RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Felépült a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet által támogatott első iskola Haitin, egy évvel a több százezer épületet romba döntő, 220 ezer halottat követelő és másfél millió embert hajléktalanná tévő földrengés után.

A Leogan településen található St. Matheiu iskolában ezer gyerek tanulhat, a segélyszervezet körülbelül 8 millió forinttal támogatta az intézmény felépülését – tájékoztatta Fekete Dániel sajtóreferens az MTI-t. Az oktatásfejlesztési programhoz 25 ezer euróval járult hozzá az E.ON magyarországi vállalata.
 
Az segélyszervezet eddig több mint 15 millió forint értékben nyújtott támogatást a Haiti földrengés károsultjainak. Az iskola felépítésén túl audiovizuális eszközökkel is felszerelt rehabilitációs központ megvalósításán dolgoznak. Amíg az épület elkészül, addig az erre a célra felállított sátorban szakképzett vezetők segítenek a 3-12 éves korú gyerekeknek feldolgozni a természeti katasztrófa miatt őket ért traumát. 2010 januárjában ötmillió forint értékben gyorssegély szállítmányt indítottak Budapestről, hogy a táborlakók személyes higiénia-eszközökhöz, valamint az orvosi ellátás keretein belül fájdalomcsillapítóhoz és sebfertőtlenítőhöz jussanak. A felajánlott adomány többek között víztisztító tablettát, gyógyszert, kötszert, gyermekpelenkákat, sebfertőtlenítőt és személyes higiéniai eszközöket tartalmazott. A segély szétosztását a szervezet helyszínen tartózkodó munkatársai személyesen felügyelték.
 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.