RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Egyúttal egy információ a SZIMPÁTIA BÉKE MENET-ről (békés szimpátia tüntetés a kormány mellett, hogy lássa a külföld is, és a belföldi ellenzék is, hogy milyen sokan állnak a magyar kormány mögött):

Időpont: január 21.-én szombaton (a konkrét időpontot figyelni kell – Echo Tv, újságok stb…)
Helyszín: a Hősök teréről indul az Andrássy úton át a Parlamentig, mindenki hozzon széltől védett (temetői) gyertyát.


IMALÁNC
ORBÁN VIKTORÉRT

.
Az Úr legyen előtted, hogy a jó utat mutassa néked!
Az Úr legyen melletted, hogy téged karjába zárjon és megvédjen a veszedelmektől!
Az Úr legyen mögötted, hogy megvédjen a gonosz cselvetésétől!
Az Úr legyen alattad, hogy felfogjon, ha elesel!
Az Úr legyen tebenned, hogy megvigasztaljon, ha szomorú vagy!
Az Úr legyen körülötted, hogy megvédjen, ha mások rád rontanak!
Az Úr legyen fölötted, hogy megáldjon téged!
Igy áldjon meg téged a jóságos Isten ma, holnap és minden időben!

Testvérem, imádkozd el minél gyakrabban, tartsuk fenn szüntelenül az imaláncot az Ég előtt.
 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

445 hozzászólás

 1. barnan

  Jézus és a kereszténység politika felett állnak. Hitünk origójában nem politikusok, hanem maga Jézus kell, hogy álljon. Ő a közös nevező, Ő az aki valóban tévedhetetlen, akit valóban követnünk kell.

  Azt gondolom imádkozni ugyanakkor mindenkiért kell, mert Jézus is a betegekért jött és ki az közöttünk emberek között, aki jó, tökéletes, ki az aki nem beteg és nem szorul imára? Ami valóban rossz és elítélendő az a bűn, amit le kell választanunk minden emberről.

  Ferenc pápa szavait idézve: “Mérges vagy valakire? Imádkozz érte. Ez ugyanis a keresztény szeretet.”

  Akire valóban támaszkodnunk kell, az nem önmagunk, nem a másik, hanem maga JóIsten.

  Válasz
 2. papp ulisszesz

  mennyi hülye! ébredjetek már fel! orbán kilopja alólatok az országot simicska és nyerges oligarcháival! még jobban mint a szocik…nem kicsit

  Válasz
 3. Györgyi

  Ha Orbán Viktor kereszténynek vallja magát ,akkor van mit meggyónnia .Én azt kívánom nyíljon meg a szeme és lásson .Aki kér annak adjon .Amen.

