Register
A password will be e-mailed to you.

Forrás:

thewarningsecondcoming.com

http://www.thewarningsecondcoming.com/my-army-will-swell-to-a-group-of-over-20-million/

2011. augusztus 31., szerda, 21:00

Drága, szeretett leányom, az a szeretet, amelyet irántad és követőim iránt érzek, áthullámzik Rajtam és rendkívüli örömet hoz Nekem. Milyen nagyon szeretlek benneteket, mind! A ti odaadásotok, alázatotok, bizalmatok és tiszta szeretetetek Irántam, mindennap egyre erősödik. Nem érzitek ezt? Ez az Én ajándékom egyenként mindenkinek közületek, az Én tiszta lelkeimnek, akik kiszakadtak a mindennapi életből, hogy Engem kövessenek a Paradicsom felé vezető ösvényen.
.
Gyermekeim, ti, akiket a Szentlélek felébresztett, akkor, amikor májusban a világra kiáradt, most olyan áhítatot fogtok érezni, amely sokak számára közületek, eddig ismeretlen volt. Most gyorsan összegyűjtöm hadseregemet és ez nemsokára több mint 20 milliós főből álló csoportra fog növekedni. Minél nagyobb a hadseregem, annál jobban tudja a Szentlélek ereje összeterelni gyermekeimet, a csaló legyőzésére. Isteni vezetésem most sugalmazni fog lelketekben, akár észreveszitek, akár nem. Ez olyan lesz, mintha egy belső kapcsoló lenne bennetek. Amikor szeretetem hívni fog benneteket, hogy másokat megtérítsetek, akkor ti, természetes módon válaszolni fogtok hívásomra. Ez a Szentlélek ereje, és ezt most a föld minden sarkában érezni lehet majd.

Most minden vallási felekezet, minden hitközösség, minden faj, minden nemzet válaszolni fog az igazság fényére. Ők mindannyian olyan értékesek Örök Atyám előtt. Ő most megpróbál minden férfit, minden nőt és gyermeket elérni, hogy meghallhassák hívását. A sátán képtelen lesz ellenállni azoknak az imáknak, amelyeket követőim imádkoznak. Szorítása engedni fog és ez nemsokára bekövetkezik. Az ima és követőim hite dühössé teszik őt. Mivel, neki (a sátán) fáradozásai ellenére sem sikerül, Atyám teljes akaratára való tekintettel, hogy a gondolkodásban kétségeket idézzen elő, ezért a gyenge bűnösökre fogja figyelmét fordítani. Ezek a gyermekek már annyira össze vannak zavarva és a halálos bűn miatt annyira megtörtek, hogy vonzódni fognak hozzá. Lelkük sötétsége miatt képtelenek lesznek önmaguk megvédésére. Erősen imádkozzatok, hogy lelkük megmenekülhessen.

Ez a korszak, amikor Egyházam bár különleges akadályokkal szembesül, amelyeket a bűnök okoznak, mégis követőim által újjá fog épülni a földön. Erre, időre lesz szükség, de amikor ez beteljesedik, akkor Egyházam vissza fog térni eredeti dicsőségébe és erősségében is meg fog újulni.

Kiválasztott népemmel együtt (az Egyház) be fog lépni Atyám dicsőséges királyságába. Ennek az eseménynek a kellemességét, amikor a világ az ördögtől és annak minden gonoszságától meg fog szabadulni, köszöntenetek kell gyermekeim. Ez a béke új korszaka lesz, amely, mint látjátok, készülőben van a földön. Az előtettek álló idő, talán nehéz lesz számotokra, gyermekek. Csakis Rám összpontosítsatok és akkor túl fogjátok ezt élni. Aztán a béke következik, amelyet már vártok.
Szerető Megváltótok,

Jézus Krisztus

►Útmutató a "lelki beszélgetések", lelki naplók, magánüzenetek és följegyzések olvasásához.
 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

37 hozzászólás

  1. Dezső

    Testvéreim, nagyon tetszenek az értelmes hozzászólások az Európai látnoknő által kapott üzenetekhez. Én is úgy gondolom hogy Istentől valók, és fontos lenne bővebben terjeszteni.

