Register
A password will be e-mailed to you.

"Engedelmeskedjetek egymásnak Krisztus félelmében! Az asszonyok engedelmeskedjenek férjüknek, akárcsak az Úrnak, mert a férfi feje az asszonynak, amint Krisztus is feje az egyháznak, ő a test üdvözítője…
.
Ti férjek szeressétek feleségeteket, ahogyan Krisztus is szerette az egyházat! Ugyanígy a férfiak is úgy szeressék feleségüket, mint önnön testüket… "Ezért az ember elhagyja apját és anyját, a feleségéhez ragaszkodik, és ketten egy test lesznek…" Tehát mindegyiktek úgy szeresse feleségét, mint önmagát, az asszony pedig tisztelje férjét…"
.
Testvérem! Lehet, hogy emberileg nehéz megvalósítani, de az igazi egység áldozat nélkül nem jöhet létre! Krisztus "ragyogó tisztává akarta tenni Egyházát" Ha vállaljuk az áldozat és engedelmesség útját, a házasság is az életszentség útja lehet. Így a családra, a kis Egyházra is érvényes lesz szent Pál szava: "egészen szent és szeplőtelen"

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

20 hozzászólás

  1. Remény

    Mennyei Atyám!
    Jézus Krisztus nevében, az ő szent sebei nevében kérlek, áld meg kérlek szépen a házasságomat.
    Nagyon sok erőt kérek szépen. S továbbá egészséget s a családjainkba békét.
    Szent Isten legyen meg a te akaratod. Több mint 20 éve gyötörnek betegségek, Jézus reád bízom az életemet. Ha továbbra is megpróbáltatások fogják kísérni utamat , akkor Jézus erőt , erőt , és hitet , kitartást kérek, s azt, hogy ne adjam fel soha. Jézus egészséget kérek szépen, nem csak magam hanem a párom részére is.
    Jézus kérlek szépen békére van szükségem, s sok sok szeretetre .
    Ha te is úgy gondolod áld meg a házasságomat egy egészséges kisgyermekkel. Ó mennyit álmodtam, hogy szülők vagyunk a férjemmel. Jézus legyen meg a te akaratod .
    Ha nem lesz gyermekem, ám legyen, de ezt a fájdalmat kibírni csak te segítségeddel fogjuk kibírni. Jézus , Gondoskodj Te!
    Még annyi : Jézus , Mária , szeretlek , Bocsáss meg mindenért.
    Jézus segítsd az életünket .
    Édesanyám Mária , imádkozzál érettem.

    Válasz
  2. Judith

    Nagyon kerlek imatkozzunk Timea-ert mert nagyon beteg.Kerjuk a Szent Szuzet segitse meg nehez perceiban. Koszonom Edesanyja

    Válasz
  3. Nick

    Kedves Tímea! Bizonyára nem könnyű fogadalom ez, nagyon jó, hogy tanúságot tettél nekünk róla, és ezáltal példát mutatsz nekünk. Isten áldja meg a házasságodat!

    Válasz
  4. János Tímea a Mária Rádió Gyermekvágyó műsorvezetője

    Belenéztem a meddőség lelki tükrében, és megértettem, hogy az elmúlt 10 év alatt a szent páli engedelmesség volt a legnehezebb számomra.
    Ezért 2011. július 3-án Mátraverebély-Szentkúton Bíró László püspök atya előtt férjemnek tisztaság gyűrűvel engedelmességet fogadtam, valamint az engedelmességen túl tiszta gondolatokat, tetteket, szavakat és cselekedeteteket.
    A képek fent vannak a kegyhely honlapján.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.