RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

< A tisztaság

Részlet Natália nővér lelki naplójából:

"Kicsi gyermekem, fájdalmat okoz, ha látom, hogy kételkedsz bennem. A végtelenségig növeld bennem a bizalmadat! Soha nem engedném meg, hogy csalódj bennem. Nem vagyok-e olyan anyuka, aki még nálad is szeretetreméltóbb?
.
Légy elégedett és boldog azzal a sorssal, amit Fiam számodra eltervezett! Zárd be vágyaidat anyai szívembe! Így válsz majd kedvessé Jézus előtt és előttem. Ahogy szereted gyermekeidet és foglalkozol velük, én még annál sokkal jobban szeretlek, és jóval több gondot fordítok rád! Kezeimmel tartalak fenn, és annak mértékében töltelek el segítő kegyelmekkel, amennyire megbízol bennem és rám hagyatkozol.
.
Íme, amit kérek tőled: tedd magadévá azt a szép szokást, hogy mindig mosolyogva beszélsz hozzám, a tieidhez, és mindenkihez, akivel csak a nap folyamán találkozol. Ez a magatartás váljon mindennapi kenyereddé, amíg a földön élsz! Mindahányszor rámosolyogsz arra, akire ránézel, az én mosolyom fog felragyogni rajtad. Ez kettőnk szeretet-misztériuma!
.
Kicsim, olvasd el ezt az üzenetemet újra meg újra, különösen azokban a pillanatokban, amikor érzed, hogy megkörnyékezi szívedet az élet keserűsége."

> Alig néhány pillanat is…

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.