RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljuk az Esoguru.com internetes oldal következő előadását.
:
Gabriele Amorth – A Vatikán Legfőbb Ördögűzője – Találkozásaim az Ördöggel
Március 24. 19.00; Esoguru.com
.
Betekintést kapunk az ördögűzés legrejtettebb titkaiba, technikákba, konkrét esetekbe az Ördögűzők Egyesületének 85 éves elnökétől, Padre Pio tanítványától.
.
További információk az előadásról itt: http://hu.esoguru.com/talalkozasaim-az-ordoggel
.
• Cikket találnak még a témáról itt:
http://hu.ezo.tv/cikkek/ordoguzes-elethossziglan.html


A Vatikán Legfőbb Ördögűzője – Találkozásaim az Ördöggel

Gabriel Amorth, az Ördögűzők Egyesületének 85 éves elnöke az ördögűzés legrejtettebb titkait, technikáit, konkrét eseteket oszt meg az EsoGuru.com nézőivel.

A Vatikán Legfőbb Ördögűzője – Találkozásaim az Ördöggel címmel rendhagyó internetes előadásra kerül sor 2011 március 24-án este 19.00 órakor. Az EsoGuru.com weboldalon látható Gabriel Amorth, a Vatikán legfőbb ördögűzőjével készült beszélgetés.

“Elkezdenek dühöngeni, ütni-zúzni, ilyenkor szükség van néhány erős emberre, aki megragadja és behurcolja, leülteti őket. A nagyobb démonűzéseket egy templomban szoktam végezni, ahol van egy ágy, egy kis ágy, ahova lefektetjük a betegeket, majd szorosan fogjuk a testüket.”

Az ördögűzés a 21. században is jelen van a társadalomban, természetesen leginkább a katolikus egyházban.

„Egyszer azt kérdezték tőlem: Isten gyűlöli a démonokat? Nem! Isten szereti az ő teremtményeit. Isten a démonokat is szereti, mint saját teremtményeit. A démonok gyűlölik Istent.”

Az ördögűzés hallatán kegyetlen rítusok, súlyos mondatok és megannyi babona jut eszünkbe. Milyen egy modern ördögűző a világ egyik legtradicionálisabb közösségében, a római katolikus egyházban? „Az ördögűzés így zajlik. Belépünk, először mindig keresztet kell vetni. Megcsókoltatom a keresztet. Néhány esetben odaadom az alany kezébe, néha pedig nem, mert attól félek, hogy elhajítják. Aztán a stólám egyik szalagját az alany vállára helyezem. Leülök én is. Mindig van a szék mellett egy-két ember: mellette egy, előtte egy, néha a háta
mögött is áll valaki, akik lefogják az alanyt amennyiben szükség van rá. Készenlétben tartunk zsebkendőket, mert esetenként köpködnek az alanyok, sokszor érdekes dolgokat köpnek ki. Akkor a fejükre teszem a kezemet. Elkezdem az ördögűző imádságokat skandálni.

Ekkor párbeszédet kezdek a démonnal, amennyiben látom, hogy megjelenik – ez ritkán történik meg, mert leggyakrabban csak apró jelek árulkodnak a démon jelenlétéről, és ilyenkor nem lehet párbeszédet folytatni a démonnal. Az alanyok gyakran transzba esnek, hadonásznak, vagy a földre vetik magukat, ilyenkor tudok a démonhoz szólni.

Elkezdem vallatni a démont. Tilos bármilyen kérdést kíváncsiságból feltenni. Csak a démonűzés szempontjából fontos kérdéseket szabad feltenni. Hogy hívnak – ez fontos, mert a démonnak fel kell fednie magát. A démon mindent megtesz azért, hogy rejtve maradjon. Néha betegségeket szimulál, erre van egy példa az evangéliumban is: egy fiatalember esetében a démon epilepsziát szimulált. Össze-vissza dobálta magát, mint egy epilepsziás közben pedig démoni megszállásról volt szó.”

Kiket szállnak meg a démonok, s miért? Hogyan lehet és miért érdemes elüldözni a gonoszt?

