Register
A password will be e-mailed to you.

Harcolni fogok minden egyes emberért!
.
Szemeim előtt ti mind egyformák vagytok: lehettek gyermekek, teenagerek, fiatal felnőttek, középkorúak, öregek – Èn közelebb hozlak Szívemhez benneteket, és a végsőkig fogok harcolni értetek! Ti vagytok az én drága és szeretett családom, amelynek mindenki tagja közületek. Senki sincs kizárva, még azok sem, akik nem fogadják el létezésemet.
.
Még azokat is szeretem, akik engem utálnak. Szeretetem szenvedélyes, fölülmúlja képzelőerőtöket és mindent meg fogok tenni, ami csak hatalmamban áll, hogy visszatereljelek benneteket nyájamhoz. Nem fogom olyan könnyen lelkeiteket feladni. Kérlek benneteket forduljatok Hozzám.
.
Mindegy, hogy mennyi kétség van bennetek, kérlek forduljatok Hozzám és hagyjátok, hogy megtöltsem szíveteket Isteni szeretetemmel. Egyedül csak a szeretet megízlelése segít titeket felkészülni arra az örök életre, amelyet Velem, az Örök Atyával és testvéreitekkel fogtok élni. Ez a ti örökségetek, a jogos örökségetek.Ne szalasszátok el az alkalmat, mely megmentésetekre van.
.
Választanatok kell: vagy a Mennyei Paradicsom, vagy a pokol mélye. A Földön elkövetett bűneitek miatt a Pokolba csábít benneteket a Sátán. Itt az ideje, hogy kinyíssátok szemeiteket! Gondoljatok arra, hogy a halál bármikor, bármelyik nap bekövetkezhet, talán akkor, amikor a legkevésbé számítotok rá. Ezáltal az üzenet által kérlek benneteket, hogy még az ítélet előtt ismerjétek fel az igazságot. Gondoljatok mindig arra, hogy Én szeretlek benneteket, attól függetlenül, milyen nagyok voltak a vétkeitek. Még az utolsó leheletetekkor is megbocsátok nektek, ha Hozzám fordultok és szívetek mélyéből bocsánatot kértek.

A ti szeretett Megváltótok Jézus Krisztus


A hívők felhívása az elveszett lelkek megtérítésére
/2011-Nov. 26, déli 12 óra/
.
Szeretett Leányom, a Szentháromság egyesül és eggyé válik veled, hogy az Isteni Igazságot a világ minden lelke számára sürgősen továbbítani tudjad.
.
Leányom, most velem együtt egyesülve a szíved mélyén érzed te is a fájdalmat és a szenvedést az emberiség iránt. Az elveszett hitük és a jövőjükért érzett aggodalom miatt mély szomorúságot érzel és félelem tölt el.
.
Hűséges híveim most az egész világon egyesülnek a szeretet kötelékében, hogy harcoljanak a lelkekért és megmentsék őket az örök kárhozattól! Akik minden nemzetből Engem követnek: ők a világosság gyermekei. Rögtön felismerik egymást, függetlenül a fajuktól, a bőrszínüktől és a vallási felekezetüktől. Ők a Szeretet Hadserege, az Én vezetésem alatt állnak, és az a feladatuk, hogy a történelem jelenlegi időszakaszában erősítsék az emberek hitét.

Jelenlétem az emberi történelemben még sohasem volt ennyire nyilvánvaló híveim szívében, mint most. Ők is érzik azt a fájdalmat, amit Én érzek, amikor azt a szívszaggató romlottságot látom, amit az emberek sugároznak magukból, még azok is, akiket ti szeretetreméltónak és figyelmesnek találtok. Az önszeretet elpusztítja gyermekeimet.

Az egoizmus és a kíméletlenség olyan szégyenfolt a környezetetekben élő, sebezhető emberekkel szemben, amit nehéz meggyógyítani és semmissé tenni. A kegyetlenség, amit az ember nap nap után elkövet a felebarátjával szemben, és aminek célja az önkielégülés, elérte minden korok magaslatát. Az Örök Atya szemében bűn az a szenvedély, amellyel ma az ember a saját szükségleteit kielégíti.

Teljesen elfogadhatatlan és ellentmond a tanításomnak a számtalan önigazoló hamis mentegetőzés.

Szeressétek egymást. Úgy bánjatok egymással, ahogyan szeretnétek, hogy veletek bánjanak! Mások szükségleteit helyezzétek a tietek elé. Álljatok ki testvéreitek emberi jogaiért, ha másokkal szemben igazságtalanságnak vannak kitéve. Soha senkinek nincs joga ahhoz, hogy valakit megbüntessen azért, hogy ezáltal anyagi javakhoz jusson.

Az  ellenségeiteket is szeressétek, érezzetek együtt velük. Nem könnyű feladat ez gyermekeim számára, az elszenvedett anyagi bizonyságtalanság miatt. A vagyon, a szépség és az úgynevezett siker iránti önző megszállottság rettenetesen összezavarja az embereket. Sokan meg vannak győződve arról, hogy ezek természetes emberi tulajdonságok. A lélektan tudományába már régen beültették azt az elképzelést, hogy az önbizalom minden egyébnél fontosabb, s agymosásszerűen el is hitették az emberekkel, hogy az önbizalmuk érdekében a saját szükségleteiket kell előnyben részesíteniük. Ez a közfelfogás a modern kommunikáció korában egyre erősödött. Ha gyermekeim naponta ezt hallják a televizió, a média, a mozi, a zene és internet által, végül maguk is fontosnak fogják ítélni.

Nem veszik észre, hogy ezeket az elképzeléseket hamis ígéretek veszik körül, és gyermekeim hisznek ezeknek a hazugságoknak, racionálisnak tűnik és tetszetős a szemükben, mert az önkielégülést kínálják, ezt pedig nehéz elutasítani. A hazugságot a csaló – a Sátán – ülteti be szívükbe. És nem nagyon értik, miért érzik magukat olyan nyugtalanul közvetlenül azután, hogy valakit kihasználtak vagy becsaptak.

Nem boldogok azok a gyermekeim, akik az áhított díjat megnyerik. Mindig többet és többet akarnak ugyanabból, mert étvágyuk kielégíthetetlen. De hasztalan. Mégsem tudnak megelégedni. Az igaz boldogság és a természetes elégedettség érzését nem ismerik, és nem értik miért van bennük lelki üresség.

Ha fölényesen viselkedtek másokkal szemben, akkor önzőek vagytok. Ha a gyengékkel és a sebezhetőkkel szemben önmagatokat részesítitek előnyben, akkor vétkeztek. Mélyen megbánt Engem az, ha bárkit korlátoztok abban, hogy méltóságteljes életet éljen és ha elveszitek tőlük a jogot, hogy családjaikat táplalni tudják. Együtt szenvedek ezekkel a lelkekkel.

Ha felebarátaitoknak szenvedést okoztok, akkor azt Velem teszitek. Ti vagytok a hibásak, ha Szívemet fájdalom járja át, amikor lenéző, becsmérlő, csúnya szavakkal illetitek felebarátaitokat.

Ùjból átélem a Passió fájdalmait, amikor az egyik ember a másikat erőszakosan bünteti. Amikor testi fájdalmat okoznak valakinek, azt Én is átélem. Az utolsó megaláztatásnak vagytok részesei, ha gyilkoltok, ezzel a tettel újra keresztre szegeztek Engem.

Gyermekeim, vegyétek tudomásul, hogy a bűn a pokolba vezet. Ez nagyon komoly, ha úgy néztek rám, mint az Igazságos Bíróra. Határtalan az irgalmasságom ígérete, és egyenlőre még mindig biztosított, és azok között osztom szét, akik bűneiket megbánják . De hogyan is menthetném meg azokat, akik nem akarják beismerni összekuszált életük hibáit?

Nagyon fontos tanításaim igazságait hirdetni. Sok gyermekemnek nehezére esik felismenie Isten országát, mert a félrevezetésnek nagy a vonzereje. Sokan vannek, akik Isten tanításait nem ismerik meg a próféták, sem a Szentírás által. Egyszerűen azért, mert meg sem akarják ismerni. Mások pedig vonakodnak attól, hogy meghallgassák, amit ma a próféták és látnokok a világon közé tesznek.

