RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

<< ENGESZTELŐK KÉZIKÖNYVE

< T. Csillik János atya, krasznai plébános rövid önéletrajza

Mária üzenete 2002 februán 2-án, Gyertyaszentelő Boldogasszony, illetve Igen-t mondó Miasszonyunk Ünnepén:

"Én, a Magnificatban, a Szentháromság kegyelméből, ezt imádkoztam: "Íme, ezentúl boldognak hirdet engem minden nemzedék!"

A Szentháromság megbízásából ma megmutatom neked, gyermekemnek, a boldogság útját. Akarod-e, hogy mától kezdve boldognak hirdessen téged is az összes nemzet?

Ezek az én édesanyai tanácsaim:

Születésemre emlékezve "Kisboldogasszonynak" neveztek engem. Ha megszületik benned az élő hit, az alázat, az engedelmesség, te is elindulsz a boldogság útján.

Elköltözésem napján "Nagyboldogasszonynak" neveztek engem. Ha Szent Fiammal, és velem, a mi lelkületünkkel járod végig életed útját, te is boldog leszel halálod után, megszakítás nélkül.

Ma , amikor bemutattam Szent Fiamat a jeruzsálemi templomban, ti "Gyertyaszentelő Boldogasszonynak" neveztek engem. Ha te is megtanulod alávetni magadat a Törvénynek (10 parancsolatnak), ha felajánlod magadat eszközül a Szentháromság dicsőségére, lelked és a lelkek javára, rálépsz a boldogság útjára. Ha életed útján világítani fogsz hófehéren, tisztán, csendesen, csonkig égve szeretetből, mint a gyertya: A LEGJOBB ÚTRA LÉPTÉL RÁ.

 • Boldog vagy, ha vágyakozol a velünk való találkozásra, ha nap mint nap megtérsz, ha megengeded, hogy az Égiek megtisztítsanak minden salaktól, bűntől téged, ha az ítéletet, mely egyszer biztosan bekövetkezik, már most komolyan veszed.
 • Boldog vagy, ha igazi jó testvérként,egy nagy család tagjaként tanulsz meg együtt élni; ha megértő és irgalmas vagy magadhoz és másokhoz, ha megtanulod a Gonosz, a világ kísértéseit legyőzni Jézus segítségével.

 • Boldog vagy, ha Simeon lelkülete van benned: aki igaz, Istenfélő volt, várta a Megváltót, a Szentlélek lakott benne, hallgatott a Belső Vezetésre, aki átölelte az Én Fiamat és dicsőítette az Istent; aki előre megjövendölte azt, hogy a Gyermek mellett dönteni kell.

 • Boldog vagy, ha Anna prófétanő lelkülete otthonra talál benned: aki életét a templomban, a Szentlélek templomában imádkozva, böjtölve, szolgáló lelkülettel, dicsőítésben, szent várakozásban és építő tanúságtételben töltötte el.

 • Boldog vagy, ha nemcsak korban növekedsz, az éveket és évtizedeket számolva, hanem komolyságban, határozottságban, úgy, hogy elsősorban Jézus találja kedvét benned.

 • Boldog vagy, ha elhiszed: Jézus nélkül, tízparancsolat nélkül, szentségek nélkül, életszentségre való törekvés nélkül soha nem lehettek sem a Földön, sem az Égben igazán boldogok.

 • Boldog vagy, ha megtanulsz minden nehéz körülményhez (betegség, veszteség, csalódás…) úgy viszonyulni Jézus segítségével, hogy azok ne gátak, hanem égbe vivő lépcsők legyenek a számodra.

 • Boldog vagy, ha elkezdesz MÁSOKÉRT ÉLNI, ha keresed és megteszed a mennyei Atya akaratát, ha megtanulsz mindent önzetlen szeretetből tenni.


 • Boldog vagy, ha megtanulod félretenni a negatív gondolatokat, szavakat és cselekedeteket, ha leszoksz az ítélkezésről, rágalmazásról, káromkodásról, átkozódásról, tisztátalanságról, pereskedésről, irígységről, mértéktelen italozásról, és a haragról
   
 • Boldog vagy, ha leszoksz a zúgolódásról, a folytonos panaszkodásról, és rászoksz a hálaadásra, észrevéve Isten napi szeretet-ajándékainak sokaságát.

 • Boldog vagy öreg korodban is, ha egész életedben úgy törekedtél élni, ahogy azt Jézus kívánta tőled.

 • Boldog vagy, ha másokban is erőszak nélkül, szelíden felébreszted a vágyat az örök Boldogság után.

 • Boldog vagy, ha van mindig adni valód, ezek: a türelem, megértés, megbocsátás, szeretet, dicséret, kedvesség, anyagiak.

 • Boldog ember vagy, ha egyszer és véglegesen döntöttél Isten mellett, és így az Övé vagy, úgy ahogy vagy.

A boldogságnak ÁRA van. A Földön látszólag könnyen csak a kárhozottak élnek. De ne hidd el, hogy ők boldogok. Figyeld meg: valamennyi szent, hitvalló, vértanú boldog volt, és ma is boldog. Kövesd őket.

Ha boldog akarsz lenni, tanulj meg kevéssel megelégedni. Szerintünk az elégedett ember boldog ember, az örökké elégedetlen ember pedig boldogtalan ember.

Hidd el, csak önmagától senki nem lehet boldog, szükséged van elsősorban az Égiekre, másodsorban a Földiekre: testvéreidre. Tanuld meg, ha egészen boldog akarsz lenni, meg kell tanulnod egészen jónak lenned. Akik megtanulják minden nap  reggeltől-estig észrevenni, értékelni és szóvá tenni a sok kis boldogságot, azok boldog teremtmények. Ugye tudod: a Szentháromság boldog, én boldog vagyok, az Égiek: az Őrangyalod, Védőszented… mind boldogok. Ha megtanulsz a Földön égi, természetfölötti életet élni, te is boldog lehetsz.

A földi élet boldogságának a csúcsa a SZÍVBÉKE, amit megkap mindenki, aki megtanul ránk hallgatni.

Valóban boldog szeretnél lenni?

AKKOR TÉRJ LE A BOLDOGTALANSÁG SZÉLES ÚTJÁRÓL, ÉS TÉRJ RÁ A BOLDOGSÁG KESKENY ÖSVÉNYÉRE, AKÁR ÁLDOZATOK ÁRÁN IS!

HIGGY, REMÉLJ, SZERESS,
HOGY BOLDOG EMBER LEHESS!

►Útmutató a "lelki beszélgetések", lelki naplók, magánüzenetek és följegyzések olvasásához.

 

 
Gondold el, hogy minden újságért fizetni kell, mi is várjuk a te önkéntes adományodat, ha meg tudod engedni magadnak :-)
> a metropolita.hu NEM ENGEDÉLYEZ reklámokat
> vannak terveink új oldalak létrehozására: kifejezetten a papi hivatásról, illetve imakampány oldal, ahova beírhatjátok sürgős szándékokat és válaszhattok imaszándékot (hasonlóan az adományoldalakhoz..)
> EGYETLEN anyagi forrásunk a ti adományotok
Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük adományozási szándékát

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Összes adomány: 1500Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.