    Válasz
  2. Zsolt

    Üdvözlöm önt kedves Rotondo testvérem és bocsásson meg nekem. :)

    Válasz
  3. Rotondo

    Meghallgattam a Mária rádión egy beszélgetést Selymes atyával a Nagy Figyelmeztetésről. Mondhatni engem eléggé meggyőzött, úgyhogy mostmár énis a támogatók és nem az ellenzők közé tartozok! :)

    Válasz
  4. Zsolt

    Összhangban van a evangélium és a anyaszentegyház tanitásává Európai látnoknő üzenete.És én még a Vassulává is egyet értek és a ichtys-g és ők is a kedvenc közösségem maradok továbbra is tisztelettel mindenki iránt

    Válasz
  5. Severin

    Jó tudni hogy a papok között is van aki elismeri ezeket az üzeneteket. Egyébként az Emmauszos Katona István atya is támogatja az ügyet.

    Válasz
  6. ichtys-g

    Kedves testvérek!

    Az európai látnoknő üzenetei hitelesek. Jómagam évek óta olvasok magánkinyilatkoztatásokat és mindig voltak bennem kétségek egy-egy üzenet egy kiemelt részével kapcsolatban de Szentlélek megerősített, hogy az üzenet hiteles. Ha olyanra akadtam ami nem Istentől van, az mindig rögtön látszott. Sátánt elég könnyű felismerni az üzenetekben. Például azok az állítólagos Szűzanya üzenetek amik az interneten Anael aláírással vannak ellátvam valójában nem a Szűzanyától származnak. Sátán nagyon jól felhasználja az Istentől jövő próféciák szövegezését de akik Istenben vannak, azok felismerik azokat a szófordulatokat, amik Sátánt jellemzik.

    Tudok olyan papról, aki rendelkezik a szellemek megkülönböztetésének adományával és ő is azt mondja, hogy hiteles az európai édesanya üzenete.

    Nekem is furcsa volt, hogy nem volt Dél-Franciaországban árvíz és Törökországban hőhullám sem.

    Viszont az európai vulkánkitörés és földrengés is bekövetkezett. Még az események előtt vagy egy hónappal mondta Jézus, hogy ez be fog következni.

    Ha elolvasnátok az üzeneteket akkor pedig tudnátok, hogy ezek az események enyhíthetők imával. A figyelmeztetés pedig lehet, hogy jövő tavasszal lesz csak. Mert Krisztus az édesanya egyik üzenetében mondja: Ha én azt mondom, hogy pár hónap, akkor az bármikor lehet egy éven belül. És május végén mondta, hogy pár hónap.

    Isten az engesztelés miatt ad időt, hogy minél kevesebb ember kárhozzon el.

    Válasz
  7. Severin

    OK de akkor szerintetek hogyan tudta megjósolni a májusi vulkánkitörést? És hogy lehet az hogy imára, megtérésre és bűnbánatra szólít fel? Egy démon se tenne ilyet soha, különben nem lenne igaz a Biblia példabeszéde miszerint a fát gyümölcséről ismerjük meg.

    Rotondo: 2011-ben nem a nagy figyelmeztetés lesz hanem:
    „2011-es évben megkezdődik az átalakulás– a megtisztulás- folyamata, amelyet milliónyi ember, szerte a világon tanúsítani fog.”

