Register
A password will be e-mailed to you.

Az Úr Jézus legfrissebb üzenete
Mária Julianna által

2011. ápr. 22. Nagycsütörtök éjjel Szentségimádáson Jézus:

"Az idő rövid. Most jön a nagy figyelmeztetés. Mindenki meglátja lelke állapotát, és nagy lesz a zűrzavar. Sokan keresnek majd papot, aki meggyóntatja őket, és kiszolgáltatja a szentségeket nekik. Akik életszentségben élnek, mint te is, azok nagyon boldogok lesznek. Ott folytatják tevékenységüket, ahol abba hagyták a tevékeny szeretetet. Mi ketten örökre egyek vagyunk. Ezt soha ne felejtsd el! Átadtad Nekem az életedet, és Én elfogadtam. Én élek, és Én cselekszem általad. Imádj Engem a legméltóságosabb Oltáriszentségben! Itt vagyok a szívedben, és itt vagyok melletted a tabernákulumban. Kedves Előttem minden szavad. Én gyújtottam lángra lelkedet, és ezt minden szentáldozáskor megújítom, hogy imádj Engem, szeress Engem, és lángolj értem! Mert csak így van értéke Előttem minden áldozatodnak. Szenvedéseidet és áldozataidat ajánld fel Nekem az Én kínszenvedéseimmel, értetek kiontott drága Szent Véremmel, és kereszthalálommal egyesítve égi Édesanyád hétfájdalmas Szeplőtelen Szíve és könnyei által. Rengeteg lélek lesz a jutalma. Az Én békémet adom neked, és az Én szeretetemet adom a szívedbe, hogy közvetítsd mindazok felé, akikkel találkozol. Én vagyok tisztaságos kicsi szíved Őrzője és boldog Királya. Megáldalak téged az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében."
.
Mária Julianna életrajza

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

13 hozzászólás

  1. Piómikolaus8

    Amiként időszámításunk előtt már várták az Ősatyák az Üdvözítő eljövetelét Betlehemben,ugyanúgy várják már szerintem az Istennek szentelt lelkek a Szentlélek eljövetelét a nagy figyelmeztetést.
    Remélve a lelkek megtérését és a világ jobb útra tértét.

    A nagy figyelmeztetéssel az emberiség csak nyerhet,ha nem keményíti meg szivét a megtérésre.

    Válasz
  2. Piómikolaus8

    Szerintem kevesen tudják,hogy a nagy figyelmeztetés a megtérésre
    és a nagy büntetés a 3 napos sötétséggel, nem ugyanaz!

    Mert a nagy figyelmeztetéskor a Szentlélek -Isten álltal látni fogjuk
    lelkünk állapotát és az elkövetett bűneinket Jézus szemével.Nagy
    bűnösök ezt nem tudják majd bírni és elviselni és belehalhatnak ebbe.

    A nagy büntetés a 3 napos sötétséggel,amikor be kell zárkózni és a szentelt gyertya ég csak.Vizek és élelem mérgezettek lesznek.Démonok fognak testben az utcákon örjöngeni és ölni.Gonoszok mikor megtekintik Jézus vérző sebes fájdalmas Isteni szívét,lesújt rájuk Isten haragja a büntetés ,sokan belehalnak és pokolra hullanak gonoszságuk miatt.

    Hogy mikor jönnek ezek ez titok,Isten a tudója :ez lehet ma holnap vagy holnapután,ebben az évben vagy jövőre vagy valamelyik évben vagy valemelyik évtizedben.Sőt 100 év mulva is elhúzódhat a nagy büntetés ideje.Nem tudhatjuk sem az órát sem az időt.Engesztelések
    mivel gyengítik a gonosz hatalmát a figyelmeztetés és a végső nagy harag napja odébb tolódik.Istennek hálla.De ezek benne vannak a jelenések könyvében megjövendölve úgyhogy az üdvtörténeti rend szerint előbb vagy utóbb úgyis be fognak következni.Csak az nem mindegy mikor és milyen súlyú büntetéssel szakad ránk.Ezért fontos az engesztelés.Már János apostol idejében is tudtak rólla akik ezeket olvasták.Isten terve kifürkészhetetlen és ne botránkozzunk meg rajta.
    DE LEGYÜNK MINDIG KÉSZEN!

