Register
A password will be e-mailed to you.

A XVI. Benedek pápával készített interjúsorozat alapján jelentet meg könyvet még az idén egy német újságíró, akinek műve elsőként olasz és német nyelven lesz elérhető.
.
Peter Seewald korábban két interjúkötetet készített Joseph Ratzingerrel, mielőtt a német származású egyházi vezetőt 2005-ben pápává választották. Az újságíró legutóbb idén nyáron, XVI. Benedek nyári pihenője alatt készített interjúkat az egyházfővel a Castel Gandolfó-i nyári rezidencián.
.
A Vatikán tájékoztatása szerint a könyv még az év vége előtt megjelenik, és elképzelhető, hogy az olasz és német nyelven túl más fordítás is készül belőle.
.
Az újságíró két korábbi munkája, a Joseph Ratzinger: Salz der Erde (A Föld sója), valamint a Gott und die Welt (Isten és a világ) című kötetek a sikerlisták élén landoltak.
.
Az Il Giornale című olasz napilap értesülései szerint az új könyv címe A világ fénye lesz.
 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

16 hozzászólás

  1. cuth zsolt

    Miért akarják annyira bántani ezt a pápát pedig ő nem bánt senkit csak az örömhirt akarja minden embernek át adni mert amióta négy napos látogatáson van hat ember merényletet akartak ellene elkövetni.Szerintem őt azért bántják mert ő inkább ÚR JÉZUS KRISZTUS ál hozzá a legközelebb úgy mind János apostolnak aki még JÉZUS keresztje melett is ott ált de elődje jobban inkább SZŰZ MÁRIÁS volt szerintem.Amúgy a Péter apostolt is üldözték mert örömirt hirdetete hogy üdvöségre jussunk az örök hazában az utáni jövő keresztényei ami azok mi vagyunk azért üldözték de a harmadik évezredben is üldözik a keresztényeket de nálunk inkább elfordulnak a hitől és gúnyt űznek belőlünk de az ördög nem alszik még az európai unió kitagata a hitet .

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.