Ez arra fogja ösztönözni híveimet, hogy másokért imádkozzanak. Különösen az imádkozókra van most nagy szükségetek! Az Isteni Irgalmasság imája, amelyet Èn szeretett Fausztina nővérnek adtam, nagyon erőteljes ima és sokak megtérésére fog szolgálni.

Arra kérlek benneteket, gyermekeim, hogy alkossatok imacsoportokat és továbbra is imádkozzatok elveszett gyermekeimért, a ti testvéreitekért és tanácsaitokkal álljatok rendelkezésükre.

A saját és a legszentebb Szentháromság nevében sürgetem szeretett gyermekeimet, hogy egymással összefogva egyesítsék erejüket az Èn Szívemmel és segítsenek nekem a lelkek megmentésében. Oly nagyon szeretem őket, hogy irántuk való félelmemben szomorú és keserű könnyeket sírok. Nem akarom elveszíteni őket.

Ti, akik a világosság hívei vagytok, segítsetek Nekem, hogy családommal újra egyesíteni tudjam ezeket az elveszett lelkeket, hogy egykor ők is megláthassák az igaz Paradicsomot, amelyre annyira vágynak. Nyújtsátok ki feléjük kezeteket, beszéljetek hozzájuk és hallgassátok meg őket. Legyetek irgalmasak hozzájuk még akkor is, ha ők mindent a szemetekre vetnek. Legyetek türelmesek. De mindenek előtt hagyjátok, hogy rajtatok keresztül érezzék meg az Én szeretetemet. Nehezükre fog esni, hogy visszautasítsanak titeket, még akkor is, ha közben gúnyolódnak veletek..
Imáitok által megmenthetitek lelkeiket.

Köszöntöm az Èn drága híveimet. Könnyekre fakaszt szeretetetek és odaadásotok, amelyet Irántam, Èdesanyám, az Ég Királynője iránt és a Szentháromság felé tanúsítotok. Már most örömet vált ki az ég angyalaiból és Szentjeiből az, ahogyan erre az elhívásra reagálni fogtok. Menjetek és munkálkodjatok most az Örök Atya nevében. Hozzátok vissza nyájamat.

A ti odaadással teli Megváltótok Jézus Krisztus

►Útmutató a "lelki beszélgetések", lelki naplók, magánüzenetek és följegyzések olvasásához.

<< korábbi részek

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

64 hozzászólás

  1. Piómikolaus8

    Történt egyszer régen valamikor hogy egy ember aki végigélvezte életét evésben,ivásban,cigarettázásban,májrákos lett és már az intenzíven feküdt,nem lehetett rajta segíteni.A fájdalomcsillapítók ellenére is igen nagy fájdalmai voltak mert folyamatosan „őrölt fogaival összezárt szájjal kínjában.Feküdt és csukott szemmel szenvedett.Előtte pár nappal elvégezte a gyónást,álldozott és felvette a betegek szentségét,annak ellenére hogy életében utálta az Istent és az egyházat,mert akkor önvizsgálatott kellett volna tartania és megáljt parancsolni az élvezeteknek.Tehát mit ad Isten irgalmassága, halála előtti órában hirtelen abbamaradtak fájdalmai,kinyitotta szemét,
    felült az ágyán ,körbenézett.Talán beszéllt is a nővérekkel.Aztán mikor visszafeküdt már a haláltusáját vívta és szépen meghalt.A haldoklók,ahogy sokszor mások is megfigyelték; haláluk előtt elmúllik egy időre fájdalmuk és utánna kezdi meg a csodálatos emberi test a halál felé vezető stációkat.Tehát mily csodállatra méltó alkotása Istennek az emberi test is de nemcsak a lélek.Az a bűnösnek tartott,gyarló örökké követelődző emberi test.Az anyagi világ törvényei szerint.

    Válasz
  2. Piómikolaus8

    Eszembe jutott kedves testvérek,hogy ha az ember este lefekvés előtt kiadja a parancsot az agyának,hogy holnap reggel mondjuk 5 órakkor fel akarok ébredni,mert dolgozni kell menni.Akkor sokszor
    ébresztrő óra nélkül az ember percre pontosan fel tud ébredni,ha elég
    időt töltött alvással.Vagy ha felhúzza a csörgőt akkor sokszor a csörgő megszólalása előt 1-2 percel felébred.Ami azt is jelentheti,mivel nagyon szeret minket az Isten,és ha nem ellenkezünk Isten akarata és kegyelme ellen,akkor ha netánn éjszaka alvás közben jönne a halált hozó vész,vagy csapás egyébb akkor az isteni gondviselés ha jónak látja sokszor felébreszti a meghalás előtt álló embert ki alszik vala.Ennyit az Isten irgalmáról,és gondviseléséről.Csak azt az embert ér sokszor készületlen halál aki ellenállt általában életében eleve Isten kegyelmémek.

    Válasz
  3. Láz

    Kedves Piómikolaus8!
    Íme az én megoldásom: végezd el a „9 elsőpénteket” (lásd pl. http://www.szentimre.hu/archives/2050) és/vagy az „5 elsőszombatot” (http://lexikon.katolikus.hu/E/els%C5%91szombat.html), engeszteld Jézus Szent Szívét és Szűz Mária Szeplőtelen Szívét és ne aggódj a hirtelen halál miiatt… :))
    Szintén ajánlom az kettőt együtt az ún. „kettős nagykilencedet”
    (http://www.irgalom.hu/dok/A_KETTOS_NAGYKILENCED.pdf
    http://metropolita.hu/2010/03/17/jezus-33-igerete-az-elsoszombati-kilencedhez)
    Szép napot! Isten áldjon!

    Válasz
  4. Piómikolaus8

    Csak ne rajtam mosojogjatok,mert csak egy példát hoztam fel,aztám olvastam valahol Jézus jobban szereti a bűnöst,aki vétkezet,mint a tökéletes büszke, apácát aki arra a legjobban a büszkébb,hogy nincs halálos bűne ,bocsánatos bűnét is mindig meggyónja,és hogy tökéletes.

    Válasz
  5. Piómikolaus8

    Szeretnék egy új gondolatfonalat elindítani.Úr Jézustól indulok a fejléc
    tetejénahogy az Úr jézus befejezi itt a mondanivalóját.Az jutott eszembe,hogy bármily nagy legyen is a bűnöm, (egy példa)
    az Úr Jézus mondja mivel nagyon szeret minket és az utolsó leheletünkel ha megbánjuk bűneinket,és bocsánatát kérjük,bármily nagy is a vétkünk,megbocsált és elkerülhetjük a pokolt mit az ördög készítene nekünk a földi élvezetek álltal elkövetett bűneink miatt:
    Na most ha készületlenül érne a halál és éjjel álmomban alvás közben hallnék meg ,vagy érne bennünket természeti csapás és arra ébrednénk hogy felébredtem de testem nélkül azaz a test már halott.Akkor mi van?Elkárhoztam,? Vagy az Isteni irgalmasság ez esetre is tartogat némi kis időt?Észheztérést lélekben odaát?Hogy is van most akkor mi a helyzet?Jajj Uram a készületlen haláltól ments meg Minket!Legyen utolsó leheletem bocsánatkérés hozzád!Akkor az hogy is van???

    Válasz
  6. Piómikolaus8

    SZerintem nem érdemes Vassulával foglalkozni,mert azt mondják mint magánkinyilatkoztatást nem ismerte el őt az Egyház.Kár hogy nem tudunk rólla hogy Vassula igazolta -e magát hivatalosan egyházi szinten a vállását illetően.Avagy miért kell nekünk sötétben tapogatóznunk,hogy Vassulának a szentségi házasságát érvénytelenítették-e?Az csúnya szépséghiba lenne,hogy ha elfogadnák hivatalosan aztán később meg kiderülne nincs érvénytelenített szentségi házassága azaz elvált és ez a folt az egyház erkölcsi tekintélyén is rést ütne későbiek folyamán.Ha nincs rendezve a vállása hiába görögkatolikus ez még mindig durvább,példa mint az hogy a római kat.papok is nősülhettek Nagyszentgergely pápa
    trónralépéséig.Nem itéllek,de ha tényleg elvált akkor már az életszentségén is van egy súlyos folt.Vagy nem jól látom a dolgokat?