    Válasz
  8. nővér

    Rotondonak (is): az üzenetek nem tartalmazzák, hogy 2011-ben lesz a Figyelmeztetés. És az üzenetek azt is tartalmazzák, hogy a papok is sokan elutasítják majd, tehát alaposabb közvéleménykutatást tarts majd. Én mindjárt adnék két ötletet, hallgasd meg Selymes atyát, aki az erdélyi Mária Rádióban beszélt éppen ezekről a próféciákról. Aztán olvasd el a budapesti Mária Rádió védnökének (püspök) írását. Kb. ezzel fogsz találkozni, ha papokat kérdezel. És majd mondhatod, de a püspök nagyobb rangú…és még egy pont a farizeusoknak. A megkülönböztetés ajándékat pedig egyelőre arra használd, hogy megkülönbözteted magad Istentől. Ez mindenkinek nehéz, de ezt az első lépést meg kell tenni az alázat felé, mert úgy járunk, mint Lucifer. Inkább kiáltsuk Mihállyal: Ki olyan, mint az Isten?
    http://nagyfigyelmeztetes.hu/2011/07/selymes-atya-a-nagyfigyelmeztetesrol-hanganyag/
    http://utolsoidok.com/2011/08/27/kozlemeny-egy-titkos-profetaval-valo-beszelgetes-cimu-konyv-vedelmeben/#more-2769

    És még egyszer mondom, nem tartalmazza a prófécia egyetlen mondata sem, hogy 2011-ben lesz, májusban mondta, hogy hónapokon belül bekövetkezik. És bizony jobb is , ha minél később lesz, minden óráért hálásnak kell lennünk, hogy van még időnk bocsánatot kérni, hátha közben már nem tudunk a bennünk rekedt gőg miatt.
    Az árvízre pedig rákérdezek egy Dél-Francaiországban lakó ismerőstől. De az is lehet ám, hogy ők jobban tudnak imádkozni nálunk és nem kötekednek, hanem bűnbánatot tartanak, abból még baj nem volt…Nekünk is inkább ezt kéne tenni, hátha csökken a ránk is váró katasztrófák mértéke…

    Válasz
  9. Nick

    Számomra sem kielégítő az a válasz, hogy „nem merült el eléggé az imában, azért ír téves adatokat, amikről azt írja, hogy ezzel bizonyítja a többi prófécia hitelességét is”. Ha ezt valóban az illető látnok írta, ezzel elismeri, hogy tényleg nem voltak árvizek Franciaországban, és nemcsak az info akadt el. Így utólag ezzel mosakodni… (!?)

    Válasz
  10. Rotondo

    bennem megvan a megkülönböztetés karizmája ahogy Ön mondaná, talán erősebben is mint másokban. Ezzel nem szeretnék önteltnek látszani és a kevélység bűnébe esni, csak azt érzékeltetném, hogy pont ez miatt átlátok a szitán, amíg maguk talán nem :P
    Ha bekövetkezik a Nagy Figyelmeztetés még 2011-ben ahogy az üzenetekben írja, akkor mindenkitől bocsánatot fogok kérni itt, viszont ha ez elmarad, akkor én várok el 1-2 bocsánatot Önöktől (főleg a lefarizeusozásért) :)
    Jah és meg fogom kérdezni 1-2 pap ismerősömet, hogy ők mit gondolnak erről, az eredményekről beszámolok ha van rá kereslet :)

    Válasz
  11. Zsolt

    És az Úr Jézus Krisztus mit mondott amikor elbúcsúzott a apostoloktól és fölment a mennyben és a szavát tényleg be is tartja én szerintem.BIBLIÁBÓL Mt 28.20 Ime veletek vagyok mindennap a világ végéig

    Válasz
  12. Zsolt

    Hmmm én azt mondom önnek Rotondo mi ugyan úgy viselkedünk a harmadik évezred katolikusok mind a farizeusok és még mind a Kaifás főpapok is.Tanácsként végezzen kilencedet és kérje a Szentlelket részemről ennyi Kedves metropolita emlékezzen vissza a kedves szerkesztőség a márciusi akkor is ellenkeztek és most már keményebben.És Rotondo kérje a Szentlelket a megkülönböztetés karizmáját de nem okoskodni kell hogy gyanús tudja mi a gyanús azok akik terveznek bankrablást és emberölést.Imádkozni fogok önért az Úr bocsásson meg önnek

