Register
A password will be e-mailed to you.

Kedves Testvérek!
 
Szeretném megosztani Veletek azt a hatalmas csodát, kegyelmet és örömet, mellyel az Úr és a Szűzanya ajándékozott meg bennünket, egész nemzetünket és országunkat. Dicsőség Neki! Meggyőződésem, hogy sok-sok jóakaratú ember  imájának és áldozatnak gyümölcse az, amit a képeken láthattok, melyek az Orbán Viktor facebook-ban találhatók…


 
Danko atyát egy évvel ezelőtt hívtuk meg és akkor egyeztettük jövetelének időpontját. Két hónappal ezelőtt kiderült, hogy a dátum éppen pünkösdre esik, így egy héttel későbbre tettük át látogatását. Azt kérte, hogy hétfőn szeretné megnézni Budapest nevezetességeit. Meg is szerveztem több programot, köztük a parlamenti látogatást is.

Amikor csütörtökön megérkezett, kiderült, hogy hétfőn reggel vissza kell utaznia, mert több mint 10 ezer olasz érkezik Medjugorjéba. Kicsit szomorú voltam, hogy nem láthatja a csodaszép parlamentünket… ekkor elkezdődött a csodák sorozata.

Barátnőm férje, aki a parlamentben dolgozik, segített, hogy Semjén Zsolt és Latorcai János szombaton 10 órakor fogadják Danko atyát. Szép találkozás volt, Danko atya többek között felhívta figyelmüket arra, hogy "sok akadállyal kell majd szembenézniük, de ha kitartanak az imában, győzni fognak." Ekkor Semjén Zsolt kivett zakója zsebéből egy rózsafüzért és azt mondta: "Tudom, hogy csak ez segíthet." Együtt imádkoztunk, Danko atya megáldotta őket és az egész parlamentet.

Ezután jött egy hölgy, aki azt mondta, hogy bemehetünk az eskütételre is, és a nagykövetek közé ültettek bennünket. Az ünnep csodálatos volt. Orbán Viktor azzal zárta beszédét, hogy az ő dolguk az, hogy szolgáljanak és egyedül Istené a dicsőség. Ezután ismét jött valaki és a miniszterelnöki hivatal elé vezetett bennünket. Azt mondták, várjunk, mindjárt jön a Miniszterelnök Úr. Pár perc után családjával együtt meg is jelent az ajtóban és köszöntött bennünket.

Danko atya a következőket mondta: "Nagy öröm számomra, hogy elsőként köszönthetem Magyarország új Miniszterelnökét. A medjugorjei ferencesek üdvözletét hoztam." Erre Orbán Viktor Miniszterelnök Úr azt mondta: "Tudnia kell, hogy Medjugorjénak itt mindig helye van." Ezután együtt elimádkoztunk egy Üdvözlégyet, majd Danko atya áldást adott a következő szavakkal: "Uram, kérlek, áldd meg Magyarország új Miniszterelnökét, családjával együtt, azokat, akik ebben a parlamentben dolgoznak, áldd meg az egész magyar nemzetet és add, hogy a munkájukkal minden ember javát és üdvösségét szolgálják. Ezt kérjük Tőled a Boldogságos Szűz Mária, a Béke Királynője közbenjárására, Krisztus, a mi Urunk által. Ámen."


 
Ezután gratuláltunk a Miniszterelnöknek és elbúcsúztunk tőlük. Hiszem, hogy ez egy szép út kezdete és Isten csodálatos ajándéka, hogy új Miniszterelnökünk Isten áldásával, – mely példaértékű és egyedülálló – kezdheti meg szolgálatát!

E kegyelmi pillanatnak arra kell ösztönöznie bennünket, hogy még többet imádkozzunk hazánkért, népünkért, nemzetünkért, és azokért, akiket Isten tett népünk vezetőivé.

Imádságos szeretettel:
Andrea
szervező

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

20 hozzászólás

  1. Ilonka

    Adja a jó Isten hogy igenis a gyermekeink kapjanak valamilyen szinten vallási erkölcsi oktatást is.Hiszen mi magyarok Szent István országában nem szégyenleni kellene hanem inkább büszkének kellene lennünk e nemes örökségünkre.A mi leányunk ált iskola 5.-től egyházi iskolába járt Békéscsabán.Szegeden a Karolina gimnáziumban érettségizett jelenleg a Pázmány Péter Katolikus egyetemen másod éves szociálpedagógus hallgató.Köszönjük elsősorban Istennek hogy ilyen iskoláink és pedagógusaink is vannak.Teljesen egyet értek az előttem írókkal.707382

    Válasz
  2. Enikő

    Végre nem ateista kormányunk van. Minap, a volt kormánypárt jelenlegi főpolgármester jelöltje azt nyilatkozta :ez az utolsó tanév ami még vallási ideológiáktól mentes. ..Hát kedves Uram már nem diktatúrában élünk, nem fog kényszeríteni a kormány senkit hogy higgyen, aki meg akarta, eddig is gyakorolhatta a hitét az iskolában.( nálunk pl.) Tanult ember ne beszéljen balgaságot….bár nem ez volt az első….:-))))))

    Válasz
  3. eszterke1

    Kedves Robert,
    a cim jo. A medjugorjei ferencesek jöttek el,Medjugorjeben pedig Szüz Maria jelenik meg.Es mivel Viktorunk azt mondta,van itt helye Medjugorjenak,es Danko megaldotta Magyarorszagot,Viktort, a parlamentet,stb,biztosak lehetünk ,hogy Szüz Maria elkezd majd müködni.Hiszen itt a metropolitan is lehet olvasni a Pio atya egyik profeciajaban,hogy irigyli a magyarokat,mert paratlan dicsösegben lesz reszük,innen fog kiaradni a kegyelem,elötte persze meg sokat kell szenvedniük.Nos,ezt itt megtalalod,keress ra,en szerintem nem pontosan ideztem,Nezd + !Üdv:E

    Válasz
  4. robert76

    Lehet én vagyok az egyszerű, de ha jól olvastam, a cikknek vajmi kevés köze van a címhez…
    Egyébként valóban jóleső érzés ilyet hallani, remélem az Atya is megáldotta a mi Viktorunkat.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.