Register
A password will be e-mailed to you.

+Jézus üzenetei papoknak – Mária Natália nővér lelki naplójából

A Teremtés pillanatában

„Papjaim, most arról a Vérről akarok beszélni veletek, mely végigfolyt a kereszt fáján, értetek, és a rátok bízott lelkekért. Ez a Vér titeket is megtisztított és megszentelt. Most rajtatok a sor, tisztítsátok és szenteljétek meg a lelkeket, akiket rátok bíztam. Mondjátok el nekik a Megváltás boldogságos titkát, hogy ők is odataláljanak, ahol én vagyok, és ahová mindannyiótokat várlak. Vérem nevében kérlek benneteket, akadályozzátok meg, hogy a rátok bízott lelkek elvesszenek! Erősítsétek meg őket, mert engem keresnek! Azoknak, akiket a világ megkínzott, ajándékozzátok gyöngéd szavaitok gyógyító balzsamát! Láttassátok meg velük az igazi szabadságot, mert a Gonosz szolgaságra kárhoztatta őket.

Papjaim! Egyetlen lélek üdvéért is legyetek képesek lemondani a világról! Egy lélek halálakor, forduljatok hozzám szent bizalommal. Hívásotokra eljövök, hogy megerősítselek, és együtt legyőzzük a pokoli szörnyet. Reméljetek bennem! Lehet egy lélek akár az elkárhozás teljes végveszélyében is – ha ti imádkoztok érte – megmenekülhet és elnyerheti az örök életet. Vegyétek komolyan üzenetemet!
.
Lányom, én ennyire szeretem papjaimat. Éjjel-nappal rájuk gondolok. Teljesen alávetem magam nekik a szentmiseáldozat bemutatásakor. Közel vagyok hozzájuk, mikor szenvednek és amikor szólnak. De mihelyst helyet adnak az önzésüknek, a féltékenységüknek, az ambícióiknak, a gőgjüknek, már nem hallanak meg engem.
.
Drága papfivérek, hallgassatok rám, gyertek hozzám! Hagyjátok el ezt az utat, melyet betölt a pokol illata! Térjetek meg, mert az időtök nagyon kevés. Ha végleg elveszítetek engem, többé senki sem tud segíteni nektek.”
.
Az Anyaszentegyházért és a papokért imádkoztam, amikor Isten Anyja így szólt:
„Én édes kislányom, imáid meghallgatást nyertek. Megszabadítom az Egyházat láncaitól, és megmentem a kárhozat útját járó papokat. Szeplőtelen Szívem áldása van az imáidon, és áldozataidon is. Nagyszámú bűnbánó lélek fogadta be Fiam kegyelmeit!”
.
> A természetről

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

18 hozzászólás

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.