RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

+Jézus üzenetei papoknak – Mária Natália nővér lelki naplójából

A Teremtés pillanatában

“Papjaim, most arról a Vérről akarok beszélni veletek, mely végigfolyt a kereszt fáján, értetek, és a rátok bízott lelkekért. Ez a Vér titeket is megtisztított és megszentelt. Most rajtatok a sor, tisztítsátok és szenteljétek meg a lelkeket, akiket rátok bíztam. Mondjátok el nekik a Megváltás boldogságos titkát, hogy ők is odataláljanak, ahol én vagyok, és ahová mindannyiótokat várlak. Vérem nevében kérlek benneteket, akadályozzátok meg, hogy a rátok bízott lelkek elvesszenek! Erősítsétek meg őket, mert engem keresnek! Azoknak, akiket a világ megkínzott, ajándékozzátok gyöngéd szavaitok gyógyító balzsamát! Láttassátok meg velük az igazi szabadságot, mert a Gonosz szolgaságra kárhoztatta őket.

Papjaim! Egyetlen lélek üdvéért is legyetek képesek lemondani a világról! Egy lélek halálakor, forduljatok hozzám szent bizalommal. Hívásotokra eljövök, hogy megerősítselek, és együtt legyőzzük a pokoli szörnyet. Reméljetek bennem! Lehet egy lélek akár az elkárhozás teljes végveszélyében is – ha ti imádkoztok érte – megmenekülhet és elnyerheti az örök életet. Vegyétek komolyan üzenetemet!
.
Lányom, én ennyire szeretem papjaimat. Éjjel-nappal rájuk gondolok. Teljesen alávetem magam nekik a szentmiseáldozat bemutatásakor. Közel vagyok hozzájuk, mikor szenvednek és amikor szólnak. De mihelyst helyet adnak az önzésüknek, a féltékenységüknek, az ambícióiknak, a gőgjüknek, már nem hallanak meg engem.
.
Drága papfivérek, hallgassatok rám, gyertek hozzám! Hagyjátok el ezt az utat, melyet betölt a pokol illata! Térjetek meg, mert az időtök nagyon kevés. Ha végleg elveszítetek engem, többé senki sem tud segíteni nektek.”
.
Az Anyaszentegyházért és a papokért imádkoztam, amikor Isten Anyja így szólt:
“Én édes kislányom, imáid meghallgatást nyertek. Megszabadítom az Egyházat láncaitól, és megmentem a kárhozat útját járó papokat. Szeplőtelen Szívem áldása van az imáidon, és áldozataidon is. Nagyszámú bűnbánó lélek fogadta be Fiam kegyelmeit!”
.
> A természetről

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

18 hozzászólás

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.