RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

<< Mitől függ az üdvözülés?

Részlet Natália nővér lelki naplójából:

Nemrég láttam a televízióban egy jelenetet, melyben egy ember arra hajszolta a kutyáját, hogy kapjon el egy menekülőt. Az állat el is kapta a férfit, és darabokra tépte. Teljesen lesokkolódtam. Képtelen voltam elhinni, hogy egyik ember a másikat ilyen kegyetlen kínhalálba küldje. Annak, aki képes volt erre az iszonyatos tettre, azt kívántam, hogy őt is tépje szét egy állat.

De akkor Jézus szomorúan megszólított:

"Aki úgy hal meg, hogy mártírja lesz egy másik ember kegyetlenségének, az örökkévalóságban az el nem múló öröm kegyelmével ajándékozom meg. De mi történik a gonosszal? Ő is a gyermekem. Meghaltam érte, és te fenyítenéd? Nem is a gonoszsága okoz nekem nagyobb fájdalmat, hanem az, hogy te elítélted őt, akit annyira szeretek! Nem! Ne okozz nekem még több kínt! Ehelyett imádkozz a megtéréséért, hogy ne kelljen elveszítenem őt, és el ne kárhozzon, hanem hozzám tartozhasson az örökkévalóságban!"

Így értette meg Jézus velem, milyen felfoghatatlanul szereti a bűnösöket. Megmutatta nekem a múltam megbánt bűneit, elhaladtak előttem szép sorban, és felismertem, hogy mindezek ellenére Jézus úgy szeretett engem, ahogyan csak Ő tud. Megbánt bűneinket Jézus valamiféle arannyal fedi be, és azok eltűnnek. Megértettem, hogy az utolsó ítéleten Jézus örömmé változtatja át minden olyan bűnünket, amiket megbántunk.

 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Egy válasz

  1. kovács barna márta

    Világosan és szépen elmagyarázta Jézus,minden szavát megértettem!

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.