RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

A Nagyfigyelmeztetés üzeneteiből

A ti időtök a földön kritikus ponthoz ért
2011. október 16., 15:30

Drága szeretett leányom, miért van az, hogy amikor a Szavaimat értelmezik, olyan sok gyermekem támadónak találja!? Gyermekeimnek meg kell különböztetniük az ilyen üzeneteket, melyeket azok tesznek közzé, akik azt állítják, hogy az Én nevemben jönnek. Ehhez gyermekeimnek meg kell tanulniuk szüntelen nyitva tartaniuk elméjüket és szívüket.

Ó mennyire szeretném, hogy különösen a követőim kinyissák a szemüket és üdvözöljenek Engem a szívükben. Én vagyok az, Jézus, aki hív benneteket, hogy meghalljátok Hangomat, miközben arra sürgetlek benneteket, hogy az ima által Hozzám jöjjetek!

A ti időtök a földön kritikus ponthoz ért. Nem sok idő van már addig, amíg bevezetlek benneteket a Béke új Korszakába, és ezért szükségem van rátok, hogy azonnal elkezdjétek felkészíteni a lelketeket.

Ne engedjétek, hogy az arroganciátok elvakítsa az igazságot. Nem tudjátok, hogy Én sohasem csaplak be benneteket? Hallgassátok meg utasításaimat, és így állítsátok meg a Sátánt ítélőképességetek elhomályosításában. Ne engedjétek meg neki, hogy eltávolítson benneteket Tőlem, mert ha csak az Én legszentebb Szavamat hallanátok, akkor tudnátok, hogy Én vagyok az, Jézus Krisztus, aki hív benneteket.

Gyermekeim, ha tudnátok, hogy mennyi fertőzést szórtak az Én drága kis lelkeimre az egész világon, sokkolna titeket. Időről – időre még az én drága követőimet is betakarja ez a sötétség. Az a fájdalom, melyet különösen azoknál a lelkeknél érzek, akik rendszeresen imádkoznak, és igaz áhítatot mutatnak Irántam, a nagy szomorúság könnyeit csalják a Szemembe, amikor kétségeiket is látom.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok a Szentlélek vezetéséért! Ha megnyitjátok megkeményedett szíveteket, és ha a megkülönböztetés kegyelmét kéritek, válaszolni fogok kérésetekre.

Milyen szomorúak lesztek, amikor a Nagyfigyelmeztetés alatt az igazság feltárul előttetek! Most a ti imáitokat kérem, hogy megmenthessem a többi lelket is. Biztosak lehettek abban, ha kétségbe is vonjátok Szavamat, melyet ezen az üzeneten keresztül adok nektek, mégis meg fogjátok találni a szívetekben, hogy az elveszett lelkekért imádkozhassatok.

Szeretlek benneteket és várom válaszotokat azon kérésemre, hogy imádkozzatok.

Jézusotok


Visszatérésemet megmentésetekre a föld minden sarkában érezni fogják
2011. október 17., hétfő, 21:30

Drága szeretett leányom, az idők körülötted megváltoznak. A világban felfordulás van a sötétség szelleme miatt. Körül vagytok véve  bizonyítékokkal, hogy a gonosz bűne mit tesz az emberiséggel. A sötétség eme szellemében fog Isteni jelenlétem ragyogni, amikor újra eljövök, hogy még egyszer megmentsem az emberiséget.
.
Ti, drága gyermekeim, akik ismeritek az igazságot, meg kell mondanotok a többieknek (is), hogy milyen szerencsések, hogy ezt a csodálatos ajándékot meg fogják kapni. Szeretetem le fog ereszkedni a földre, és ti alázattal a földre fogtok borulni és térden állva fogtok sírni szomorúságotokban azért a sérelemért, melynek elkövetésével Örök Atyámat megbántottátok.

Ez a nagy Irgalmasság most a Legmagasságosabb Isten által lesz bemutatva nektek. Örüljetek, mert fény árad a világba, mely megindítja a lelkeket és Isten, az Atya karjaiba vonzza őket.

