Register
A password will be e-mailed to you.

Európában egy újabb látnoknő teszi közé az Isteni Üzeneteket, melyeket 2010 november és 2011 február között kapott Urunktól, Jézus Krisztustól

►Útmutató a "lelki beszélgetések", lelki naplók, magánüzenetek és följegyzések olvasásához.

Az üzenetek a Nagy figyelmeztetésre vonatkoznak, arra az eseményre, amely világszerte megtéréshez fog vezetni

2011 Márc. 1 – Európában egy újabb látnoknő állítja, hogy 2010 Novemberétől Isteni üzeneteket kap, úgy a Szűzanyától, mint szeretett Fiától Jézus Krisztustól. Ezek az üzenetek megtalálhatók angolul, az eredeti Weboldalon: www.thewarningsecondcoming.com

Az üzenetek próféciákat és keresztény tanításokat tartalmaznak, hogy Jézus második eljövetelére felkészítsék az emberiséget. Ezek az üzenetek a Nagy Figyelmeztetésre vonatkoznak, Isten nagy Irgalmasságára, amely a látnoknő szerint nemsokára beteljesedik, de a pontos dátum nem ismert előtte. A világon mindenki, aki hét évnél idősebb, látni fogja bűneit, hogy mélyen megbánhassa azokat és hogy megtérhessen még az Ìtélet előtti utolsó napon.

A látnoknő szerint nagyon fontos, hogy a Nagy Figyelmeztetésre az emberiség jól felkészüljön, mert az esemény olyan sokkoló lesz, hogy ezt a sokkot egyesek nem tudják majd elviselni, ezért halálos bűneikben meghalhatnak.

A fiatal látnoknő feleség és édesanya, ezért nem szeretne a nyilvánosság elé kerülni, hogy óvja a családját. Azt állítja, hogy Urunk az egész világ számára ajándéknak szánta az üzeneteket, és hogy ezeket interneten kell közé tenni. Néhányan segítettek ebben neki. A hölgy katolikus hitben él, rendszeresen vesz részt Szentmisén, de állítása szerint, hite nem volt elég erős. Azonban az üzenetek által hite különlegesen megerősödött. Nyomatékosan állítja, hogy sem a Mária jelenésekről, sem a Szentírás tanításairól nem volt elegendő ismerete, hiszen nagyon gyengének minősíti régi lelki életét. Amikor Urunk megmondta a könyv címét, (amelyet közé kell tegyen) : „A Nagy Figyelmeztetés”, azt hitte, hogy a könyv Urunk második eljöveteléről fog szólni. A Garabandáli üzenetek által szerzett csak tudomást arról, hogy a Nagy Figyelmeztetés megelőzi Urunk eljövetelét.

Hónapok eltelte után talált végre lelkivezetőt, akinek segítségével az üzeneteket egybevetik a katolikus hit tanításával és úgy kerülnek továbbításra.

Hogyan kapja a látnoknő az üzeneteket?

Az üzeneteket belső hang által kapja, de többször volt része, általában imádkozás közben, a Szűzanya és az Ùr Jézus jelenéseiben. Több Szent arcképét is láthatta, olyanokét, akiket azelőtt nem ismert pl: Szent Fausztináét, Szent Àgostonét, Szent Benedekét, Avilai Szent Terézét és II János Pál Pápáét, akit a Szűzanya a „Szent” szóval illetett.

Az üzenetekben található egyes előrejelzések alapján az arab világ felkelésére, az antikrisztusra /aki nemsokára kinyilatkoztatja magát/, és a három vezető beosztásban levő politikusra vonatkoznak, akiket rövidesen meg fognak ölni. Ugyanakkor a látnoknőnek felfedték a politikai összeomlás részleteit is, és a Vatikánnal kapcsolatos szakadásokat is.

Még nincs minden üzenet közé téve, ezekre még a későbbiek folyamán kerül sor. A közé tett üzenetek megerősítik a katolikus tanítást, növelik a hitet és azért adattak, hogy az emberiséget újra evangélizálják, hogy felkészülhessünk, Jézus második eljövetelére és hogy az Utolsó Itéletkor megmenekülhessünk.

A látnoknő aláveti magát a pápai hivatal döntésének az üzenetek valóságát illetően. "Abban az esetben, ha próféciáról van szó, a pápa az egyedüli bíró". (X Leo Pápa, 1513)

Jelenleg a látnoknő lelki vezetésben részesül, tehát az Egyház vezetése alatt áll. Ő arra ösztönzi a világ keresztényeit, hogy sokat imádkozzanak azokért a lelkekért, akik a Nagy Figyelmeztetést nem fogják túlélni és azokért, akik minden cselekedetükben arra fognak törekednek, hogy ennek a nagy eseménynek hatásait meggyengítsék, akik az antikrisztus uralmát akarják.

Üzenetek

2011 A megtisztulás éve

Üzenet / 2011. január 11 és 12-én, 23.45 –től 0:30 –ig

Szeretett leányom, végre újra egyesülhetünk. Az elmúlt napokban oly mértékben alakult át lelked állapota, hogy képes legyen befogadni üzeneteimet. Ne félj szívedbe fogadni ezeket az üzeneteket, mert mind közül, amelyeket eddig a világ számára adtam, ezek a legsürgetőbbek.

A 2011-es évben megkezdődik az átalakulás– a megtisztulás- folyamata, melyet milliónyi ember, szerte a világon, tanúsítani fog. Az ima segít ugyan a világ katasztrófáinak elhárításában, de sajnos ez mostmár nem elég ahhoz, hogy visszafogja az Örök Atya kezét, mely rövidesen lesújt az emberiségre.

Mostmár mindenki tisztán láthatja mindazokat a rossz tetteket, a lélek és a test szennyezettségét, melyek a jelen világot jellemzik. Itt az idő, hogy megálljanak mindazok, akik csak a mindannapos dolgokkal vannak elfoglalva, hogy tudatosítsák, mi zajlik a szemük előtt. Az ördög, együttműködve a sötétség erőivel, nagy pusztítást végez, ezért már a mindennapos gyilkosság is olyannyira normális lett, hogy a tettesekkel szemben az emberiség érzéketlenné vált. Ennek a társadalomnak az egoizmus és a kapzsiság az urai. Vezetőitek és politikusaitok hatalomvággyal vannak eltelve, és a ti jólétetek gyakorlatilag teljesen közömbös a számukra. Hogy az öngyilkosság száma megszaporodott, az is csak a csalótól van, az ördögtől, mert a társadalomban a kétségbeesés érzését kelti.

Nem nyilványítja ki magát, de ott van minden nyílt demonstráción amelyek a szexuális erkölcstelenséget és a másokkal és önmagukkal szembeni súlyos testi sértéseket dicsőítik.

A luxuscikkek iránti állandó hajsza fogva tart benneteket, mert ezeket családotok jóléte fölé helyezitek. Miközben gyermekeim ezeket az üres álmokat kergetik, azalatt az idő múlásával lassan megtapasztalják, hogy táplálék nélkül maradnak. Ezek az értékek és haszontalan dolgok nem fogják megtölteni üres gyomrotokat, sem üres lelketeket, pedig azt táplálni kell. A lelket csak az ima, különösképpen a szervezett csoportos ima táplálja, semmi más.

A megtisztulás az én második eljövetelemet előzi meg.

A Földön mindig több és több földrengés lesz, ezekben nyilvánul meg Atyám haragja. Ti pedig, hálátlan gyermekeim, akik az igazság fényének hátat fordítottatok, legyetek elővigyázatosak! Megkezdődik a nagy Szorongatattás ideje, amikor az ökológiai katasztrófák felerősödnek. Az embereket önkivület keríti hatalmába. Az emberiség fel fogja ismerni és el fogja fogadni Atyám létezését és azt is tudni fogja, hogy Èn vagyok az, az Ő szeretett Fia, aki ezt a világot felkészítem és tanúmmá teszem második eljövetelemre. Ez az idő egyre közeledik. Előtte azonban az egész világ alá kell vesse magát a megtisztulás folyamatának.

Amint a katasztrófák száma egyre nőni fog, úgy fog nőni a sátán követőinek száma is. Ők dacból folytatni fogják nyomorúságos, gonosz életüket és híveimnek meg azoknak, akik az Igazságban élnek, fájdalmat okoznak és terrorizálni fogják őket.

Ha híveim ennek a hitetlen világnak megvallják az Igazságot, mindig több lesz azoknak a száma, akik elfogadják a tényt, hogy a világban változások történnek. Az üzenetek által, melyeket kiválasztott gyermekeimnek adok, rövidesen a többiek is megfogják érteni a jelen eseményeket. A kibontakozóban levő eseményeket nem kizárólag emberi közreműködés idézi elő. Ezek csak a Mennyei Atya nyomatékos engedélyével történhetnek meg.

Elérkezett az idő a pecsét felbontására

Gyermekeim, elérkezett az az előrejelzett idő, amikor a pecsét felbontásra kerül, és a trombitaszó harsonájára megkezdődnek a változások. Az egész emberiség Teremtője, Isten hagyta jóvá ezt, de a világ ebből már nem húz hasznot. Függetlenül attól, hogy a sátán milyen messzire jut el gonosz tetteiben és hogy hívei üres ígéreteinek mennyire tesznek eleget, egyetlen követője sem lesz megkímélve, ha meg nem bánják tetteiket.

Kedves gyermekeim, legyetek az Èn követőim és az Örök Atya követői és nyíssátok meg szíveteket. A sátán már kinyilatkoztatta magát, hatalma oly sok gyeremekemet fertőzött meg, hogy már nem hisznek az olyan erényekben sem, mint a becsületesség, a jótett, és a családokért vagy az egymásért való élet. Testvér testvér ellen fordul, szomszéd szomszéd ellen, a papok a feletteseik ellen, a püspökök pedig a Szentírás tanításai ellen.

Miért bűntettek engem a szeretetlenséggel?

Gyermekeim még ennek a szép bolygónak is hátat fordítottak, amelyet az Isteni Atya, a világmindenség Tteremtője oly nagy szeretettel ajánlott fel nektek. Mit tettetek? Miért bűntettek engem szeretetetek hiányával? Mindezt Megváltótokkal teszitek? Miért mondtok le a legfontosabb szükségletekről – vagyis arról, hogy a lelketeket tápláljátok, hogy szomjatokat oltsátok, arról, hogy megismerjétek Atyám birodalmát, a Mennyországot, melyet örökségül ígért nektek? Gyermekeim, ti a saját üdvösségeteknek fordítotok hátat! Észre sem veszitek? Higgyjétek el, hogy nem menthetlek meg benneteket, ha most meg nem vizsgáljátok lelkiismereteteket és ha nem imádkoztok lelki vezetésetekért!