    Válasz
  7. wwww

    Kedves Láz és Ariel a mi Urunk nem azt mondta hogy bocsássunk meg egy másnak-e higgyék el én meg hallgadtam a Vassula Ryden előadását én nem találtam olyat ami a R.K. tanitást ellen mondana először is utána kell nézni és nincs semmi olyan ami ellenkezik a katolikus tanitássál az biblia is azt mondja hogy ember ne itélj hogy ne itéltes.

    Válasz
  8. Ariel

    PS. Amúgy valóban, a magánkinyilatkoztatások nem kellenek az üdvösséghez. Szeretet nélkül viszont csak zengő érc és pengő cimbalom….

    Válasz
  9. Ariel

    Láz: Vassula görögkatolikus, nem római katolikus. Nem tudom, ott is ilyen szigorú-e a válás, vagy kevésbé. Ő nem esik a mi róm.kat. egyházjogunk alá, nem aszerint kell megítélni.

    Nekem az a véleményem a válásról, hogy egy szörnyű tragédia, és jogos a törvény, hogy felbonthatatlan. De kivétel erősíti a szabályt, és sajnos tényleg vannak olyan esetek, amikor mentális vagy erkölcsi okokból mégis érvényteleníthető. Az Evangélium pl megengedi házastársi hűtlenség esetében. Az is meg van írva, „ha a nem hívő fél elválik, hadd váljon el. Ilyen esetben a testvér vagy nővér nincs lekötve, hiszen Isten békességre hívott minket.” (I Kor 7,15)

    Nem tudjuk, mi van Vassula válása mögött. Szeretném hinni, hogy az embert kell szeretnünk, nem a betűt. És „gyümölcseiről ismerszik meg a fa”. Én még nem hallottam olyanokról, akik Vassula írásai miatt elténferegtek volna, olyanokról viszont igen, akik Vassula írásai miatt megtértek. Nagyon óvatosnak kell lennünk, de nem TÚL MEREVNEK. Természetesen ez csak az én magánvéleményem :-)

    Válasz
  10. Láz

    Bocs, elírtam… A magánkinyilatkoztatások elfogadása NEM feltétele az üdvösségnek!

    Válasz
  11. Láz

    Uram, Istenem, mindenem!
    Kérlek légy irgalmas hozzám, nyomorult bűnöshöz! Bocsásd meg nekem, gyarlóságomat, vétkeimet, eséseimet, tévedéseimet – mindent amivel Isteni fölségedet, végtelen Szeretetedet valaha is megsértettem. Bocsásd meg kérlek azokat a bűneimet is amelyeket gyarlóságom miatt felismerni sem vagyok képes! Kérlek légy velem minden pillanatban, mert Nélküled, a Te szent kegyelmed nélkül még levegőt sem vehetnék…
    Világosítsd meg Szent Lelkeddel értelmemet hogy igazságaidat igaz mivoltukban hirdethessem. Őrizz meg engem a tévedésektől, s különösen attól hogy tesvéreimet tévedésbe vigyem!
    Jöjj el Szentlélek Úristen – jöjj Értelem Lélke, tárd fel előttünk a kinyilatkoztatott igazságok értelmét! Adj az igazságok megértésén felül érzéket is Anyaszentegyházad szelleme iránt és őrizz meg bennünket a hitben való eltévelyedéstől! Szűz Mária, édesanyám és királynőm, könyörögj érettünk! Amen.

    Válasz
  12. Láz

    De pontosítok: ez nem ami „legjobban aggaszt” hanem egy dolog a néhány közül…
    Az én lelkiismeretem óvatosságra int Vassula írásainak olvasásával kapcsolatban.
    A magánkinyilatkoztatások elfogadása pedig feltétele az üdvösségnek. Minden ami üdvösségünkhöz szükséges már kinyilatkoztatott…

    Válasz
  13. Láz

    Kedves wwww!
    Teljsesen féfélreértett ha úgy értemezte hogy követ dobnék Vassulára. Nem ítélkezem, Egy van Aki ítélkezni fog…
    Én azt mondtam, hogy hiába válik el egy asszony férjétől és házasodik újra, Isten előtt ő az első férjének felesége marad. Amit Isten egybekötött azt ember szét ne válassza. (Mt 19,6). Vagyis ha újraházasodott akkor állandó házasságtörésben él. Így tanítja Anyaszentegyházunk, nem? Kérem javítson ki ha tévedek.
    Kérem olvassa tovább azt a részt hogy „..az dobja rá az első követ”. Mit mond Jézus a házasságtörő asszonynak? „Én sem ítéllek el. Menj DE többet ne vétkezzél!” (Jn 8,11). Javítson ki, de ez nem azt jelenti, hogy ha valaki megtért akkor belátta és megbánta bűneit és minden erejével kerüli azokat. Vagyis nem élhetne tovább „második férjével”. Vagy ki kellene békülnie és vissza kellene térnie (első és egyetelen) férjéhez, vagy egyházi engedéllyel (szeparáció) külön élhet, de férfi nélkül.
    Az Ef 5,8-14 nem pont erről szól_ Hogy lehet valaki a fény fia, ha „megtér” de bűnös életével nem hagy fel?

    Válasz
  14. Piómikolaus8

    Bocsánat elírtam Ave Királynő Ave Mária,ki fordítja az első Éva nevét és Avé lesz a szójátékkal és a szimbólumokkal élve.Mivel alázatosságban az utolsó helyet kérte földi életében a Názereti szűz
    és mivel az utolsókból elsők lesznek és a paradicsomi Évából hogy utolcsó Éva lett az engedetlenség bűne miatt.
    Tehát szerintem ha a szűz Anyánk letiporja a sátán fejét Ő lesz az emberiség első szimbolikus értelmében az Első Évája is aki engedelmességben és alázatosságban és tisztaságban a legszeplőtelenebb..

    Válasz
  15. Piómikolaus8

    Úgy bizony kedves /wwww!

    De bízzunk az Úr jézusban!
    Amikoron a múlt század elejének elején elkezdődtek a Mária jelenései
    ha jól tudom Lourdes és ezután a Fatimai és a többi,valamikor a Lucifer
    úgy mondják fogadást tett az Úr Istennel valamiben,hogy ebben a 100
    év alatt elfordítja fejét emberiség az ő munkája és csábításai nyomán az Istentől és Ő a lux lumen,luciferrium fog győzni mint bukott angyal és az emberiség üdvösségét is elfogja buktatni.Nos amikor azt hiszi hogy ővé a győzelem akkor jó a szeplőtelen fogantatás mint első Éva aki lábával letiporja fejét és elveszi tőlle a győzelmet.Csak ki kell várni az időt,de
    addig is marad a küzdelem és a szenvedés.

    Válasz
  16. wwww

    Kedves testvérem Piómikolaus8 lehettek önnel őszinte én minden egyes katolikus tanitást meg szeretném tartani amiket tanultam és máig is tanulom mert tartja a közmondás jó pap is holtig tanul és ezt át forditom a jó hivő is holtig tanul.Én már nagyon vissza várom az Úr Jézus Krisztus a második eljövetelét mert ami ma megy a világban az már szerintem csúcs és ezek a új üzenetek szerintem ahogy a biblia is tanitja hogy ami embernek lehetetlen az Úr Istenért minden lehetséges.És az Úr Jézus Krisztust első sorban a szivemben fogadom nem a fejeben mert ő mindenki szivében be akar költözni úgy az áldott Szentlelket is és a édes MENNYEI ATYÁNKAT vagyis a Szentháromságot én el fogom olvasni a új üzeneteket mert azokról ir amiben mi élünk és tapasztalom az életemben a meg nem értést stb de az a szomorú oly sokan nem fogadják el a bibliát se és majdnem kong a üresség a templomokban és ahogy a Szent Pál apostol is mondta nem tudom melyik részben a újszövetségben és igaz is a hogy sokan el fordulnak a hittől javitjon ki ha nem jó irtam.

