RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

<  A munka rendje

Részlet Natália nővér lelki naplójából:

A fenti kérdésemre Jézus ezt felelte:

"Nem a tegnaptól, nem is egy 40 évvel ezelőtti naptól függ az üdvösséged, hanem életed legutolsó pillanatától. Ezért kell szüntelen bűnbánatban élni. Ha üdvösségre juttok, az azért lesz, mert én megmentettelek titeket. Az üdvösségetek nem függ az érdemeitektől. Ám ezektől függ jövendőbeli dicsőségetek. Emiatt tehát két dolgot kell szüntelenül gyakorolnotok:

– a kitartó bűnbánatot, és

– azt, hogy gyakran ajánljátok lelketeket Jézus kezeibe, röpimák által.

Az ítélet miatt nincs okotok a szorongásra. Jézus gyengédsége nagyobb, mint egy újszülött bárányé. Emésztő szeretete magával ragadja a lelkeket. Nem Ő küld a tisztítóhelyre. Önnön lelketek megy oda magától, azzal a türelmetlen vággyal telítve, hogy amilyen hamar csak lehet, ismét találkozhasson – de megtisztulva -, a Szeretettel, mely legyőzte őt. A gőgös és megvetéssel teli lélek retteg és viszolyog ettől a Szeretettől – hidegen elhatárolódik tőle: és ez a pokol."

Egy napon, Jézus vállának támaszkodva, sírva kérdeztem tőle, hogy miért teremtette a poklot.
.
Ekkor Jézus megmutatta nekem egy nagy bűnös lélek ítéletét, aki megbocsátásban részesült. Az őrjöngő Lucifer így üvöltött Jézus felé:
.
"Ez a lélek egész életében hozzám tartozott! Igazságtalan vagy! Számtalan bűnben fetrengett a lelke, az enyém pedig csak egyetlen egyet követett el, mégis a poklot csakis nekem készítetted!"
.
Jézus szavakkal kifejezhetetlen édességgel mondta:
.
"Lucifer, kértél te egyetlen egyszer is bocsánatot tőlem?"
.
Akkor szörnyű dührohamában, Lucifer felordított:
.
"Azt, soha! Soha! Sohaaa! "
.
Ezek után Jézus felém fordult, és azt mondta:
.
"Látod, ha képes lenne bocsánatot kérni, megszűnne a pokol."

Ezért kér minket Jézus, hogy soha ne feledkezzünk el a  szüntelen bűnbánatról, áthatva attól a tudattól, hogy Ő azért hordozta el azt a mérhetetlen kínt földi életében, hogy megajándékozhasson minket az üdvösséggel.

Kérjünk tehát gyakran bocsánatot Tőle, és szeressük Őt teljes szívünkből. Jézus megállás nélkül vágyódik a szeretetünkre. Jézus szeretete, mellyel minden egyes lelket körülölel, nem összehasonlítható semmiféle szeretet intenzitásával, amit itt a földön ismerünk. Bizonyos értelemben minden lélek önmaga egyedül egy univerzum.

> Jézus és a bűnös

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.