RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Október közepétől kapható hazánkban is az Igazából mennyország! című könyv, amely a XXI. Század Kiadó gondozásában jelent meg. Egy kisfiú megdöbbentő és valós története a mennyországba tett utazásáról és csodálatos visszatéréséről.

Todd Burpo egy apró kis templom lelkésze a nebraskai Imperialban. Sonjával, a feleségével, egy garázsajtó-céget visznek közösen.

Az Igazából mennyország igaz történetet mesél el Todd és Sonja kisfiáról, Coltonról. Amikor négy esztendős volt, a gyermek majdnem meghalt egy sürgősségi műtét során. Túlélte a műtétet, és elkezdett beszélni. Arról, hogy "fentről" látta, ahogy az orvos éppen őt operálja és ahogy édesapja érte imádkozik a váróban.

Colton elmesélte, hogy találkozott magzati korban elhalt nővérével, akiről sosem beszéltek neki, sőt társalgott dédapjával is, aki 30 évvel a fiú születése előtt halt meg.

A történetet az édesapja meséli el, de gyakran a fiú saját szavaival adja át ezt a lefegyverzően egyszerű üzenetet: a mennyország egy létező hely.

Ára: 2950 Ft

Az esetről szóló cikkből több információ itt

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Egy válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.