RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

A lengyel utazási irodák már az utolsó repülőjegyeket árulják, a  lengyelek a becslések szerint 250 millió eurónak megfelelő összeget  költhetnek a Vatikánba szóló útra.
 
"Rögtön megindult a roham a jegyekért, ahogy két hete bejelentették a boldoggá avatás időpontját" – mondta Lukasz Kopec, az egyik utazási iroda menedzsere. Az általuk lefoglalt jegyek három nap alatt gazdára találtak, most már csak az 1700 kilométeres zötykölődést jelentő buszos utazásra tudnak jegyet szerezni.
 
Lengyelországban sok egyházmegye maga is szervez utakat, így például a szczecini egyházmegye 150 hívő számára kínál autóbuszos utat Rómában eltöltött három éjszakával.
 
A szállás és az utazás ezúttal jóval drágább, a fapados légitársaságok ezúttal nem kínálnak olcsóbb jegyeket, a lengyeleknek a megszokott ár háromszorosába, 600 euróba kerül egy oda-vissza  járat. "Amit a légitársaságok és a szállodák csinálnak, az  visszaélés" – vélekedett Varsóban Roman Tkacz, a pallottinus társaság zarándokirodájának igazgatója.
 
Rómában a kétcsillagos szállodákban most akár 300 eurót is elkérnek egy éjszakára, a négycsillagos hotelekben az ár megközelíti  a kétezer eurót. Még a város környéki kempingek is emelték áraikat.
 

 
Gondold el, hogy minden újságért fizetni kell, mi is várjuk a te önkéntes adományodat, ha meg tudod engedni magadnak :-)
> a metropolita.hu NEM ENGEDÉLYEZ reklámokat
> vannak terveink új oldalak létrehozására: kifejezetten a papi hivatásról, illetve imakampány oldal, ahova beírhatjátok sürgős szándékokat és válaszhattok imaszándékot (hasonlóan az adományoldalakhoz..)
> EGYETLEN anyagi forrásunk a ti adományotok
Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük adományozási szándékát

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Összes adomány: 1500Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.