    Válasz
  17. Piómikolaus8

    Ó mily csodállatos gondolatok:
    A mennyei atya teremtett bennünket,földi apa álltal földi édesanya
    méhéből.Hogy aztán Ő álltaluk nevekedvén megérvén a felnőttkort
    méltóvá váljunk hogy itt a földön szentmisében,Istentiszteleten
    egyesüljön testünk-lelkünk titokzatosan a 2.Isteni személyel az
    Eucharistiában.És szüntelen lehívjuk elménkre,lelkünkre a Szentlélek Istent imával hogy egyesülvén a 3. Isteni személyel.Hogy aztán mikor
    testünk meghal és lelkünk az ég felé szálva,s megtisztulva hazatérjünk
    és örökre egyesüljön lelkünk a teremtő Istenünkel, a mennyei Atyánkal.Óh teljes szent háromság! Ez a mi háromságos életünk az Istenben,csak így lehetünk teljesen teljesek mert egyedül semmik és por és hamuk vagyunk,de lelkünk az örök otthon várja,mert mindannyian a mennyei Atya gyermekei vagyunk!Isten képmásai.
    A sátán azért is gyülöl bennünket,az angyalok azért is irigykednek ránk szeretettel mert az Atya képmásai és a Fiú testvérei vagyunk!
    Mert mindannyian Krisztusban testvérek vagyunk akik felvesszük
    Krisztus Jézus Keresztjét a győzelmi zászlót.Mert kereszt és szenvedések álltal lesz teljes a dicsőségünk,Krisztus Jézusban..
    Amen.

    Válasz
  18. Piómikolaus8

    Igen,hogy a fény szeretet Fiaiként élhessünk,szüntelenül kérjük a Szentlélek Isten kiáradását,hogy megvilágosítson bennünket.

    Válasz
  19. wwww

    A biblia is azt tanitja hogy Ef 5 8-14 amit ki emelnék belőle a lényeg Kedves láz testvérem Éljetek úgy mint a fény fiai

    Válasz
  20. wwww

    Kedves Láz testvérem ön szerint az Úr Jézus mit mondott amikor a farizeusok házasság törő asszony vádolták-e a De Jézus azt mondta nekik hogy az vessen rá követ aki bűn nélküli.

    Válasz
  21. cúth zsolt

    Én azt mondtam felfüggesztem a ünnepek miatt de igaza volt az eszterke1.nek de a további hozzá szólásom végre be fejezem mert sajnos az a oldal jut már az eszemben mind ez a pl http://www.bumm.sk a felvidéki magyar világi honlapi hozzá szólások. Az Úr Jézus is azt mondta hogy egyek legyünk mind ő mert akkor ismernek fel minket az emberrek hogy tanitványaim vagytok ha szeretettel vagyok egymás iránt.És azt is mondta ahol ketten vagy hárman össze jönnek ott vagyok köztetek.Szerintem ezzel a hozzá szólások amik vannak szeget ütünk az ő Szent testében mert közöttünk is széthúzás van már nem vagyunk ugyan olyan keresztények mind az első században.

    Válasz
  22. Láz

    Metropolita: az üzenet 1.részében a Hozzászólásokban azt írtad: az egyház mára már elfogadta Vassula üzeneteit (is). Megadnád légy szíves a forrást hogy honnan van ez, mert nekem legjobb tudomásom szerint még mindig érvényben van a Hittani kongregáció figyelmeztetése az ő üzeneteihez.
    (forrás pl.: http://www.hagiosz.net/?q=book/export/html/730)
    Engem személy szerint a legjobban az aggaszt hogy Vassula tudtom szerint elvált és újra férjhez ment. Ehhez pedig csak annyi, hogy Mt 5,27-32…

    Válasz
  23. Láz

    Eleven: Nem azt mondtam, hogy a gonosztól vannak az üzenetek. Nemcsak Istentől és a Sátántól eredhetnek de embertől is (elvégre Isten értelmet és szabad akaratot adott nekünk). Pl. Vassula üzeneteiről a Hittani kongregáció így nyilatkozott „a hívek Vassula Ryden üzeneteit ne tekintsék isteni kinyilatkoztatásoknak, hanem csak az ő személyes elmélkedéseinek” (http://www.hagiosz.net/?q=book/export/html/730)
    De azt sem mondtam hogy az üzenetek nem Istentől vannak…
    Arra szerettem volna rávilágítani hogy ne ezek az üzenetek legyenek hitünk alapjai hanem a szeretet és hogy a magánkinyilatkoztatásoknál sokkal fontosabb a Szentírás. Élőször talán az „Útmutató a magánüzenetekhez” részt kellene elolvasni és MEGÉRTENI.
    Én is látom az idők jeleit (Mt 16,4 és Mt egész 24. fejezet), de úgy példaadó élettel sokkal több lelket téríthetünk meg mint ilyen üzenetek terjesztésével. Nem mindenkinek adatott meg ugyanis hogy medértse Isten országáank titkait (Lk 8,10).

    Válasz
  24. Piómikolaus8

    ÓH JÉZUSOM,KERESZTHALÁLODÉRT, SZENVEDÉSEIDÉRT,ÉS MINDEN SZENT MISÉBEN MIKET ELSZENVEDSZ, ÉS SZENT SEBEID ÉRDEMEI ÁLLTAL BOCSÁSS MEG NEKEM ÉS NEKÜNK, ÉS ADD MEG KÉRLEK
    MINDEZEN ÉRDEMEIDÉRT A SZÜKSÉGES KEGYELMEKET ÉS LELKI AJÁNDÉKOKAT:……………………….(kérés)……ha nincsen isteni terveiddel
    ellentétben,és fogadd érte hállából,hódolatomat,imádásomat,DICSŐSÉG NÉKED ÉS ÁLLDOTT LEGYEN ÉRTE SZENT NEVED MINDÖRÖKKÉ. ÁMEN.

    Válasz
  25. Piómikolaus8

    Engedd Jézusom teljesen elmerülni Isteni Irgalmasságodba!
    Dicsőítlek,s magasztallak ezért Téged Uram!
    Jőjjön le egész világra Szent Irgalmasságod Hatalma,különösen
    mi szegény bűnösökre!
    Mindezen Jótéteményeidért;Dicsőség,Imádás,Hálla legyen Te néked!
    Óh Örök Istenem,magasztalom szent nevedet mindenek előtt!
    Most és mindörökké! Ámen.

    Válasz
  26. Bobe

    Az Úr Jézus üzenete minden emberhez az elkövetkezendő eseményekről // 2.rész! !

    Válasz
  27. Noemi

    Az Úr Jézus üzenete minden emberhez az elkövetkezendő eseményekről // 2.rész! !

    Válasz
  28. Maria

    Az Úr Jézus üzenete minden emberhez az elkövetkezendő eseményekről // 2.rész! !

    Válasz
  29. Piómikolaus8

    A katolikus testvérek,akik rendszeresen olvasnak sok mindent és református testvérek is akik nemcsak a bibliát olvassák hanem tényleg veszik a fáradtságot és elmennek a református Istentiszteletekre és ,
    ha van Úrvacsora akkor tiszta lélekkel Úrvacsoráznak is.Szóval akik
    nem ragadnal le lelki élet alapfokain,hanem sokféle írást elolvasnak és tanulmányoznak összevetve nem ellenkezik-e a mai Isten-elvárásoknak azok biztosan nem mutogatnak szóval,szavakkal a másvallású testvéreikre,hogy nézd tévedésben élsz mert a biblia ezt meg azt írja.Igaz,hogy vannak hamis próféták és e miatt hamis tanítások,de megvizsgálván hamar kiderülhet melyik rossz,mert csak a jó tanítás képes igaz és jó gyümölcsöt teremni.Lelkek buzgóbakká vállnak és nem fanatikussá,lelki életük kivirágzik és növekednek szeretetben.Az a testvér aki a másikat csak hibáztatni tudja és fennhangon hangoztatni a biblia szavai szerint az igazságot az ószövetségbőlaz a testvér nem szeret igazán.Mert az igaz lelkű testvér szeretete elnéző,a bűnt nem rója fel embertársának mert az egyedül Istenre tartozik,szóval szelíd megértő és ALÁZATOS.És ami
    a legfontosabb az ó szövetség törvényeit az Úr Jézus életével és példájával újraírta azaz az Újszövetség törvényei sokkal fontosabbak
    és szem előtt tartandóak mert az ószövetség törvényeit az újszövetség törvényei úra írták azaz igazították a megváltott ember
    krisztusban életéhez.
    Tehát én is állandóan vizsgálgatom a kinyilatkoztatásokat különösen a magánjellegűeket és nem gondolom hogy amit fentebbiekben én megírtam az totálisan ellenkezne a klatolikus hit tanításaival.Bár másvallásúaknál igen ,.Sajnos.Annyi különbséggel hogy a magánkinyilatkoztatások egy része a Róma,a pápa álltal nincs hivatalosan elismerve.
    Hivatalos elismeréshez pedig kötelező hogy a kinyilatkoztatás után elteljen 50 év. És a tanítások lelki gyümölcsöket teremjenek.És nem állhatnak ellentétben a hitigazságokkal és az egyetemes katolikus hit
    tradícionális morális erkölcsi teológiájával!Katolikus teológia tudománya.

