Register
A password will be e-mailed to you.

+Jézus üzenetei papoknak – Mária Natália nővér lelki naplójából

Egy éjjel az Úr – a papoknak szánva mondanivalóját -, így kezdett tanítani:

"Én a lelkek üdvözítéséért jöttem e világba. Ez a ti hivatásotok és kötelességetek: lelkeket nyerni! Ezért kell a lelkekért élnetek! Éljetek Énbennem, és az Én Szeretetemben, és győzedelmesek lesztek."

Majd nekem címezve folytatta:

"Együttérző hitvesem, még ezen az éjjelen több, mint háromszáz pap fog engem súlyos bűnnel megsérteni. Ez a háromszáz nem az egész világban értendő, hanem csak 2-3 országból. Magyarországon máris százhuszan vannak.

Áldozataid érdeméért kétszáz lelket kiszabadítok szörnyű bűnei fogságából. Igen szeretném elkerülni ezeket a vétkeket, de ezen papok bűnei újra meg újra és szüntelenül megsebeznek. Minden alkalommal, amikor halálos bűnnel sebzik meg Szívemet, szeretnék újra meghalni értük."

Mialatt beszélt, társaságát élvezve vele együtt szenvedtem ezekért a lelkekért. Legszívesebben magamra vettem volna a világ minden fájdalmát, ha ezzel megakadályozhattam volna egyetlen egyet is ezek közül a súlyos bűnök közül, melyek olyan kegyetlenül gyötörték Megváltómat. Ezt mondtam neki: "Jézusom, kész vagyok minden áldozatra!"

Jézus válaszolt szavaimra: "Még ma, a Matutinum idején, ostorozd meg testedet azért, hogy ezen áldozatod által megszabadíthassam bűneikből eltévelyedett papjaimat, és újra Szívembe zárhassam őket."

Ebben az időben fel voltam mentve a közösségi imaórák alól, mivel túl látványos kegyelmeket kaptam, így lehetőségem volt Jézus kívánságának teljesítésére anélkül, hogy bárki észrevette volna. De korábbi önmegtagadásaim miatt nyílt sebeim voltak, és ezt feleltem: "Édes Üdvözítőm, nagyon fájnak a sebeim, már nincs egy ép hely sem, ahova üthetnék."

"Lányom, üss most nyílt sebeidre, mert a szenvedések és a fájdalom teszik lehetővé nekem a lelkek megmentését. Ajánld fel véredet és a fájdalmaidat; egyesítve mindazzal, amit megostorozásomkor kiálltam értetek, és ajándékozz virrasztásokat és imákat a lelkek üdvösségéért!"

Jézus örömét lelte áldozataimban és az ezáltal megnyert kétszáz papi lélek megtérésében. Én is hatalmas vigasztalásban részesültem ezek által.

 > A bűnben élő papok által okozott sebek

 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.