Register
A password will be e-mailed to you.

A ferencesek által fenntartott Autista Segítő Központ és Majorság első helyezett lett és ötmillió forintot nyert az Angyalok Erdeje elnevezésű karitatív kampányban, amely január 6-án zárult. Egy hónap alatt huszonötezer támogató szöveges üzenetet kaptak, ami nagy segítséget jelent az intézmény fejlesztéséhez.

A Gyöngyösön működő központban a gyermekeknek iskola, átmeneti otthon és szociális otthon, a felnőtteknek lakóotthon és foglalkoztató áll rendelkezésre. Az oktatás–nevelés mellett szociális–egészségügyi, rehabilitációs–terápiás munka és tanácsadás is folyik. A gondoskodás évente mintegy száz család számára jelenti az egyedüli segítséget ezen a téren. A szolgálat nélkül ezek a családok megoldhatatlan helyzetbe kerülnének.

A ferences rend komoly erőfeszítéseket tesz a szolgálat fenntartására, fejlesztésére. A normatív állami hozzájárulás az ellátás költségeinek alig több mint a felét fedezi. Ezért van szükség jólelkű támogatókra. A karitatív kampányban elnyert összegből fejlesztő eszközöket vásárolnak, és speciális programokkal gazdagítják az autizmusban érintettekről való gondoskodást.

A Magyarok Nagyasszonya Ferences Rendtartomány ezúton is köszöni a támogatást.
 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.