    Válasz
  30. eszterke1

    Kedves Metrosok!
    En is megválok az oldaltól,sok jót kaptam itt,de mostantól már nem az egység,hanem a széthúzás uralkodik,a kinek van igazam,és hamis tanok is bekerültek,konkoly.A megkülönböztetés elve alapján ezt az oldalt elhagyom.
    Üdv:Eszter

    Válasz
  31. Piómikolaus8

    Már megint elveszett egy beírásom,rövidebben írom:
    Fatimai üzenetekben kéri a Szűz anya :”Imádkozzatok,sokat,hozzatok ima álldozatot mert sok lélek nagy veszélyben van.”

    Különösen a papi lelkekért és szerzetesi lelkekért!

    Iszonyú belegondolni abba papi lelkek is vannak pokolban és ott átkozzák káromolják Istent azért mert pokolba „zavarta +” őket Isten:
    Ezek e lelkek pedig földi éltükben imádták Istent és miséztek,misét
    mondtak.
    Egypapi lélek azért mert gyóntató szobában egy szép hölgyel vétkezett és nem bánta meg e bűnét sohasem ,vagy nem gyónta meg.
    Imádkozzatok sokat,mert az ember hamar haragos természetű és nem érzik azt a bűnt bűnnek,pedig lelkük mélyén sejtik azt.
    Ez a sejtés és nem bánás az engedelmetlenség bűnéhez vezet.

    Lucifer sem engedelmeskedik Istennek sohasem Istennek.Pedig nagyon szép neve van:
    Lucifer nevének jelentése kb:A fény vivő a fény angyala.
    És lám ő lett a legnagyobb sötétség az engedelmetlenség bűne miatt,
    hogy elfordult sőt szembe mer szállni Istennel….

    Válasz
  32. Piómikolaus8

    Más vallású lelki testvéreknek nem helyes aszemléletük,miszerint ingyenes volt a megváltás lelki értelemben.Nem lehet ingyenes mert megvan írva:_Mondja Jézus:Bizony,mondom néktek,könnyebb a tevének átjutni a tű fokán (egy hegysoroson) ,mint egy gazdagnak bejutni a menyországba.”Tehát a megváltással még nem üdvözültünk autómatikusan.És nem jár rögtön érte a menyország ,azért keményen meg kell dolgozni,ki kell érdemelni azt.Hogy bejuthassunk oda.Mert hogy is juthatna oda olyan lélek aki nagyon jó volt a földön,nagyon jó ember,de utálja sőt gyűlöli Jézust és tanítását pusztán azért mert Jézus az Úr az Isten nem pedig más.(Irigység,és gőgös lelkűek.)Hogy lenne ingyenes a mi megváltásunk,mikor a Mennyei Atyának a legdrágább kincsét az egyszülöt Fiát Jézust kellet felálldoznia a keresztáldozaton és drága vérét ontania mi bűnösökért?

    Válasz
  33. Piómikolaus8

    Jutott eszembe:Jézus nem előre váltott meg bennünket,mivel a menyország az a mi földi dőnkön kívül van az öröklét dimmenziójában.
    Tehát csak így egyszerűen:Jézus a golgotán akkor az eredendő az áteredő bűneinktől váltott meg bennünket,nem a személyes bűneinktől.Hiszen -e miatt a megváltás miatt vártak a pokolnak tornácán az ószövetségi lelkek az igazak,a próféták a megváltás pillanatára,mert írva vagyon és valljuk a hiszekegyben is :-Meghala és eltemették,szálla alá poklokra és harmadnapon föltámadt halottaiból.
    Az igaz lelkeknek nem volt nyitva eddig a menny az eredendő bűn miatt.Jézus szenvedésévek és halálával a saját vérével fizette ki lelkünk bérét a sátánnak,hogy megmentsen minket a pokoltól és megnyissa nekünk a menny ajtaját.Tehát nem mondhatjuk azt hogy előre válltott meg bennünket mert az ószövetség népe kik előbb élltek itt -e földön Krisztus Urunk előtt,sajnos még nem voltak megválltva.

    Válasz
  34. Piómikolaus8

    Le fogok szokni a kommentezésről mert nem lehet hosszan írni ,és örökké figyelni kell a monitort mikor az egér megváltozik már védő lépést kell tenni külömben -e weboldalrendszere autómatikusan védelemből átvállt egy másik hasonló webhivatkozásra itt a metropolitán és minden beírásod elvész.Hölgyekkel meg férfi létemre itt nem leszek hajlandó vitatkozni.Azonban mindenkinek tisztelem
    saját egyéni véleményét.
    Natália nővér naplójából olvastam:Az Úr Jézu elvitte lélekben egy igen súlyosan halálos bűnös utolsó itéletére a Natália Nővért..Az itélet így zajlott:Jelen volt a szűz anya és a Lucifer is.Mondja Jézus:Utolsó pillanatban megbántad bűneidet ezért,megbocsáltok neked és Édesanyám elkisér a tisztító helyre melyet lekell töltened.-Mire Lucifer:
    -De hát ez a lélek még nállamnál gonoszabb tetteket vitt végbe életében ,és te képes vagy neki megbocsáltani!?Mire Jézus:-És te Lucifer te kértél -e egyátalán én tőllem valamikor is bocsánatot??
    Lucifer nagy haragjában és gőgjében így válaszolt:_-Én tőlled??!
    SOHA! És nagy haraggal dúlva fúlva rohan a lélek-zsákmány nélkül a pokolba..

    Válasz
  35. cajancker

    Testvérek!

    Gyerekek is kerülhetnek a tisztítótűzbe, de mivel még nem kifejlett a megkülönböztetésük a jó és rossz között, sokkal enyhébb a büntetésük mint a felnőtteknek.
    Mindenki a tettei szerint kap büntetést tisztítóhelyen és akár a pokolban is. Nem szép példa Pl az öngyilkosnál is mérlegelik beteg volt, mennyire-idő óta szenvedett, környezet…

    Válasz
  36. eszterke1

    Kedves Szandi!
    De,gyerek is mehet a tisztitótűzre,olvasd Maria Simma misztikus alatt itt a metron,de nyilván neki sokkal enyhébb.Ezt is itt olvashatod,

    Válasz
  37. eszterke1

    Kedves Piómikolaus8!
    Az utolsó előtti beszámolóddal nem egészen értek egyet.
    Aki már volt a túloldalon,nem egészen igy számol be!Bármennyi idő van dönteni,mert ott már nincs idő.
    Jézus nem küld a pokolra,te döntöd el a szabad akaratoddal,mivel még az utolsó pillanatban is megbánhatsz mindent.Persze a tisztitótűz biztos keserves lesz,de utána jön a menny:)
    Jézus mindenkit megváltott,előre ,ingyen.Nem az érdemeinktől függ ez,már a megváltás,az érdemeinktől eljövendő dicsőégünk függ,értsd,lelki kincsek stb. -Jézus mondta,na nem szó szerint,de ez a lényeg,

    Válasz
  38. Piómikolaus8

    Atya keze egyre nehezebb és egyre nehezebben tudom visszatartani a
    lesújtásra készülő kezet mondja a szűz Anya.A bűnök sokasága és a lelkek elfordulása Istentől,mert nem hisznek miatt.Ez hasonlatos ahhoz:A kertész nem győzi gyomlálgatni a palántás ágyat ahol pld:karfiol palántát vetett.Gondolta ideje elővenni a permeteskannát
    és meggyomírtózni a rengeteg palánta ágyást mialőtt a gaznövények elnyomnák az enyéimet a karfiolpalántákat.Megpermetezni= a utolsó figyelmeztetés,de ez kevés ezért utánna még folytatódik csapások+3napos sötétség stb.A gyomírtó hatására a gazok elszáradnak és a karfoil palánták megmenekülnek.Mivel megtisztultak így töveiket több napfény éri és szétültetésnél nem ég meg a perzselő naptól a száruk .
    Hasonlóképpen a tisztogatás után 3 napos sötétség után egy újáteremtett világ renbehozott természet vár reánk igéret szerint és csak a jók lesznek a földön.Egy új élet paradicsoma.Lám a földi életet,
    ternészetet mennyire szereti az Isten e testben lévő embert.Mennyire gondja van reája ,ha kell csodákat művel,rendbehoz,gyógyít.Ha kell büntet :háborúk,inségek,betegségek,járványok,csapások ahogy az megkívánja,hogy az övéi el ne vesszenek örökre.
    A földi élet a szeretet tanulásának zarándok élet útja.A menyországi élet edig a szeretet bírásának,és Isten dicsőitésének,örök látásának
    örök öröm boldogságos élete Istenben.