    Válasz
  3. Cúth Zsolt

    Kedves eszterke1 mi történt veled-e amilyen vidáman és örömeket irtál de most nem értelek téged.

    Válasz
  4. Ariel

    eszterkém, milyen fenyegetőzésről beszélsz? A Nagy Figyelmeztetésről úgy tudjuk, hogy az szembesülés a bűneinkkel. Amire nagyon nagy szükségünk van, de nekünk, akik rendszeresen gyónunk és élünk a szentségekkel, nincs mitől szoronganunk.

    Ha pedig valaki régen nem nézett szembe a bűneivel és nem kért bocsánatot az Úrtól, akkor itt az ideje, és nagyon jó, ha ilyen üzenetek sürgetik és aggasztják :-)

    És… akkor Jézsu evangéliumi szavait is fenyegetőzésnek veszed, vagy azokat már megszoktad..? Hm? :-))) puszillak, gyere a fórumra, hiányzol

    Válasz
  5. lko

    Szerintem már rég itt vannak a nagy figyelmeztetések csak ennyi hogy és olvasom ezeket a üzeneteket is a http://www.utolsoidok.com.ban is csak a véleményem ennyi és érdemes rajta elgondolkodni és a biblia is megmondta az evangéliumban én nem merek ellenkezni Istennel.

    Válasz
  6. Ariel

    Szia eszterke, örülök, hogy látlak :-))
    Ami igaz, az igaz, Jézus már 2000 évvel ezelőtt is azt mondta, hogy az idő rövid, és nem múlik el AZ A nemzedék, míg minden próféciája be nem teljesedik. És ezek a szavak bekerültek az evangéliumba… Jobb, ha mindig készen állunk :-)

    Válasz
  7. eszterke1

    Nem hiszek ebben az üzenetben.Istennek az idő sosem rövid,mert ő teremtette az időt is.

    Válasz
  8. Marika

    Kedves Piómikolaus8!
    Csodálatos ez a könyörgés, mély hitéről tesz bizonyságot!Mindig örömmel tölt el,ha ilyen megnyilatkozásról olvasok.Ha minden ember így szeretné az Úr Jézust, törvényei szerint élne,már itt a földön Mennyország lenne.Sokan nem hisznek az ördög létezésében, ezért mennek a „széles úton”, egyenesen az örök kárhozat felé.
    Imádkozzunk ezekért a szegény lelkekért, hogy megszűnjön lelki vakságuk.Amen.

    Válasz
  9. Piómikolaus8

    Uram Jézusom,a megátalkodott kemény lelkekért könyörgöm most
    hozzád,légy irgalmas hozzájuk is!Küld el előtte azt a megvilágosító
    kegyelmi ajándékot számukra is,mely felismerteti velük lelkük keménységét és a tényt,hogy bár hozzávannak szokva a földi örömökhöz a boldogsághoz, jóléthez;a pokolban nincsen jólét,nincsen
    gyönyör,
    boldogság,
    nincsen öröm,de a menyországban az öröm és boldogság folytatódik egy másik szinten’.Add meg nekik hogy a jobbikat választhassák és ne hidjenek a hazugság atyjának aki igyekszik mindenkit félrevezetni,becsapni.Add meg nekik a jó választás kegyelmét,mert nagy a tét.Hiszen a gonosznak a pokolban nincsen semmije csak a szenvedést és káromlások özönét adja a megkaparintott szerencsétlen lelkeknek.De te nállad Uram ott van minden,a bőséges kegyelmeid és álldásaid,Isteni gazdagságod teljes tárháza.
    Add meg Uram Jézusom,hogy téged válasszanak,hiszen a földön is boldogságra teremtettél minket!ilágosísd meg Uram a szenlelked teljes erejéből őket,hogy megjobbítsák életüket és téged válasszanak
    Uram!Hogy rájőjjenek arra,hogy ezálltal a földön a menyország földi mása lehet itt -e földön!Mert a belédvetett hitünk a keresztény öröm és szabadság.A lélek szabadsága és élete tebenned Jézusom.Jézusom csak tebenned bízom!Én Uram,megmentőm,és szabadító Istenem!Uram,Jézusom!Legyen meg a Te szent akaratod!

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.