Register
A password will be e-mailed to you.

Krisztusban kedves magyar testvérem!

+ Dávid király zsoltára reszket bennem:

"Ti emberek, meddig marad kemény a szívetek?
Miért szeretitek, ami haszontalan,
miért törekedtek álnokságra?
Tudjátok meg, a hűségessel csodát tesz az Úr."

Mi, akik megkaptuk az ima kegyelmét, hisszük Dávid király szavainak igazát, ezért hűséggel és el nem lankadva könyörgünk "Kemény szívű" magyar testvéreink megtéréséért. Tudjuk nem hiába.

Hatalmas fegyvert kaptunk mi magyarok: a Szeretetláng Sátánt megvakító ima-kardját. Higgyünk a Szűzanya Szeplőtelen Szíve kegyeemteljes Szeretetlángjának erejében!

Közeledik október 8. – MAGYAROK NAGYASSZONYA ünnepe. Ajándékozzunk kilencedet idén is Királynőnknek! Vállaljunk 9 napon keresztül napi 1-1 óra imát, mindig ugyanabban az időpontban. Imánk: a rózsafüzér, megerősítve a Szeretetláng fohásszal, valamint a Szent Mihály arkangyalt segítségül hívó ima.
.
Fogjuk meg ismét Árpádházi Szent Margit és sok más magyar szentünk kezét, és fohászkodjunk velük együtt:
.
"Mennyei Atyám! Tekints kegyelmesen hazánkra. Hallgasd meg szent Margit esdeklését. Kérünk az ő, és a többi magyar szentünk érdemeiért, és népünk annyi sok engeszteléséért, szüntesd meg a mindent elárasztó bűn terjedését és pusztítását hazánkban. Add, hogy visszanyerjük lelkünk épségét. Ámen."

 

 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.