    Én úgy gondolom a dolgokat is mindig összetett bonyolult de mégis egyszerű rendszerükben kell szemlélni.És akkor megértjük miért nem késő soha Istenhez menni és nyomírtózás” miatt hogy a gonosz
    romba ne döntse a földi életet a szeretet művét,miért késő már,és miért nehéz már a lesujtásra készülő Isten keze:(_Lucifer miatt)

    Válasz
  39. Piómikolaus8

    Robert76:Jutott eszembe:Jézus sohasem mondhatja azt üzenetekben hogy késő irgalomért esedezni.Mert a halál utolsó lehelete,az az a pont amikor bezárul a földi élet és az érdemszerzés ideje.Kivételes esetben akikért nagyon sokat imádkoztak még az itélet előtt Jézus feltesz neki kérdést.Az illető válaszol és választ:Jézus vagy pokol között.Ha nem válaszol a vádlott Jézus kérdésére csak hallgat ,bekeményíti szivét,ezzel lezárja magát és a felkínált utolsó irgalmassági kegyelmet és akkor csak az marad:Jézus szomorúan mondja :Távozz tőllem!Mivel ott áll Lucifer is ,az megragadja és már viszi is a pokolra szegény lelket.De alapesetben az utolsó földi haláltusás lehelet és a pár másodperc amit még adnak ajándékba lehet dönteni Jézus mellé állok,bocsánatáért ,irgalmáért esedezem,vagy gőgösen,megkeményítem szívem és nem kell nekem
    Jézus és menyország.Bizony harmadik út nincs,sok lélek azt hiszi he elzárkózik Jézustól,de nem indul a pokol felé akkor maradhat valami semleges helyen.Olyían nincs mert kétségbeesve rémülve veszik észre,mikor elhangzik a távozz,hogy zuhanni kezdenek egyenesen a pokolra.Jézusnak mint itéllőnek joga van személyre szabott itéletre,joga van eldönteni irgalmasságának mélységét kinél meddig kénytelen várni reája szeretetből.De az itélet az szigorú .Alkudozni nem lehet.Csak a földön szerzett érdemek:ima,engesztelés,jócselekedetek,stb,számítanak be.Tehát van egy ketekézisi álláspont de van egy kinyilatkoztatások álltali bővítés,de lényeg nem változik a bíró itélete szigorú és suverén.Szűz anyának hataélmas az anyai befolyása,úgyhogy aki nem tiszteli és nem szereti az égi édesanyát is annak nehezebb a dolga.
    Szűz anyánk kinyilatkozásai szerint oly sok a bűn Mennyei Atya keze egyre nehezebb.

    Válasz
  40. Piómikolaus8

    Ariel:Jutott eszembe,amikor bűnbánat szentségét magamra vettem,hogy oly sok idő után újra gyóntam.A gyónás után mikor lezártam a jó Isten előtt egy nagyon hosszú 1 éves nemgyónási husvéttől husvétig szakaszt.Utánna nagy boldogság és hálla járta át szívem és lelkem.Hazafelé menet pedig úgy éreztem újra fiatal vagyok és hogy megfiatalodtam.(Lelki szépség is fiatalít?)Úgyhogy mikor már legközelebb mentem st.misére és álldoztam.Már nem éreztem oly nagy örömet,csak lelki békességet.Mindezeken levonva a tapasztalatot
    úgy döntöttem önmagam előtt,hogy sokkal nagyobb szentség nekem a bűnbánat szentsége mint az áldozás-Jézussal való egyesülés.Talán azért is mert a bűnbánat szentségéhez sokkal több előkészület,összeszedettség,bátorság,alázat,elszántság,kell mint a szent-áldozáshoz.A másik,hogyha van állandó lelkipásztorod akit ismersz,nem kell féllned,megbízol benne,és átélled azt hogy nemcsak Jézusnak gyónod,hanem egy papnak-embernek aki ugyan olyan mint te ,bár azt tanítják gyónási titok kötelezi a papot,de pap nevében Jézus szól hozzád.De én úgy érzem nemcsak Jézus de az a pap is mint földön éllő emberi személy is szól hozzám és tanácsot ad,bátorít,lelkesít,gyógyitja megsebbzett lelkem-szívem azzal amit mond és gyógyulok az álltal is hogy végighallgat amit mondok neki.Én úgy érzem Jézusnak és papnak gyónok és hozzászoktam ahhoz ezt nem kell szégyelnem.És így mint két tanú előtt teszem le Mennyei Atyánk lábaihot bűneimet.És álltalában a jól és lelkiismeretesen gyónók érzik is hogy lelkük megkönnyebült.Nembeszélve arról nagyanyáink mikor kislányok voltak még igen szokásban volt az őskeresztényeknél is falun kisközösségekben,hogy templomban nyilvánosan megvallották bűneiket és utánna penitencia teljesítése után kaptak csak feloldozást.
    Szigorúbb volt.Erre bizonyíték gyóntatószék nélküli szerény kis térdeplők és a közel állók bizony meghallhaták az előttük éppen gyónó halk gyónását is.Nagybőjt van tehát bűnbánat szentségének
    iszonyú ereje van az ördög ellen is.Tehát érdemes használlni és éllni vele.Legalább minimum havonta egyszer. :)

    Válasz
  41. Nick

    Amiket leírtál arról az jutott eszembe, hogy milyen szörnyű halál is a gőg, és ha nem tudunk bocsánatot kérni. A bűnbánatot kérni kell Istentől, de – minő ellentmondás – hatalmas boldogság jár vele.

    Eszembejutott az is, hogy micsoda ostobaság vágyni a gazdagságra. Nekem kijutott jólétből és szegénységből is, és bizony mondom nektek, az előbbiben boldogtalan voltam, és az utóbbiban boldog. Persze a nyomor, ha a családodat nem tudod ellátni más tészta, az nagy kereszt.

    Piómikolaus: te az IRGALMASSÁG TITKAIT boncolgatod itt, és ennél nincs nagyobb mélység, azt hiszem, köszönet érte neked :-)))

    Válasz
  42. Piómikolaus8

    Hasonlóképpen Istencsapások alatt azok az igazak akik életüket vesztik,katasztrófa és háborúk,ezek lelkei mint vértanúk vérük az égbe felkiállt,(égbe hatol vér áldozatuk Krisztusért)Bűneik ez életáldozat gyanánt megbocsáltatnak,elégtételt vesz ártatlan vértanú-lelkük és érte szenvedni nem kell hanem egyenesen a mennybe jutnak.Nos eszembe jutott a bocsánatot kérő bűnös lator a ki jézus mellet volt keresztre feszítve a golgotán;hogy Uram emlékezzél meg róllam mikoron országodba érkezel!Jézus_”Bizony mondom néked,még ma velem leszel a paradicsdomban!” Mit is jelent ez?Jézus nemcsak megbocsáltotta haneme eltörölte minden vétkét-e latornak és jóvátételt is beleértve sőt latornak is beszámítva életáldozatként mint utolsó pillanatban megtérő és bocsánatot kérőt egyenesen felvitta a paradicsomba és felöltöztette abba a mennyei ruhába ami a keresztre feszitetteknek jár jutalomként a menyben! Ugye milyen nagy a mi Istenünk,ki ismerhetetlenül irgalmas ,megbocsáltó,bűntetést elengedő,mert hatalma van ahhoz is hogy bűnei ellenére megbocsáltott neki,elengedte bűntetését ,megtisztította tökéletesen lelkét és egyenesen felvette a mennybe mert látta a latron ,hogy bírni fogja őt a mennyben urának,megváltójának,mint Istenének shűen fog neki szolgálni örökön.

