RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Ima – Böjt – Alamizsna
.
Imaszándékok a 9 napra
.
Első nap:
– Jézus Szentséges Szívének engesztelése saját bűneinkért
– Az erősség lelkéért minden fizikai, pszichikai szenvedéssel sújtott, vagy bármilyen más lelki gyötrelemmel küzdő emberért.
.
Második nap:
– Isten irgalmáért az egész világ számára, a természeti csapások: a földrengések, az éhség, a háború, a nukleáris veszély elhárításért, valamint a vigasztalás kegyelméért az áldozatok, és a szeretteiket gyászoló emberek számára.

Harmadik nap:
– Hazánkért – a nemzet erkölcsi megújulásáért.
– Hogy Európa és a világ minden országa az evangéliumi igazság alapján építsék saját nemzeti önazonosságukat.
– Krisztus békéjéért a világ számára.

Negyedik nap:
– A Szentlélek erejéért minden, hitében és a szeretetben megrendült családért.

Ötödik nap:
– A bölcsesség és a hit lelkéért a fiatalok és nevelőik számára, hogy ne tévesszék meg őket a boldogság, a haladás, a jó és az igazságosság megtévesztő jelszavai alatt hirdetett különböző hamis ideológiák.

Hatodik nap:
– Engesztelés a tisztaság ellen elkövetett bűnökért, amelyek az Isten- és az emberszeretetet lényegében sértik.
– A megtérés kegyelméért azok számára, akik a tömegtájékoztatási eszközöket pornográf tartalmak terjesztésére használják.

Hetedik nap:
– Ima az Anyaszentegyház, a Szentatya, XVI: Benedek pápa, a püspökök, a papok, az evangélium hirdetői szándékára.
– Engesztelés – az Oltáriszentséggel szemben elkövetett bűnökért.

Nyolcadik nap:
– Engesztelés – az élet ellen elkövetett bűnökért (abortusz, eutanázia, in vitro, az emberi magzatokon végzett orvosi kísérletek)
– Hogy a Krisztus Keresztjéből áradó erő hozzon szabadulást és békét minden gonosz lelkek által gyötört embernek.

Kilencedik nap:
– Hogy a tisztítótűzben szenvedő lelkek a Mennyországba jussanak.
– A hit kegyelméért mindazok számára, akik Isten Szeretetét elutasítva a lelki halál állapotában élnek.

Imádság
Mennyei Atya, Te II. János Pál pápával bölcsességed és jóságod hűséges tanúját ajándékoztad nekünk. Ő arra tanított minket, hogy győzzünk le minden félelmet és teljes bizalmunkat Beléd vessük. Ő megmutatta nekünk, hogy Te szeretsz minket. Közbenjárására kérem kegyelmed ajándékát, hogy a Te akaratodat felismerjem és meg tegyem! Kérlek téged …

Miatyánk
Üdvözlégy Mária
Dicsőség

Így végezzük a kilencedet:

– Az egyes napokat a megadott konkrét szándékokra ajánljuk fel.
– A kilencedet szentgyónással kezdjük
– Mindennap szentmisén veszünk részt, és szentáldozáshoz járulunk, ha erre nincs lehetőségünk, akkor lelki áldozásban vesszük magunkhoz az Úr Jézust.
– Több időt szentelünk imádságra. Ajánlott a Szentírás olvasása, Urunk kínszenvedésének szemlélése, Keresztút végzése, a fájdalmas rózsafüzér imádkozása, Irgalmasság rózsafüzére, vagy Jézus Sebei, Jézus Vére rózsafüzér.
– Mindennap szemléljük a Szent Keresztet, vagy Urunk Szent Arcát.
– Minden nap válasszunk valamilyen önmegtagadást, pl. böjt kenyéren és vízen, „nyelvböjt”, Tv-mentes, internet, édesség nélküli nap, stb.
– Végezzük naponta az irgalmasság cselekedeteit: pl alamizsna, a nélkülözőknek nyújtott konkrét segítségnyújtás formájában

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

928 hozzászólás

  1. Imola

    Imat kerek a Szekeres csaladert Istvan Piroska,Rita es Csabiert akik az ortodox templmba gyertyat egetnek es miset mondatnak mert az en csaladom romlasat bajat problemajat akarjakes orvendik,es kerdezik mindig hogy valami baj van-e a csaladba a szuleimnel a tetvereim veszekednek-e .Nekunk pedig az elvalasunkat akarjak,mar sok eve es nem tudunk ezektol az ellensegeinktol szabadulni.AmenKerem imatkozzanak ertunk a Sylvester csaladert .Nagyon sok rosszat tettek nekunk egy eleten keresztul csak mind rossz volt a mi eletunkbe mert a ferjem a sogornojevel szeretett es a szulei otthon sajat hazukba adtak helyet hogy osszekeruljenek es most be akarnak koltozni falurol ide varosra mert a ferjem testvere elment tires sofornekes most ismet a ferjemmel ossze akar kerulni es azert akar bekoltozni ide Sepsiszentgyorgyre ,Uram te tudod mindezt megalitani megvaltoztatni ,atadom neked .ezt a problemat a te kezedbe.Amen.A rengeteg sok szenvedesemet es a csaladom szenvedeset anyagi rengeteg sok kart felajanlom az Ur Jezusnak ,AMEN

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.