Register
A password will be e-mailed to you.

Az Isten iránti engedelmesség nem parancsok megtartása, hanem az istenkapcsolatból fakadó evangéliumi erény, melynek segítségével észrevesszük azt, ami felülről származik – mondja XVI. Benedek pápa.

A pápa Szent Pétert idézve hangsúlyozza: Istennek kell engedelmeskedni, nem az embereknek. „Az engedelmesség azt jelenti: arra vágyakozunk, hogy Isten akarata szerint cselekedjünk. Ez az engedelmesség egészen szabaddá tesz.

A keresztény család – ahol a családtagok nap mint nap megosztják egymással örömüket, reményeiket és gondjaikat, és a hit fényében élnek – az engedelmesség iskolája, olyan környezet, ahol igazi szabadság van.

Jól tudják ezt azok a házasok, akik sok éve az Isten terve szerinti házasság örömében élnek, és tapasztalják az Úr segítségét és jóságát.

 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.