Register
A password will be e-mailed to you.

Képzelj el sok millió abortált magzatot.
Az egyiket Isten feltámasztja.
A magzat felnő, olyan szenvedések és elvetettség közepette, amit csak Jézus ismerhetett.
Kiáll a világ és a világ vezetői elé, és számon kéri az emberiségtől az elrabolt és elpusztított életeket.

Gianna Jessen.
Akinek még Obama elnök is hadat üzent.
De nincs az a hatalom, ami meg tudna állni előtte.
Miért nem?
Saját szavait idézzük:

Krisztushoz tartozom.
Én az Ő lánya vagyok, egy hercegnő vagyok.
Jobb, ha nem szórakoznak Isten leányával!
Van egy jel a homlokomon, hogy:
"Ajánlom, légy kedves hozzám, mert az Atyám uralja a világot!"

……………………

Gianna Jessen, 7 és fél hónapos magzat volt édesanyja hasában,
mikor édesanyja úgy döntött, hogy elveteti egy abortusz eljárás során.
Jézusnak azonban más tervei voltak!

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

57 hozzászólás

  1. Zia

    Boross Teréz

    Élet- Jel

    vers 11 gyermekemről

    akrosztichon

    Reményed őrizzen
    Ég felé elvigyen
    Kutassa fény titkát
    Angyallá szédítsen

    Aklunkban bő hely
    Nomád a tavasz
    Dél kondul körben
    Rád süt a pipacs
    Átlángol a szép
    Sorsoddá sződd el

    Diófa ágán
    Áthajol a szellő
    Világok száján
    Indulsz fehér úton
    Dalolnak mindenek

    Bátor voltál
    Átdaloltál
    Ligetek közt
    Itt maradtál
    Néma fényben
    Tavaszodtál

    Boldog Herceg Asszony álma
    Aranyában virág szára
    Leander nő nemsokára
    Árkokon is átvibrálva
    Zivatarban valahára
    Sok reményű karcsú fára

    Apró fürtökben áprilisi álom
    Nimfák táncolnak napnyugta csendben
    Narancsok közt fényorgona játszik
    Akkordjaidban őrző rejtelem

    Ragyogó palástját ölti a nyár
    Ibolya virágzik újra
    Tékozló természet vendége vár
    Aranyló foltokba bújva

    Déli szélben fogant
    Óceáni mámor
    Reményben fénytető
    Igaz gyöngyű Ámor
    Kincsemben égre gyúl
    Aranyszálú gyémánt

    Féktelen körökben
    Liliomnyi létben
    Óra kattanásra
    Régi szép szerényen
    Adott téged Isten

    Álmodunk átdalolva
    Bíbor szigetek közt
    Egek hajlatában
    Lovaid abrakolnak

    Álmélkodnak szerte szórva
    Reménybe öntik testem
    Orgona sípok aranyba forrva
    Népdalt táplálsz bennem

    Reménybe szőttétek életem
    Adtatok bársony esteket
    Deli harmatban játszott a Hold
    Bánatos szemű éneket
    Bódult dallamú szenteket
    Aranyarcú szaftos almát
    Régi és új fájdalom
    Derült szegélyű illatát
    Fakasztott források hangjait
    Áldott világ magzatát
    Átkarolom a Föld megroggyant asztalát

    http://www.borossterez.hu/2012/03/20/valaha/

    Válasz
  2. eszter-bella

    Európa elismerte az emberi embriók jogait

    2011. 10. 21. 12:18 –

    Az Európai Unió Legfelsőbb Bírósága október 18-án történelmi jelentőségű döntést hozott az emberi embrióról, elismerte méltóságát a fogantatástól kezdve.

    A határozat kimondja, hogy törvényileg nem szabadalmaztatható olyan biotechnológiai találmány, amelyben a kísérletezés során emberi embriót pusztítottak el, emberi embrióból nyert őssejtet használtak fel alapanyagként.

    Az ügy előzménye, hogy Oliver Brüstle német kutató 1997-ben szabadalmat nyert őssejtekből előállított, a neurológiai betegségek kezelésére alkalmazott idegi elősejtek előállítására. A Greenpeace azonban egy uniós jogszabályra hivatkozva megtámadta a szabadalmat, amit a német szövetségi szabadalmi bíróság részlegesen meg is semmisített, a legfelsőbb bíróság pedig az Európai Bíróság elé terjesztette az ügyet.