„Az igazi démoni megszállással kapcsolatos esetek ritkák. A démonok által történő fertőzések, vagy zavarok sokkal gyakoribbak. Sajnos nagyon gyakoriak. Gyűlöletből, bosszúból, érdekből. Nagyon sok példát tudnék hozni, annyira gyakran történik, számomra mindennapos. Például: egy fiatalember tíz éve együtt jár egy lánnyal. Ekkor rájön, hogy mégsem az ő zsánere és szakítanak. Néha előfordulhat, hogy nem is a lány, hanem a lány anyja, sértetten, hogy a fiú elhagyja a lányát, elmegy egy jóshoz vagy varázslóhoz, és rontást küld a fiúra.”

Gabriel Amorth, a Vatikán hivatalos ördögűzője, az Ördögűzők Nemzetközi Szövetségének Elnöke, több mint 70.000 démonűzés tapasztalatával a háta mögött lebilincselően beszél az ördögi természetéről és az ördögűzés fontosságáról. Hitvallása szerint három dolog egyidejűleg segít kimászni a szellem és a lélek sötét bugyraiból: A hit, a szeretet és a megbocsátás.

www.EsoGuru.com
Március 24-én mindenki megismerkedhet az ördögi természetével és a gonosz elűzésének módjaival!
Az előadások pontos időpontjai magyar idő szerint
Március 24. 19.00
Ismétlések: Március 25. 01.00
Március 25. 04.00
Március 25. 09.00
 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

39 hozzászólás

 1. Foggia adatlap-képe
  Foggia

  Először is! Hogy kerül erre a weboldalra egy ilyen cikk?! Ki az aki ezt megengedte?
  Rotondo, egyet értek veled, felháborító, hogy pénzt kérnek az előadás meghallgatásáért!
  Amorth atya egy hiteles, római katolikus exorcista pap, inkább a könyveit vásárolják Kedves Testvérek!
  Nagyot csalódtam a metropolitában, hogy ilyen weboldalakat enged belinkelni…

  Válasz
 2. Rotondo adatlap-képe
  Rotondo

  durva, hogy szegény pap nevét egybemossák ezekkel az ezoterikus mocskokkal..
  Sztem fel kéne hívni a figyelmét, hogy visszaélnek a nevével és pénzt kérnek az előadásaiért!

  Válasz
 3. fanni.22

  :DDD Én meg szerettem volna nézni a videót, de pénzes, így nem nézem meg. Az ezon kiakadó embereknek meg: Nem tudom mi a baj azzal az oldallal? Ha nem akarok jósoltatni, nem jósoltatok, és pont. Én még olyat nem láttam, hogy a jósnő pisztolyt tartott volna bárki fejéhez…Ezen el lehet gondolkozni szerintem. Az meg hogy a bibliában is benne van, hogy ez tilos, mindenki, ismétlem mindenki tudja. Amúgy tavaly néztem ott egy nagyon jó előadást, a Dalai Láma beszélt…Jah, persze ő is maga az ördög, mert a buddhista vallási gyakorlat magába foglalja a meditációt is.

  Válasz
 4. Marianna

  Kedves ezoteria miatt felhaborodott tarsaim,
  Amorth atya eloadasa ezen a honlapon szerintem nem rossz otlet. Hiszen Jezus is a bunosokkel egyutt vacsorazott! Az eltevelyedetteknek es a bunosoknek van a legnagyobb szukseguk arra, hogy felnyissak a szemuket! Ismerek olyan vallasos embereket, akik sajnos aktivan reszt vesznek ezoterikus dolgokban, pl. tarot joslas, nem tartjak bunnek. Remelhetoleg a honlap latogatoi kozul nehanyan radobbennek ezeknek a dolgoknak a sulyara.

  Válasz
 5. Ariel adatlap-képe
  Ariel

  Drippey: minden jó, csak az utolsó mondatot nem értem… melyik oldalt kerülöd? A metropolitát? Miért?

