RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Hat nyelven, élőben közvetítik az interneten XVI. Benedek pápa karácsonyi miséit.
.
A Vatikán közlése szerint a hívők világszerte iPhone-jaikon is  követhetik az ünnepi szertartásokat. Szentestén az éjféli misét, a  karácsonyi üzenetet, szombaton az ünnepi Urbi et Orbi áldást,  valamint az újévi misét közvetítik élőben képben és hangban.
.
Az ünnepségeket a Vatikán szerint hat nyelven tolmácsolják: olaszul, franciául, angolul, németül, spanyolul és portugálul. Ezen  kívül az éjféli misét kínaira, az újévi misét pedig arabra is  lefordítják.
 
Az élő adások a www.pope2you.net, a www.pccs.va, valamint a  www.radiovaticana.org internetes oldalon követhetőek.
 
A pápa 2005-ös hivatalba lépése óta hangoztatja az internetes közösségi hálózatok alkalmazásának szükségességét. A Vatikán a  YouTube videomegosztó oldalon saját csatornával is rendelkezik, a  Facebook közösségi oldalon a Pope2You alkalmazással szerepel és rendszeres podcastokkal (hordozható médialejátszóra is letölthető szerkesztett műsorokkal) jelentkezik.
 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.