    Válasz
  43. Piómikolaus8

    Eszembe jutott még Natália nővér lelki naplójából jézussal folytatott párbeszéde;Ha egy lélek tökéletességre törekszik,és ha sikerül egy nap vétek nélkül eltölteni hasznosan és imádságban a napját de a végén mégis egy apróság,figyelmetlenség,bocsánatos,bűn becsúszik nem jár érte csók,mondja Jézus.Egy másik nap bármily erős mégis vétkezett,mert a test (leki-morálisan)gyenge de nagyon tud szeretni ez lélek,bocsánatot kér érte nyomban,fáj neki a vétek,de tudja mondani:szeretlek Jézusom nagyon,akkor szeretetből ezért egy csók jár érte mondja Jézus.Mit is jelent ez?Azt jelenti,hogy bocsánatot kértünk,szeretjük a mi megváltónkat megbántuk és MEGGYÓNTUK
    bűneinket,akkor mivel Jézus vérével van lemosva,ezért halálunk után mikor mennyben leszünk akkor ezek a megbánt,megbocsáltott bűnök
    helyei lelkünkön szóval kimondhatatlan gyémánt-brilliánsként fognak
    ragyogni,tündökölni.És akkor megint igaz az a teológiai állítás és idézet:”Igazán nem a bűnök ellen kell harcolni,hanem a hazugság fejedelmei ellen.” Akik testi szükségleteinknél megfogva szeretnének
    elcsábítva magukhoz állítani,magukhoz láncolva,szeretnének a pokolra rántani bennünket.Mert szerintem például egy eszem -iszom dínom-dánom ünnepség nem mindegy hogy annak tiszteletére van rendezve,hogy megünneplik egy összeharácsolt bucsás jövedelmű sötét üzlet jubileumát mely sokak nyomorúságára szolgált lelkük életük derékbatörése árán,vagy egy ilyen ünnepség egy tékozló fiúnak az evengéliumi példánál maradva aki visszatért atyai házba bocsánatot kért,és atyja örömében nagy vígasságott csapott,hogy elveszett fia visszatalált hozzá és halottnak vélt fia újból új életet mer kezdeni az házánál az ő szent,és Úr igaz törvényei szerint.

    Válasz
  44. Piómikolaus8

    Élete feláldozása árán is tudott szeretni hogy embereket és lelkeket mentsen.(Hősi szeretet)
    Hasonlóképpen Istencsapások alatt azok az igazak akik életüket vesztik,katasztrófa és háborúk,ezek lelkei mint vértanúk vérük az égbe felkiállt,(égbe hatol vér áldozatuk Krisztusért)Bűneik ez életáldozat gyanánt megbocsáltatnak,elégtételt vesz ártatlan vértanú-lelkük és érte szenvedni nem kell hanem egyenesen a mennybe jutnak.Nos eszembe jutott a bocsánatot kérő bűnös lator a ki jézus mellet volt keresztre feszítve a golgotán;hogy Uram emlékezzél meg róllam mikoron országodba érkezel!Jézus_”Bizony mondom néked,még ma velem leszel a paradicsdomban!” Mit is jelent ez?Jézus nemcsak megbocsáltotta haneme eltörölte minden vétkét-e latornak és jóvátételt is beleértve sőt latornak is beszámítva életáldozatként mint utolsó pillanatban megtérő és bocsánatot kérőt egyenesen felvitta a paradicsomba és felöltöztette abba a mennyei ruhába ami a keresztre feszitetteknek jár jutalomként a menyben! Ugye milyen nagy a mi Istenünk,ki ismerhetetlenül irgalmas ,megbocsáltó,bűntetést elengedő,mert hatalma van ahhoz is hogy bűnei ellenére megbocsáltott neki,elengedte bűntetését ,megtisztította tökéletesen lelkét és egyenesen felvette a mennybe mert látta a latron ,hogy bírni fogja őt a mennyben urának,megváltójának,mint Istenének shűen fog neki szolgálni örökön.

    Válasz
  45. Piómikolaus8

    Az jutott eszembe amit itt is irtak,hogy egy lélek nagyon tudott szeretni,és volt neki gyarlósága szerette a földi életet nagyon,de
    ha feleszmélt hogy jajj most megint bűnt követtem el,megbántottam az urat,alázatosan bocsánatot kért,megbánta és naponta elmondte;de Jézusom nagyon szeretlek téged,kérlek bocsásd meg bűneim.
    Egy ilyen fenti embertipusba tartozó gyarló emberke a sok közül,egyik
    éppen afrikában kis törzsi közösségben élt Simma asszony elmeséllése alapján,szóval megáradt a folyó,szomszéd sátorházat alkapta,sodorta szomszédok jajkiáltására ez a fiatalember szülei akarata ellenére utánna vetette magát hogy a szomszédját kimentse a
    az áradt iszapos haragos folyóból.Aki szintén mentés célja helyett odaveszett.De mivel életét feláldozva akarta megmenteni,bár lelki élete alig volt,egyenesen a mennybe jutott.Mert élete feláldozása árán is tudott szeretni.

    Válasz
  46. robert76

    Sziasztok! Nekem csak egy problémám van ezekkel az üzenetekkel. Az első részben Jézus kinyilvánítja, hogy már késő imádkozni is, mert az Örök Atya kezét már nem lehet visszafogni. Itt pedig, hogy a bűnök még mindig bocsánatot nyernek. Vagy én értek félre valamit nagyon vagy nem ugyanaz a szellemi személy, akivel a közvetítő szemben áll. Mindenesetre köszönöm, hogy ezeket az írásokat közzé teszitek.
    Üdv:
    robert

    Válasz
  47. cúth zsolt

    Én nem azért függesztetem fel nem érdekel engem sőt nyakunkon van a mi első igaz ünnepünk a húsvét és azért mert kell egy kis idő hogy át gondoljam és elmélkedjek a keresztútról mert nagyböjt van és kérhetem ezt a kegyelmi ajándékát az új üzenetre is mert nem vitatkozni akarok a kedves testvéreimmel mind tavaly a fényláncáll kapcsolatban hanem épülni szeretnénk a keresztény katolikus hiteben is mert Jézus is azt tanitja hogy szeressük egymást ahogy ő szeret minket.

    Válasz
  48. Láz

    Még eszembe jutott: Simma asszony írt olyanról is hogy ketten betegen feküdtek egy kórházban, és az egyik kérte Jézust hogy szenvedhesse el amit a tisztítótűzben kellene neki. A másik ezt nem akarta. Aztán az a másik a tisztítótűzben bánkódott hogy milyen ostoba volt…
    A következő dolog, hogy svéd szent Brigittának az Úr azt ígérte, hogy aki 12éven át naponta elimádkozik 7 Miatyánkot és 7 Üdvözlégyet az Ő szent Vérének tiszteletére azt kegyelmekkel azt halmozza el. Az ígéretek közt volt az is hogy aki ezt az ájtatosságot elvégzi nem jut tisztítótűzbe. Ezt a kinyilatkoztatást X. Ince pápa igaznak találta.
    Szent Pió atya rózsafüzéréhez is kapcsolódik valami hasonló ígéret, de már nem emlékszem pontosan…
    Szóval igenis lehetséges egyenesen a mennybe jutni… :)

    Válasz
  49. Piómikolaus8

    Asszem én is felfüggesztem,mert nem lehet ide hosszan kommentezni,
    ugyanis 12 sor utánni vagy bizonyos időintervalum eltelte után magától valami titkos erő egyik szomszédos weblinjkjére átvállt itt a metropolitan.hun és elvész minden beírás,nem úgy mint az íwiwen,ott vissza lehet csinálni és meg lehet menteni a beírást itt nem.
    Aztán fontosabb az ima az többet ér minden észérvelésnél és kommentezésnél.
    Aki pedig a rövid kommenteket kedveli (rendszeradminisztrator)
    mert lassabban olvas,.

    Válasz
  50. Láz

    Nem minden lélek kerül a tisztítótűzbe. Bár nagyon kevesen vannak akik egyenesen a mennybe jutnak, de vannak.
    Pl. szent Fausztina nővérnek, miután teljesen lemondott szabad akaratáról és mindent Jézus akaratának vetett alá Jézus azt mondta hogy felette nem fog ítélkezni…
    Más helyen Jézus arra figyelmeztet, hogy a szeretet a legfontosabb ami a mennybe visz – a szeretet ngyon sok vétket elfed..