A papok nem akarnak tudni tanításomról

Az Egyház pásztorai, az Èn szent szolgáim, akik azért lettek kihelyezve, hogy vezessék nyájamat, a sátán létezésére nem hívták fel nyomatékosan a hívek figyelmét. Arra törekednek, hogy egy modern, nyitott és praktikus tanítás érvényesüljön, és nincsenek tudatában, milyen veszélyes ignorálni Atyám könyvének tanításait.

Annak a könyvnek, amely tisztán és érthetően megmutatja az ördög létezését, azt, hogy az ördög hogyan működik minden egyes ember által, hogy hogyan csalogat el benneteket végérvényesen a nektek szánt örök Hazától, az új Paradicsomtól, amelyet már akkor megígértem, amikor a kereszten meghaltam értetek. Nem egy ismeretlen csoportért adtam oda az életemet, hanem minden egyes emberért, értetek, hogy ezáltal megmentselek benneteket!

Tudjátok meg, hogy szeretetem mérhetetlen irántatok, mégis nagy fájdalommal jár, mert kétségbe vonjátok és tagadjátok létezésemet. Abban a naiv hitben és vakságban éltek, hogy azt hiszitek, a Föld minden kívánságotokat teljesíteni tudja. És azt elfelejtitek, hogy az örök élet csak a túlvilágon következik be!

A jövendölések irgalmasságból adatnak

Azok a jelek, üzenetek és a jövendőlések, amelyeket gyermekeimnek adtam az évek során, mind irgalmasságom bizonyítékai. Híveim kivételével, ezekre csak nagyon kevés ember figyel oda. Kevesen nyítják ki szemüket, és kevés azoknak a száma is, akik egy percre magukba szállnak, hogy feltegyék a kérdést: Nem lehetséges mégis, hogy itt Isteni közlésről van szó? Ha pedig úgy van, akkor mit kell tennem?

Erre a válaszom pedig az, hogy a következő alkalommal figyeljetek oda és fogadjátok el az Igazságot, aztán döntsétek el, hogy milyen úton akartok tovább haladni. Imádkozzatok lelketek üdvösségéért, és szeretteitek lelkeiért. Nem tudom elérni, ezért elveszítem mindazokat, akik Nevem hallattára büszkén és megvetően hátat fordítanak, akik tiszteletlenül legyintenek, amikor követőim Igazságomat hírdetik.

Jeleket és üzeneteket is csak irgalmasságom által adhatok nektek, hogy segítselek és vezesselek titeket, de nem erőszakolhatlak benneteket, mivel az emberiség szabad akaratot kapott az Örök Atyától, a világmindenség Teremtőjétől. Üzeneteimet, nemcsak nagy szeretetből és irgalmasságból jutattom el hozzátok, hanem azért, mert ezek fájdalmamnak és elkeseredettségemnek következményei is. Szenvedésem, fájdalmam és sebeim olyan mértékben erősödnek, ahogyan gyermekeim a sátán kitárt karjaiba rohannak. Ezért fontos felvilágosítani benneteket, hogy tudjátok, hogy milyen sors vár mindenkire, akik Engem, vagy az Örök Atyát visszautasítják.

A pokol létezése

Abban az esetben, ha a csalók hazugságait választjátok, – ami lényegében abban áll, hogy tagadjátok az Örök Atya létezését – el fogtok veszni. Akkor fogtok igazán rádöbbeni, hogy valójában mit is tettetek, amikor átlépitek a pokol kapuját. Higgyjétek el gyermekeim, hogyha előre látnátok azt a sokkot, azt a borzalmas érzést, amit a lelkek átélnek, mikor haláluk után a végső valóság feltárul előttük, abból a kínszenvedésből még egy percet sem lennétek képesek elviselni. Ha csak egyetlen futó pillantást vethetnétek erre a helyre (pokol), amelyben mindenkinek része lesz, aki a bűn útját választja, a félelemtől holtan esnétek össze.

A pokolhoz vezető út kezdetben szépnek tűnik, kellemesnek, csalogatónak, tele csodákkal, de félúton mindez megváltozik, innen már lefelé haladtok. Amint elértek a félútig, felfedezitek a visszásságokat. Ez a szorongatóan üres és csalódottságot keltő érzelem végigkísér benneteket az út hátralevő részében. Megérteni nem tudjátok, hogy miért van ez az érzés bennetek. Elvárásaitokkal ellentétben, a külső élményeitek tele lesznek nyugtalansággal, kellemetlen érzéssel töltenek el benneteket, melyhez harag, frusztráció, magány és félelem keveredik. Amikor az út végére értek, és talákoztok a bálvánnyal, akit eddig követettek, és annak leereszkedő, gúnyosan mulató szemébe néztek, akkor a rémülettől rekedtségig fogtok ordítani. Ebben az utolsó pillanatban a segítségemért fogtok kiálltani. De akkor már késő lesz. Ebből a stádiumból nincs visszaút. Most, és még ebben az életben kell válasszatok. Minden egyes elveszett lélekért, mérhetetlen fájdalmamban, a legkeservesebb könnyeket fogom sírni, de abban az időpontban mégsem menthetlek már meg benneteket. Szabad akaratotok, amellyel saját sorsotokat határozzátok meg, elveszi minden hatalmamat.

Talán szigorúnak tűnik nektek ez a minden egyes embernek szóló üzenet, de mély szerettel figyelmeztetlek mindőtöket, hogy ez már utolsó figyelmeztetés. Nyomatékosan kérlek benneteket, hallgassatok végre Rám, hogy lelketeket még megmenthessétek!

A ti szeretett Jézus Krisztusotok, Megmentőtök és Igazságos Bírótok.


Üzenet / 2011, jan. 1, hajnali 2 óra

Szeretett gyermekem, egy újabb évbe léptünk, amelyben még több tanítást kaptok tőlem, arra vonatkozóan, hogy életeteket hogyan alakítsátok át, hogy felkészülhessetek arra az időre, amikor mint igazságos bíró visszajövök Hozzátok.

Csodálatos gyermekeim, akiket mind szívemhez szorítok, most hallgatnotok kell rám. Nem foglak cserben hagyni benneteket, ha elismertek Engem és az új Paradicsom igazságait – mert ez volt az ígéretem mindannyiatok számára, már akkor, amikor bűneitekért a kereszten meghaltam.

Szeretett gyeremekeim az idő sürget. Ne féljetek. Miért is kellene félnetek, ha hisztek Bennem és szerettek Engem? A szeretetben nincs félelem. A szeretett nem más mint öröm és boldogság. Azoknak nincs mitől félniük, akik hisznek az örök mennyei életben. Szeretem mindannyiatokat.

Az Istenanyja szerepe Jézus második eljövetelében

Szeretett Anyám, aki tudatosan vette át a kelyhet, hogy a világra hozzon Engem, az emberiség számára már a fogantatáskor az újrakezdés előhírnöke volt és Ő lesz a hírnök második eljövetelemkor is. Megmentek mindenkit, akik Irgalmasságomért Hozzám fordulnak. Anyám másodszor is támaszom lesz, őt az Örök Atya azért küldte, hogy megváltást és gyógyulást hozzon a világnak.

Szeretett Anyám, a világosság Angyala, diadalmasan fogja kiosztani irgalmasságomat, és második eljövetelemet kihírdetni. Második eljövetelemet az Èn hűséges Anyám, a Szeplőtelen Fogantatás, mint Közvetítő fogja előkészíteni. Sok évszázadon keresztül készítette már fel az emberiséget, de az utóbbi 100 évben azon igyekezett, hogy szeretetet hozzon szívetekbe, hogy ahol a szeretett kihűlőben volt már Irántam, vagy az Örök Atya iránt, ott ismét lángra gyújtsa ezt a szeretetet.

Volt egy időszak, amikor Anyám, az Isteni kinyilatkoztatások által, fel akarta ébreszteni az emberek figyelmét. Sajnos a Fatimai és a Garabandáli jelenések óta egyre csökken szent szolgálóimnak (papjaimnak) száma, akik komolyan veszik a jelenéseket. Még a látnokokat, eztt a kevés kiválasztottat sem veszik komolyan. Most, a 2011 – es évben nagyon sok változás lesz a világban. Gyermekeim, az a világ, amelyet ismertek, teljesen megváltozik.

A Fatimai titok és a jövő kapcsolata

Oly sok ártatlan és bizalomteljes lélek nem ismeri fel mind azt a rosszat, ami most a világban történik! Gyermekeim, azokat is ide sorolom, akik csak kiváncsiságból olvassák ezeket az üzeneteket, és kételyt éreznek a lelkük gyógyulását illetően. Figyeljetek a következőkre:

Ti és a társaitok és a testvéreitek, most abban a világban éltek, amelyet az utolsó fatimai titokban megjövendölt csoportosulás határoz meg. Mivel nem voltatok teljesen beavatva ezekbe a titkokba, figyeljetek a következőkre:

1.
Pénznemetek elértéktelenik, egyedüli fizetőeszköz az arany és az ezüst lesz

2.
Csoportokban fogtok imádkozni és olyan szent papot kell keresnetek, aki elég bátor lesz ahhoz, hogy kitartson az üldözés idején

3.
Olyan helységet kell keresnetek, ahol majd imádkozni tudtok, mert templomaitokat nyereség ellenében eladják

4.
Vigyázzatok a Szentírásra, lehet, hogy van olyan köztettek, aki még nem olvasta, mert abban biztosak lehettek, hogy a jövőben még másolatokat sem lehet majd vásárolni belőle

5.
szervezzetek imacsoportokat, imádkozzatok az emberiség gyógyulásáért, három év múlva tudni fogjátok, hogy miért volt ez olyan fontos

A Médiák cenzurázása

A Médiáknak( TV. Rádió, Ùjság stb.) a következő a mondanivalóm: mint a világ kommunikációs segítői tudnotok kell, hogy mindaz a gőg, ami most napirenden van nálatok, elkeseredettséggé fog változni, mert mondanivalóitokra már nem fognak hallgatni. Nemsokára ti is felismeritek az ima fontosságát, mert az emberiség hátat fordít az igazságnak. A fontos igazságokat ma még szabadon közvetíthetitek, de ezt a szabadságot hamarosan el fogják venni tőletek. Az emberiség előtt titokban fog maradni az igazság, ami egy diktatúra következménye lesz, ennek a szorongatattás idején ti is tanúi lesztek. Akkor majd szavaitokat elutasítják, ugyanúgy ahogyan az én Szavaimat is elutasították.

