RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

A lengyel utazási irodák már az utolsó repülőjegyeket árulják, a  lengyelek a becslések szerint 250 millió eurónak megfelelő összeget  költhetnek a Vatikánba szóló útra.
 
"Rögtön megindult a roham a jegyekért, ahogy két hete bejelentették a boldoggá avatás időpontját" – mondta Lukasz Kopec, az egyik utazási iroda menedzsere. Az általuk lefoglalt jegyek három nap alatt gazdára találtak, most már csak az 1700 kilométeres zötykölődést jelentő buszos utazásra tudnak jegyet szerezni.
 
Lengyelországban sok egyházmegye maga is szervez utakat, így például a szczecini egyházmegye 150 hívő számára kínál autóbuszos utat Rómában eltöltött három éjszakával.
 
A szállás és az utazás ezúttal jóval drágább, a fapados légitársaságok ezúttal nem kínálnak olcsóbb jegyeket, a lengyeleknek a megszokott ár háromszorosába, 600 euróba kerül egy oda-vissza  járat. "Amit a légitársaságok és a szállodák csinálnak, az  visszaélés" – vélekedett Varsóban Roman Tkacz, a pallottinus társaság zarándokirodájának igazgatója.
 
Rómában a kétcsillagos szállodákban most akár 300 eurót is elkérnek egy éjszakára, a négycsillagos hotelekben az ár megközelíti  a kétezer eurót. Még a város környéki kempingek is emelték áraikat.
 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.