Register
A password will be e-mailed to you.

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

17 hozzászólás

  1. Piómikolaus8

    Csakhogy!
    A tudós és a tudományok is addig és akkor gyümölcsözőek,amíg az embert szolgálják,támogatják,és az ember életét tartja legértékesebbnek mindenek előtt!!

    Mert nem szabad arról megfeledkezni, hogy az tudományoknak
    a tudósoknak is két éle van mint a kardnak, mellyel életet lehet ölni,
    de életet lehet vele védeni is!

    AZ ISTEN A TEREMTÉSKOR CSAK AZ ÉLETRE MONDOTT IGENT.

    Válasz
  2. Piómikolaus8

    Gondoljunk helytelen felfogásra,például fogorvosnál,aki még megmentené a lyukas fogat töméssel de az pénzbe kerül,húzás ingyenes.Így aztán minnél többet kihúzasson a páciens,hogy minnél előbb jöjjön fogsort rendelni.Aztán mikor kész a fogsor,panasz hogy nem érzi igazinak az étkezést rágást,nem olyan élvezetes és öröm mint régen a saját foggal,mert a fog és a fogágy között nincs összekötő érző idegkapcsolat.
    Vagy nem kívánt terhességnél,a magzatnak van fejlett emberi formája
    kezei lábai feje,fenáll a veszély ha ezt elkapartatja lehet hogy szinte több gyereke későbbiekben nem is lehet,mert kaparással megsérül a méhnek a fala.És lám mégsem beszélheti le az orvos,mert szégyelni való.Pedig lehetne bátorítani jó lehet az a gyerek ha több meg e miatt később ugyse lehet ha ezt elveteti.És végén mégis úgy döntenek,hogy haljon meg a magzat,vagyis kaparás,abortizáció.
    Pedig egy gyerek is jól jöhet.Ha eggyel többnek kell is enni adni.Hiszen Isten álltal lett,Istennek ajándéka.Ha nem is vártuk,miért kell emberek elvárásaira hallgatni,mikoron a saját gyermek és Isten elvárása sokszor előbbre való mint a rokoni kör elvárásai?
    Ha nem is látjuk a magzatot,mert a méhben van és nem látható szabad szemmel az az apró emberpalánta,miért öljük meg szemrebbenés nélkül?Miért csinállunk belőlle bűneink álltali vértanú-aprószentet akiért Istennek ajánló imát kell rebegni??

    Válasz
  3. Piómikolaus8

    E videó-clipp álltal értesülhetnek arról,hogy miként valloták meg hitüket
    és Isten létezését az igazán nagy tudósok akik nagy felfedezéseket
    tettek le az emberi civilizáció asztalára.Akik alázatosan,szerényen,
    élltek,dolgoztak kitartóan,kuttattak a nagy titkok után melyek Isten teremtői művének,ha szabad úgy fogalmazni:tükörképei,képletei,vázlatai.
    Nagyok voltak abban az értelemben,hogy felfedezték a dolgok mögötti csodállatos összefüggéseket.Fölfedezték ,hogy ezek a tudományos ‘
    „dolgok” egymásra épülnek,és végén a tudomány ágak is szintén,
    egymásra épülve egybefonódnak,a szimmetria,a harmónia,az összhang,az arányosság,szóval ami szinte (Isteni) vagyis a teremtő Istenre mutat.Istenről tesz tanúvallomást mert az Ő műve.
    Talán azok a tudósok mondhatják,hogy nincs Isten,hogy a tudomány és Isten nem összeegyeztethető akik nem jutottak el tudásukkal nagy mélységekbe,és nem ismertek meg minden összefüggést.Nem csodálkozhattak Isten nagy titkaira zseniális titokzatos összefügéseire.
    Ma sajnos vannak oly kutatók és tudósok akik az ördögnek,dolgoznak.
    Akiket a haszon,és a gyors hatásos eredmények érdekelnek.Akik úgy kutatnak,hogy nem érdekli őket az ember mint humán lény,az Isten,és
    a vallás,és ezekre épülő humán értékek csak a haszon.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.