Register
A password will be e-mailed to you.

<< A hallóérzék szenvedése

Mivel minden dolog Bírája és Uralkodója voltam és vagyok, Atyám tökéletes uralmat és hatalmat adott Nekem minden teremtmény fölött.

Ezt a teljhatalmat azonban nem gyakoroltam földi vándorlásom alatt, hanem minden elhatározásomban és cselekedetemben Atyám tetszését kerestem és teljesítettem. Habár a kegyelmeket közvetlenül osztogathattam és ajándékozhattam volna, mégsem tettem ezt, hanem mindent Atyámtól kértem. Csak feltámadásom után éltem teljes uralkodói jogommal. Ez a meghódolásom – földi életem folyamán – oly kellemes és tetsző volt Atyám előtt, hogy bőkézzel megadott mindent, amit kértem Tőle. És ez a meghódolásom is engesztelés volt azért a szabadságért, amellyel testvéreim élnek, amikor saját fejük szerint élik az életüket, és nem vetik alá magukat az isteni akaratnak.
.
Ők szabadon rendelkezni akarnak a szabad akaratukkal – habár lelkiismeretük szólongatja őket, hogy mindig az isteni parancsolatoknak alávetve kellene élniük, de ők csakazértis a maguk urai szeretnének lenni.

Atyám elfogadta áldozataimat, s felajánlásomra válaszul, nagy szeretetét kimutatva, mindenkivel szemben engedékenynek mutatkozott.

Akik ma még nem vetették alá magukat az isteni parancsolatoknak, egyszer majd mégis alkalmazkodni fognak azokhoz, és onnan kezdve mindenben teljesíteni fogják Isten Akaratát.

>> A nyelv szenvedése

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.