  Válasz
 4. Tibi63

  Tisztelt Metropolita és Hozzászólók!
  Sajnos én is csak rossz tapasztalatokról tudok beszámolni.Keresztény ember lévén mindig a Fideszre szavaztam bennük bíztam a legjobban.Legutóbbi kormányzásukkor elhittem ,azért nem vitték sokra,mert betartott nekik az akkori ellenzék.Akkor voltam munkanélküli,mégis felutaztam Pestre tüntetni mellettük.Bele voltam betegedve, mikor 2002-ben és 2006-ban elvesztették a választást. Aljas rágalomnak tartottam mindazt a rosszat, amit ellenfelei Orbán Viktorról mondtak.
  Sajnos,el kell hogy mondjam óriásit csalódtam!!De nem csak én,hanem gondolom nagyon sokan ebben az országban.A környezetemben biztos!!
  Amit Orbán Viktor ezzel az Országgal tesz az TRAGÉDIA!!
  Ez minden,csak nem keresztény viselkedés!!
  Az még hagyján,hogy az egykulcsos adójukkal pénzt csoportosítottak át a szegényebb rétegektől a gazdagokhoz (és ezt nyíltan büszkén válalják),de hogy még alkotmányba is foglalják!!Ráadásul 13 millióért ezt még meg is ünnepelték!Aki meg tiltakozni mert, azt lecsürhézték.
  A végtörlesztésről nem is beszélve,az is a gazdagoknak kedvezett,akik anélkül is tudták volna fizetni tartozásukat.
  3x-ros bovlivá süllyesztette szegény országunkat!!Már túl unalmas,mindent az előző kormányra fogni ezért már mindenki hibás USA EU stb,csak a kormány nem!!El kell azért mondani,mikor mindent az előző kormányra fognak,ők is épp úgy ott voltak a Parlamentben és még beleszólásuk is volt a döntésekbe,nem úgy mint most az ellenzéknek.Na persze, mikor nagy ritkán lehetett látni Orbán Viktort a Parlamentben.
  Igen, valóban nagy szükség van az imádságra Országunkért!!A többség érzi nagyon rossz irányba mennek a dolgok.
  Néha elgondolkodom valyon Orbán Viktor olvasta-e a Szentírást???Vagy csak azt a részt “Akinek, sok van annak még adnak,akinek kevés attól még azt a keveset is elveszik”
  Ez csak egy csepp amit leírtam,lehetne folytatni a sort hosszan, ami teljesen ellentétes a kormány cselekedeteiben a Keresztény szellemiséggel.
  Hogy hova fog ez vezetni, azt nem tudom.Úgy tűnik a kormány szítja a gyűlöletet.Az hagyján hogy a bankok ellen,de megalázza a szegényeket,ellene hangol a rendőröknek,orvosoknak,rokkantnyugdíjasoknak stb.
  Még ekkora antiszemitizmust és cigánygyűlöletet soha nem tapasztaltam, mint napjainkban!!!
  Szerintem ellenfeleinket szeretettel kellene meggyőzni,nem hatalmi aroganciával!Nem ellenségeket kell gyűjteni magunk körül hanem barátokat!Orbán Viktornak nem kell elfelejteni, azért választottuk ,hogy szolgálja a Magyar embereket (azt is aki nem őrá szavazott) és nem azért,hogy tébolyultan uralkodjon rajtunk!!!ÁMEN

  Válasz
 5. anya

  Drága jó istenem kérlek segíts, hogy a mi Orbán Viktorunk rájöjjön, az ország vezetése meghaladja az ő tudását!
  Drága jó istenem kérlek setíts, hogy a mi Orbán viktorunk rájöjjön, hogy az ő csodás intézkedései megin a gazdagokat szolgálja, vagyis Őt és barátait, rokonait, csodálóit, munkatársait.
  Édes jó istenem segítsd a népet, hogy végre tegyenek valamit azért, hogy ebben az országban rend legyen és végre a szegény emberekért is harcoljon valaki de ne a mi Orbán Viktorunk, mert az nekünk nagyon de nagyon nem jóóóó!!! ÁMEN

  Válasz
 6. Piómikolaus8 adatlap-képe
  Piómikolaus8

  A biblia szerint ember felett itélkezni és itéletet mondani valami vétke miatt egyedül csak Istennek van joga,vagy végső esetben a jog és élethelyzet kívánja a bírónak azaz régen a törvényes királynak volt rá joga.Mert tanítás úgy szól vala:ne itélkezz mások felett és akkor Isten sem fog elitélni téged.
  Nem beszélve arról hogy pártok és emberek ahogy itélkeznek az ima
  engesztelés,és összefogás helyet az éppen országiányító párt és vezetői felett;úgy romolhat egy nemzetközi megítéllés,szemlélet magyarországról,üzletemberek bizalma úgy inogat meg a gazdasági életünk iránt ami magával rontja-húzva maga után a gazdaságpolitikát,a valutaárfolyamot és minden más gazdasági mutatót ami a pénzel és tőkével összefügg.
  Kell ez nekünk? Összefogás helyett a belső anarchia a szubdomináns párt méltatlan politikai viselkedése vajon bizalomgerjesztő a külföldi
  tőkebeáramlás szempontjából?
  Az ország érdekeit szem előtt tarva jó volna ha lehetne kicsit másképp
  állnának hozzá a dolgokgoz. Ha lehet ne magunkat áztassuk le,mert magunknak ártunk vele.
  Hogy hihessünk abban a hitben:Hiszek Magyarország föltámadásában… pártoktól függetlenül,hiszen itt mindenkire szükség van…