A kommunikáció titkos útjai

Senki sem fog rátok hallgatni, mert az értelmes szó, amelyet a technológia által az emberek tudomására hoznak, egyetlen titkos úton kerül a világba. A vadonban fogjátok magatokat találni, és mert szavaitokra senki sem fog hallgatni, megpróbáltok majd egy hitetlen világgal kapcsolatba kerülni, ugyanúgy mint ahogy azt most Èn teszem.

Őrizkedjetek a diktatúrától

Ne féljetek, figyeljetek rám, függetlenül attól, hogy Isten követésére milyen utat választottatok. Harcoljatok azok ellen, akik a világban diktatúrát akarnak felállítani, mert azok a sátán emberei. Ne hagyjátok, hogy megtévesszenek benneteket, attól függetlenül, hogy hazugságaikért mennyit akarnak nektek fizetni. Ha nem bánják meg bűneiket, mind az örök kárhozatra jutnak. Az idő nem az Ő oldalukon áll. Harcoljatok a szabadságért és azért, hogy felfedhessétek az igazságtalanságot. Amikor látni fogjátok, hogy hitetektől függetlenül beteljesednek ezek a jövendölések, fel fogjátok ismerni tanításom igazságait.

A Jelenések könyve

Most, amikor a világ a gazdasági válság miatt kizsákmányoltnak és sebezhetőnek tűnik, azt hiszitek, hogy majd minden rendbe jön. Igaz, gyermekeim, a múltban ez természetes lett volna, de most más a helyzet. A világszerte működő szervezetek egy bizonyos csoportja már készen várja, hogy sátáni módon kitörjön. Közületek azok, akik most nem hisznek nekem, hamarosan meg fogják érteni üzeneteimet (a próféciákat), amelyek Atyám könyvében, a Szentírásban, a Jelenések Könyvében meg vannak írva.

Ne féljetek, gyermekeim. Forduljatok hozzám, szóljatok hozzám bizalommal saját szavaitokkal, és Èn erőt, reményt és energiát adok nektek, hogy átvészelhessétek a történelemnek ezt a sötét időszakát.

Akik ezt az üzenetet olvassák, fontolják meg alaposan. Ha az üzenetek tartalmát mégis kétségbe vonjátok, akkor nézzetek körül, és gondoljátok át, hogy a világban történő jelek relatívnak mondhatók-e, vagy sem. Észre sem veszitek, hogyan manipulálják szabad akaratotokat, amelyet Mennyei Atyám adott nektek? Sem Èn, sem a Mennyei Atya, nem avatkoznánk akaratotokba, mert a szabad akarat szent ajándék az emberek számára. Ezért ha egy ember önként választja a sátánt és a pokol lángjait, onnan már nincs visszaút, úgy kell lennie, saját akarata szerint. Az Örök Atya ezt már nem tudja megakadályozni. A Sátán azon munkálkodik, hogy elvegye tőletek ezt az ajándékot. Ha észreveszitek, hogy már nincs szabad akaratotok, mert azt hatalmas erők elveszik tőletek, amivel szemben teljesen tehetetlenek vagytok, akkor tudjátok meg, hogy az ördög van emögött.

A Sátán sohasem fog győzni

Nagyon kérlek benneteket, figyelmeztessétek továbbra is drága gyermeikeimet. Sohase adjátok fel. Sok lelket menthettek meg, ha szép számban imádkoztok. A Sátán és hadserege sohasem fog győzni. Nem képesek rá. Ez teljesen lehetetlen. Egyedül csak Istennek van hatalma arra, hogy ezt a harcot végbe vigye.

Én, aki Megváltótok és beiktatott Bírátok vagyok, ellenállásra, bátorságra és harcra szólítalak fel benneteket mindazért, ami szívetek szerint helyes, még akkor is, ha félelem kerít hatalmába titeket. A félelmet a Sátán sugallja belétek. Sohasem jöhet félelem a szívetekbe, sem Tőlem, sem a Mennyei Atyától.

Jöjjetek elő rejtekeitekből és nyíssátok meg szíveteket a szeretetnek és ne a félelemnek. A szeretet Istentől jön. Már mondtam nektek, hogy a szeretet csak akkor tölthet el benneteket, ha megnyitjátok a szíveteket. A szeretet és az Örök Atya, a világ Teremtője, kéz a kézben járnak. Ők elválaszthatatlanok. Minden más a Sátán műve.

Menjetek most gyermekeim, és döntsetek. Azt akarjátok, hogy Szent Szívem szeretete töltsön el benneteket, vagy a félelmet akarjátok? Ez már a ti döntésetek.

Isteni Mesteretek, Megváltótok és az Irgalmasság igazságos Bírája
Jézus Krisztus


A Nagy Figyelmeztetés

Hogyan lehet a Mennyországba jutni – a szenvedés szerepe

Üzenet / 2011. jan.14, 10 óra

Szeretett leányom, most más tartalmúak lesznek üzeneteim, mint eddig voltak. Az eddigi üzeneteimben gyermekeimet a sürgető időre figyelmeztettem, arra hogy itt az ideje a megtérésnek, a megbánásnak, most pedig olyan üzenetek következnek, amelyek a lelkeket a tökéletességre segítik elő.

Leányom, habár mindőtök számára jogos haza a Paradicsom, mégis azt kell mondanom, nem olyan egyszerű oda bejutni. A bejárat szűk, ennek megfelelően kevés azoknak a száma, akik a megfelelő időben bejutnak rajta. Ahhoz, hogy bejussatok rajta, alázatot kell mutassatok és teljesen az én karjaimra kell bízzátok magatokat. Ha be akartok jutni a Mennyországba, akkor el kell hagyjatok a büszkeséggel, az akaratossággal, és le kell vetkőzzétek az anyagi javak függőségét.

Azok a gyermekeim, akik ezt a lelki utazást velem együtt akarják elkezdeni, sürgősen meg kell értsék a következő Igazságot: sokat kell dolgozniuk önmagunkon, akik Atyám birodalmába be akarnak jutni, meg kell érteniük a szükséges feltételeket.

Az alázat fontossága

Az alázat olyan fogalom, amelyet gyermekeim csak tanításaim által érthetnek meg. Követőim közül sokan felfogják az alázat tanítását, de megbuknak, amikor alázatosan kellene viselkedniük, vagy fogadniuk egy kellemetlen helyzetet.

Az alázat nem más, mint őszinteség. Vagyis hogy az Èn Nevemben méltósággal elviselitek a megpróbáltatásokat, az igazságtalanságokat és a szidalmazásokat.

Tanácsom a következő: képzeljétek el, hogy kisgyermekek vagytok, egyszerű, ártatlan gyermekek, akik ezt a gonosz világot, amelyet mint felnőttek már alkalmatok volt megismerni, nem ismerik. Imáitokat, minden alkalommal gyermeki szemmel és szívvel tárjátok elém. Imáitok és mondanivalótok legyen egyszerű. Nem várom el tőletek, hogy az ismert összes imát elmondjátok. Nézzetek az égre és minden gondotokat, minden szenvedéseteket osszátok meg Velem. Mindent adjatok át Nekem. Gazdagon meg lesztek jutalmazva, ha elviselitek érettem életetek szenvedéseit és bánatait. Lehet, hogy ezt még nem tudjátok, de ha ezt tudatosan teszitek, akkor nagyon sok lelket megmenthettek, előkészítve nekik a Mennyországba vezető utat. Ez tény, de csak akkor nyilatkoztatják ki nektek, amikor a Mennybe bejuttok, ahol megkapjátok alázatotokért nagyvonalú ajándékomat.

Amikor a hiteteket védítek meg, ne veszítsétek el a türelmeteket

Ha alázatosak akartok lenni, akkor fogadjátok el az eseményeket, amelyek környezetetekben történnek, még akkor is, ha azok túl fájdalmasak számotokra. Mutassatok mindenkor méltóságot, még akkor is, ha jelenlétetekben a Nevemet gyalázzák. Mindenképpen védekezzetek, ha úgy akarjátok, akkor lehet védekezésetek akár szenvedélyes is, de sohase hagyjátok, hogy a tettes megalázva távozzon.

Türelemmel magyarázzátok el tanításom igazságait. Ne vesszítsétek el önuralmatokat és ne mutassatok félelmet vádlóitokkal szemben. Legyetek kitartóak. Védjétek meg magatokat, de azt csak tanításaim alkalmazásával tegyétek. Ne féljétek az igazságot kimondani. Ne cseréljétek fel az alázatot a gyávasággal. Vannak olyan követőim, akik felfogták az alázat igazi értelmét, de amikor a Nevemet gyalázzák, hallgatásba merülnek. Igen, magát a személyt, sohase ítéljétek el, azt aki Engem gúnyol, vagy az Atyát gúnyolja, vagy szeretett Anyámat, de ne vonjátok ki magatokat a hít megvédése alól.

A bánat Isten ajándéka

Amikor úgy szóltok Hozzám, mint egy gyermek, tartsátok szemetek előtt: még akkor is vezetni foglak benneteket, ha bánat ért titeket, csak nyíssátok meg szíveteket és forduljatok Hozzám teljes bizalommal. Ne forduljatok el Tőlem.
Gyermekeim ha bánatotok kibírhatatlan tűnik, gondoljatok arra, hogy a bánat Isten ajándéka, és nem más, mint áldás. A megtisztulás, bánat és szenvedés által következik be. Szenvedéseiteket ajáljátok fel Nekem. Ha így cselekedtek, a passió kínjait csökkentítek, mert ezeket újra és újra átélem, amikor a világ borzalmait látom.

Akkor kezdődik meg a megtisztulás, amikor elfogadtok minden nehéz bánatot és szenvedést és örömmel felajáljátok azokat az emberiség megtérésért. Megértem, hogy ezt gyermekeim számár nehéz felfogni.. Ezt is megfogjátok érteni, amikor közelebb kerültök Hozzám, azáltal, hogy szíveteket megnyítjátok, hogy szabad akaratotokat átadjátok és teljesen Rám bízzátok magatokat. Így egyesültök Velem. Ha így cselekedtek, megpróbáltatásaitok és szenvedéseitek nem lesznek nehezek. Idővel pedig már örömmel fogjátok szenvedéseiteket szívetekbe fogadni, különösen akkor, ha azokat, mint ajándékot ajáljátok fel Nekem. A szenvedés Isten egyik ajándéka, amit Ő hagyott jóvá. Azok a lelkek, akiknek ilyen módon segítettek, Atyám birodalmában, helyett biztosítanak számotokra.