    A Zenit hírügynökség tájékoztat arról, hogy a luxemburgi bíróság az alapján a jogszabály mondott ítéletet, amely szerint az emberi életet védelmezni kell annak minden szakaszában. Ily módon pontosítást nyert a humán embrió fogalma is: olyan organizmus, amely képes beindítani az emberi fejlődés folyamatát. Ez a megállapítás vonatkozik a megtermékenyítés és a klónozás során létrejött embriókra is. Az emberi méltóságra vonatkozó 98/44 számú direktíva tiltja az emberi embriók kereskedelmi, illetve célokra való felhasználását. Ez az alapelv nem csupán a felnőtt emberre, illetve az újszülöttre vonatkozik, hanem a fejlődés első szakaszában lévő sejtre is, vagyis az embrionális őssejtre ugyanazok a jogszabályok vonatkoznak. A Profesionales por la Ética elnevezésű spanyol szervezet így üdvözölte a döntést: „az emberi élet védelme érdekében szükség volt arra, hogy a jelenlegi biotechnológiai kutatások szélesen értelmezzék az emberi embrió fogalmát.”

    Alberto Gambino jogi professzor az Avvenirének elmagyarázta, mi a messzebb menő értelme ennek a döntésnek: „Ha azt mondjuk, nem lehet szabadalmaztatni valamit, amit az életből nyertünk, az annak elismerését is jelenti, hogy nem tárgyakról beszélünk, hanem a jogalanyiság elve alá tartozó létezőkről. Innen aztán már csak egy lépés annak elismerése, hogy jogalanyok.”

    Az Avvenire figyelmeztet azonban arra is, hogy a bíróság által kimondott döntés üdvözlendő ugyan, mert az európai törvényhozás érzékenységéről tesz tanúságot, de nem szabad megfeledkezni arról, hogy a határozat csak a szabadalmaztatásra vonatkozik, nem pedig magára a kísérletezésre. A gyógyszergyártó lobbi nem örül ugyan az ítéletnek, de leginkább arra kap ösztönzést, hogy beruházásait olyan országokba tegye át, ahol nem védik az embriókat.

    Domenico di Virgilio, az Olasz katolikus orvosok szervezetének elnöke így nyiltkozott: „Az emberi embrió teljes méltóságának elismerése hatalmas örömöt jelent számunkra.” Adriano Pessina, a Katolikus Egyetem Bioetikai központjának igazgatója szerint pedig szimbolikus jelentősége is van ennek a döntésnek: „a felhasználásra vonatkozó tiltás azt erősíti, hogy nem csak az elérhető eredmények számítanak, hanem döntő jelentőségű az is, hogyan érjük ezeket az eredményeket.”

    Forrás: Zenit, L’Osservatore Romano, Avvenire

    Kép: Wikipédia

    Magyar Kurír

    Válasz
  3. eszter-bella

    KEDVES Ferro! Jobb lett volna,ha anyad megöl,es meg sem születsz?Igy vegiggondoltad?Akkor is ilyen közömbös lennel,ember!

    Válasz
  4. eszter-bella

    Magyar Kurír

    2011. 10. 22. 11:17

    Az Európai Unió Legfelsőbb Bírósága október 18-án történelmi jelentőségű döntést hozott az emberi embrióról, elismerte méltóságát a fogantatástól kezdve.

    ——————————————————————————–

    A határozat kimondja, hogy törvényileg nem szabadalmaztatható olyan biotechnológiai találmány, amelyben a kísérletezés során emberi embriót pusztítottak el, emberi embrióból nyert őssejtet használtak fel alapanyagként.

    Az ügy előzménye, hogy Oliver Brüstle német kutató 1997-ben szabadalmat nyert őssejtekből előállított, a neurológiai betegségek kezelésére alkalmazott idegi elősejtek előállítására. A Greenpeace azonban egy uniós jogszabályra hivatkozva megtámadta a szabadalmat, amit a német szövetségi szabadalmi bíróság részlegesen meg is semmisített, a legfelsőbb bíróság pedig az Európai Bíróság elé terjesztette az ügyet.