  Pelagia: Nyitottam egy fórum topikot a témában, most már meg fogod találni. Amúgy a következőképpen tudsz nyitni: FÓRUM-ban, bal oszlopban kiválasztasz egy Témát, és a jobb felső sarokban rákattintasz az “Új topik” szóra. Innen már menni fog. :-)

  Na, akkor akit érdekel, folytassuk az ördögi tapasztalatokat, véleményeket a Fórumban.

  Válasz
 6. drippi

  Kedves Mindenki! Mielőtt beetetnétek egymást a horrorral, tudnotok kell, hogy valamire rányílt a szemetek. Mielőtt elkezdenétek remegni, tudnotok kellene, hol kell megállni. Mielőtt úgy gondolnátok, hogy a sátán nagyságát kezditek felfedezni, akkor még nem voltatok hozzá annyira közel, hogy megijedjetek tőle. Kívülállóként pedig ne keressétek, és ne keressetek „praktikákat”, akárcsak az imádságban. Miközben gyakorlatokat ismernétek meg, Jézus, a háttérbe fog szorulni, és másban éles szemetekkel fölfedezhetitek a kísértést. Legalábbis azt fogjátok hinni. Csak annak nem lesz rejtve, csak az előtt tárja fel magát, akinek nincsen más semmije, csak Jézusa egyedül. Az, viszont nem keres technikákat, hanem Jézus sebeinek fájdalmát ismeri meg jobban, saját bűneiért áldozataként, ha csak nem, még abból is kaphat megtapasztalást. Ez kegyelem, amit most feszegettek. Miért akartok mindent tudni? Éppen elég Jézust követve, egymást elfogadni, megbocsátani, stb. Ha pedig már megbocsátasz, ha egyáltalán meg tudsz bocsátani mindenért, akkor jobban át fogod látni a kísértés nehézségeit, és annyi pedig éppen elég lesz neked ahhoz, hogy meglásd: Jézus, miről beszél. Senkitől sem azt fogja kérdezni, hogy megismerted-e kellőképpen az ördögöt, hanem azt, hogy tudtál-e szeretni. Jézust, és az embereket. Nem csak a virágos rétet, hanem a mocskot is, ahol élnek hasonló emberek. Nemcsak Indiában, hanem a közeledben, a szomszédban, az utcán, stb. Mielőtt büszke lennél magadra, jobb, ha már most megtudod, hogy gyenge vagy a kísértő ismeretére. Éppen elég, ha figyelni próbálsz Jézusra, és az Ő Irgalmas szeretetében pedig magadra, a gyónásaidban. Ha nem a te hivatásod, az Isten ellenfeleinek éles harcát látni a Mennyei szeretete felé, akkor ne ennek kutatásával ne foglalkozz. Ha mégis fojtatnád, már imádkozom érted. Abba hagyom, és nem írok többet. Válaszra nincsen szükségem, ez az oldalt pedig elkerülöm.

  Válasz
 7. pelagia adatlap-képe
  pelagia

  Ariel!
  Én be vagyok regisztrálva, és szívesen beszélgetnék erről a témáról, de sajnos nem tudom, hogy kell új Fórum Topikot létrehozni.
  Írd meg légyszíves, annál is inkább mert szeretném meg tudni a véleményeket a videóról azoktól, akik megnézték.
  Köszönöm.

  Válasz
 8. Ariel adatlap-képe
  Ariel

  Amúgy javaslom, gyertek fel, és nyissatok új Fórum Topikot a témában, mert úgy látszik, erről mindenkinek van véleménye…

  Válasz
 9. Ariel adatlap-képe
  Ariel

  Nna! Hajba ne kapjatok :-))))
  Szerintem mindenkinek van igazsága, és tényleg nagy a zagyvaság a világban, a világi emberek között. A metropolita.hu egy kis békés sziget ebben a zavaros mindenségben, de igaz, hogy kevesebben vagyunk ma, akiknek a fejében él az isteni rend, de legalábbis keressük.

