RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Ez a szerzetesnővér a csoda élő tanúja. Gyógyulása olyan egyértelmű csoda, mely lehetővé tette II János Pál boldoggáavatását. Marie Simon-Pierre nővér gyógyulásának köszönhetően, XVI.Benedek pápa immár hivatalosan is elismerhette és előjegyeztette szeretett lengyel pápánk május 1-i boldoggáavatását.

Fehér fátyol és szemüveg: íme az 50 éves francia Marie Simon-Pierre nővér, aki 12 évesen érezte meg, hogy a szerzetességre hívja az Úr.

Az ápolónőként dolgozó, átlagos külsejű, mosolygós, lágy hangú apáca váratlan hirtelenséggel lépett ki az ismeretlenségből 2007 márciusában, amikor először nyilatkozott a sajtónak arról, hogyan gyógyult meg megmagyarázhatatlan módon a Parkinson-kórból, amit ő egyértelműen II János Pál pápa közbenjárásának tulajdonít.

Senkit, még magát a pápát sem avathatják boldoggá anélkül, hogy ne tulajdonítsanak neki egy nyilvánvaló csodát, vagyis a tudomány módszereivel nem magyarázható gyógyulást. Márpedig Marie Simon-Pierre nővér gyógyulása egyértelmű csoda volt, amit a Szentszék megerősített és hivatalosan is II János Pálnak tulajdonított – jelentették be a Vatikán szóvivői.

«Amikor megtudtam, hogy Parkinson szindrómában szenvedek, azonnal II János Pál pápára gondoltam. Mindig belőle merítettem erőt, hogy előre tudjak haladni és ne térjek le az utamról».

Marie Simon-Pierre elmesélte, hogy a pápa életének vége felé már nehezére esett, hogy megnézze őt a televízióban, mert «olyan arcot tükrözött vissza rám, amiről tudtam, hogy hamarosan az enyém is olyan lesz».

Nem sokkal a pápa 2005 áprilisi halála után, kongregációja imakilencedet kezdett II János Pál pápához, hogy kiesdjék Marie Simon-Pierre nővér gyógyulását. Június 2-án vette észre, hogy meggyógyult, és ezt egy orvosi konzílium is megerősítette.

«Hajnali fél 5-kor felébredtem, és éreztem, hogy valami megváltozott bennem, hogy belül már nem vagyok olyan, mint lefekvéskor voltam. Nehéz kifejeznem azt az érzést, túl erős volt, túl nagy, tudtam, hogy ez egy csoda». Letérdelt az ágya mellé, hogy imádkozzon, és «kimondhatatlan béke töltötte el».

 
Gondold el, hogy minden újságért fizetni kell, mi is várjuk a te önkéntes adományodat, ha meg tudod engedni magadnak :-)
> a metropolita.hu NEM ENGEDÉLYEZ reklámokat
> vannak terveink új oldalak létrehozására: kifejezetten a papi hivatásról, illetve imakampány oldal, ahova beírhatjátok sürgős szándékokat és válaszhattok imaszándékot (hasonlóan az adományoldalakhoz..)
> EGYETLEN anyagi forrásunk a ti adományotok
Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük adományozási szándékát

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Összes adomány: 1500Ft

Hasonló bejegyzések

20 hozzászólás

  1. Bajko Sandor

    Vanak pogany hitetlenek,akik erre eggyet kacagnak,de en eszt hiszem az egesszet.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.