    A Zenit hírügynökség tájékoztat arról, hogy a luxemburgi bíróság az alapján a jogszabály mondott ítéletet, amely szerint az emberi életet védelmezni kell annak minden szakaszában. Ily módon pontosítást nyert a humán embrió fogalma is: olyan organizmus, amely képes beindítani az emberi fejlődés folyamatát. Ez a megállapítás vonatkozik a megtermékenyítés és a klónozás során létrejött embriókra is.

    Válasz
  5. eszter-bella

    Családfa gyógyítás felkészítő anyag

    Családfa-gyógyító alkalom

    Amikor egy elhunyt családtagunk adóságot, rendezetlen, esetleg peres ügyet hagy hátra maga után, az megterheli az egész családot. De vajon gondoltunk-e már arra, hogy hatással lehet ránk az is, ha rokonunk bűnbánat nélkül, esetleg halálos bűnnel terhelve vagy rendezetlen kapcsolatokkal a háta mögött hal meg? Kenneth McAll: Családfa gyógyítás című könyve arről szól, hogy milyen negatív lelki-szellemi örökségeink lehetnek, melyek következményei akár depreszszió, alkoholizmus, öngyilkos késztetés, pszhioszomatikus betegségek is lehetnek. Rámutat arra, hogy több generáción keresztül is hordozhatjuk egy-egy meg nem bánt bűn, rossz szokás következményeit.

    Mi a megoldás? Vagy inkább Ki? Egyedül Jézus Krisztus.

    Több száz esetet dokumentál, melyek ősökért bemutatott kiengesztelődési mise által teljes gyógyulást nyertek: skrizoféniából, anorexiából, depresszióból, különböző fóbiákból, hogy csak a legsúlyosabb eseteket említsem. Ezt a különleges liturgiát hívjuk családfagyógyító misének, melynek magyarországi adaptációját már több mint húsz éve gyakorolják sok-sok kegyelemmel kísérve.

    A családfa gyógyításról bővebben itt olvashatsz!

    A felkészülés:

    1. Írd össze a családfádat minél részletesebben, oldalági rokonokkal együtt. Fontos felírni az elvetélt vagy abortuszban elhunyt magzatokat is!

    2. Vizsgáld át az alábbi szempontok szerint, amennyire ismereteid engedik, az őseid, rokonaid életét (A család legifjabb tagjától visszafelé, az oldalágai rokonság szintjeit is nézzük.):

    Csalódások: a másik emberre kivetített szeretetünkben / elvárásunkban szoktunk csalódni, mely sokszor az Istennel szembeni lázadáshoz vezet.

    Sokkos, eszméletlen állapotok: nyitott kapui lehetnek a démoni támadásoknak.

    Átkok: cigányátkok, ráolvasás, szülői átkok, negatív kijelentések

    Hit: Hitetlenség, hittagadás, lanyhaság és igénytelenség a hit gyakorlásában.
    Családtagjaink hitbeli gyengéségének el nem fogadása, emiatti elutasítása és fájdalma, más hitre térésüknek meg nem bocsátása.
    Az egyházi személyekben való csalatkozás, a bennünk való megbotránkozás, a tőlük kapott sérelmek és az emiatti ellenségeskedés. Megátalkodottság. Árulás. Rágalmazás…

    Élet: Abortusz, vetélés, a születendő gyermek elutasítása, nem szeretettel való kihordása, a nemének nem elfogadása, a házasságon kívül fogant gyermekek, fogamzásgátlás, gyermekek születésének elutasítása, frigiditás, vérfertőzés, paráznaság, erőszakosság…

    Gyász, családtagjaink elvesztése miatti meg nem bocsátás Istennek, magunknak, az elhunytnak, – keserűség, reményvesztettség, magányosság, társtalanság…

    Gyermekeink elutasítása, a miattuk érzet szégyen, gúny, harag, keserűség, depresszió, eltűnt rokonok, rokoni kapcsolatok megszakadása, uralkodás, szülök elutasítása, el nem fogadása. Stb.

    Istengyermekségünk és emberi méltóságunk el nem fogadása. Önmagunk pusztítása, önmagunk elutasítása és gyűlölete, öngyilkosság, gyilkosság, Gúnyolódás, cinizmus….