  Az ezogurut egyszerűen azért linkeltük be, mert ők maguk küldték el nekünk az anyagukat, és az is a kereszténységhez tartozik, hogy nem lopjuk el az infót tőlük, hanem becsületesen odairányítjuk rájuk a figyelmet, mert Amorth atya tényleg megér egy estét. (Meg egy imát is)

  Reménykedünk, hogy senkit nem kap el az ezoterikus gépszíj, és reménykedve, hogy aki ezotérikus az is Isten Teremtménye, egy kereső testvérünk, és ha baráti kezet nyújtunk feléjük (sziklaszilárd hittel a Római Katolikus Egyházban és tanításában), akkor mi “fertőzzük meg” őket a tiszta tanítással, és nem fordítva!

  Mert küldetésünk van: “Menjetek, és tegyétek tanítványommá mind a népeket!”

  Válasz
 10. Zsuzsanna

  Kedves Gábor !

  Nem tudom miből gondolod, hogy ítélkezem akkor, ha azt mondom, hogy sok ember nem hisz az ördög létezésében?
  Az én környezetemben rengeteg ilyen akad, és kiröhögnek, ha csak kimondom a nevét.
  Ha szerinted ez ítélkezés, akkor valamit nagyon félreértettél, a Máté 7:1-2 idézet nem idevaló, már bocsánat!
  Nem ítélek el senkit aki nem hisz az ördögben, csak sajnálom és általában imádkozom értük!

  Válasz
 11. pelagia adatlap-képe
  pelagia

  Én azért még mindig nem értem, hogy miért egy ezogurus oldalon vetítik le ezt a videót, és mondjuk sok katolikus testvérünk és saját magunk okulásaként nem találkozunk vele sehol katolikus oldalon?
  Már belinkeltem a mai cikket pont az ördögűzők új generációjának konferenciájáról ide, ahol Amorth atyát is megszólaltatják.
  Talán azért, mert az 1999-ben alakult nemzetközi szövetségüket a Vatikán hivatalosan még mindig nem ismeri el, és ők erre várnak.

  Válasz
 12. Gábor

  Kedves Testvérem, Zsuzsanna!

  Ezt írtad az előbb: “Azt, hogy az emberek nagyobb többsége nem is hisz az ördögben! Jót vidulnak majd az előadáson!”

  Én erre ezt mondom:
  „Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek! Mert amilyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek, és amilyen mértékkel mértek, néktek is olyannal mérnek!” (Máté 7:1–2)

  Arra kérlek, hogy ne ítélkezz felelőtlenül, hirtelen haragból és segíts azoknak, akik szerinted Amort atyát és mondandóját humoros műsornak ítélik meg! Segíts nekik azáltal, hogy erősíted Amort atyát támogatásoddal, nyilatkoztasd ki máshol is, hogy amit csinál és amiért küzd, az igenis fontos és támogatandó dolog.

  Bízok Benned, igaz Testvéremben hogy e harcban mellénk állsz és teszel minden általad elérhető eszközzel azért, hogy a gonoszt kiűzzük a szívek mélyéről!

  Válasz
 13. Zsuzsanna

  Kedves Testvérek !

  Én nem azt mondtam, hogy ne nézzétek meg az előadást, senki ilyet nem mondott. Én azt mondom, hogy AZ ÖRDÖG NEM ALSZIK!
  Jót röhög majd a markába, ha ilyen ügyesen megkaparinthatja a tudatlanabb lelkeket az ezotérián keresztül, hisz senki nem gondolja, hogy ez milyen VESZÉLYES!!!
  És ezek az emberek, akik felmennek erre a honlapra, inkább az ezotériás dolgokkal kapcsolatosakat nézi, mint Amort atyát, de ha mégis megtekinti a műsort, tudjátok mit mondok? Azt, hogy az emberek nagyobb többsége nem is hisz az ördögben! Jót vidulnak majd az előadáson!

  Válasz
 14. Peti

  Ha az ezoguru maga az ördög, illetve ha az ördögűző Amorth atya meglátogatja öket akkor… Értitek, szerintem dolgozni megy az ezóhoz és száműzi majd a gonoszt egy újjabb helyről!

