RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

2011. Április 2.
Mirjana által kapott üzenet

"Drága Gyermekek! Édesanyai szeretetemmel szeretném megnyitni mindnyájatok szívét és az Atyával való személyes egységre szeretnélek megtanítani titeket. Ahhoz, hogy ezt elfogadhassátok, meg kell értenetek, hogy fontosak vagytok Istennek és egyenként hív benneteket. Meg kell értenetek, hogy imátok a gyermek beszélgetése Atyjával, és hogy a szeretet út, melyen el kell indulnotok. A szeretet Isten és a felebarát felé vezető út. Ez az a szeretet gyermekeim, melynek nincs határa, ez az a szeretet, mely az igazságból származik és elmegy a végsőkig. Kövessetek engem gyermekeim, hogy mások felismerhessék bennetek az igazságot és a szeretetet és kövessenek titeket. Köszönöm nektek!"

A Szűzanya még egyszer hívott a pásztorainkért való imára és azt mondta: „Nekik különös helyük van a szívemben, ők képviselik Fiamat.”


2011. Március 25.
Marija által kapott üzenet

„Drága gyermekek! Ma különös módon szeretnélek a megtérésre hívni benneteket. Kezdődjön mától új élet a szívetekben. Gyermekek, szeretném látni az "igeneteket", és életetek legyen Isten akaratának örömteli megélése életetek minden pillanatában. Ma különös módon megáldalak benneteket édesanyai áldásommal, a béke, a szeretet és az egység áldásával szívemből és Fiam, Jézus szívéből. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

2 hozzászólás

 1. Joe

  Kedves Metropolita,
  A medjugorjei “jelenesekhez’ szeretnek nehany szot szolni. A helybeli
  boszniai puspok szerint, kivan zarva minden uzenet amely a szent Szuztol jon. A Katolikus Egyhaz vizsgalatot folytat, az igazsag kideriteseben, mert alapos a gyanu, hogy sokan anyagi hasznot huznak az egesz ugybol. En nagyon szeretnem ha az igazsag kiderulne, addig is legyunk ovatossak, es imadkozzunk erre a szandekra.

  Válasz
 2. cúth zsolt

  Kedves Metropolita én nem fogom el hagyni ezt a oldalt csak arra az oldalra nem fogok irni hozzá szólást A Úr Jézus üzenete minden emberhez az elkövetkezendő eseményekre én meg vagyok elégedve honlappá l.Inkább küldje el a e-mail ön cimét ha ilyen dolgok vannak ha megkérhetem önt Isten áldja ismeri a e-mail cimem citromail.hu

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.