    Szenvedélyek: alkohol, drog, Tv, számítógép, pornográfia, szerencsejáték…

    Mammon: pénzimádat, hirtelen meggazdagodás és elszegényesedés, -> szövetségkötés a sátánnal, manipulálás, mások szabadságának és érzelmeinek megvásárlása, kényszerítések, rabságban tartás…

    Okkultizmus: boszorkányság, mágia, babonaság, jóslás, horoszkóp, keleti vallások; sok keleti gyógymód, ha szellemi hátteret hordoz; reiki, transzcendentális meditáció (TM), new age, spiritizmus, kártyavetés, szellem-idézés, sámánizmus, táltosok, ősmagyarkodás, tenyérjóslás, woodu, fényadás, agykontroll, inga, jóga, keleti harcművészetek, szabadkőművesség, titkos társaságok, kompromisszum vagy szövetségkötés a sátánnal, stb.

    Háborúk következménye:
    Trianon, I.- II. világháború, ’56, Recsk, Gulág, Andrássy u. 60, kommunizmus, Fehérház, tsz-esítés, kulákok-kitelepítések, beszolgáltatások, igazságtalan megtorlások, bebörtönzések, stb.

    Ha kevés az információd, kérd a Szentlelket, hogy mutasson rá a problémás esetekre!

    Elsősorban meg nem bánt bűnöket, ki nem engesztelődött, rendezetlen dolgokat keressél!

    Írd fel a családfád mellé. Nem baj, ha nem tudod pontosan melyik rokonodat érintette!

    3. Hozd el a papírt a november 13-ai „Érints meg engem!” imaalkalmunkra és rakd bele az oltárnál elhelyezett kosárba!

    Egyéb fontos

    Válasz
  6. Marianna

    Borzalmas dolog az abortusz…elitélem….mégha otthonba is kerülnének a gyerekek..lenne esélyük az életre..talán örökbe is fogadnák öket…talán boldogok is lehetnének…eggyesek meg meg nem likvidálnák magukat a vesztöhelyre….(ahol lessz sirás és fogcsikorgatás…).Én a helyükben nemigen várnám a halált……

    Válasz
  7. Zia

    Boross Teréz

    Létsikoly
    (értük, akik nem születhetnek)

    hullámzó fénytestek
    lengik körül a földet
    milliárdnyi sóhaj
    naposzlopába löknek

    csontjaik tavában
    szárnyaikra ha nőnek
    szelíd létsugarat
    kérges karomra öltnek

    könnycseppje ágyaz ma
    magzati tér-időnek
    kopogtat hiába
    férfinak és a nőnek

    hullámzó fénytestek
    lengik körül a földet
    milliárdnyi sóhaj
    naposzlopába kötnek

    Válasz
  8. Ferro

    Fanatikus…azt hirdeti, h mentsük meg a magzatokat, miközben a leendő anyák jogait tiporja porba. Hiszen honnantól lehet megmondani, hogy mikortól nem tartozik az anyához, ezért aztán mindenki más rendelkezhet fölötte? Hiszen az embrió növekszik az anyában, annak részeként, pont mint a belső szerveink. És a saját testünkről mi rendelkezünk. Miért jobb az, hogy megszületik és csak utána kerül szemetesbe? Mert ekkor már bizony az anya is veszélyeztetve van fizikailag és testileg is. Meg rendben, sajnálja mindenki az embriókat, de a sajnálkozók közül ugyan ki nevelné fel „őket”? Mert akkor bizony nem lennének árvák a földön, de mit ad az „ég”? Vannak. Sokan. És könyörgöm, miért akar még vki egyátalán hinni istenben, mikor önmagában kéne hinnie? Mert hinni jó dolog, de káros, ha a tisztánlátásunk megy rá. Akkor jutna előrébb a világ, ha nem csak hinni, ülni a seggünkön és várni, imádkozni, semmittenni lennénk hajlandóak, hanem csinálni is vmit.

    Válasz
  9. Kriszta80

    „Gianna Jessen, 7 és fél hónapos magzat volt biológiai anyja hasában,
    mikor biológiai anyja úgy döntött, hogy elveteti egy abortusz eljárás során.
    Jézusnak azonban más tervei voltak!”

    Elnézést , hogy az utolsó bekezdést némileg átjavítottam, de nagyon nem tudtam elfogadni azt,hogy egy ilyen embert (anyát?) édesnek nevezzenek.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.