  Nemtom… ez csak egy elmélet… :D

  Válasz
 15. Gábor

  Sziasztok!
  Jó ideje olvasója vagyok a Metropolitának és most kicsit meglepődve látom, mennyire félreértik páran az ÚR akaratát! :( Most tényleg úgy gondoljátok, hogy nem kell MINDEN eszközzel harcolni a gonosz ellen? A gonosz elleni harcot nem szabad, hangsúlyozom NEM SZABAD soha feladni és meg kell ragadni minden egyes alkalmat, lehetőséget, ha azok által felhívhatjuk hívő testvéreink szemét a veszélyekre!
  Amorth atya harca igazán tiszteletreméltó, meg kell adni neki minden lehetőséget és segítséget, amivel támogatjuk őt a gonosz elleni harcban!

  Válasz
 16. jozsa ferenc

  Én pl örülök, hogy egy ezoterikus oldal nyit ilyen irányba is, és a saját hiveik is bevonódhatnak.
  Én megnézem az előadást mert érdekel és máshol nem is tudnám megnézni és lássák van igény ilyen előadásokra is.

  Válasz
 17. mark lidia

  Sziasztok,
  én igazán nem értem, miért kell ettől félni, pláne tartani, így látatlanban. Én biztos, hogy megnézem, mert érdekel, függetlenül attól, hogy hasznot hajtok-e valakinek vagy sem. Utána persze lehet véleményem, nyilván lesz is. Sőt szívesen meg is beszélném veletek, már ha lesz olyan érintett, aki szintén látja az előadást.

  Válasz
 18. Zsuzsanna

  Kedves Ariel !

  Nem az ezo oldalaktól félünk, hanem attól, hogy keresztény testvéreinket belerángatják a hazugsába ilyen dolgok által. Sok ember nem is tudja, hogy ez bűn.
  Tegnap találkoztam egy hívő ismerősömmel. Azt modta: A héten elmegyek jósnőhöz! Mondtam neki, hogy nem szabad oda mennie, ez tiltott dolog, bűn, a gonosztól jön. Erre azt válaszolta: Tényleg? Nem is tudtam, a barátnőim sem mondták ezt. Kérdeztem hívők,? Igen válaszolta.
  Szóval ezért nem jó összeelegyíteni az ezo-t és a mi igaz Istenünket. Sokakat becsapnak, becsalnak általa! A gonosz úgy dolgozik, hogy 99 %-a igaz az az 1 %, ami hamis, amin el lehet csúszni, ami által a pokolba tud vinni bennünket!

  Válasz
 19. cúth zsolt

  Én nem tagadom hogy nem létezik a gonosz főleg az neki a taktikája hogy el hiteti velünk hogy ő nem létezik szerintem mert valahol olvastam egy keresztény katolikus könyvben régebben én meg értem a kedves metropolita honlapot mert önök felakarják ébreszteni az embereket hogy az igazi ellenségünk a sátán és nem ember fő ellenség csak őszinte szeretnénk lenni én naponta gyakrabban látogatom ezt a honlapot mert le a kalapál a szerkesztőség előtt elnézést kérek

  Válasz
 20. christine adatlap-képe
  christine

  Hat, nagyon kemeny, hogy mindez hogy kerul az ezo tv oldalara, amikor az ezoteria az egyik legnagyobb ero, ahol a satan megkotozi az embereket… Meg nem tertem magamhoz…

  Válasz
 21. pelagia adatlap-képe
  pelagia

  Csak akkor olvasd el azt a könyvet Zsolt, ha már úgy érzed fel vagy készülve rá, mert nagyon kemény.

  Válasz
 22. cúth zsolt

  meg is találtam a könyvet a Don Gabriele Amorth Egy ördögűző tapasztalata paszól a név is

  Válasz
 23. cúth zsolt

  Jó azért nem kell le nyelni mondtam én csak érdeklődök a dolgokért lehet ő tőle van egy könyvem is csak meg kell keresnem azt.

