RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

A XVI. Benedek pápával készített interjúsorozat alapján jelentet meg könyvet még az idén egy német újságíró, akinek műve elsőként olasz és német nyelven lesz elérhető.
.
Peter Seewald korábban két interjúkötetet készített Joseph Ratzingerrel, mielőtt a német származású egyházi vezetőt 2005-ben pápává választották. Az újságíró legutóbb idén nyáron, XVI. Benedek nyári pihenője alatt készített interjúkat az egyházfővel a Castel Gandolfó-i nyári rezidencián.
.
A Vatikán tájékoztatása szerint a könyv még az év vége előtt megjelenik, és elképzelhető, hogy az olasz és német nyelven túl más fordítás is készül belőle.
.
Az újságíró két korábbi munkája, a Joseph Ratzinger: Salz der Erde (A Föld sója), valamint a Gott und die Welt (Isten és a világ) című kötetek a sikerlisták élén landoltak.
.
Az Il Giornale című olasz napilap értesülései szerint az új könyv címe A világ fénye lesz.
 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

16 hozzászólás

  1. cuth zsolt adatlap-képe
    cuth zsolt

    Miért akarják annyira bántani ezt a pápát pedig ő nem bánt senkit csak az örömhirt akarja minden embernek át adni mert amióta négy napos látogatáson van hat ember merényletet akartak ellene elkövetni.Szerintem őt azért bántják mert ő inkább ÚR JÉZUS KRISZTUS ál hozzá a legközelebb úgy mind János apostolnak aki még JÉZUS keresztje melett is ott ált de elődje jobban inkább SZŰZ MÁRIÁS volt szerintem.Amúgy a Péter apostolt is üldözték mert örömirt hirdetete hogy üdvöségre jussunk az örök hazában az utáni jövő keresztényei ami azok mi vagyunk azért üldözték de a harmadik évezredben is üldözik a keresztényeket de nálunk inkább elfordulnak a hitől és gúnyt űznek belőlünk de az ördög nem alszik még az európai unió kitagata a hitet .

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.