Gyermekeim, ezek a tanítások nem újak. Talán csak nem emlékeztetett benneteket az egyszerű igazságra. Üzeneteim és tanításaim sohasem változtak. Ezek egyszerű tanítások amelyeket, az Evangélium és a Tíz Parancsolat is összefoglal. Ne felejtsétek, ha önmagatokat másoknak ajándékozzátok, akkor Nekem adtátok magatokat. Amikor felebarátaitoknak szeretetet adtok, úgy azt Nekem adtátok, Engem szerettek.
Úgy bánjatok embertársaitokkal, ahogyan azt szeretnétek, hogy veletek is bánjanak. Amikor valakire haragusztok, és kárt okoztok neki, vagy valamiért bűntetni akarjátok, sohase feledkezzetek meg arról, hogy benne élek. Amikor, másban kárt tesztek, Velem teszitek.

Gyermekeim, a jóindulatú bánásmódok az idők múlásával értelmet kapnak. Imádkozzatok minden nap azért az erőért, hogy életeteket az Én Nevemben élhessétek. Tudjátok meg, ahányszor valakinek megbocsájtottok, még akkor is, ha ellenségről van szó, annyiszor nyítjátok meg szeretetem és irgalmasságom Szívét. Ezért a Mennyben örök boldogságban lesz részetek.
Imádkozzatok az állhatatosságért. Kövessétek az Èn életemet. Nem lesz könnyű, de még az ilyen kis tettek is a lelkek segítségére válnak.

Szeretett Tanítótok és Megváltótok

Jézus Krisztus – Az Atyával és a Szentlélekkel egylényegű


Milyen könnyű vétkezni

Üzenet / 2011, jan. 24 – én, 21:50 – 22:00

Szeretett lányom, végre most már megérted, melyek azok a veszélyek, amik – ha nem vagytok elég éberek – a csalók által fenyegetnek benneteket. Az Irgalmasság Rózsafüzére, amit Mennyei Atyámhoz imádkoztok, nagyon fontos lelketek megszentelődése érdekében. Szeretett lányom, a bűnt nagyon nehéz elkerülni. A bűn minden formáját nehezebb elkerülni, mint egy különleges kegyelmet kapni Tőlem. Aki az életszentségre van elhívatva, az mindig az ördög célpontjává válik, és az ördög minden egyes alkalmat felhasznál arra, hogy valami negatívat vigyen az életetekbe.

Környezeteteket fogja felhasználni támadásaihoz, ezért mindig résen kell lennetek. Sohase hagyjátok, hogy fölülkerekedjen, mert akkor sikerre tudja vinni a lélek elleni támadását, és kegyetlen fájdalmat, félelmet és szenvedést okoz.

Az ördög művei: hogy a baráti kapcsolat megszakadjon, hogy összezevarodottságot és kétségbeesést idézzen elő és hogy az általa kiszemeltek fejébe hamis, rossz gondolatokat ültessen be. Amikor az Èn gyermekeim gyengeségeik miatt lelkiismeret furdalást éreznek, mert azt hiszik, hogy nem tudtak ellenállni a kísértésnek, akkor ismét megjelenik a kétségbeesés, a feladás, a reménytelenség, a bánat és a szétszórtság.

Gyermekeim, ti mindig a bűn csábításainak lesztek kitéve. A lélek tökéletességét nagyon nehéz elérni, mert ez részetekről roppant nagy fegyelmet és elhatározást követel. Abban az esetben, ha az ördög csábítása miatt mégis bűnbe estek, akkor rögtön imádkozzatok és kérjetek bocsánatot.
A rendszeres Szentgyónás egy olyan Szentség, amit sokan félreértenek, mert csak akkor őrízhetitek meg lelketek kegyelmi állapotát, ha a gyóntatószéket hetente felkeresítek. A csalót csak úgy tudjátok a sarokba szorítani, ha a Szentgyónás és a naponkénti ima által lelketek megszentelődik.

A bűn következtében érzett bűntudat

Függetlenül attól, hogy mekkora nagy volt vétketek Atyám szemében, mégse aggódjatok, amikor egy bűnös tett után bűntudatot éreztek. Szálljatok magatokba, nyíssátok meg a szíveteket és kérjetek bocsánatot. A bűntudat csak egy negatív érzelem. Ez az állapot ne tartson hosszú ideig, még akkor sem, ha teljesen a lelkiismeret vezetésére hagyatkoztok. Kérjétek imáitokban a lélek tisztulásának kegyelmét. Ezért a kegyelemért Hozzám könyörögjetek. A türelem nagyon fontos. A bűn miatt ne távolodjatok el Tőlem. A bűntudat sohasem állhat a Megváltás keresésének útjába. Ne feledjétek, gyermekeim, hogy az eredeti bűn az oka annak, hogy újra és újra az ördög kísértésének áldozatai lesztek. Az ima, a böjt és az Eucharisztia segít nektek abban, hogy közelebb kerüljetek Hozzám. Fordítsatok ezekre időt.

Menjetek most gyermekeim és arra gondoljatok mindig, hogy amikor vétkeztek, ne féljetek ismét Hozzám fordulni. Ha valóban megbántátok vétkeiteket, ne legyetek sohasem zavarban, amikor bocsánatot kértek. Ha nem ezt teszitek, akkor a csalót ismét magatokhoz vonzzátok és lelketek a sötétség mélyébe zuhan. A sötétség sötétséget vonz maga után, a fény pedig fényt. Én vagyok a fény, a Világosság. Forduljatok bizalommal Hozzám és hagyjátok, hogy szeretetem szegény, elveszett lelketeken keresztül világítson.

Olyan nagyon szeretlek titeket gyermekeim, hogy ha szíveteket felém fordítanátok, sohasem tudnálak benneteket visszautasítani.
Menjetek békével és szeretettel:

Isteni Megváltótok Jézus Krisztus


A Nagy Figyelmeztetés – Jézus második eljövetele közel van – alkalom lelketek megmentésére

Leányom, a tegnapi üzenetem szigorú volt. Sokan, miután ezt az üzenetet elolvasták, azt fogják mondani, hogy: „Az Ùr nem így szól hozzánk”. De ők ezt honnan is tudhatnák? Azokról a gyermekeimről beszélek, akik másoknak ki vannak szolgáltatva és szenvednek. Isteni Irgalmasságom által szólok hozzátok, azért, hogy megmentésetekben segítségetekre legyek, és hogy az új Paradicsomban egyesülve egyetlen Szent Család lehessünk. Egyetlen lelket sem szeretnék elveszíteni. Mostmár egyre fontosabb, hogy meghalljátok hangomat.

A hitetleneknek nehezükre esik

Megértem, hogy sok gyermekemnek, különösen a hitetleneknek, nehéz a halál utáni életben hínni. Ők kizárólag csak a világi ügyekkel foglalkoznak, a túlélésért küzdenek, közben a lelki életet annyira elhanyagolják, hogy nem tudnak már hinni az elkövetkező életben. Nekik most kell magukba szállniuk. Azt hiszik, hogy a halál után vége mindennek, hogy ez az egyetlen világ, amiért aggódniuk kell. Mennyire el vagyok keseredve ezek miatt a rossz útra tévedt lelkek miatt! Ha csak egy futólagos pillantást vethetnének arra, amit a Paradicsom kínál számukra, akkor napjaikat csak imával és dicsőitéssel töltenék és hálával magasztalnának Engem és a Mennyei Atyát.

Az új világ valóság, amit mindenkinek megígértem. Áldottak mindazok, akik ezt a Valóságot nem felejtették el, és akik a mai napig mindennap imádkoznak Hozzám. Mennyire szeretem híveimet! Mégis mennyit szenvedek értük! Ezek a jámbor hívek mindent megtesznek, hogy létezésemről másokat is meggyőzzenek. Nevemért mégis kinevetik és kigúnyolják őket. Mennyire megtöri ez Szívemet!

A túlvilági lelkek közbenjárnak mindazokért, akik elhagyták hítüket

Ha tudnátok, hogy a túlvilági lelkek mennyire vágynak azok után a lelkek után, akik elhagyták hítüket! Azok a hozzátartózóitok, akik Atyám békés birodalmát élvezik, állandóan imádkoznak és közbenjárnak értetek. Amit nem tudtok, az a következő: ha időt szántok arra, hogy elbeszélgessetek Velem – saját szavaitokkal – és arra kértek, hogy vezesselek benneteket, válaszolni fogok még akkor is, ha hítetek langyos. Ti pedig tudni fogjátok, hogy Èn válaszoltam. Gyermekeim, forduljatok most felém és saját szavaitokkal kérjétek, hogy erősítsem meg híteteket.

Gondoljátok át azokat a tanításokat, amelyeket ebben az üzenetben adtam nektek, és gondoljátok át a Szentírás tanításait, és tudni fogjátok, hogy milyen életet kellene élnetek. Nagyon közel az idő, amikor leleplezem irgalmasságom által mindazokat, akik nem tartották be tanításaimat, és feltárom előttük azokat a bűnöket, amelyeket életük során elkövettek.

Ez nem az ítélet lesz, csak ízelítő abból, ami történni fog

Mindaz, ami meg fog történi, irgalmasságom következménye lesz. Bűneiteket úgy fogjátok látni, ahogyan azt én látom. Rögtön meg fogjátok érteni, hogy miért voltak azok helytelenek és sértőek számomra. Gyermekeim, itt lesz az alkalom, hogy megbánjátok azokat. Ez nem ítélet lesz, hanem ízelítő abból, ami meg fog történni.

Az ítélet előtt irgalmasságomból kapjátok a legnagyobb ajándékot – az alkalmat arra, hogy megbánjátok bűneiteket és hogy életeteket megvátoztassátok – arra az időre, amikor visszajövök a Földre. Akkor már nem mint Megváltótok, hanem, mint Igazságos Bíró jövök el. Gyermekeim, ez az idő mostmár közel van. Ne féljetek. Szeretem minden egyes gyermekemet. Szívembe zártalak benneteket. Hagyjátok jóvá közbenjárásomat és engedjétek, hogy Atyám Királyságába vezesselek titeket. Sohase féljetek a haláltól! A halál csak egy kapu, amelyen keresztül az Örökkévalóságba léphettek be, ami szeretettel és boldogsággal van tele.

A földi élet csak az idő átutazása

A ti földi életetek nem más, mint az idők átutazása, amely szeretetet, örömöt, fájdalmat, elutasítást, félelmet, bosszúságot, kétségbeesést, fusztrációt és szomorúságot tartalmazhat. Ha felém fordultok, enyhülni fog fájdalmatok. Áldottak mindazok, aki szenvednek, különösen, akik az ÈN Nevemért szenvednek, mert ők megdicsőülnek Atyám Országában. De áldottak azok is, akik megtérnek, mert a Mennyországban nagy örömöt okoznak.

