Register
A password will be e-mailed to you.

"Megértettem, hogy a tökéletes szeretet mások hibáinak elviselésében áll,
abban, hogy egy csöppet sem csodálkozunk gyöngéiken,
hogy épülünk a legcsekélyebb erényen, melyet szemünk láttára gyakorolnak,
főleg pedig azt értettem meg, hogy a szeretet nem maradhat a szív mélyén elzárva."

.
/Lisieux-i Kis Szent Teréz/

 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

23 hozzászólás

  1. Ibolya

    Ez igaz de aki vissza él mások szeretetével vétkezik én is csak most értettem meg, és ha nem is kapunk viszont szeretetet akkor is nekünk szetetni kell mert nekünk ez a jó.

    Válasz
  2. vica

    Én azt tapasztalom, hogy minnél jobban kimutatja egy nő a szeretetét a férfi iránt, annál nagyobbat csalódik. Egyszerűen a férfiak többsége azt a nőt értékeli, aki csak játszik velük. Én ezt nem tartom helyénvalónak, a szeretet nem elrejteni való dolog és aki ezt nem értékeli az nem is érdemli meg, hogy kimutassák neki, mert nem méltó rá. Az aki jóért gonosszal fizet, az nem lehet igazi társ!Sajnos ma csak a keresztényeknél tapasztalható meg leginkább a hűség fogalma, a világi emberek ezt nem is ismerik igazán. Nem számítanak már az igazi érzelmek, a házasságot is kerülik a fiatalok. Az erkölcsi értékrend ma már nem irányadó. Régimódinak, túl érzelgősnek tartják azt az embert, aki még komoly kapcsolatot akar, és nem csak felelőtlenkedik.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.