RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Gyermekotthonok Karácsonya

Másfél száz gyermek vett részt a Gyermekotthonok Karácsonya nevű rendezvényen, amelyet a Fővárosi Önkormányzat rendezett a Kossuth Lajos    Gyermekotthon aulájában szerdán, követve a korábbi évek tradícióját.

A mintegy 150 gyermeket a HoldaNappal együttes szórakoztatta. Előadásuk kezdete előtt Csomós Miklós főpolgármester-helyettes elmondta, hogy a Főváros 29 ilyen gyermekintézményről gondoskodik és mindegyikben állít karácsonyfát december 24-én. Az együttes produkciója után közös éneklés majd erdélyi imádság tanítása következett. A műsor végén a nevelők minden apróságot megleptek egy-egy kis csomaggal.
 
A Főváros az általa működtetett otthonokban élő, állami gondoskodásban részesülő fiatalkorúak karácsonyi ajándékozására az intézményi keretösszegen felül közel 3,5 millió forint összegben.
 
Ahogy az elmúlt esztendőkben, úgy idén is a Főpolgármesteri Hivatal Gyermek- és Ifjúságvédelmi Osztályának munkatársai, a Fővárosi Gyermekotthonok vezetői és pedagógusai fogtak össze, hogy a gyermekek szívéhez legközelebb álló ajándékok kerülhessenek a fa alá.
 
Budapest vezetése ezáltal is igyekszik a szüleiktől külön élő kicsik számára széppé és boldoggá tenni a szeretet ünnepét.
 
 

 
Gondold el, hogy minden újságért fizetni kell, mi is várjuk a te önkéntes adományodat, ha meg tudod engedni magadnak :-)
> a metropolita.hu NEM ENGEDÉLYEZ reklámokat
> vannak terveink új oldalak létrehozására: kifejezetten a papi hivatásról, illetve imakampány oldal, ahova beírhatjátok sürgős szándékokat és válaszhattok imaszándékot (hasonlóan az adományoldalakhoz..)
> EGYETLEN anyagi forrásunk a ti adományotok
Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük adományozási szándékát

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Összes adomány: 1500Ft

Hasonló bejegyzések

18 hozzászólás

  1. VajtaKati adatlap-képe
    VajtaKati

    Nagyon örülök,hogy a Gyermekotthonok ilyen nagy áldozatot vállalnak! Tegnap jan.2-án láttam egy TV-műsort és abban az Otthonvezető igencsak elmarasztalóan beszélt a szülőkről/szerintem jogosan/,mivel-elmondása szerint-nem látogatják a gyermeküket,akiről már a kórházban lemondtak,mondván,nem állok úgy anyagilag,hogy neveljem öt!Érdeklődök azután,hogy az ilymódon “árva” gyermekeket nem lehetne-e örökbeadni oly családoknak,akiknek nem adatott gyermek és tiszta szívvel sajátjukként nevelnék?! Még én is/59 éves nyugdíjas,2felnőtt anyja/ elvállalnék egy ilyen gyermeket!A szívem szakad meg értük!

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.