Azért jövök vissza, hogy azt az életet adjam nektek, ami képessé tesz benneteket, hogy imádattal és dicsérettel nyissátok fel szemeiteket Isten, az Atya dicsősége előtt és hogy megköszönjétek neki azt az igazságosságot, melyet most a drága, de eltévedt gyermekeinek fog megmutatni.

Én, Jézus Krisztus, most készítem azt elő, hogy Irgalmasságom igazságának tanúi lehessetek, és ezt mindenhol, minden lélek látni fogja, beleértve a legmegátalkodottabb bűnösöket és a hitetleneket is.

Az Én létezésem és Isten, az Atya létezésének bizonyítéka, teljes mennyei dicsőségben lesz kinyilatkoztatva minden férfi, nő és gyermek előtt.

Jelenlétem oly módon lesz kinyilatkoztatva, hogy azt senki sem fogja és nem is tudja majd letagadni, semmibe venni. Az Ég meg fog nyílni, a csillagok össze fognak ütközni, és visszatérésem a világ minden sarkában érzékelhető lesz.

Ó, mennyire fognak örvendezni gyermekeim, amikor Isteni jelenlétem tanúi lesznek! Sőt, még azok is, akik a sötétségben vannak, érezni fogják, hogy Szeretetem meg fogja érinteni, és újra lángra fogja gyújtani hideg lelküket. 

Készüljetek. Várjátok dicsőséges visszatérésemet. Imádkozzatok azokért, akiknek félelem van a szívükben. Ne féljetek Tőlem. Ezt a nagy Eseményt várjátok szeretettel és alázattal szívetekben.

Szeretlek benneteket gyermekeim. Ezt fogja bebizonyítani Irgalmasságom eme nagy eseménye.

Jézus Krisztus
Az emberiség Királya

„Miközben Fiam minden lélek megmentésébe kezd, a Csaló azzal fog próbálkozni, hogy meggyőzze őket arról, hogy a Nagyfigyelmeztetés csak illúzió. A Sátánt meg kell akadályozni abban, hogy ellopja a gyanútlan lelkeket. Foglaljátok be minden imátokba őket, mert nekik van a legjobban szükségük imáitokra.”
Szűzanya (2011. október 1.)

Forrás:
http://www.thewarningsecondcoming.com/,
http://www.utolsoidok.com/

Útmutató a magánüzenetekhez

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

25 hozzászólás

 1. Vigera

  Én sem tudom biztosan, hogy igazak-e ezek az üzenetek, de azt hiszem azzal nem ártok senkinek ha megteszem amit a látnokok szerint Jézus vagy a Szűzanya kér, azaz imádkozom (leginkább a hitetlenekért) bűnbánatot tartok és igyekszem keresztényi életet élni.
  Cúth Zsolttal pedig teljesen egyetértek. Miért ne lehetnének ezek az üzenetek valósak, hiszen Jézus megígérte nekünk, hogy velünk lesz az idők végezetéig. Nem hiszem, hogy magunkra hagyna minket pont most amikor az világban történő események egyértelműen azt mutatják, hogy a végidőket éljük és ezt nem cáfolhatják azok sem akik csak azt tudják elhinni amiről a Biblia szó szerint ír.

  Válasz
 2. Cúth Zsolt

  Kedves ARANYKORONA ön meg ki??? Nézze a Égi Mennyei Atyánknak és a fiának sokká több joga van hogy a napjainkban kapjuk az Európai látnoknőtől próféciáit és az üzeneteket szerintem és miért ne szóljon hozzánk a harmadik évezredben? hisz ő teremtet mindent mindent mindent még tőle kaptuk az életet is.Azon gondolkodok hogy mit akarunk mi a teremtményei bele avatkozni????? mi csak apró hangyák vagyunk és por szem.Benne van a Lukács Evangéliumában az a története a dúsgazdag és a koldus gondolom mindenki ismeri de a lényeg abból hogy van Mózesük és próféták ő rájuk se hallgatnak és aki föltámad annak se hisznek.Ez aktuális a napjainkban van Bibliánk van egyház és próféták még se hallgatunk hallgatunk rájuk akkor?????? Hisz mikor a mi Urunk felment a mennyben de búcsúzás közben a Máté Evangéliumban ezt mondta Ime én veletek vagyok mindennap a világ végéig. Nem hogy örülnénk hogy az igéretét megtartja Maradok tisztelettel mindenki irány Krisztusban drága barátaim üdv

