Register
A password will be e-mailed to you.

Az idei évben is megrendezésre kerül a Ferences Szegénygondozó Nővérek szervezésében az 1 hetes hivatástisztázó lelkigyakorlat.

Kezdete és helye: 2011. július 17. Mátraverebély – Szentkút.

Szeretettel várnak a nővérek minden leányt, aki még nem döntött vagy még nem tud dönteni életállapotával kapcsolatban. A nővérek nem csak azokat a lányokat várják, akik szerzetesi hivatásban gondolkodnak, hanem azokat a lányokat is, akik házasságra, családra vágynak.
.
A lelkigyakorlat része, hogy minden évben mindig más nagycsaládos házaspár tesz bizonyságot házasságukról.
.
Ez a lelkigyakorlat a lányoknak mindezen kérdések eldöntésében, megélésében, segítséget nyújt. Így közelebb jutnak a válaszhoz azzal a kérdéssel, az életükkel kapcsolatban, hogy mire hívott meg Isten, mi az én feladatom, mely által közösségének aktív és teljes értékű tagjává válhat.

Minden a lányokon, és az ő Istennel való kapcsolatukon múlik. A nővérek ezekre a kérdésekre segítenek megtalálni a választ.


 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.