  Válasz
 7. Piómikolaus8 adatlap-képe
  Piómikolaus8

  Ehez még kapcsolódhat a a bibliai “jótanács” ami szintén megvan írva a bibliában:
  “Ti jóakaratú emberek! A szeretetben egyesülve fogjatok össze,oly módon,hogy hadjátok el a hamis útjaitokat térjetek rá a jó útra.Mutassatok példát másoknak is ezzel.És akkor Isten kegyelme
  imáitok álltal beleszólhat a világtörténelem menetébe és képes megváltoztatni a dolgok rossz kimenetelét a jobb irányba terelni az Ő
  Isteni gondviselésével.Csak hinni kell benne és nem feladni azt.

  Míg más helyen olvashatjátok a bibliában:”Én az Úr meghalgatom a szegények kiáltását,és meghallgatom az ő könyérgéseiket mert hozzám kiálltottak inségökben!”

  Válasz
 8. Piómikolaus8 adatlap-képe
  Piómikolaus8

  Ismerjünk meg egy másik piaci történetet:
  A földműves és fia a piacon árul és értékesít megtermelt földi javakból
  zöldségfélékből és gyümölcsökből.
  A földműves élettapasztalatból mindenkihez kedves,udvarias,mosolygós,jószívű.A fiú még kezdő és tapasztalatlan.
  Az egyik piaci napon azt veszi észre a fiú,hogy a vevők elfordulnak tőlle és nem kérnek a hazai szép finom portékából és máshová a szomszéd árusokhoz mennek vásárolni.Elpanaszolja ezt a melette árúsító apjának és kérdi őt mi tévő legyen?
  Mire az apja így tanítja Fiát.:Fiam a vevőkhöz légy mindig kedves ,udvarias,nyílt, és főleg ami nagyon fontos :becsületes.
  A szegényebb ha kevesli súlyban told meg ajándék dekával és enged hogy mindig előbb a legszebbeket vásárolhassák,és ha fogy az árú mindig a legszebbek azok maradnak ami még van a portékából.
  A fiú szót fogadot és a piac menete megváltozott,mert szinte mindent sikerült eladniok.
  A bibliai tanulsága az a történetnek hogy Isten a jóság a szeretet,becsületesség a csupa jó erények fegyverei álltal képes beleavatkozni a dolgok menetébe és megváltoztani a dolgok kimenetét.

  Válasz
 9. Piómikolaus8 adatlap-képe
  Piómikolaus8

  Az természet,az emberi lét és élet, a piac a világgazdaság mind tele van ilyen “hegyek-völgyek” ciklussal.’Mutatókkal’.
  Ahol a gazdagoknál az a cél hogy mindig többet és többet és lehetőleg
  felfelé növekvő gazdasági mutató gyarapodás pénzben és egyébb tökében.És elfelejtkeznek arról hogy ennek az az ára hogy a másik oldalon pedig akik kimaradnak a versenyből megjelenik az elszegényedés,az éhinség és nyomor.Az egyik oldalon a nyerők a másik oldalon a vesztesek.
  Az hogy a szegényebb réteg tapasztaljon arról,hogy több évtizede
  csak állandó völgy van a gazdasági életben ott már gyanút kell hogy fogjon,mert eltűnt a gazdaági életből a természet adta hegyek-völgyek
  tedencia.
  És elkezdjen gondolkodni arról hogy egy super titkos nagyhatalom bábukat mozgat a világ minden országában és diktál kiszámíthatatlan
  gazdasági banki manővereket.És a semleges Svájc pedig töretlenül erősödik valutájával együtt a többiek rovására elviselhetetlenül.
  Szerintem ez nem természetes folyamat és nem lehet humán sem.
  Hiszen régen amikor a nagyon gazdag ember hitt Istenben és félte is őt.Amikoron jöttek inséges esztendők a népét mindig megmentette
  olyan módon ,hogy megnyitotta előttük éléskamráit és nem engedte őket éhen hallni.Mert tudta azt hogy a munkások munkája termeli a hasznot.Gondoljunk a Fáraó és Mózes történetre a bibliai 7 szűk és 7 bő esztendő témakörre.
  Nem magyarorsztági viszonylatra hanem globális világviszonylatra gondoljunk és nem is a szabadkőmüvesekre, hanem azokra akik irigylik az embertől az emberhez méltó boldog földi életet.

