDIG AD MAGÁBÓL; ADOTT NEKTEK VALAHA IS VALAMIT A KATOLIKUS (PARÁZNA ÉS RABLÓ) EGYHÁZ? A MISÉKEN KÍVÜL BOLDOGOK VAGYTOK EGYÁLTALÁN, MERT OTT CSAK A TÖMEGHIPNÓZIS MIATT ÉS A SZÉP LITURGIA MIATT VAGYTOK ELALÉLVA ÉS UTÁNA A SZÜRKE HÉTKÖZNAPOKBAN MI VAN? >> PONTOSAN ERRŐL BESZÉLEK, HOGYHA ISMERNÉTEK AZ IGAZ ÉS HŰ JÉZUS KRISZTUST, AKKOR MINDEN PILLANATOTOK MENNYEI BOLDOGSÁG LENNE.
    MINDIG IS A PÉNZETEKRE VOLT SZÜKSÉGE; DE AZ IGAZI EGYHÁZ AZ OLYAN HOGY SOHA NEM KÉR SEMMIT(AZAZ SEMMIT!!!), HANEM MINDIG CSAK AD, HOGY ÖRÖMÜNK LEGYEN ÉS TELJES LEGYEN ÉS BÉKÉBEN LEGYEN
    http://www.ujteremtes.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=255:ferfiak-feketeben&catid=58:kepregenyek-kategoria&Itemid=71

    Válasz
  17. Szente József

    Mitől szenvedjek?
    Az Igazság szabaddá tett.
    Attól szenvedek, hogy az egész katolikusság ha így folytatja, mind el fog veszni.

    Ide jön be ez az igerész :Jn16,
    7De az igazságot mondtam: Jobb nektek, ha elmegyek, mert ha nem megyek el, akkor nem jön el hozzátok a Vigasztaló. Ha azonban elmegyek, akkor elküldöm. 8Amikor eljön, meggyőzi a világot a bűnről, az igazságról és az ítéletről. 9A bűnről, amiért nem hittek bennem. 10Az igazságról, hogy az Atyához megyek, s többé nem láttok. 11Az ítéletről, mivel a világ fejedelme ítélet alá esett.

    Itt a bűnön van a lényeg, mert aki a Jézusban (áldozat) való hit által nem lesz boldog és az Atyát sem érti meg, annak még hite gyenge, annak nincs az az ima és áldozat és nincs az a szent és Szűzanya aki feltétel, félelem és kétely nélküli szeretetet és lelki békét oltson belénk.

    Mondhatjuk az imákat a szenteknek estétől reggelig és reggeltől estig a szenteknek és a Szűzanyának, mert nem ér semmit, csak az energiánkat pazaroljuk és kimerülünk.
    Itt nem azt állítom, hogy nem kell imádkozni, hanem azt, hogy kikhez nem szabad(na).

    Imáinkat Jézushoz és általa az Atyához mondjuk. Tehát közvetlenül Jézushoz és nincs Jézusnak szüksége közbenjáróra, mert ő az egyedüli közbenjáró ember és Isten között.

    Azt hogy eddig rengeteget imádkoztatok és csoda történt, az az Atya érdeme, mert Ő bűnösöket is egyaránt úgy szeret és meghallgat, mint jókat, csak a bűnt gyűlöli.

    Megjegyzem, hogy elméletileg még én is katolikus vagyok

    Válasz
  18. Szente József

    Balgák, sőt ostobák kik nem az Úr útjain járnak; sőt elveszett, pásztor nélküli bárányok, akik a sötétségben bolyonganak.

    Vajon az Úr, az Atya és Jézus rabbá tenne Titeket, hogy áldozzatok Neki engesztelésképpen magatok és mások lelkéért. Nem!

    Jézus az áldozat mindannyiunkért, hogy SZABADDÁ legyünk és ne szenvedjünk, hanem hogy örömünk legyen és bőségben legyen.

    Nekünk mindannyiunknak csak azért az üldözésért és meggyelázásért kell szenvednünk, amit Jézus neve miatt kell elviseljünk.

    Ti az Atyának nem hozhattok semmilyen engesztelő áldozatot, ami kedves lenne előtte, mert az engesztelő áldozat az Jézus Krisztus aki egyszer s mindenkorra maga magát áldozván békített ki mindannyiunkat Istennel.

    Tehát értsétek meg és ne legyetek balgatagok Róma katolikus rabjai!

    Nincs az az ima és az az áldozat és szenvedés amivel Ti egy lelket is megmenthetnétek, mert ez az áldozat egyszer s mindenkorra feláldoztatott, hogy Ti mindnyájan tökéletesen megszentelődjetek azáltal, hogy Isten dolgában jártok, tehát hisztek abban akit(Jézust) Ő küldött és Jézus által megszabadultatok egyszer s mindenkorra minden rabságból (bűn és betegség).

    Tehát értsétek meg, hogy az az áldozat, amit hoznotok kell az annyi, hogy hisztek abban aki meghalt értetek, hogy Nektek örök életetek legyen és ne szenvedjetek . . . mert az Igazság szabaddá tesz Titeket.

    Jézus az igazság.

    Tehát nem kell szenvednetek, mert egy szenvedett mindannyiunkért és minden bűnünkért, hogy mi teljesen megigazultakká legyünk.

    A mi (keresztények) feladatunk annyi, hogy higgyünk Jézusban, térjünk meg, tartsunk bűnbánatot, bocsássunk meg, hirdessük az evangéliumot (üres a kereszt, üres a sír) és járjunk az Igazságban, hogy teljesen szabaddá tegyen minket.

    Utóirat: Ne vessétek meg az áldozatot, azt az áldozatot, amely érettetek hozatott, csak higgyetek benne mert egyedül ez az áldozat képes mindenkit megmenteni . . . hogy cselekedetei (szenvedései és nagyzó imádkozásai) és tettei szerint senki se dicsekedhessék; mert a mérce Krisztus élete, és ezt a mércét csak úgy érhetjük el, ha hiszünk abban, hogy megváltott ÉS ne szenvedjetek mert Ő szenvedett értetek, hogy Ti szabadok legyetek. Ámen

    Válasz
  19. Piómikolaus8

    Álmélkodik a lelkem,hogy a közvetítőkön,a hírnökökön keresztül maga az Ég tanít bennünket helyesen imádkozni,hogy az imák új ereje álltal
    a lelkek mentése,a világ bűneiért adott engesztelések álltal a kiengesztelődés beteljesedhessék az Isteni Irgalmasság,jóság,szeretet,Isteni gondviselés álltal .Amen..

    Válasz
  20. Sári

    30.ima
    „Ó, Örök Atyám, a Mindenség Teremtő Istene,
    Drága Fiad nevében kérlek, add, hogy jobban szeressünk Téged.
    Segíts nekünk, hogy a nehézségekben bátrak, rettenthetetlenek és erősek maradjunk.
    Fogadd el áldozatainkat, szenvedéseinket és megpróbáltatásainkat trónod elé vitt ajándékként, hogy megmentsd gyermekeidet a Földön.
    Lágyítsd meg a tisztátalan lelkek szívét
    Nyisd meg szemüket Szereteted igazságára, hogy a földi Paradicsomban minden gyermekeddel egyesülhessenek, amelyet Te, Isteni Akaratodnak megfelelően, szeretettel teremtettél a számukra. Ámen.”

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.