RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

+Jézus üzenetei papoknak – Mária Natália nővér lelki naplójából

<< Isten Anyjának palástja

Jézus felhívása a neki szentelt lelkekhez:

"Drága paptestvéreim, eltölt az öröm, amint látom, hogy szeretetekkel válaszoltok az Én Szeretetemre, és hogy kitartóan társammá szegődtetek minden nélkülözésben és nehézségben.

Öltsétek magatokra az erények öltözetét, hogy a lelkek ravasz ellensége ne tudjon megközelíteni titeket!

Vegyétek fel gyengédségem kabátját, és legyetek olyanok, mint a gyöngéd bárányok a kiéhezett farkasok között. Tekintsetek rájuk együttérzéssel, és szüntelenül imádkozzatok értük.

Akár örömben, akár szenvedésben van részetek, borítsátok magatokra az alázat köntösét. Tartsátok kezeteket a gőgösök felé, és ne ódzkodjatok a velük való közös imától. Világosítsátok meg őket, hogy elhagyják az ambíciók útját, Hozzám jöjjenek, és alázatommal tápláljam őket. Ha ezt teszik, megáldom őket a bűnbánat szentségében, és menedéket nyújtok majd nekik az új veszélyekben.

Drága paptestvéreim, íme a szolgálatkészség kabátja! Vezessétek vissza az alázat útjára azokat a papokat, akik jogtalan magabiztossággal azt hiszik, övék már a győzelem pálmája. Mondjátok a túl büszke papoknak: "Én, Jézus, a kicsiket szeretem, de a nagyokat is elfogadom. Elfogadom, és átölelem őket. Amilyen mértékű a büszkeségük kicsinysége és az alázatuk nagysága, olyan mértékben bízom rájuk a lelkek üdvösségét.

Drága papjaim, öltsétek fel a szentség palástját, és tegyétek boldoggá a magányosakat. Világosítsátok meg azok lelkét, akik a sötétségben ülnek, és nem találnak rám a tátongó bizonytalanságban! Ne ítéljétek el őket, mert senki nem törődött velük magányukban, hogy megakadályozza, hogy a bűn és a test martalékaivá váljanak. Ragyogtassátok a kegyelem fényét minden elhagyatott lélekre, és azokra a papokra, akik elszigetelődtek az emberektől. Vessetek egy pillantást sebeikre, és ápoljátok őket. Tegyetek jót, amíg van időtök, és ne feledjétek: "amit a legkisebbek közül eggyel tettetek, azt nekem tettétek!"

>> Egy szörnyű korszak közeledte

 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

2 673 hozzászólás

  1. zsolt

    én azokra gondolok az imádságban akik a szivemhez nőltek a 27 éven alatt akik közel álnak hozzám a ferencesek mert nagyon jó fejek mind egytől egyig

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.