  Válasz
 10. Piómikolaus8 adatlap-képe
  Piómikolaus8

  Vegyétek úgy mintha e példabeszédet Jézus is elmondta volna annak idején Kafarnerumban vagy máshol ahol prédikált:
  Élt egy földműves gazda.Megtermelte a földjén a búzát és elvitte piacra eladta.Fiát is magával vitte és tanította hogyan kell a vevővel bánni kiszolgálni és árban egyezséget kötni.Legközelebbi alkalommal
  Fiát egyedül küldte piacra,kíváncsi volt arra hogyha hazajön,vajon
  milyen vásárt bonyolít le és megállja -e a helyét majdan később az életben.És A fiú örömmel ment haza,beszámolva:”Édesapám olyan jó piacom volt,hogy gyorsan eladtam mindent “Erre az apja így válaszolt neki:”No fiam megette a fene ha az első önnálló piacod ilyen jól sikerült, mert akkor a többi mind rossz lesz.”
  A fiú igen elszomorodott az apja kritikáján,mert a dicséretet várta tőlle
  az elmarasztalás helyett.

  Válasz
 11. Munkácsi Jánosné

  Sziasztok.Ne haragudjatok hogy beleszólok,de elkell mondaom é is úgy érzem,ahogy azt a samu t. írja.Én sem politizálok, nem is pártoskodok, de ez ami M.o-on történik,elgondolkoztat.Nyilvánvaló, hogy az előző pártnak köszönhetünk miden rosszat és ők pampognak a legjobban. Szeretettel:mmarika

  Válasz
 12. samu t.

  Kedves Denisz 21!
  Teljesen megértem fájdalmadat, hiszen tudom mit jelent csekély fizetésért dolgozni. Viszont azt is figyelembe kell venni, hogy ez nem a mostani kormánynak tulajdonítható… Sajnos ez uralja most az egész világgazdaságot… Anélkül, hogy belebonyolódjak számomra nagyon egyértelmű, hogy nekünk Magyaroknak feladatunk van Európával szemben! Mielőtt esetleg arra gondolnál, hogy nacionalista és elfogult vagyok meg szeretnélek nyugtatni, hogy soha nem érdekelt a politika. Most, hogy már egy féléve Németországban élek értem és látom, hogy mitől akar bennünket Isten a mostani kormány által megóvni.
  Azért vagyunk felelősek, mert Isten újból megszánta a magyar népet és megadta neki a látás bölcsességét, azaz megadta azt a bölcsességet, mellyel megláthatjuk, felfedezhetjük a bűnt, a rossz irányba való haladást! ezt semmivel sem érdemeltük ki, emiatt kell bűnbánatot tartanunk!:)) Szívesen beszélgetek Veled továbbra is, és továbbra is várom őszinte meglátásaidat. Szeretettel és alázattal, samu t.

  Válasz
 13. denis21 adatlap-képe
  denis21

  Kedves Samu t!
  Kérlek írd le nekem hogy miből áll a felelősségvállalás és a bűnbánat.
  A Fidesz szerint: Anyukám 90000 ft-os fizetése 83 000 Ft lett. (Lakáshitel+ rezsi SEM).Nekem közel egy éve nincs normális munkám, pedig szeretek dolgozni és tudok is.De a bérkompenzáció után már kétlem hogy vki vesz föl dolgozót.A munkáltatók folyamatos leépítéssel fenyegetnek, mert nem tudják teljesíteni.De még mit lehet hallani?Hogy már megint kik jártak jól?Természetesen a gazdagok.És most nem az ő pénzükről van szó, hanem az egyenlőségről.Csökkentik a gyedet persze csak azoknak akik nem keresnek túl jól.MÉg csak véletlenül se merj szülni.Egyáltalán nem figyelnek a fiatalokra.(25 vagyok)Szeretném hinni hogy a kormány tényleg a megújulást akarja.És én is Imádkozok értük.
  Neked mi a véleményed erről?
  Tisztelettel és szeretettel: Denis21

  Válasz
 14. samu t.