Az új Paradicsomban, ami az én birodalmam, szeretettel fogadnak majd benneteket. Már most imádkozzatok lelketekért és családtagjaitok lelkéért. A Nagy Figyelmeztetés igen közel van! Akkor majd megismeritek az igazságot és alkalmat kaptok a megváltásra. Szeretlek mindőtöket. Boldog vagyok, mert tudom, hogy sok gyermekem fog megtérni Hozzám és a Mennyei Atyához, hiszen a végidő sürget. Legyetek készen.

A ti szerető Megváltótok
Jézus Krisztus


Az arab világ felkelése – három vezető politikust megölnek

Üzenet / 2011. Febr. 17. 23:45 óra

Szeretett leányom, boldog vagyok, hogy az emberiség számára egyre többen továbbítjátok ezeket a fontos üzeneteket. Az üzenetek hamarosan minden országba eljutnak. Gyermekem, ne aggódj biztonságod felől, mert Téged és családodat mindenkor megvédelek. Tele vagyok szeretettel irántad, gyermekem, most mégis megszakad a Szívem a fájdalomtól, amikor azt látom, hogy alattomos szövetségek alakulnak, akik összeesküvés formájában meg akarják kaparintani a hatalmat az egyes országok fölött. Ezt úgy fogják megtenni, hogy ravasz módon eltávolítják vezetőiket. Akkor felajálják segítségüket, majd újabb kormányok barátságát veszik meg, végül ezeket is uralmuk alá helyezik. Ez az ellenőrzés sokkal rosszabb lesz, mint a hataloméhes diktátorok idejében volt, akiket a béke nevében megbuktattak.

Figyeld meg, leányom, azt a sebességet, amivel az arab világ országai egyesülni fognak zsidó népem ellen. Figyeld majd meg, amint szövetségeseiktől elpártolnak és védelem nélkül hagyják őket.

Leányom, az emberek készségesebben fognak Szavamra figyelni, amikor majd a Nagy Figyelmeztetés után megtérnek. Ez az az időszak lesz, amikor híveim a tirán hatalma ellen egyesülnek, és ez a nyugati országokban, különösen Európában fog megnyilvánulni. Harcoljatok az imádkozás jogáért! Ha nem teszitek, akkor nem vallási, hanem népírtó háború fog bekövetkezni.

Rövidesen megölnek három vezető politikust, egyiket a másik után. Ezek mindegyikét a gonosz egy-egy összeesküdött csoportja fogja megölni. Ezek a szervezetek minden nemzet országában megtalálhatóak, kultúra ellenesek, de annyira gyávák, hogy a háttérből uralkodnak, ezért ti nem látjátok őket. De már nem sokáig maradnak rejtekben. Amikor a hatalmat megkaparintják, arra fognak törekedni, hogy figyelmeteket megnyerjék és tiszteleteteket kiköveteljék.

A Nagy Figyelmeztetés óriási jelentőségű lesz gyermekeim megtérésében szerte a világon. A megtérés az Én ajándékom számotokra, és ezt az ajándékot azok is megkapják, akik összeesküdnek és terveket szőnek, hogy elnyerhessék Isten uralmát a Földön. Abbahagynák a harcot, ha megértenék, hogy Isten hatalma sohasem lehet az övék. De ők vakok.

Egyre több angyalom, akik már a földön, mint emberek tevékenykednek, segíteni fognak ezeknek a megtévesztett lelkeknek, hogy felismerjék az igazságot. Sokan meg fognak térni, de lesznek olyanok, akik majd nem térnek meg.

Indulj el leányom, és hírdetsd minél hamarabb mindazt, amit mondtam neked. Erre már csak heteid vannak hátra. Használj ki minden lehetőséget, ami rendelkezésedre áll. Légy bátor. Tégy meg minden tőled telhetőt, hogy gyermekeim világszerte megértsék ennek a különleges ajándéknak az értékét, vagyis azt, hogy azért nyújtom ki karomat a Mennyből hogy megmentsem a lelkeket.

Azok, akik most még nem akarnak megtérni, majd az üldöztetés előtt fogják megtenni. Akkor egyre több és több gyermekem fog visszatérni Hozzám. Ez az időszak mindenki számára nagyon nehéz lesz. De legyetek türelmesek, mert ezután szép időszak következik, és a Földre visszatér béke. Gyermekeim a Nagy Figyelmeztetéskor azt a szeretetet fogják megtapasztalni, amit már előkészítettem számukra, és visszatérnek karjaimba. Amikor ez megtörténik, két karommal építem fel királyságomat, hogy a csaló ellen megvédjen benneteket, akinek uralma csak nagyon rövid ideig fog tartani.

Gyermekeim, fordulópont lesz ez az emberiség történelmében! Rövidesen meg fogjátok ezt érteni. Azok a kétségek, amelyek még a Figyelmeztetésig bennetek vannak, el fognak tűnni, mert az esemény alatt megnyíllik Szívetek az Igazság előtt.

Eredj most, szeretett leányom, szeretet és béke legyen az egész emberiséggel,

Jézus Krisztus, a Zsidók Királya


Minden keresztény engeszteljen, imádkozzatok a pápáért

Üzenet / 2011. márc. 5 . 10 óra

Szeretett leányom, ismét egyesültünk. Az utóbbi napokban nagyon elfoglalt voltál. Felismerted azt az erőt, amit testednek és lelkednek (híted gyakorlásához) adtam neked? Ezt azért adtam, mert munkálkodásod nagyon boldoggá tesz Engem. Miközben azzal foglalkozol, hogy kinyílvánítsd üzeneteimet, arra kérlek, hogy bátoríts minden embert, akit csak ismersz, arra, hogy bűneitől minél hamarabb megszabaduljon. Az nem fontos, hogy milyen keresztény felekezethez tartozik. Alázatot és loyalitást kell mutasson mindenki velem szemben, úgy, hogy megpróbálják helyrehozni mulasztásaikat.

A szentgyónás megerősíti őket a nagy esemény idején, amit én Nagy Figyelmeztetésnek nevezek. Mindannyian tartsatok bűnbánatot, hogy megmentsétek lelketeket. Legyetek mindig készen, mert azok, akik nincsenek kegyelmi állapotban, nem biztos, hogy ezt az eseményt túlélik.
Szeretett leányom, továbbra is az az akaratom, hogy minél előbb továbbítsd ezt az üzenetet. Már említettem neked, hogy gyermekeimet a lehető legrövidebb időn belül el kell érniük az üzeneteknek!

A Vatikánban is lesz egy esemény, miközben a Figyelmeztetés bekövetketik. Kérj fel mindenkit, hogy imádkozzon az én szeretett, szent helytartómért, Benedek pápáért, mert Örök Atyám ellenségei veszik körül. Imádkozzatok azokért a papokért akiknek sem Bennem, sem az Örök Atyában nem ingott meg a hitük.

A hamis próféta kiemelkedése

Ezek a papok imádkozzanak állhatatosan, mert nagy kihatással lesz rájuk az a támadás, amit szent helytartóm ellen követnek el, és amelynek tanúi lesznek. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy felismerjétek, melyik a hamis próféta. Figyeljetek viselkedésére, és hogy mennyire törekszik majd arra, hogy napirenden szerepeljen. Majd figyeljétek meg, hogy félrevezetett szent szolgáim hogyan vetik magukat lábai elé. Azt, amit mondani fog, hallgassátok meg figyelmesen. Az ő alázata hamis lesz, szándékai rosszindulatúak lesznek, és a szeretet, amit magából sugároz, csak őt fogja körülölelni. Újító szelleműnek, dinamikusnak fogják tartani és friss széllökésnek. Motivált lesz és tettre kész, de ereje nem az Istentől, nem a Mennyei Atyától való lesz. Ez az erő a Sátántól, az Ördögtől való.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, mert nektek gyermekeim, résen kell lennetek. Szükségetek van Rám, hogy vezesselek most benneteket, főleg akkor, amikor mindez beteljesedik. Legyetek erősek, fogadjátok el méltóságteljesen tanításaimat. Imádkozzatok csoportokban!

Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy védelmet találjatok az ördög ellen.

Ne feledjétek el a leckét. Az Èn tanításaim sohasem változnak, ugyanazok maradnak, amik mindig is voltak. Már említettem: ha észreveszítek, hogy tanításaimat manipulálják, meggyengítik, (ami biztos így lesz), vagy feltűnő módon meghamisítják, (úgy hogy teljesen ellentéte lesz az eredeti tanításnak), amikor észreveszitek, hogy megtévesztenek benneteket, akkor fordítsatok hátat és imádkozzatok Hozzám, hogy vezesselek benneteket.

Isteni Megváltótok Jézus Krisztus


Készüljetek a Nagy Figyelmeztetésre – A lélek megvilágosítása

Üzenet / 2011.  jan. 28. 0:15 – 1:00

A mai éjszakán, kedves leányom, kegyelmem által megerősítettelek, hogy ezt a szent munkát folytatni tudjad. Szeretett és nagyra értékelt híveim imái által hamarosan be fogod tudni fejezni az Igazság Könyvét. Tudom, hogy elvonják figyelmedet és hogy milyen nehéz neked ezt a feladatot teljesíteni. Ezért boldog vagyok, hogy megteszed, de sok időnk már nincs.

A világ különleges ajándékban részesül – ez az Igazság Könyve – , hogy megmutassam gyermekeimnek, mit kell tenniük most ahhoz, hogy felkészüljenek a Nagy Figyelmeztetésre, a lélek megvilágosítására. Ez a könyv nagy segítség az emberiségnek, hogy kellőképpen felkészülhessen második eljövetelemre.

Azok is alkalmat kell kapjanak az Igazság olvasásához, akik nem hisznek Bennem. Amint eljutnak ezek az üzenetek az emberiséghez, nemsokára bekövetkezik a Nagyfigyelmeztetés is. (Megj.: még nincs minden üzenet közé téve) Akkor felismerik az üzenetek valódiságát, amelyeket te leányom, most a világba helyezel, hogy megmeneküljön az emberiség.

Misztikus élményben lesz része mindenkinek, aki 7 évnél idősebb.

Ha az emberek elutasítják ezeket az üzeneteket, ne érezd magad megsértve. Te csak légy hálás, hogy az ajándékot átadhatod. Ezen jövendőlések igazságait akkor fogják megérteni, amikor ez a misztikus esemény bekövetkezik, és amelyet világszerte minden 7 évnél idősebb gyermek is át fog élni. Mindazok, akik ezt az eseményt átélik, óvatosabban fogják megítélni ennek az Igazság Könyvének a tartalmát. Nehezen fogják tudni ignorálni, még akkor is, ha a hitük túl gyenge lenne. Emlékeztessétek ennek a könyvnek a tartalmára mindazokat, akik most nem akarják az Igazságot megismerni és befogadni.