    Válasz
  13. Rotondo

    hmm azzal egyet értek, hogy Szent Brigittáról tényleg nem tudtam. Vagyis azt nem tudtam róla, hogy családos volt.
    a Szűzanya valóban megjelent világiaknak, de mindig csak gyerekeknek, akik még ártatlanok voltak.
    Na mind1 egyszer ha majd időm engedi újra átolvasom az üzeneteket és kiemelek minden gyanus dolgot, amik nem származhatnak Jézustól :P
    Jah és ilyennel magyarázza a tévedését, hogy nem merült el eléggé az imában? A látnokok egyértelmű üzeneteket kapnak, amiket nem lehet félreérteni :P (lásd Medjugorje)

    Válasz
  14. Severin

    Írtam a látnoknak (Maria Divine Mercy) és válaszolt. Azt mondja hogy az ő hibája volt ez hogy az árvízre azt írta hogy idén nyáron lesz. Azt mondja hogy az elején még néha rosszul értelmezte az üzeneteket és így hiba csúszhatott bele, de most már nem követne el ilyen hibát. Úgy követhet el hibát ha az üzenet előtt nem merül el eléggé imában, vagy nem használ szentelt vizet a szoba megáldásához.

    Az Isten által használt próféták gyakran nagyon is gyarló emberek. Pl. Vassula, Szent Fausztina nővér, vagy Szent Pál még a megtérése előtt. Ha egy ilyen ember kezd üzeneteket kapni akkor ez azért jó mert kizárható hogy saját kitalációról lenne szó. Az apostolok is analfabéta halászok voltak az elején.

    Válasz
  15. Ariel

    Az ma már meghaladott nézet, hogy a házasság nem egyenértékű a szerzetesi élettel. Pontosabban nem lehet ugyanakkora életszentségre jutni benne. Ne felejtsétek el, hogy a házasság: SZENTSÉG. Aki azt szépen meg tudja élni, lassan megszentül… mert nem biztos, hogy könnyebb, mint a szerzetesi élet.

    Válasz
  16. Ariel

    Kedves Rotondo, bizonyára elkerülte a figyelmedet Svéd Szent Brigitta, Európa társvédőszentje, aki 8 gyermekes családanya volt, a XIII században, és rengeteg próféciát kapott. Való igaz, neki sem akartak hinni, lévén, hogy házas, pláne a kora középkorban! Isten Lelle azonban ott fú, ahol akar.

    Ezzel nem a próféciát akarom hitelesíteni, ám a kifogásod (férjezett asszony) nem igazán elfogadható sztem.

    Válasz
  17. Sári

    Kedves Rotondo! Tévedsz abban, hogy csak papoknak, földi szenteknek jelenik meg Jézus, Szűz Mária! Itt van pl. Lourdes, Fatima – ezeket már az Egyház is elfogadta! És Medjugorje, ahol szintén 6 fiatalnak jelent meg a Szűzanya, óriási kegyhely lett a sok sok megtérés és kegyelem miatt. És a mai látnokok – „egy kis semmik” mondja az Úr, és épp rajtuk keresztül adja üzeneteit, hogy megláthassuk, hogy tényleg az Ő műve mindez.

    Válasz
  18. Zsolt

    Kedves Rotondo elnézést kérek nem kell a látnoknőt le nézni mert a biblia is azt mondja ezekből a kövekből is tud fiakat teremteni vagy ami embernek lehetetlen az Istennél minden lehetséges és mindenkinek privát dolga aki elfogadja és az is aki nem én is igy ellenkezni kezdtem a nyár elején de meg is volt érte élményem de keményen én már március óta olvasom nincs olyan ami nem egyezik meg a biblia és a anyaszentegyház tanitásává én véleményem szerint megegyezik tegnap is irtam a prófétáknak nagyon nehéz lenni mert a saját közössége és a nemzete elutasitja amit a Isten rá bizot az égiek olyanok mind a szülők akik aggódnak a gyermekük és leányuk iránt

    Válasz
  19. Rotondo

    bocs előzőből kimaradt: azért lennék nagyon kíváncsi arra, hogy mit lehet tudni erről az ír nőről?

