RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

"Engedelmeskedjetek egymásnak Krisztus félelmében! Az asszonyok engedelmeskedjenek férjüknek, akárcsak az Úrnak, mert a férfi feje az asszonynak, amint Krisztus is feje az egyháznak, ő a test üdvözítője…
.
Ti férjek szeressétek feleségeteket, ahogyan Krisztus is szerette az egyházat! Ugyanígy a férfiak is úgy szeressék feleségüket, mint önnön testüket… "Ezért az ember elhagyja apját és anyját, a feleségéhez ragaszkodik, és ketten egy test lesznek…" Tehát mindegyiktek úgy szeresse feleségét, mint önmagát, az asszony pedig tisztelje férjét…"
.
Testvérem! Lehet, hogy emberileg nehéz megvalósítani, de az igazi egység áldozat nélkül nem jöhet létre! Krisztus "ragyogó tisztává akarta tenni Egyházát" Ha vállaljuk az áldozat és engedelmesség útját, a házasság is az életszentség útja lehet. Így a családra, a kis Egyházra is érvényes lesz szent Pál szava: "egészen szent és szeplőtelen"

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

20 hozzászólás

 1. Remény

  Mennyei Atyám!
  Jézus Krisztus nevében, az ő szent sebei nevében kérlek, áld meg kérlek szépen a házasságomat.
  Nagyon sok erőt kérek szépen. S továbbá egészséget s a családjainkba békét.
  Szent Isten legyen meg a te akaratod. Több mint 20 éve gyötörnek betegségek, Jézus reád bízom az életemet. Ha továbbra is megpróbáltatások fogják kísérni utamat , akkor Jézus erőt , erőt , és hitet , kitartást kérek, s azt, hogy ne adjam fel soha. Jézus egészséget kérek szépen, nem csak magam hanem a párom részére is.
  Jézus kérlek szépen békére van szükségem, s sok sok szeretetre .
  Ha te is úgy gondolod áld meg a házasságomat egy egészséges kisgyermekkel. Ó mennyit álmodtam, hogy szülők vagyunk a férjemmel. Jézus legyen meg a te akaratod .
  Ha nem lesz gyermekem, ám legyen, de ezt a fájdalmat kibírni csak te segítségeddel fogjuk kibírni. Jézus , Gondoskodj Te!
  Még annyi : Jézus , Mária , szeretlek , Bocsáss meg mindenért.
  Jézus segítsd az életünket .
  Édesanyám Mária , imádkozzál érettem.

  Válasz
 2. Judith

  Nagyon kerlek imatkozzunk Timea-ert mert nagyon beteg.Kerjuk a Szent Szuzet segitse meg nehez perceiban. Koszonom Edesanyja

  Válasz
 3. Nick adatlap-képe
  Nick

  Kedves Tímea! Bizonyára nem könnyű fogadalom ez, nagyon jó, hogy tanúságot tettél nekünk róla, és ezáltal példát mutatsz nekünk. Isten áldja meg a házasságodat!

  Válasz
 4. János Tímea a Mária Rádió Gyermekvágyó műsorvezetője

  Belenéztem a meddőség lelki tükrében, és megértettem, hogy az elmúlt 10 év alatt a szent páli engedelmesség volt a legnehezebb számomra.
  Ezért 2011. július 3-án Mátraverebély-Szentkúton Bíró László püspök atya előtt férjemnek tisztaság gyűrűvel engedelmességet fogadtam, valamint az engedelmességen túl tiszta gondolatokat, tetteket, szavakat és cselekedeteteket.
  A képek fent vannak a kegyhely honlapján.

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.