    Válasz
  51. cúth zsolt

    Én egyelőre fel függesztem a húsvéti ünnepek véget mert lassan a ő győzelmét fogjuk megünnepelni két hét múlva vasárnap mindenkinek áldott nagyböjtöt és húsvéti ünnepeket kivánok

    Válasz
  52. Piómikolaus8

    A katekézis tanítása szerint minden lélek átesik még a szentek is a tisztítási folyamaton.Csak az nem mindegy,pld,hogy szent életű lélek mondjuk meghal kegyelem állapotában,de mégis van 1 bocsánatos bűne,szenved érte kb 1 percet,egy más lélek rendes bűnökért szenved órákat,napokat,esetleg a nagyon súlyos bűnös szenved éveken keresztül a tisztító helyen.És ez nem mindegy ki mennyi ideig.
    Mária Simma asszony elmondása szerint egyszer egy lélekért szenvedet a földön földi időben számolva 3 órán át.Mire letelt a 3 óra
    Mária Simma asszony annyira legyengülve,kimerülve érezte magát hogy úgy érezte nem 3 órát hanem mintha több napon át szenvedett volna.Aztán jött a lélek megköszönte neki hogy szenvedett érte,hogy kiszabadult a szenvedés helyéről és 10 évi tisztítótűztől mentette meg őt.

    Válasz
  53. cúth zsolt

    Én több időt töltök a bibliávál mert ha olyan dolog van csak abból tudok idézni olvasok többször most is azt olvastam el aztán jöttem a internetre én csak katolikus egyházál foglalkozok de elolvasok más dolgokat is de ezt a üzenetet is.

    Válasz
  54. Láz

    Még a kérdésekhez előbb elfelejtettem a legfontosabbat:
    6. Nincs bennetek egy csepp kétely sem az üzeneteket illetően? Mindanyijan biztosan tujátok hogy megkaptátok a lelkek megkülönböztetésének kegyelmét?

    Válasz
  55. Láz

    Szandi93 – ha már az egyház által még el nem fogadott jelenéseket olvasod ajánlom Maria Simma írasait akinek állandó kapcsolata volt a tisztóhelyen szenvedő lelkekkel. Az egyik fejezetben arról ír, hogy egy négy-öt éves kislány (nem emléxem pontosan a korára) is a tisztítótőzbe került, mert testvérével együtt játékbabát kaptak karácsonyra, de ő az sajátját eltörte és kicsrélte a testvéréével, bár tudta hogy ezzel fájdalmat okoz neki…

    Válasz
  56. Láz

    Pár kérdés:
    1. Mi a különbség az ilyen üzenetek alapján történő Jézus második eljövetelének várása között és pl. az ádventisták Jézus várása között?

    2. Ha nem volnának az utóbbi időben elszaporodva az ehhez hasonló próféciák nem térnétek meg, nem imádkoznátok, nem hirdetnétek az evangéliumot, nem állnátok készen létben hogy bármely pillanatban Isten előtt megjelenhettek?

    3. Ha pl. Máté evangéliumának 24. fejezetét olvasssátok miért nem reagáltok ilyen hévvel hogy imédkozzunk, meg hirdessük? Ugye olvastátok azt is…

    4. Akik itt olvassátok ezeket az üzeneteket (meg az utolsoidok.com, meg sok más üzenetet az idők végével kapcsolatban) – ki az közületek aki legalább ennyi időt tölt a Szentírás olvasásával is?

    5. Mennyire egyenértékűek ezek az üzenetek Isten Szavával (a Szentírással) és a katolikus egyház tradícióival és hirdetésével? Vajon ezekben az üzenetekben is ugyanúgy kell hinnünk? (vagy netán jobban?)

    Válasz
  57. 93szandi

    Nem hinném, hogy Isten egy hatéves gyereket a tisztítóhelyre küldené…! Még éretlen a gyerek, nem lehet a szemére vetni, hogy bűnös vagy, de olyannyira h a tisztítóhelybe kell menned… ugyanmár ez nevetséges! Isten nem olyan könyörtelen, egy gyereket nem fog egy olyan borzalmas, s nyomasztó helyre küldeni. Ennyi erővel egy három éves gyerek is kerülhetne oda, hisz az is elkövetett már bünőket nem?
    Mellesleg szép cikk, és igen, lehet h nem meri válallni, magát, vagy maga Jézus mondta neki, hogy ne fedd fel magad.
    Ui: egy bizonyos kor után nézi Isten a bűnök súlyosságát: sztem olyan tinédzser korban, egy gyereket mondta, h nem küldene ő rossz hekyre, hisz éretlen, kell még tanuulni, s ha már tanulás nélkül sem okosabb, nahh akkor van a baj…

    Válasz
  58. cajancker

    Testvérek
    Elnézést, ha már olvasták a cikkem!!! Az előző részhez lenne pár hozzászólásom, lehet itt többen olvassák még. Szívesen veszem a hozzászólásokat.
    Pár mondatot idézek a szövegből és hozzá a gondolataim.
    1 …A világon mindenki, aki hét évnél idősebb, látni fogja bűneit, hogy mélyen megbánhassa azokat és hogy megtérhessen még az Ìtélet előtti utolsó napon…
    A 6éves gyerek is követhet el bűnt, kerülhet a tisztítóhelyre. Nem lenne igazságos ha őket (7év alatt)nem érné a figyelmeztetés, egy nagy Istenélmény. Eddig azt olvastam, a nagy Figyelmeztetés minden embert érint.
    2 …Ezért ha egy ember önként választja a sátánt és a pokol lángjait, onnan már nincs visszaút, úgy kell lennie, saját akarata szerint. Az Örök Atya ezt már nem tudja megakadályozni….
    Örök Atya mindent meg tud változtatni!!! Pál Apostol esetében is hasonló történt a damaszkuszi úton. Nagy Figyelmeztetéssel is meg szeretné változtatni az embereket, de meghagyja a szabad akaratot.
    Akár ha szeretteink közbenjárnak érettünk, ember elkerülheti a legrosszabbat.
    3 Arany-ezüst fizetőeszközről is szól a cikk – ezeknek nem sok köze van a lelki életünkhöz.
    4 Nem írja oda nevét a szerző, érthető, hogy félhet, bár legtöbben kik nagy hatású üzenetet kaptak kiállnak a nyilvánosság elé folyamatosan, és vállalják a megpróbáltatásokat. Ha nem is áll ki, legalább egy Papra vagy lelki vezetőre hivatkozna vagy kérne legalább előzetes kontrollt.

    Válasz
  59. eszterke1

    Már alig vártam ezt a részt!Mindjárt neki is állok elolvasni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Válasz
  60. Piómikolaus8

    Csak így tovább mindenkinek! És a szentmise felajánlásánál ezeket
    az imaszándékokat is tegyétek a pap kezeihez a planétára melyet
    örangyalaink visznek oda ha nem feledkezünk meg a szenmisén a
    részvételünkkor a felajánlási részkor a hívek könyörgése után azt imáinkban is megtenni.

    Apropó:Az Úr jézus üzenete minden emberhez,az elkövetkezendő eseményekhez kapcsolódóan,ehhez jól passzol az Isteni irgalmassághoz szerzett új ének mely megnézhető képkottában és pdf-ben itt a Piómikolaus8 felhasználló álltal feltöltött fájloknál.
    Szerintem megállja a helyét,nem nehéz,és szép ima-ének.

    Köszönöm,hogy olvastátok soraim:.Jézusért,mindenkiért!S talán Jézustól, mert ez is az Ő ajándéka.

    Válasz
  61. Ariel

    Zsolt :-)))))) Amúgy igaz, a Gyuriért is kell imádkoznunk, mert nagyon fontos az, amit ő csinál.

    Válasz
  62. cúth zsolt

    Buzditom a metropolitát igy tovább mert ez a önök küldetése.De várom a harmadik részét is de remélem meg lesz.Majd a Gyuri testvérünk elintézi és imádkozzunk a ő küldetésért is mert jó csávó srác aki a http://www.utolsoidok.com oldalt munkálkodik és támogatni kell őt is szerintem.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.