Register
A password will be e-mailed to you.

Részlet Szent Fausztina Naplójából:

1721.
A Szentáldozás után, amikor Jézust szívembe fogadtam, azt mondtam Neki: "Szerelmem! Uralkodj szívem legrejtettebb zugában, ahonnan legtitkosabb gondolataim fakadnak, ahová csak Neked van bejárásod, Uram. Ebbe a legmélyebb szentélybe nem hatolhatnak be az emberek gondolatai. Magad lakj ott benn, s minden Tőled eredjen, amit a külvilágban cselekszem. Forrón óhajtom, s lelkem egész erejével törekszem arra, hogy ebben a szentélyben otthon érezd magad, Uram."

E szavakat hallottam: "Ha kezeimet nem kötnéd meg, sok büntetést küldenék a földre. Leányom, tekinteted lefegyverzi haragomat. Bár ajkaid hallgatnak, mégis oly erősen kiáltasz hozzám, hogy megrendül az egész menny. Nem tudok elmenekülni kérésed elől, mert nem valahol távol üldözöl kéréseddel, hanem saját szívedben."

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

26 hozzászólás

  1. Cúth Zsolt

    Tegnap megnéztem a filmet jó és szép volt a duna tévén délután 15.35.lehet beszerzem

    Válasz
  2. Marika

    Imádott Jézusom!Uralkodj egyedül az én szívemben is úgy, miként Szent Fausztina szívében uralkodtál!Amen.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.