RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Az idei évben is megrendezésre kerül a Ferences Szegénygondozó Nővérek szervezésében az 1 hetes hivatástisztázó lelkigyakorlat.

Kezdete és helye: 2011. július 17. Mátraverebély – Szentkút.

Szeretettel várnak a nővérek minden leányt, aki még nem döntött vagy még nem tud dönteni életállapotával kapcsolatban. A nővérek nem csak azokat a lányokat várják, akik szerzetesi hivatásban gondolkodnak, hanem azokat a lányokat is, akik házasságra, családra vágynak.
.
A lelkigyakorlat része, hogy minden évben mindig más nagycsaládos házaspár tesz bizonyságot házasságukról.
.
Ez a lelkigyakorlat a lányoknak mindezen kérdések eldöntésében, megélésében, segítséget nyújt. Így közelebb jutnak a válaszhoz azzal a kérdéssel, az életükkel kapcsolatban, hogy mire hívott meg Isten, mi az én feladatom, mely által közösségének aktív és teljes értékű tagjává válhat.

Minden a lányokon, és az ő Istennel való kapcsolatukon múlik. A nővérek ezekre a kérdésekre segítenek megtalálni a választ.


 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.