    Válasz
  20. Rotondo

    nem mondtam egy szóval sem, hogy amiket mondd nem jó dolgok, de több üzenetet is elolvastam már és vannak benne gyanus dolgok is. És még egyszer leírnám, hogy Jézus soha, de soha nem jelent meg világi embereknek, csak papoknak és nővéreknek, azok közül is csak a legszentebbeknek :)

    Válasz
  21. Severin

    Rita: OK hogy imával elhalasztható vagy megszüntethető egy esemény de az üzenetekben Jézus kimondottan azt mondja hogy ezek a jövendölések azért vannak hogy a beteljesedésükkor elhiggyük hogy valóban Ő a forrása a próféciának. Ha Isten a szerző akkor Ő azt is tudja hogy az imák miatt egy esemény nem fog bekövetkezni és akkor nem fogja azt előre megjövendölni így.

    Zsolt: Igazad van ezt nem értem én se.

    Válasz
  22. Zsolt

    Kedves Krisztusban testvéreim először is elnézést kérek mindenkitől.
    Én azt mondom a prófétáknak nagyon nehéz volt lenni mert vissza a bibliában kezdetben már Noé ideiben se hitek ő neki amikor özön vizet bocsátott az Atya a földre és Mózes Egyiptomi Tiz csapás és ott volt Szodoma és Gomora stb szerintem most is igy akar figyelmeztetni úgy ahogy nővérem Sári irja ott van még a jelenések könyve.Csak azt szeretném néhány testvéreimtől meg kérdezni hogy a gonosz mikor mondja hogy járjunk a szentségekhez és imádkozunk és szentségimádásra menjünk ezzel nem ellenkezünk a Isten akarata ellen-e

    Válasz
  23. Sári

    Az előrejelzett katasztrófákkal kapcsolatban:
    Jónás próféta Ninivében hirdette, hogy még 40 nap, és eljön az Úr büntetése, ha nem térnek meg. Miután Ninive megtért, Ninive nem pusztult el – vagyis, az ima, a megbánás, megtérés Isten döntését megváltoztathatja. A sok engesztelő, a karizmatikus közösségek, és mások imái ma is megváltoztathatják Isten büntetését.

    Válasz
  24. Rita

    Én ennek (metropolita) a honlapnak a gazdáját keresem :), a fenti próféciával kapcsolatban…

    Válasz
  25. erzse

    Mi az, hogy ne dőljünk be? Ne imádkozzunk? Ne növekedjen a bizalmunk, szeretetünk, odaadásunk Isten iránt? Ne tegyünk meg mindent, hogy mindazok, akik még nem ismerik Urunk, Jézus Krisztus irgalmas szeretetét most megismerjék? Nem olyan ez a világ, hogy minden hívő léleknek egyre többet kell imádkozni és engesztelni a magunk és mások bűneiért? Nem mindegy, hogy ki kapja? Ezekben az üzenetekben mi van, ami rossz? mitől kell félni?

    Válasz
  26. Severin

    A linkjeim amiket korábban kitettem nem jók sajnos. A Franciaországi árvízről szóló bejegyzés 2010-es. Pedig a prófécia idén nyárról beszél és Dél-Franciaországról. Ráadásul idén nyáron nem volt árvíz Franciaországban. A nyárnak pedig már vége. Úgyhogy nem tudok másra következtetni mint arra hogy ez a prófécia mégis csak hamis lesz.

    Rita: A nagyfigyelmeztetes.hu-n lehet üzenetet hagyni.
    Vagy a német nővel szeretnél beszélni? Akkor a az angol honlapra kellene menned.

    Válasz
  27. nővér

    Kérlek benneteket, előbb olvassátok el az összes üzenetet (www.nagyfigyelmeztetes.blogspot.com), amint az alábbi szövegben a pápa kéri, aztán váltsátok tettekre, (nem tartalmaz hitünkkel ellentétes kéréseket) és úgy szemléljétek gyümölcseit…akkor felismeritek az eredetét a próféciának.