  Kedve Denisz 21!
  Úgy gondolom, hogy szabad nekünk a jó mellé állni! Szabad nekünk “pártoskodni” valami jó mellett! Adjunk hálát Mindenható Istenünknek, hogy egy ilyen kormánnyal áldotta meg a magyar népet, nép amely bizony sokszor el-el játszadozott az Istentől kapott kegyelemmel… Orbán Viktor politikája nem a felsőbbségi és a ,,meg nem értett zseni” érzését kell belőlünk kiváltania, hanem a bűnbánatét, a felelősségérzetét. Hiszen nem egy kis feladat az ami a magyar népre bizatott (mégegyszer…). Tartsunk bűnbánatot, vállaljuk fel a felelőséget (ha kell) és segítsünk elsősorban magunkank, utána Európának, hogy újra vissza találjon Krisztushoz! Segítsen bennünket a mindenható Istenünk! Szeretettel, samu t.

  Válasz
 15. Ariel adatlap-képe
  Ariel

  Kedves Denis21!
  Köszönjük a kedves szavakat.

  A mi pártoskodásunk és elkötelezettségünk Magyarország regnáló kormányának szól. Ha van pl egy iskolai osztály, és ha az osztályfőnöke gondokkal küzd ami az egész osztályra kihat, akkor 2 lehetőség van. Vagy az ofő a hibás, vagy nem. De ennek megítélésétől függetlenül a hívő keresztény egyetlen dolgot tehet mindkét esetben: imádkozik az osztályfőnökért. Aztán a Szentlélek vagy kinyitja az ofő szemét a tévedéseire, vagy megerősíti őt és egyengeti az utat előtte, de ez a lehető legjobb, amit tehetünk az egész osztályért. Ugye érted a hasonlatot?

  Szeretettel, imával:
  Metropolita

  Válasz
 16. denis21 adatlap-képe
  denis21

  Kedves Metropolita!
  Nagyon aggaszt a pártoskodásotok!Nem vagyok Fideszes és Szocis sem.Én is szoktam imádkozni Istenhez hogy vezesse a mi kormányunkat, mutasson nekik utat.De akárhányszor följövök ide, és meglátom Orbán Viktor képét és a hír hogy szimpátia tüntetést szerveznek neki és ti támogatjátok, ez már szerintem pártoskodás és elszomorít .Sokan vannak itt olyanok akik nem értenek egyet a kormánnyal és nem szimpatizálnak vele.Ezt is tiszteletben kellene tartani.Mert ha csak simán imát kérünk érte amit már az előbb is írtam, akkor ok.
  Az oldal egyébként nagyon jó, és Isten áldjon titeket munkásságotokért!

  Válasz
 17. Galántai Edith

  Hiszek az imában, hiszek Magyarország feltámadásában. Az országban a sok-sok engesztelö csoportok imája is meghallgatásra talál Istennél. Ez a szervezett BÉKE MENET sem véletlen Magyarországért és benne az összes magyar emberért. Gyözzük le a gonoszt. Fogjunk össze, mert egységben az erö. Lélelkben biztos sokan leszünk, de jó lenne testben is sokan lenni. Ne másra számítsunk, hanem önmagunkra.

  Válasz
 18. Dávid Szaniszla

  Nagyon örülök, hoy végre felébredt az ország. Mi itt Szegeden is vonulunk egy kicsit és naggyűlés is lesz. Végre ezt is megértük.
  HAJRÁ MAGYARORZÁG! HAJRÁ MAGYAROK! Amellett nagyon fontos az ima is. Ezt se hanyagoljuk. Erre is nagy szükség van!

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.