Sohase add fel, leányom, ha a lelkek megmentéséről van szó. Minden szeretett gyermekem az Örök Atya szeretetéből született. Atyám minden egyes gyermekét szereti, még akkor is, ha egyesek a helyes útról letértek.

Higgyjél, gyermekem! Mindazok lelkét, akiket a Szentlélek megáldott, a hit által újra lángra lehet gyújtani. Azok a kiválasztott gyermekeim, akik szavaimat a világba helyezik, vagyis üzeneteimet továbbítják, örömkönnyekre fogják fakasztani azokat a lelkeket, akik üres, rendszertelen életük miatt vezetésért kiálltanak.

Mindenkire az Èn tekintetemmel nézzetek

Mindig az Èn szemeimmel nézzetek barátaitokra, családtagjaitokra, szomszédaitokra és munkatársaitokra. Ha szeretetet adtok nekik, akkor érezni fogják jelenlétemet. Vonzódni fognak hozzátok, anélkül, hogy ismernék ennek az okát. Kövessétek példámat és segítségemre lesztek elveszett gyermekeim megtérésében. Az áhítatos ima által közelebb hozhatjátok őket Hozzám. A sok áldozat és a szenvedések elfogadása által, velem együtt egyesülve, lelkeket menthettek meg. Azokról a lelkekről van szó, akiknek még el kell hagyniuk a Földet és azokról is, akik a Tisztítótűzben az Ìtéletre várakoznak.

Végül, engedjétek meg, hogy emlékeztesselek benneteket arra, hogy két lehetőségetek van. Higgyjetek Bennem, azáltal, hogy Szíveteket megnyitjátok az Igazság előtt. Az Igazságot az Evangéliumban találjátok meg. Ha már nincs semmi hitetek, akkor legalább olvassatok el egy – egy részt tanításaimból. Azután kérjetek meg Engem, hogy nyissam meg szíveteket az Igazság előtt. Akkor meg fogjátok tudni, hogy melyik az az út, ami a Mennyországba vezet. De meg is tagadhatjátok mindezt , ha csukott szemmel jártok. Akkor már csak a buzgó hívők imái segíthetnek rajtatok. Híveim imái és az Irgalmasság Rózsafüzére, melyet a 20.században Fausztina nővérnek adtam, megmentheti lelketeket, még a halál utolsó pillanatában is.

Imádkozzátok az Isteni Irgalmasság imáit

Imádkozzátok, imádkozzátok, imádkozzátok (főleg most), az Isteni Irgalmasság imáit, a saját lelketekért és a hitetlenek lelkéért. Az imacsoportok segíteni fognak nektek az Igazság terjesztésében és azokat is hitre segíthetik, akik azt sem tudják, hogy honnan jöttek és hová mennek. Mindez elősegíti azt, hogy az evangélikus felvilágosítás elterjedhessen, ami máris érezhető a világ minden táján. Az eddigi üzenetek próféciái már beteljesedésben vannak és az események sorozatosan bekövetkeznek és második eljövetelem is egyre közeledik.

Gyermeikeim, legyetek mindig készenlétben. Maradjatok kegyelmi állapotban és nyissátok meg szíveteket a szeretet és a béke tanításai előtt. Ha gyermekeim követték volna tanításaimat, most a világban nem lenne sem háború, sem kapzsiság, sem gyűlölet, és szegénység sem. Szívetek legnagyobb nyugalmával vonuljatok vissza minden nap, legalább egy félórára, hogy magatokba szálljatok. (ima)

Olvassátok a Zsoltárokat és a Példabeszédeket és tegyétek fel a kérdést: érvényesek-e ezek a tanítások ebben a mostani világban az én életemre is? „Természetesen, igen.” Imádkozzatok erőért, hogy megváltozzon hozzáállásotok és felfogásotok a halál utáni életről. Elmélkedjetek ezen a fontos tanításon! A földi élet csak egy rövid időszak. Az egyedüli igazi boldogság és az Örök Èlet a Mennyben van, Velem, a Paradicsomban, Atyám Birodalmában.

Szerető Megváltótok, Jézus Krisztus

>> folytatás: 2. rész

►Útmutató a "lelki beszélgetések", lelki naplók, magánüzenetek és följegyzések olvasásához.

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

46 hozzászólás

  1. Rotondo

    én óvatosságra intenélek titeket! Meg van írva, hogy a végső időkben sok lesz az álpróféta, akik meg akarnak téveszteni minket! És miután elolvastam az üzeneteket, azért van 1-2 gyanús elem benne, amikről nem tudom elhinni, hogy Jézustól származnak.
    Egyáltalán hova valósi ez a Mária Julianna és mit lehet róla tudni?
    Az egyház elismerte már ezeket a jelenéseket/üzeneteket?

    Válasz
  2. Hercegina

    Pár napja volt a legkülönösebb, ami történt velem a sok közül. Egy dallamot hallottam folyamatosan a fejembe. Ismerős volt, de akkor még nem jöttem rá. Miután lejátszottam itthon a gyermekem hangszerén 1x beugrott. Mennyből az angyal volt, amit sosem tudtam lejátszani, most viszont igen. Barátnőmmel próbáltuk megfejteni, mit jelenthet, de nem sikerült igazán választ kapni, azt gondoltam, jel lehet. Mostmár tudom, miután ezt az irást elolvastam, amit máskor olvasás nélkül kitörlök, mert sokmindent küldenek, aminek nem sok értelme van.
    Vissza gondolva érdekes 1-2 hónapja olvastam, (most sem emlékszem hogy hol?), hogy Jézus születésnapján Karácsonykor Mikulást várunk, ajándékozunk, ünnepelünk, de szó sem esik Jézusról, akit még csak a szeretetünkkel sem ajándékozunk meg azzal, hogy rágondolunk, és meghivjuk a házunkba, és ez a gyermekekkel sincs megtanitva!! Nehéz megszólalni ezek után, de mióta ujra érzem, többet kellene imádkozni, mint régen, azóta Jézushoz is imádkozom, mostmár másokért is fogok. Ezt jól esett megosztani, mivel tudom, ezek valóságos dolgok, amiket tapasztaltam. Köszönöm.

    Válasz
  3. Rutai István

    cajancker április 4.én, délelőtt írt véleményének 4.pontjához
    ajánlom, hogy olvassa el újra az ” Úr Jézus üzenetei ” -nek első részét, ahol megtalál minden választ, a látnoknővel
    kapcsolatban felmerült kétségeire.

    Tisztelettel: István

    Válasz
  4. cúth zsolt

    Kedves testvérem Atheist ön nem lőtte le a poént hanem csak hozzá segitett vele mert nem nagyon emlékeszem a filmre csak eszemben juthatott hirtelen de köszönöm a további hozzá szólását de minden esetre láttam azt.

    Válasz
  5. cúth zsolt

    Kedves testvérem Atheist ön nem lőtte le a poént hanem csak hozzá segitett vele mert nem nagyon emlékeszem a filmre csak eszemben juthatott hirtelen de köszönöm a további hozzá szólását de minden esetre láttam.

    Válasz
  6. Atheist

    Zsolt! Ha jol sejtem a film amit latott a Book of Eli(Eli konyve) volt, az egész torténet valahol kozépamerikában játszodik, a Biblia pedig azért kellett az „erőszakos vezér”-nek mert avval irányitani tudta volna az embereket a hitukon keresztul, a film részben az egyház ellen és a vallásosságért beszél, azon ritka nagy koltségvetésu feilmek egyike az utobbi 10 évben ami nem a vallás ellen hanem amellett beszél(mindenki másnak mondom, hogy csak a film legvegen derul ki hogy a Biblia Braille irassal iroddott, az „erőszakos vezér” felesége pedig vak és a film végén megtagadja a segitséget, azt mondja hogy nem tudja elolvasni az irást noha ez láthatoan nem igaz – elnézést ha lelottem a „poént” ); a film végen egyébként az Alcatras szigeten létesitett menedékhelyen mondja tolba az Bibliát Eli, az ott létesitett konyvtar igazgatojának… a Bibliákat mind elpusztitottak a háboru után, Eli-é volt az utolso…

    Válasz
  7. cúth zsolt

    Hisz irtam a bibliaáról mert oly kevesen olvassák.Ja tavaly láttam egy akció filmet a cime Jachve könyve az arról szólt valami katasztrófa történt vagy harmadik világháború után vagy valami atomháború volt minden kipusztult volt egy férfi aki harminc évig olvasta a bibliát és azt a biblia vakoknak volt nyomtatva ő ismerte azt.De abban a filmben azért a könyvét is képesek voltak egymást megölni egymást az emberek hogy újból hallják az Isten szavát vagy olvassák abban a városban egy vezér és üldözték őt hogy adja oda azt a könyvet de odata de csapás érte azt a erőszakos vezért mert az a vakok bibliája volt.De a főszereplő mind fejből megtanulta el ment amerikában ami még megmaradt és katonák kérdezték hová akar menni ő azt mondta hoztam a bibliát és kiakarja újból nyomtani a nyomdában meg is történt ez a film végén.Szerintem az film volt de érdekes és elgondolkodtató volt.De addig örüljünk hogy van bibliák és tudunk belőle olvasni mert lehet az se lesz ha most nem becsüljük meg a könyvek könyvét.Mert van egy kedves gondolat amig lehet amig szabad borulj le a kereszt alatt

    Válasz
  8. cajancker

    Köszönöm a hozzászólást!

    Megkérdezhetem mi a véleménye a 4pontról? Arra lennék kíváncsi.
    Gal4,4 szerint már mindent tudunk az üdvösséghez. A legfontosabb a Szentírás az Egyház szerint. A jelenések is ezen alapszanak, esetleg másként világítják meg,kiegészítik… Hiszek a jelenésekben, de figyelni kell ilyen név nélküli cikkekre!!

    Válasz
  9. cúth zsolt

    Kedves testvérem cajancker gondolom ön csak a bibliában hisz én lehetek őszinte önnel igaza van az a legfontosabb mert olvasom jó magam is mert Isten igéje nagyon fontos és térkép is a számunkra én szerintem de amit tegnap irtam sajnos szomorúan tapasztalom olyan kevesen olvassák még az a legszomorúbb hogy majdnem ki ürülnek a templomok abban reménykedek mi nálunk nem fogják bezárni a templomokat.És azt is olvasta az üzenetekben hogy ma még a mi véleményünkre se fognak hallgatni azt is meg irtam a T-Mobilnál kapcsolatban és övékké volt a utolsó szó nem a mienké és tovább sorolhatnám mert benne vagyok engem ez fogott meg a üzenetekben.És el felejtetem ha valami el akarnánk normálisan intézni mi gondol 100.szor kell be menni az irodákban hogy egyszer valami sikerüljön mind ami a T-Mobilnál és stb ügyeknél is.Én tiszteletben tartok minden hozzá szólásokat mert egymást is erősitjük a hitéletben is és ember az emberrel csak az a legszebb dolog hogy személyes barátság az jobb mind a hozzá szólás vagyis fórumozunk.Isten áldja meg önt kedves testvérem cajancker szép napot kivánok önnek.