    Hogyan kell olvasni a profetikus szövegeket?
    XIV. Benedek pápa az Indexet (tiltott könyvek jegyzéke, melyet VI. Pál 1966‐ban eltörölt) létrehozó konstitúcióban ezt írta: „Emlékeztetünk rá, hogy nem lehet abban a valódi értelemben ítéletet hozni, ahogyan azt a szerző akarta, hacsak könyve minden része nem kerül elolvasásra, és a benne található dolgok nem kerülnek egymással összevetésre és a szerző szándéka és célja nem kerül minden részletében megvizsgálásra. A szerzőt nem lehet megítélni a szövegkörnyezetből kiragadott, vagy a könyvben található más mondatoktól elszakított mondatok alapján. Mert gyakran megtörténik, hogy az, amit a szerző művének egyik részében nem teljességgel és homályosan fejez ki, a mű egy másik részében teljes egészében világos kifejtésre kerül, így az a homály, mely úgy tűnt, hibát rejtett magában, teljesen eloszlik, és a mondat már hibáktól mentesnek tűnik.”

    Válasz
  28. Rita

    A honlap gazdájával szeretném felvenni a kapcsolatot ezen próféciával kapcsolatban. Fontos!

    Válasz
  29. arpibb

    „A Szél ott fúj, ahol akar”, senki nem mondhatja, hogy csakis így és így működhet a Lélek. Minden, ahogy írva van „gyümölcsérül ismerszik meg!”, tehát ha hitet eredményez, akkor szerintem hiteles.

    Válasz
  30. Rotondo

    nah utánanéztem, az üzeneteket egy házas nő kapja, tehát egy világi ember. Ha utánajártok akkor világi embernek Jézus sose jelent meg csak nővéreknek vagy papoknak. Ezért gondolom, hogy ámítással van dolgunk :)

    Válasz
  31. Rotondo

    nem szabad bedőlni egyből, meg van írva, hogy lesznek hamis próféták! Továbbra is kérdezem, mit lehet tudni a nőről aki kapja az üzeneteket? Az egyháznak mi az álláspontja stb?

    Válasz
  32. Sári

    Azt hallottam ír származású nő – de nem biztos, hogy ő az.
    Rotondo, az, hogy „emberi eredetű” az csak a formára vonatkozik, ugye? Az, hogy valaki egy sugallatot, üzenetet milyen mondatokba foglal, az emberi képességeitől is függ. Lényeg viszont a tartalom ! :)

    Válasz
  33. Severin

    Emberi eredetű nem lehet mert akkor a próféciák nem teljesedtek volna be:

    Újabb jövendölés: a nyár folyamán árvíz lesz Franciaországban
    2011. MÁJUS 22. VASÁRNAP, 14.30

    „Hallgass most meg Engem. Ezen a nyáron Dél-Franciaországban árvíz lesz.”

    http://hirszerzo.hu/kulfold/155064_mar_15_halott_a_francia_arvizkatasztrofaban

    „Törökországban egy nagy hőhullám (kánikula) fog bekövetkezni.”

    http://canadahun.com/nagyvilag/ujabb-aldozatokat-kovetelt-a-hohullam-del-europab

    Úgy tűnik a jövendölések nem tévedtek.

    „Szeretett leányom, most teljesedett be az a jövendölés, amit 2011. március 18 – án adtam neked, és
    ami arról szólt, hogy a májusi hónap folyamán vulkánkitörés lesz Izlandon. ”

    „Icelandair´s alertness regarding volcanic eruptions were further tested successfully only one year after the Eyjafjallajökull eruption, when a huge eruption in Grímsvötn[73] on May 21, 2011 closed the Keflavik International Airport temporarily and disrupted flights.”
    forrás: http://en.wikipedia.org/wiki/Icelandair#2010_and_2011_volcanic_eruptions

    Válasz
  34. Severin

    Én azt tudom hogy én érzem azt amiről az üzenet szól. Pont aznap este kb. 9 órakor éreztem ahogy a Szentlélek átvette a verérlést :)

    Válasz
  35. Rotondo

    mit lehet tudni erről a nőről aki kapja ezeket az üzeneteket? Nekem roppant gyanus, sztem nem kell bedőlni mindenkinek, ezen a szövegen érződik, hogy emberi eredetű :P

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.