RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

2.

3.

4.

5.

6.

7.


DICSŐSÉG NEKED, KRISZTUS,
MERT SZENT KERESZTED ÁLTAL
MEGVÁLTOTTAD A VILÁGOT!

Ámen.

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

44 hozzászólás

 1. Ariel adatlap-képe
  Ariel

  Kedves Bella Asszony!
  Jézus sosem tanította a reinkarnációt, ezt a kereszténység nem vallja. Egy életünk van, egy lehetőségünk a szeretetre, nem több.

  Válasz
 2. Bella asszony

  Keleti vallások szerint az egyik élet jön a másik után…reinkarnálódunk, közben lehetőség van fejlődni,, karmát ledolgozni és felhalmozni… itt erről nem esik szó, vagy mindenkinek hite alapján kerül vallásának megfelelő helyre?
  MIndenesetre én hálás vagyok ezért az élménybeszámolóért, mert eddigi töretkvéseim a jó felé szánalmas mutatványhalmaz volt….
  mindent megteszek azért hogy Isten országába kerüljek, és imádkozom minden lélekért is nem csak szeretett elhunytakért , családomért, gyerekeimért, de mindenkiért.

  Válasz
 3. 93szandi adatlap-képe
  93szandi

  Akkor már késő lesz esedezni, meg bocsánatot kérni… A világ megpróbáltatás!:) Bár itt is boldognak kell lenni, de nem ez az igaz élet!:)

  Válasz
 4. 93szandi adatlap-képe
  93szandi

  Igen, valóban létezik a pokol! Az ördögöket sokan látták már… Számtalan amerikai pap kér segítséget a külföldi papoktól, mert annyi ördög van mostanság… Főleg ő náluk, a “világ fejeseinél”.
  Mindenki higgyen Jázusban, az ő tiszta tök jó vérében:P, ő mindent megbocsát nektek!:) Minden eltörlődik, de amikor majd meghalsz ő vallomást tesz: sosem ismertelek, távozz tőlem – vagyis a pokolba!

  Válasz
 5. Enikő

  Már korábban láttam, sokkoló, a családomnak ajánlottam nézzék meg, de már az első percek után nem akarták tovább nézni, mert “túl ijesztő”. Ez a valóság ha elhisszük, elfogadjuk, ha nem!!!!! Mindenki vigyázzon hát!!!

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.