    Válasz
  10. cajancker

    Testvérek
    A lényegről elfelejtkeztem. Eddig megérzéseim írtam, mire alapozom a felvetéseim?
    1 …A világon mindenki, aki hét évnél idősebb, látni fogja bűneit, hogy mélyen megbánhassa azokat és hogy megtérhessen még az Ìtélet előtti utolsó napon…
    A 6éves gyerek is követhet el bűnt, kerülhet a tisztítóhelyre. Nem lenne igazságos ha őket (7év alatt)nem érné a figyelmeztetés, egy nagy Istenélmény. Eddig azt olvastam, a nagy Figyelmeztetés minden embert érint.
    2 …Ezért ha egy ember önként választja a sátánt és a pokol lángjait, onnan már nincs visszaút, úgy kell lennie, saját akarata szerint. Az Örök Atya ezt már nem tudja megakadályozni….
    Örök Atya mindent meg tud változtatni!!! Pál Apostol esetében is hasonló történt a damaszkuszi úton. Nagy Figyelmeztetéssel is meg szeretné változtatni az embereket, de meghagyja a szabad akaratot.
    Akár ha szeretteink közbenjárnak érettünk, ember elkerülheti a legrosszabbat.
    3 Arany-ezüst fizetőeszközről is szól a cikk – ezeknek nem sok köze van a lelki életünkhöz.
    4 Nem írja oda nevét a szerző, érthető, hogy félhet, bár legtöbben kik nagy hatású üzenetet kaptak kiállnak a nyilvánosság elé folyamatosan, és vállalják a megpróbáltatásokat. Ha nem is áll ki, legalább egy Papra vagy lelki vezetőre hivatkozna vagy kérne legalább előzetes kontrollt.

    Válasz
  11. cajancker

    Testvérek!

    Magánkinyilatkoztatásokban az a veszélyes, hogy akár 99%-ban igazat mond, lehet 1% hamis, ezért kell óvatosan kezelni! (személy szerint volt pár mondat, mi nem tetszett)
    Tavaly márciusban-áprilisban(?)erről beszélt Csillik Atya Nagyfaluban.
    Nagyfaluban Csillik Atyáról nem lehet rosszat mondani, Medjugorjéről Pl Gál Péter pozitívan nyilatkozott , ezeknek szerintem megvan már most a gyümölcse.

    Mindenki döntsön lelkiismerete-esze szerint, nem szeretnék senkit sem befolyásolni.

    Válasz
  12. cúth zsolt

    Kedves Marika testvérem önnek igaza van de sajnos nem csak a magánkinyitkoztatást nem fogadják el de szerintem még a Isten szavában se hisznek az sokan vagyis a bibliában elfordulnak akkor mit elleneznek ezzel a új üzenettel mind testvérünk cajancker de abban ő neki igaza volt a tavalyi fényláncál kapcsolatban az ellen én is elleneztem a 2010.ben.De erre csak azt tudom ide irni nem érdemes ő vele ki kezdeni épp úgy volnánk mind a farizeusok hogy bele kötnénk a Jézus tanitásában úgy mind a ma i evangéliumban amikor meg gyógyitot egy vakon született embert Jn.9.41.Ha vakok volnátok felelte Jézus- nem volna bűnötök.De azt álitjátok látunk Ezért megmarad a bűnötök.De mindig az egyház úgy jön ki a kivizsgálásból hogy elfogadja mert ők is tudják Istennel nem lehet játszani mert azt tanulták mert irtam hogy hogyan jártam a Vassula Rydennel kapcsolatban mert volt a T-Mobilban tartozás ha nem fizessük ki akkor biróságra adnak és végre behajtónak adtak azóta rá jöttem a ő üzenete Jézustól van és a pápa is elfogadta. De több szentünkét is el fogadta a egyház a magánkinyilatkozásokat mert Jézus meg mondta ő nem hagy el minket mert velünk marad az idők végeztéig.Jézusom bizom benned.amen

    Válasz
  13. Marika

    Jézus mondta egy magánkinyilatkoztatásban, ha az üzenet a szeretetre, bűnbánatra, imádságra, vagyis a megtérésre hív, akkor biztos az Égiektől származik.A gonosz soha nem fog ilyen üzeneteket adni.Sok magánkinyilatkoztatást olvastam már, mindnek hasonló jellegű a mondanivalója.Nekem nem kell hivatalos egyházi pecsét, hogy a fenti üzenetet elhiggyem.Nagyfalu és Medjugorje sem elismert még egyházilag.Számomra a szívek megtérése a”hivatalos”amit ezek a zarándokhelyek és kinyilatkoztatások adnak.Nagyon komolyan kellene vennünk a mi Drága Megváltónk és Mennyei Édesanyánk üzeneteit, mert valóban az utolsó időket éljük.Sajnos az emberek többségéhez nem jutnak el ezek az üzenetek, de sokan nem is hinnék el, csak kimosolyognák!

    Válasz
  14. cajancker

    Testvérek!

    Eszembe jutott a tavalyi fénylánc és egy arkansasi látnoknő körlevele ezzel a levéllel kapcsolatban.
    Az utóbbi cikkel kapcsolatban (ha jól emlékszem) Fekete Sándor Pál a „zarándokon” felhívta figyelmünket pár mondatra, mi ellentétes volt a Szentírással.
    Itt is hasonló ellentmondásokat, maszatolásokat érzek. Az Egyház álláspontját érdemes lenne megvárni és/vagy lelkek megkülönböztetésének karizmájával rendelkező személyt.
    Nagyfalui vagy Medjugorjei üzenetnek a hangvétele is más szerintem.

    Válasz
  15. Marika

    Imádlak Édes Jézus, add, hogy minél jobban szeresselek, és Benned az embereket!

    Válasz
  16. Láz

    Ma az irgalmasság szentolvasóját imadkozva eszembe jutott ez a cikk és ez a kérdés merült fel bennem:
    „Ki (volt)a világosság angyala?” Nem állítok semmit, csak kérdezek…
    A Szentírásban ez a kifejezés szerepel a 2Kor 11,13-ban.
    Én ezzel a kinyilatkoztatással kapcsolatban megvárom Anyaszentegyházunk döntését…

    Válasz
  17. christine

    Miért irtátok le ilyen sokszor ezt a mondatot, kedves hölgyek?
    Eszterke, én is szoktam imádkozni minden emberért, akivel találkoztam. Külön Jézus elé viszem a volt osztálytársaimat, a tanáraimat, a barátaimat, a rokonaimat, a volt szerelmeimet :) és mindenkit, akivel valaha találkoztam. És mindig úgy örülök, mikor felfedezem, hogy hasonló dolgokra indit bennünket a Lélek.

    Válasz
  18. Láz

    Kedves testérek!

    Kegyelmi állapotról lásd:
    http://lexikon.katolikus.hu/K/kegyelem%20%C3%A1llapota.html.
    Még érdemes lapozni a Katolikus Egyház Katekizmusát ezzel kapcsolatban:
    http://lexikon.katolikus.hu/K/kegyelem%20%C3%A1llapota.html (sajnos idő hiányában a „kegyelmi állapot” ill. a „megszentelő kegyelem állapotának” pontos definícióját nincs időm kikeresni – mindenkire ráhagyom)..

    Istu: Szent Fausztina isteni Irgalmasságról írt könyvét (címe: Napló) a katolikus anyaszentegyház elfogadja (Imprimatur a lengyel eredetin:
    FRANCISZEK KARD. MACHARSKI, Metropolita Krakowski, Kraków, 18. 04. 1979.). Szent Fausztyna nővért mellesleg II. János Pál pápa 2000-ben avatta szenté.
    A naplót mindenkinek nagyon ajánlom!! (Rám nagyon nagy hatással volt…) Online letölthetőÉ http://www.irgalmassag.katolikus.hu/index.php?option=com_wrapper&Itemid=8
    Az irgalmasság szentolvasójának napi elimádkozását szinén!

    Metropolita: Vassula kinyilatkoztatásait mikor ismerte el az egyház? Légyszi küldj valami infót róla. Az én legjobb tudomásom szerint még mindig érvényben van rá a hittani kongregáció tiltása. (http://www.hagiosz.net/?q=1995oktober6 és http://www.hagiosz.net/?q=2007januar25). Legyetek óvatosak mit közöltök és ha lehet tüntessétek föl hogy honnan van az infó. Nehogy több kárt tegyetek mint hasznot!

    Mindenki: legyetek óvatosak a magánkinyilatkoztatásokkal. A gonosz hatalma nagy és sok a hamis próféta. Ha egy kinyilatkoztatás 99%-a igaz és csak 1% ami rejtett hazugság az olyan mint egy csepp méreg egy kancsó tiszt vízben – megmérgezi az egészet!

    Nagyon ott van a levegőben a „világvége hangulat”. Mindenhonnan ez jön, mert olyan izgi, és wow!…
    Az ember (mi is!!) pedig oly könnyen elhiszünk akármit. Valami a levegőben van, szerintem is. De vigyázzatok! Szerintetek a sátán ne csapna le egy ilyen jó alkalomra hogy a választottakat is megtévessze??
    Az üzeneteket emberi hittel kell fogadni a Szentírást pedig isteni hittel. Minden ott van a Szentírásban! Ki van közületek aki legalább annyi időt tölt a Szentírás mély hittel való olvasásával és elmélkedéssel mint a magánkinyilatkoztatások elmezésével és arról való elmélkedéssel mikor lesz a Második eljövetel, a Nagy figyelmeztetés vagy világvége?? Legyünk magunkkal őszinték…
    Ha ilyen üzenetek olvasására 15 percet szánsz akkor még aznap olvasd fél órát a Szentírást is!

    Csak egy a fontos: Szeretni feltétel nélkül Istent és felebarátainkat (ellenségeiteket is!), megbocsájtani mindenkinek mindent és irgalmat gyakorolni!!!