  Válasz
 24. Pelagia

  Nekem kétségeim merültek fel arról, hogy egyáltalán valóban katolikus pap-e, akit az ezogurura feltettek, vagy ez is a gonosz játéka.
  De megtudtam, hogy ez a 85 éves atya valóban ördögűző a Vatikánban, ő írta azt a könyvet, aminek ez a címe:
  “Egy ördögűző tapasztalatai”
  Szívesen megnézném a videót, de nem fogom a gurus honlapot a pénzemmel támogatni:)

  Válasz
 25. cúth zsolt

  Jól van én meg nézem a videót mert meg szeretném nézni csak az oldal nem teszik ahol jós és mágia oldalon van az nem passzol oda én is tudom hogy van gonosz és pokol is aki sajnos munkálkodik most is még főleg a jóslásban és a mágiában munkálkodik ma is és stb szerintem nem volna inkább jobb az Úr Jézussá foglalkoznánk mert ő a tény és a lényeg mert húsvét előtti időszaka van azaz a nagyböjt időszaka van ő róla szól végű ez a szent negyven nap még az ő evangéliumává foglalkoznánk nem tagadom őt is meg volt ki sértve a nagyböjt első vasárnap hangzott el végű a az evangéliumban de legyőzte őt mi esendők vagyunk és ki vagyunk ezeknek a veszélynek téve és szerintem ki kel kérni ezt a kegyelmet. Ez a mágia és jós az halálos főbűnök között van első helyen.

  Válasz
 26. Ariel adatlap-képe
  Ariel

  PS: a jóslás meg a mágia HALÁLOS BŰNÖK – ezekről a metropolitán több helyen is szó van!

  Válasz
 27. Ariel adatlap-képe
  Ariel

  Ez úgy van, hogy az ezoterikusok katyvaszába belefér a katolikus tanítás is (mint egy a sok közül), viszont a katolikusok nem fogadják el az ezotériát, nagyon helyesen, mivel “a jó ellentéte nem a rossz, hanem a jó és a rossz összekeverése”.

  Azért tették fel ezt az anyagot, mert Gabriele Amorth atya viszont tényleg egy hiteles, római katolikus exorcista pap, és ha egy ezo-oldalon van vele interjú, hát felhívják rá a figyelmünket. Ettől senki nem téveszti szem elől Jézust és a Katolikus Egyházat. Ha elolvasod az interjút, attól biztosan nem.

  Válasz
 28. cúth zsolt

  Megnéztem a videót is és elolvastam a cikket is csak az nekem se teszik jó magam is meglepődtem hogy mit keres azon a oldalon a pap ahol jóslás hivni lehet fuj és azt másik oldalra is tehették volna ez-ez nem teszik nekem se majd meg látom a többi dolgokat hogy hogy fog ki alakulni szerintem a jóslás és mágia nagyon veszélyes úgy minden ember részére és főleg nekünk fiataloknak őszintén ez a véleményem

  Válasz
 29. cúth zsolt

  Ez után én utána fogok nézni mert nem tudok még vélemény nyilvanitani erre

  Válasz
 30. Pelagia

  Zsuzsanna kérdése bennem is felvetődött?
  Mit keres egy római katolikus pap, aki állítólag a Vatikán ördögűzője, egy ezoterikus honlapon?
  Miért nem mondjuk a “Magyar Kurír” katolikus honlapról értesülünk ilyen eseményekről?
  Mindenki gondolkodjon el ezen, és olvassa el az előbb említett honlap “Ezotéria” fejezetét, amit megtalál a nyitó oldal választékában.

  Válasz
 31. Zsuzsanna

  Mit keres egy római katolikus pap azaz Amorth atya egy ezotérikus honlapon? Ez- mármint az ezotéria a keresztények számára TILOS, az ördögtől jövő dolgok ezek! Szomorú, hogy belekeverik az egyházat is , és így sok ember nem is sejti, mekkora rosszba keveredett. Ezotéria, jóslás, reiki, horoszkóp, jóga, stb mind mind a démonoktól valók! Nekünk, római katolikusoknak ez mind tiltott! A bibliában is szerepel!

  Válasz
 32. adatlap-képe
  eszterke1

  Figyeljetek!
  Imadkozhatnank mar ezert a papert! Az ördögök biztos nagyon sokat zaklatjak! Most neztem az arcat a neten,eleg meggyötört volt! Ki csatlakozik?

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.