RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

A ferencesek által fenntartott Autista Segítő Központ és Majorság első helyezett lett és ötmillió forintot nyert az Angyalok Erdeje elnevezésű karitatív kampányban, amely január 6-án zárult. Egy hónap alatt huszonötezer támogató szöveges üzenetet kaptak, ami nagy segítséget jelent az intézmény fejlesztéséhez.

A Gyöngyösön működő központban a gyermekeknek iskola, átmeneti otthon és szociális otthon, a felnőtteknek lakóotthon és foglalkoztató áll rendelkezésre. Az oktatás–nevelés mellett szociális–egészségügyi, rehabilitációs–terápiás munka és tanácsadás is folyik. A gondoskodás évente mintegy száz család számára jelenti az egyedüli segítséget ezen a téren. A szolgálat nélkül ezek a családok megoldhatatlan helyzetbe kerülnének.

A ferences rend komoly erőfeszítéseket tesz a szolgálat fenntartására, fejlesztésére. A normatív állami hozzájárulás az ellátás költségeinek alig több mint a felét fedezi. Ezért van szükség jólelkű támogatókra. A karitatív kampányban elnyert összegből fejlesztő eszközöket vásárolnak, és speciális programokkal gazdagítják az autizmusban érintettekről való gondoskodást.

A Magyarok Nagyasszonya Ferences Rendtartomány ezúton is köszöni a támogatást.
 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.