    Az üzenetekhez:
    Jézus 2000éve maga mondta: „Beteljesedett az idő, és már közel van az Isten országa. Tartsatok bűnbánatot, és higgyetek az evangéliumban.” (Mk 1,15; Mt 4,17, ApCsel 3,19) Az apokalipszis Jézus halálával MÁR ELKEZDŐDÖTT – a Sátán legyőzetettet!
    Vagyis mi keresztények immár 2000 éve várakozunk. (Hittel és türelemmel!)
    Ne aggódjatok tehát a holnap miatt, a holnap majd gondoskodik magáról! (Mt 6,34)

    Válasz
  19. Terez

    AZ ÚR JÉZUS ÜZENETE minden emberhez az elkövetkezendő eseményekről

    Válasz
  20. Tunde

    AZ ÚR JÉZUS ÜZENETE minden emberhez az elkövetkezendő eseményekről

    Válasz
  21. bobe

    AZ ÚR JÉZUS ÜZENETE minden emberhez az elkövetkezendő eseményekről

    Válasz
  22. Noemi

    AZ ÚR JÉZUS ÜZENETE minden emberhez az elkövetkezendő eseményekről

    Válasz
  23. Istu UK

    JAVITAS az elozo hozzaszolasomhoz: Nem Szent Fausztinara ertettem, hogy az Egyhaz nem fogadta el, hanem a holgyrol irtam, akinek Jezus ezeket a csodas uzeneteket meghagyta, hogy tovabbadja nekunk. A hivatalos honlapon http://www.thewarningsecondcoming.com/about/, az al, hogy a mi Draga Anya Szent Egyhazunk, meg vizsgalya kinyilatkoztatasokat, amiket a holgy kapott, de MEG nem ismerte el.
    Szent Fausztinat, tudtommal, honfitarsa II. Janos Pal Papa, meg a kilencvenes evek elejen Szente avatta, tudtommal, az Irgalmassag Vasarnapjan, amit Jezus, Szent Fausztinanak nyilatkoztatot ki es meghagyta hogy unnepelyuk, Husvet utani Vasarnapon.

    PAX
    :)

    Válasz
  24. Ariel

    Ebben az üzenetben Jézus állítólag azt ajánlja, hogy hetente gyónjunk…
    Amúgy az jutott eszembe, hogy talán a kegyelmi állapotnak nem feltétele a belső béke, hiszen épp Fausztináról tudjuk, hogy sokat szenvedett attól, hogy bensőleg tele volt kételyekkel, ellenérzésekkel, kis Teréz meg a hitetlenség kísértésével küszködött állandóan, úgyhogy meg kell különböztetnünk valahogy, hogy mi a kísértés, a próbatétel, és mi az, ami a bűneink következménye!

    Válasz
  25. Reka Bp

    Eszterke!

    A legfontosabb az őszinte bűnbánat, enélkül nincs kegyelmi állapot. A gyónás meg azért fontos, mert egyrészről eltörli a megbánt bűnöket, másrészről meg „tippeket” kaphatunk Jézustól a gyóntató papon keresztül, hogy hogyan tudunk megmaradni a Szeretetében. Más, amikor valaki időnként elmegy gyónni, de egyébként hívőnek mondja magát és más az, amikor valaki tudatosan törekszik arra, hogy Istenhez közeledjen, felismerje a Szentlélek segítségével bűneit, Isten nélküli kicsinységét.
    Szerintem minden azon múlik, hogy Jézus keresztfája alá mész bűnbánó lélekkel, ha eljön Az Óra vagy állsz egymagad és próbálsz magyarázkodni, hogy mit mért csináltál.

    Válasz
  26. Sári

    Jézus diktálta le Vassulának, így is imádkozhatunk a megtérésekért – és a kis imacsoportunkban tesszük is mindig a rózsafűzérben a Miatyánk előtt:
    „Jézusom, egyedüli Szerelmem! Azokért imádkozom, akiket szeretsz, de nem tudják, hogyan szeressenek Téged! Bárcsak megtisztulnának és meggyógyulnának, hogy ők is megszabaduljanak minden gonoszságtól! Amen”
    szeretettel, Sári
    http://www.tlig.org/hu/

    Válasz
  27. eszterke1

    Istu!
    Az egyház elfogadta Fausztina naplóját,2.János pál támogatta,hiszen mindketten lenygelek voltak,ha jól emlékszem ezek a részletek a cikk aljén vannak itt a Metron.
    Üdv:E

    Válasz
  28. eszterke1

    És minden hónap első csütörtökén a papokért megy a mise,első péntek,szombat meg igéretekkel fűszerezve! Ma van,holnap és holnapután!

    Válasz
  29. eszterke1

    Figyeljetek,van egy ötletem!
    Nos,egyszer imádkoztam,hogy akit eddigi életem folyamán megismertem,és akit meg fogok,mind térjen meg,Na most ha ti is csatlakoznátok,akkor ez hatványozódna,és mivel az idő kevés,megmenthetnénk Jézus segitségével lelkeket!A Legszentebb Szűz Könyneinek olvasójával pedig szerintem teljesülni is fog!(Mert ott az van,hogy Jézus édesanyja könnyeire tekintettel a legnagyobb szeretettel adja meg a kérést.Tehát elég egyszer elimádkozni,vélemény?
    Na igen,gondolom,ezért szenvedni is kell,de ki tudja ,meddig élünk még,nem igaz?
    És akkor legalább ezt megtettük,persze lehet,kit-kit máshogy hiv el az Úr ugyanezen célre,nekem most csak ez eszembejutott.Véletlenül?:)Pl
    ha most pár év múlva lesz tényleg a 3 napos sötétség,és nem biztos,hogy túl éljük,bár remélem:)
    Legalább nem fogunk szomorkodni,mint a történetben a fórumon a halott sógor,hogy mennyi jót elmulasztott az életben,Hiszen ő ezt itélte meg legnagyob bűnének!Hm?

    Válasz
  30. eszterke1

    Köszi,Zsolt:)
    Ariel!
    De ilyen viszonlyag ritkán van,nem?
    Pl ha ideges valaki,akkor nincs kegyelmi állapotban,mert azért mindig bűn nélkül a szentek vanank csak.Bár igaz,a Biblia irja:miondig mindenkor örüljetek,és hálát adjatok,és akkor egy csomó minden megszentelődik,nem,a harag is?Meg irja azt is,hogy készenlétben álljunk,mert nem tudjuk ,melyik órában jön el a MI URUNK:)

    Már alig várom a következő részt,remélem,minél előbb felrakják:)
    Bár gondolom a tartalma hasonló,mint az eddigi próféciák.

    Válasz
  31. Istu UK

    En az Szent Fausztina Naplojat mar kb masfel eve elkezdtem olvasni, ami szuntelenul ISTEN Irgalmarol ir :). Nem tudom, hogy az Egyhaz el fogadja-e vagy sem, de amit nekem mond, az az, hogy orulhetek, hogy a Katolikus Hitem altal, kegyelmekhez jutok, amikhez masok nem, de ugyan akkor feleloseg, hogy masokert is buzgon kell imadkozzunk, szeretteinkert, de foleg ellensegeinkert, mert erre tanit minket az Irgalmas Mester :).

    PAX!
    :)

    Válasz
  32. Reka Bp

    Ariel, a kegyelmi állapothoz fontos az is, hogy halálos bűn ne terhelje a lelked, nem? Tulajdonképpen az az állapot, amikor nyugodt szívvel kimész mise alatt áldozni. Alapvetően nem mond ez ellent annak, amit írsz, de mégsem elhanyagolható momentum – szerintem.

    Válasz
  33. cúth zsolt

    Kedves Karizma ne haragudjon olvasta a én hozzá szólásomat én rá jöttem nem érdemes a ő akarata ellen lenni mert az Úr Jézus is azt mondta hogy a Tamás apostolnak Jn.20.19-31.én nem láttam őt de hiszem hogy ő velünk marad az idők végeztéig és nem hagy minket árván meg mondta Úr Jézus Krisztus is. É egyet értek eszterke1 ő örülni tud a dolgoknak mert többször is olvastam a véleményét neki üzenem és a többieknek ezt a oldalt hogy http://www.evangélium365.hu ezzel kivánok mindenkinek áldott nagyböjtöt

    Válasz
  34. Ariel

    Kegyelmi állapot: amikor nem vádol a szíved, és odaadóan szereted Istent, béke van benned, és békében vagy a felebarátaiddal is.

    Válasz
  35. eszterke1

    Kedves Karizmán!
    Mit nem értesz?:)
    Ja,és segitsetek:Mi pontosan a kegyelmi állapot?

    Válasz
  36. eszterke1

    Fantasztikus,mennyire szeret minket a mi szerető Istenünk!!!!!
    És vezet!
    Most letörlődött egy csomó irás,amit irtam! Dicsőség Neked,Istenem!!!!!

    Válasz
  37. Karizman

    „Szeretett Anyám, a világosság Angyala….”
    Ezt én nem értem :-(

    Válasz
  38. christine

    Köszi, hogy feltettétek. És hogy mellé tettétek az Útmutatót. Engem abszolút letaglózott, de nem mondanám, hogy akkora meglepetés. Hiszen az általam ismert és olvasott valamennyi látnoknál mostanában hasonló tartalmú üzenet jelent meg, csak persze nem ilyen részletesen. Éva asszonynak és Mária Juliannának csak annyit mond, hogy elérkezett az idő, és hogy nincs visszaút. Illetve Éva asszonynak még annyit, hogy Magyarország védelemben részesül. Ez pedig összecseng Pió atya jövendölésével. Nem tudom, miért jövendölik ezt a nagy kegyelmet, de boldog lennék, ha az engesztelő imák miatt. Imádkozzunk hát az eddiginél is buzgóbban a lelkekért, és különösen Magyarország megtéréséért.

    Válasz
  39. Ariel

    Kedves Zsolt,
    köszönjük a kedves szavakat. Vassulával kapcsolatban mi is tartózkodóak voltunk, ám mára az Egyház elfogadta az ő üzeneteit is.
    Isten áldjon!
    Szerkesztőség

    Válasz
  40. cúth zsolt

    Én ezt a üzenetet elolvastam nagyon mélyen elgondolkodok rajta most is mert most a mi időnkben történt azaz éppen március 5 ei üzenet és kezdett fel rázni engem tegnap olvastam még ezen gondolkodok rajta ma is és nem tudok szolhoz jutni őszintén megérintet ez a üzenet és az is a hölgy fel meri a vizsgálat alá tenni az katolikus egyházban.Én ezt jobban elfogadtam ezt a üzenetet egyből mind a Vassula Rydenét de ott milyen harc volt bennem azt ne tudja meg kedves Metropolita jó két hónap kellett hogy elfogadjam azt is már két könyvem is van tőle Igaz élet Istenben már kilencven százaléka annak hogy elfogadtam őt és a üzeneteket.Isten áldjon kedves Metropolita szerkesztő ás áldja meg a apostoli munkáját maradok továbbra is tisztelettel

    Válasz
  41. eszterke1

    Jézus,de gyönyörű vagy!!!!!
    Már alig várom,hogy elolvassam ezt a cikket!!!!!!!!!!!

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.