  Válasz
 3. leviba adatlap-képe
  leviba

  Kedves Helka, nagyon szépen írtál. Egy gondolat a fordításhoz: HA valami hiteles, nem szép. Ezt egy nyelvész mondta. Tehát, mivel a német alapján történik a fordítás, és csak az tudja megérteni igazából, aki napi szinten él benne (a német nyelvben), nehezen fogja megtalálni a legszebb magyar kifejezéseket. Itt nincs idő irodalmi, vagy magyar tanári korrektúrára. Ennek ellenére, aki jelzi, hogy mi nem érthető elsőre, az ellenőrizve és javítva van. A visszajelzések alapján, illetve saját tapasztalatom szerint, első olvasatra lelkemig hatnak a mondatok. Itt most ez a lényeg szerintem. Illetve, ha valaki látná, mekkora munka napi szinten, folyamatosan, ilyen tempóban napra készen átadni az üzeneteket magyarul, megérti, hogy ennyi bele kell, hogy férjen. A két fordítás között észre lehet venni a különbséget, így el lehet dönteni, kinek melyik tetszik, áll közelebb a nyelvezetéhez.
  Szeretettel
  L

  Válasz
 4. Helka

  Ugyanakkor meg kell mondanom, hogy a fordítás kissé … hm… egyenetlen, nehézkes. Biztosan nagyon sokat dolgoznak rajta az önzetlen fordítók, Isten áldja meg a munkájukat, de úgy vélem, szükség lenne arra, hogy legalább egy magyartanár kicsit “magyarítsa” a mondatokat.
  Éppen a szöveg döcögőssége az, ami miatt talán kevésbé tűnik hitelesnek az üzenet. De ha azt nézzük, ami az üzenetek “lelke”, nem pedig a betűje, akkor mindenképpen hasznos az olvasásuk, sőt, a terjesztésük is. Nem hiszem, hogy Isten sokáig hagyná, hogy csúfot űzzenek belőle4

  Válasz
 5. Helka

  Az üzeneteket hitelesnek tartom, mert teljes mértékben megegyezik a korábbi üzenetekkel, látomásokkal, jelenésekkel akár Jézus, akár Szűz Mária szólt a látnokokhoz. Ráadásul amit azokban még homályosan vagy nehezen értettünk, az most egészen világosan, tisztán olvasható. Sok a magyarázat is benne, amelyek jobban érthetővé teszik magát a Szentírást is. Ami, valljuk be, nagyon gyakran nem érthető pontosan a Szentírásból, különösen, ami az utolsó időkre vonatkozik (NEM a végidőre, vagyis nem Jézus második eljövetelére!!!).
  De azt gondolom, ennél sokkal fontosabb az, amelyre az üzenetekben Jézus felhív, vagyis a megtérésre, a bűnbánat tartására, az odafigyelő, buzgó imádságra, életünk megjobbítására. Ebben, gondolom, a kételkedők is egyetértenek azokkal, akik az üzeneteket hitelesnek tartják. Aztán lássuk majd az elkövetkező időket, hogyha mégis bekövetkeznek a megjövendölt események, ne legyünk felkészületlenek: ne érjen bennünket sokkhatásként a Nagy Figyelmeztetés – más szóval a Szentlélek mindent megvilágító és megvilágosító kiáradása. Ezt a Szentírásban is olvashatjuk, már az Ószövetségben is, azt hiszem, Joel prófétánál. Jézus azt mondja, hogy minden beteljesedik, amit a Szentírásban megjövendöltek. Talán nem ártana hinni Neki… amíg még van rá idő.

  Válasz
 6. ARANYKORONA

  Szerintem nem igaz amit beszél ez a látónő.

