RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Néhány évtizeddel ezelőtt egy ember nagyon nagy célt tűzött ki maga elé.

Mivel ráadásul hajlíthatatlan akarattal is rendelkezett, hosszú ideig felül tudott kerekedni minden ellenálláson és ellenfélen, sőt legnagyobb ellenfelével, Istennel is megpróbálta ezt megtenni.

– Isten pedig nincsen – jelentette ki egyik barátjának, aki egyszer véletlenül mondott valamit Istenről.

– De van – felelte a barátja.

– Nincs Isten! – jelentette ki a férfi ismét határozottan, majd hozzátette: – Rögtön bebizonyítom neked. – elővette a zsebóráját és így szólt: – Ha van Isten, akkor most semmisítem meg. Egy percet adok rá.

Az egy perc letelt, de nem történt semmi.

– Látod? – mondta a férfi – Nincs Isten. Hiszen még mindig élek.

Barátja csak ennyit jegyzett meg:

– Ne vétkezz így, mert szörnyű büntetést fog rád mérni.

– Soha! – csattant fel – Ezt is bebizonyítom neked. Ehhez azonban több időre van szükségem. – Olyan magától értetődően magabiztos volt, hogy úgy látszott, igaza van.

Az évek teltek. Hajlíthatatlan akarata segítségével emberünk a világ nagy emberei közé emelkedett, milliók vezetője lett. Amikor hatalma csúcsán úgy tűnt, hogy minden sikerül neki, amibe csak belekezd – kitört a háború.

Ebben a háborúban nemcsak a katonákat, a csatahajókat és a csatákat vesztette el, hanem a hatalmát is. Végül menekülnie kellett. Nem elegáns luxusautóban, hanem egy teherautóban, hogy rá ne találjanak. Így akarta elhagyni a hazáját és a népét, ahogyan egykoron Istent is elhagyta.

Hogy ne ismerjék fel, fejére német acélsisakot tett, és német katonazubbonyt húzott magára. Azt remélte, hogy így nem fogják felismerni, és sikerül átszöknie a határon. Ugyanis még mindig nem fogta fel, hogy tulajdonképpen ki van a sarkában. Az ugyanis, aki minden álruhán átlát, aki elől egy ütött-kopott, piszkos teherautón sem lehet elmenekülni. Még nem értette meg, hogy letelt az egy perc, amit egyszer Istennek adott, hogy semmisítse meg.

Isten óráján most telt le az egy perc. Talán akkor értette meg, amikor egy magányos villában kihirdették előtte a halálos ítéletét. De legalább akkor kellett mindenképpen megértenie ezt, amikor a pisztolyok csöve rámeredt, és eldördültek a lövések – mert Isten óráján a mutató éppen a hatvanadik másodperchez ért.

Ez az ember Benito Mussolini volt, néhány évig Olaszország diktátora.

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

39 hozzászólás

  1. Ibolya

    Nem tudja senki mikor jőn el a leszámolás órája ezért ket kell mindig imátkozni és bizni ISTEN irgalmában

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.