RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Haitin a Magyar Baptista Szeretetszolgálat által épített új iskolában kezdi a tanévet október 4-én hétfőn kétszáz gyerek.

 A januári földrengést követő újjáépítés elhúzódása miatt  országosan egy hónappal elhalasztott tanévkezdésre elkészült a  főváros melletti Gressier-ben az a könnyűszerkezetes iskola, amelyet  zömében magyar adományokból építettek a humanitárius szervezet  szakemberei – tájékoztatta Lukács Csaba újságíró Haitiról az MTI-t.
 
Szilágyi Béla, a baptista szeretetszolgálat nemzetközi  igazgatójának közlése szerint a Remény Háza elnevezésű árvaház  területén működő új iskolában a gyerekotthon százötven lakója  mellett a környékbeli gyerekeket is várják. A kilenctermes új  épületben három óvodai csoport, valamint hatosztálynyi diák kezdheti  meg a tanulmányait. A betonalapra épített faszerkezet ötmillió  forintba került.

A Nemzetközi Migrációs Szervezet adatai szerint Haitin a  földrengés után nyolc hónappal még legalább 1,6 millió ember van  fedél nélkül, a katasztrófa következtében árván maradt gyerekek  számát tízezerre becsülik.
 
 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.