  És rengeteg alapja van miért mondom ezt de szerintem nem érdemes leírnom mert valószínűleg törlésre vagy lehurrogásra kerülne sor csak…
  Ami viszont igaz, az az hogy amit ír, rengetegen elhiszik :)

  Válasz
 7. leviba adatlap-képe
  leviba

  @Láz:
  1. HA beleolvasol a “Jézus és Mária sír könyvbe”, a nagy figyelemeztésről (mint csodáról, a lélek megvilágosodásáról, mert itt most erről van szó, nem büntetésről!) nagyon rég óta beszélnek. (1961: Garabandal, 1988-: Máriás Papi Mozgalom; 1991-től Vassula;) Tehát jogos, bár az arab dologról én még nem olvastam. Az egy olyan prófécia volt, mely most a kétkedőknek szólt. Az üzenetek valóságára, ha másképp nem hiszik.
  2. Jogos, ugyanaz, az üzenetekben meg vannak nevezve, és ha szétnézel egy kicsit, hamar eljuthatsz hozzájuk a napi hírek alapján is. Már egyre könnyebb.
  L

  Válasz
 8. Cúth Zsolt

  Már csak nem vissza riadót fújok mert irtam egyszer ide mert se ellene és se mellette nem vagyok ez üzenetnek mert én önmagamat se és azokat se akarok megsérteni akik hisznek az üzenetben még főleg az Urat se szeretném megbántani inkább remete leszek ezen a téren és azokat a testvéreket se akik kételkednek az üzenetben mert érzem ők is a drága testvéreim a katolikus egyházon belül és kivül is.Inkább felfüggesztem a véleményemet Szeretettel áldott hétvégét kivánok mindenkinek És kérem az ő irgalmát önmagamért is és mindenkiértis .Ez nem megfutamodás csak nem szeretnénk senkivel össze tűzésben kerülni.A nyolc boldogságban benne van Mt 5 1-10.Üdv mindenkit :) :) :)

  Válasz
 9. Láz adatlap-képe
  Láz

  “Három vezető politikust megölnek a közel keleten – így fog kezdődni.”
  Ezt 96ban, vagy 97-ben már olvastam egy Mária jelenésben, de nem tudom honnan való volt. De biztos hogy ez már elhangzott a Warning előtt is. Nekem sokszor a Warningos üzenetek úgy tűnnek, mintha a már régebben elhangozott próféciákat gyűjtené össze. Amit pedig ezen felül mond, nekem az nem ül…
  A második dolog, hogy Szaddámot ugyanaz az érdekcsoport iktatta ki mint Khadafit..

  Válasz
 10. adatlap-képe
  Gyuri77

  “Az arab világ felkelése – három vezető politikust megölnek (2011.02.17)
  Rövidesen megölnek három vezető politikust, az egyiket a másik után. Ezek mindegyikét a gonosz egy összeesküdött csoportja fogja megölni. Ezek a szervezetek minden nemzet országában megtalálhatóak, kultúra ellenesek, de annyira gyávák, hogy a háttérből uralkodnak, ezért ti most nem látjátok őket. Azonban nem sokáig fognak rejtekben maradni. Amikor a hatalmat megkaparintják, arra fognak törekedni, hogy figyelmeteket megnyerjék, és tiszteleteteket kiköveteljék”

  Lehet Khadafi volt az első ?

  Válasz
 11. Láz adatlap-képe
  Láz

  Na most, ha ezeket Szentírási részleteket visszaolvasom – az tűnik ki hogy Jézus megtisztítja a földet. Az igazaktól…
  Akkor miért mondja az Írás “Ha nem rövidülnének meg azok a napok, nem menekülne meg egyetlen ember sem. De a választottak kedvéért megrövidülnek azok a napok. “

  Válasz
 12. Láz adatlap-képe
  Láz

  1. Jézus az emberiséget már megmentette.
  2. Ez most a másfeledik eljövetele lesz??
  3. “azt mondta, hogy csak a megtisztított világban jöhet el még egyszer”– ez szöges ellentétben áll a Szentírtással és a keresztény hittel. pl:

  — …onnan jön el ÍTÉLNI ÉLŐKET és holtakat (Credo).
  –amikor az Emberfia eljön, talál-e hitet a földön?
  — Elküldi angyalait hangos harsonaszóval, s összegyűjtik a választottakat a szélrózsa minden irányából, az ég egyik szélétől a másikig. (Mt 24,31)
  — ha ketten lesznek a mezőn, az egyiket fölveszik, a másikat otthagyják. Ha két asszony őröl a malomban, az egyiket fölveszik, a másikat otthagyják. (Mt 24,40)
  — Ekkor nyitva láttam az eget. Egyszerre egy fehér ló jelent meg. Aki rajta ült, azt Hűségesnek és Igaznak hívták. Igazságosan ítél és harcol. Szeme olyan, mint a lobogó tűz, fején sok korona, ráírva a név, amelyet senki sem tud, csak ő. Vértől ázott ruha van rajta, a nevét Isten Igéjének hívják. Az égi seregek fehér lovon kísérik, tiszta fehér patyolatba öltözve. Szájából éles kard tör elő, hogy lesújtson a nemzetekre. Vasvesszővel kormányozza majd őket, és tapossa a mindenható Isten haragja tüzes borának sajtóját (Jel 19,11-15)

  Válasz
 13. Cúth Zsolt

  Én vissza riadót fújok itt is ezen a honlapon mert se ellene és se mellette nem vagyok az üzenetnek és mindenki olvassa el a bibliából a Péter második levelét 1.19-21.Én a Szentlélek útmutatásáért imádkozok mindenki ez tegye szerintem.És én egyet értek a György barátommá mert valóban szép munkát végeznek ők.Üdv mindenkit legyetek áldottak

  Válasz
 14. adatlap-képe
  Gyuri77

  Kedves Marika ..

  Ezt magam is így gondolom ahogy te :) Egyuttal szeretném jelezni a metropolita szerkesztőének hogy legyen kedves a magyar nyelvű forrást megjelölni , nem azért mert nekem hiányzik, hanem tiszteljük meg azokat az embereket akik munkát fektetnek az üzenetek forditására ..

  Köszönöm :
  Szeretettel:
  Gy
  http://utolsoidok.com

  Válasz
 15. Marika

  Kedves Rotondo!

  Leviba hozzászólóhoz hasonlóan tudok én is reagálni az ön által tévesen értelmezett Jézus által adott üzenetre. Ajánlom önnek a http://www.utolsoidok.com oldalt.Itt található az összes üzenet, amit eddig egy látnoknő kapott az Úr Jézustól.Az üzeneteket az elejétől kell olvasni, folyamatában, nem csak egyet-egyet kiragadni, ami érthetetlenségre adhat okot.

  Válasz
 16. leviba

  Kiegészítés (J):
  1. Jelenléte a lelkekben lesz megtapasztalható, olyan formában, hogy azt senki sem tagadhatja le, tehát valóban eljön, de nem ez nem olyan lesz mint a 2. eljövetel, akkor test és vér formájában fogjuk Öt látni, mint az első eljövetelekor, mint Isten – Ember.
  Akkor ítélni jön, de addig nem látjuk Öt emberként is, mert azt mondta, hogy csak a megtisztított világban jöhet el még egyszer

  2.Csoda lesz az égen, látni fogjuk Öt a kereszten, ez az égi esemény és a saját lelkünkkel való szembesülés által akarja újra megmenteni a világot!!

  Válasz
 17. leviba

  1. Nem. Most a sötétség szelleme uralkodik. Ebben a sötétségben fog Isteni jelenléte ragyogni. A nagy figyelmeztetés/csoda alatt.
  2. Most azért jön, hogy megmentse az emberiséget. Ebben a misztikus csodában, mindenki láthatja, merre tart. Ez nem a második eljövetel, amire Te gondolsz.
  L

  Válasz
 18. Rotondo adatlap-képe
  Rotondo

  “A sötétség eme szellemében fog Isteni jelenlétem ragyogni”

  Ez rosszul lett fordítva? A sötétség szellemében fog ragyogni?? Súlyos képzavar..
  Másik:
  “amikor azért jövök, hogy még egyszer megmentsem az emberiséget.”
  Jézus világosan megmondta, hogy amikor másodszor eljön, akkor nem megváltóként, megmentőként, hanem igazságos bíróként jön el!

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.